Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1050585960616270110 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Poke Style*
    המאמן אומר לך:"עוף מפה זה טייפלוז'ן שלא יודע מתקפת אש טובה אחת למה לי לא לצעוק אליו,עכשיו עוף מפה אחרת אני מוציא את הפוקימון הכי חזק שלי".

.
    "אתה לא מפחיד אותי!" אצעק
    "הפוקימון שלך לא יצליח ללמוד מתקפת אש אם תמשיך בזה,הפוקימון שלך ילמד מתקפות אש רק במהלך קרב ככה הוא מתחזק וילמד מתקפות חדשות הבנת?!" אצעק לעברו
    "אני לא זז מפה עד שאתה לא משחרר אותו,סינדקוויל תשתמש בחבטה כדי לשחרר את טייפלוז'ן קדימה!"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה נכנס למרכז ואתה רואה את ליאו מדבר עם מישהי בפוקפון של המרכז,האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד?".
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לאחות ג'וי"תראפי לי את הפוקימונים שלי בבקשה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    המחליף של לואיס אומר לך:"כן אני משתמש בפוקימוני מים וזה נשאר אחד על אחד,בוא נכנס לזירה ונלחם".
    אני אומר למחליף של לואיס: "טוב, אז בוא נתחיל בקרב, אני ישתמש בפיקאצ'ו שלי, במי אתה עומד להשתמש?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    Monster
    אתה נכנס למרכז ואתה רואה את ליאו מדבר עם מישהי בפוקפון של המרכז,האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד?".

SportMan*
    המחליף של לואיס אומר לך:"כן אני משתמש בפוקימוני מים וזה נשאר אחד על אחד,בוא נכנס לזירה ונלחם".

Poke Style*
    המאמן אומר לך:"עוף מפה זה טייפלוז'ן שלא יודע מתקפת אש טובה אחת למה לי לא לצעוק אליו,עכשיו עוף מפה אחרת אני מוציא את הפוקימון הכי חזק שלי".

Adidas
    אתה עולה לקומה השנייה של המרכז והאחות ג'וי מכניסה אותך ואת מאמן הצל לחדר אפלולי בעל אור חלוש,מאמן הצל אומר לך:"אני אלך לפינה הימינית ואתה לשמאלית".

Moriomer*
    מאוחר מדי ש קופץ הוא נפגע בגלל מכת ברק שנשלח אליו,אתה רואה שהוא נפגע קשה מאוד.
    "טוב" אני אומר לו והולך לדרכי לפינה השמאלית,מחכה לראות במי יבחר.

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    האחות ג'וי אומרת בחיוך:"אוקיי",היא לוקחת לך את הפוכדורים אתה רואה מאמן בעל חצי מסכה שחורה מדבר עם אחת האחיות ג'וי,ליאו מתקרב אליך ואומר לך:"אני קיבלתי פוקימון חדש מתנה ליום הולדת שלי,רוצה לעזור לי לבחון אותו?".

SportMan*
    המחליף של לואיס אומר לך:"אני משתמש בפוקימונים חזקים מאוד,אז אני אשתמש בוורטורטל,אגב שמי ליאוד אני הוא אביר המים של ורידיאן".

Poke Style*
    המאמן מתקרב אליך ומתחיל לצחוק והוא אומר לך:"מי אתה ילד שתגיד לי צ'רלס ואו מה לעשות אני יעשה מה שאני רוצה בעבדים שלי,אני מאתגר אותך לקרב שלוש על שלוש,אם תנצח אתה תקבל את כול שלושת הפוקימונים שלי אם לא אתה תיתן לי את כול התגים שלך".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"צא גסטלי האלוף שלי!",אתה רואה לפניך חזק מאוד ושנראה מפחיד מאוד,מאמן הצל מוסיף:"אתה תתחיל את הקרב".

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    האחות ג'וי אומרת בחיוך:"אוקיי",היא לוקחת לך את הפוכדורים אתה רואה מאמן בעל חצי מסכה שחורה מדבר עם אחת האחיות ג'וי,ליאו מתקרב אליך ואומר לך:"אני קיבלתי פוקימון חדש מתנה ליום הולדת שלי,רוצה לעזור לי לבחון אותו?".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לליאו"כן,איזה פוקימון קיבלת.מזזל טוב בן כמה אתה?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. מנהל פורום ספורט לשעבר

SportMan*
    המחליף של לואיס אומר לך:"אני משתמש בפוקימונים חזקים מאוד,אז אני אשתמש בוורטורטל,אגב שמי ליאוד אני הוא אביר המים של ורידיאן".
    אני אומר לליאוד: "נעים להכיר אותך, אבל עכשיו אני רוצה להתחיל את הקרב אם אתה רוצה להתחיל, צא פיקאצ'ו".

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    Monster

SportMan*

Poke Style*
    המאמן מתקרב אליך ומתחיל לצחוק והוא אומר לך:"מי אתה ילד שתגיד לי צ'רלס ואו מה לעשות אני יעשה מה שאני רוצה בעבדים שלי,אני מאתגר אותך לקרב שלוש על שלוש,אם תנצח אתה תקבל את כול שלושת הפוקימונים שלי אם לא אתה תיתן לי את כול התגים שלך".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"צא גסטלי האלוף שלי!",אתה רואה לפניך חזק מאוד ושנראה מפחיד מאוד,מאמן הצל מוסיף:"אתה תתחיל את הקרב".
    "סקוירטל צא!"

תשתמש בצעקה על גטסלי ומיד אחר כך חבטה!" אומר לו בביטחון בתקווה שזה יצליח

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Moriomer*
    מאוחר מדי ש קופץ הוא נפגע בגלל מכת ברק שנשלח אליו,אתה רואה שהוא נפגע קשה מאוד.
    "מאדקיפ לא ! אל תפסיד אני מאמין בך אתה יכול לנצח אתה הפוקימון שלי אנחנו לא מפסידים קדימה מאדקיפ אתה יכול לעשות את זה!" אני אומר וכמעט מזיל דמעה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    ליאו אומר לך:"אני בן עשר יצאתי למסע שלי אומנם חודש לפני הגיל המתאים אבל לא נורא,אני קיבלתי את הפוקימון שתמיד רציתי רוטום הוא מה זה חמוד".

SportMan*
    ליאוד אומר לך:"אני רוצה לעשות את הקרב שבאגם שליד המכון,הנה הוא" ליאוד מצביע על המכון ולידו יש אגם די גדול ובלי פוקימונים,ליאוד מוסיף:"בחר פינה ואתה תתחיל את המתקפה הראשונה אבל תיזהר זה זירה ימית מכת ברק אחת אני,אתה ושני הפוקימונים עולים לגן עדן".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"מתקפות מסוג רגיל ולוחם לא עוזרות נגדי ונגד פוקימוני הרוח שלי אז חבטה וצעקה לא יעזרו לך",כמו שהוא אמר המתקפות של לא הצליחו לפגוע ב .

Moriomer*
    המאמן אומר לפוקימון שלו:"סיים את זה ברעם סופי",אתה רואה ענן שחור גדול שיוצא מגופו של ברק שפוגע ב ומביס אותו,המאמן אומר לך:"יש לך פוטנציאל להיות מאמן טוב רק לא אימנת אותו טוב".

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    ליאו אומר לך:"אני בן עשר יצאתי למסע שלי אומנם חודש לפני הגיל המתאים אבל לא נורא,אני קיבלתי את הפוקימון שתמיד רציתי רוטום הוא מה זה חמוד".

SportMan*
    [[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לליאו"פוקימון טוב רותום.אז רוצה קרב עכשיו?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    ליאוד אומר לך:"אני רוצה לעשות את הקרב שבאגם שליד המכון,הנה הוא" ליאוד מצביע על המכון ולידו יש אגם די גדול ובלי פוקימונים,ליאוד מוסיף:"בחר פינה ואתה תתחיל את המתקפה הראשונה אבל תיזהר זה זירה ימית מכת ברק אחת אני,אתה ושני הפוקימונים עולים לגן עדן".
    אני אומר לליאוד: "טוב, אני יזהר במים, צא פיקאצ'ו אל הקרב המכון מהזה, תוציא את הפוקימון שלך".

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש מנוסה
    Monster

SportMan*

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"מתקפות מסוג רגיל ולוחם לא עוזרות נגדי ונגד פוקימוני הרוח שלי אז חבטה וצעקה לא יעזרו לך",כמו שהוא אמר המתקפות של לא הצליחו לפגוע ב .

Moriomer*
    המאמן אומר לפוקימון שלו:"סיים את זה ברעם סופי",אתה רואה ענן שחור גדול שיוצא מגופו של ברק שפוגע ב ומביס אותו,המאמן אומר לך:"יש לך פוטנציאל להיות מאמן טוב רק לא אימנת אותו טוב".
    "אז עצור" אני אומר למאמן הצל בפתאומיות,"אני מעדיף להפסיק את הקרב אם גם ככה אין לי סיכוי מראש".
    "סקוירטל צריך לעבור אימונים ואני אשמח להלחם נגדך בעתיד" .

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Moriomer*
    "אני רק עכשיו קיבלתי אותות אבל אני יאמן אותו טוב מאוד ואנחנו נעשה קב חוזר! אבל לבנתיים יש לי שאלה חשובה מאודתאתה רוצה להיצטרף איתי למסע ולהיות שותף שלי?
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם

Poke Style*

".
    "אין בעיה בכלל קדימה תוציא את הפוקימון שלך!"

עמוד 60 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1050585960616270110 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •