Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1151596061626371111 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    ליאו אומר לך בקול שמח:"לא עכשיו מחר אחרי קרב המכון שלך או יותר נכון אחרי הניצחון שלך במכון,אנחנו נילחם רוטום נגד אחד הפוקימונים שלך".

SportMan*
    ליאוד זורק פוכדור למעלה ונוחת לתוך המים פוקימון שלא הצלחת לזהות מי הוא,אתה רואה את שופט המכון מופיע משום מקום ואומר :"הקרב בין פיקאצ'ו נגד ווטורטל מתחיל,המתמודד שמתמודד נגד המנהיג הזמני מתחיל".

Poke Style*
    המאמן אומר לך:"איזה תגים בכלל השגת שאתה מסתובב עם סינדווקויל?,אגב אני אשתמש בטייפלוז'ן האפס שלי נגד הפוקימון שלך".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"אני מאוד מאוכזב ממך אבל מקבל את זה שאתה לא יכול לנצח אותי,בכול זאת אני רוצה לתת לך משהו",מאמן הצל מושיט אל עבר היד שלך פוכדור.

Moriomer*
    המאמן צוחק לך בפנים והולך,גשם כבד מאוד מתחיל אתה רואה שיירת פוקימונים רחוקה מאוד צועדת אל עבר ורידיאן.

2. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    ליאו אומר לך בקול שמח:"לא עכשיו מחר אחרי קרב המכון שלך או יותר נכון אחרי הניצחון שלך במכון,אנחנו נילחם רוטום נגד אחד הפוקימונים שלך".

SportMan*
    ליאוד זורק פוכדור למעלה ונוחת לתוך המים פוקימון שלא הצלחת לזהות מי הוא,אתה רואה את שופט המכון מופיע משום מקום ואומר :"הקרב בין פיקאצ'ו נגד ווטורטל מתחיל,המתמודד שמתמודד נגד המנהיג הזמני מתחיל".

Poke Style*
    המאמן אומר לך:"איזה תגים בכלל השגת שאתה מסתובב עם סינדווקויל?,אגב אני אשתמש בטייפלוז'ן האפס שלי נגד הפוקימון שלך".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"אני מאוד מאוכזב ממך אבל מקבל את זה שאתה לא יכול לנצח אותי,בכול זאת אני רוצה לתת לך משהו",מאמן הצל מושיט אל עבר היד שלך פוכדור.

Moriomer*
    המאמן צוחק לך בפנים והולך,גשם כבד מאוד מתחיל אתה רואה שיירת פוקימונים רחוקה מאוד צועדת אל עבר ורידיאן.

"תודה רבה לך"
    "אני גם מצטער,מקווה שניפגש בעתיד" אומר לו ומתכוון לצאת ממרכז הפוקימונים

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    בין
    Moriomer*
    "אתה לא תצחק שאני ינצח אותך!" אני צוקע ואז רץ לשיירת פוקימונים ועוקב אחריהם בזהירות
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*

.
    "אין לי תגים אני עדיין לא אתגרתי אף מנהיג מכון,אני בדרך לאחד ממש עכשיו"
    "אם אתה רוצה עדיין להלחם אז אני מוכן" ואחייך אליו

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לליאו"אוקי איך שתרצה." אני ניגש אל האחותת ג'וי ואומר לה"אפשר חדר לישון בו הלילה לזוג"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    Monster
    האחות ג'וי נותנת לך מפתח והיא אומרת:"חדר מספר שלוש,קומה אחד דלת שנייה מימין",ליאו מסמן לך לבוא איתו למעלה.

Poke Style*
    צ'רלס אומר לך בעצבנות:"ניסית לרמות אותי,עכשיו אתה תשלם,פורוסלס תשתמש בהקפאת מוות שחורה!",אתה רואה מתקרבת אליך והיא פוגעת בך ואתה מתעורר שאחות ג'וי אחת מעירה אותך במרכז.

Adidas
    אתה רואה את הלילה מתקרב אתה רואה את מאמן הצל יוצא ואומר לך:"שמור על הפוקימון שנתתי לך הוא חבר טוב שלי אבל הוא חיפש מאמן חדש בגלל שלא הסכמתי שהוא יתפתח,אני הייתי צריך אותו כמו שהוא,להתראות".

Moriomer*
    אתה מתקרב ואתה רואה שזו חבורת ,אתה רואה מאמן צעיר שגם עוקב אחרי החבורה של ה .

7. משתמש מנוסה
    Monster
    האחות ג'וי נותנת לך מפתח והיא אומרת:"חדר מספר שלוש,קומה אחד דלת שנייה מימין",ליאו מסמן לך לבוא איתו למעלה.

Poke Style*
    צ'רלס אומר לך בעצבנות:"ניסית לרמות אותי,עכשיו אתה תשלם,פורוסלס תשתמש בהקפאת מוות שחורה!",אתה רואה מתקרבת אליך והיא פוגעת בך ואתה מתעורר שאחות ג'וי אחת מעירה אותך במרכז.

Adidas
    אתה רואה את הלילה מתקרב אתה רואה את מאמן הצל יוצא ואומר לך:"שמור על הפוקימון שנתתי לך הוא חבר טוב שלי אבל הוא חיפש מאמן חדש בגלל שלא הסכמתי שהוא יתפתח,אני הייתי צריך אותו כמו שהוא,להתראות".

Moriomer*
    "להתראות,תודה"
    לאחר מכן אני מחליט לקחת חדר במרכז הפוקימונים מכיוון שזהו לילה אבל לפני אני בודק מיהו הפוקימון המסתורי.
    "פוכדור צא!"

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני אומר לפיקאצ'ו: "פיקאצ'ו תשתמש בצעקה על ווטרטל ואז במכת ברק על האדמה ולא בים כדי שלא תתחשמל".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה

Poke Style*

.
    "וואי איזה חלום מטורף" אגיד לעצמי בלחץ
    'חשבתי שאני אבוד הפוקימון שלו היה יכול לגמור אותי' אחשוב בלחץ
    "טוב קדימה הגיע הזמן ללכת לקרב המכון הראשון שלי" אגיד
    ויצא ממרכז הפוקימונים

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster

אני הולך עם ליאו לחדרינו המשותף

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה רואה כשש דלתות אתה רואה דלת שיש עליה את המספר שלוש,ליאו אומר לך:"בבקשה את המפתח לחדר".

SportMan*
    מכת הברק של בטעות פוגעת באגם ואתה רואה ש יוצא מין האגם ומתחיל לרוץ מסביב לאגם.

Poke Style*
    האחות ג'וי אומרת לך:"מה המפגש שלך עם הפורוסלס של צ'רלס ואו הוא לא היה חלום אגב ידעת שהוא מבוקש מספר אחד במשטרה הוא חלק מצוות D,הוא משתמש בשיטות לא נעימות כדי לאמן פוקימונים".

Adidas
    אתה זורק את הפוכדור לאוויר ואתה רואה לפניך,אתה רואה מאמן צעיר בוכה ליד המכון,אתה רואה לידו מאמן גדול ושרירי.

12. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה רואה כשש דלתות אתה רואה דלת שיש עליה את המספר שלוש,ליאו אומר לך:"בבקשה את המפתח לחדר".

SportMan*
    מכת הברק של בטעות פוגעת באגם ואתה רואה ש יוצא מין האגם ומתחיל לרוץ מסביב לאגם.

Poke Style*
    האחות ג'וי אומרת לך:"מה המפגש שלך עם הפורוסלס של צ'רלס ואו הוא לא היה חלום אגב ידעת שהוא מבוקש מספר אחד במשטרה הוא חלק מצוות D,הוא משתמש בשיטות לא נעימות כדי לאמן פוקימונים".

Adidas
    אתה זורק את הפוכדור לאוויר ואתה רואה לפניך,אתה רואה מאמן צעיר בוכה ליד המכון,אתה רואה לידו מאמן גדול ושרירי.
    "ואוו שלום לך " אני אומר לפוקימון ואחר כך הולך איתו לעבר הילד ושואל:"הכל בסדר כאן?"

13. משתמש מנוסה
    Poke Style*

.
    'אז זה לא היה חלום בסוף' אחשוב בלחץ
    "כן אני יודע אני ראיתי הוא משתמש בחשמל או משהו כזה!" אגיד לאחות
    "אני חייב לעצור אותו אבל בשביל זה אני יהיה חייב להיות חזק!"
    'אני חושב שכדאי שאני יתחיל להתאמן' אחשוב לעצמי
    "טוב האחות ג'וי אני חושב שאני יתחיל להתאמן טיפה אז תודה על הכול" אגיד ואחייך
    ואני יצא ממרכז הפוקימונים וימשיך לחפש פוקימונים להלחם בהם

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Moriomer*
    אני מתקרב אל המאמן ולוחש לו:"אתה מאמן חדש? ואיך קוראים לך לי עומר" וממשיך לעקוב אחרי ה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster

[ONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][/COLOR[/FONT]
    אני אומר ללאו"הנה בקשה"אני מגיש ליאו את מפתח החדר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 61 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1151596061626371111 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •