Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1252606162636472112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1783
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    לואיס שם את הכובע שלו ואומר לך:"תגיד זה נשמע לך הגיוני שאמרתי שזה לא יהיה אתגר לנצח אותך בעוד שיש גשם כבד ואתה משתמש בפוקימון מים ואדמה ואני רק באש,ואתה קורא לעצמך מאמן פוקימונים,נתראה מחר",לואיס הולך אל עבר המכון.

יגאל**
    אתה רואה את הלילה מתחיל לרדת,יוצא מין הפוכדור ומתחיל לבכות,אתה שומע בראש שלך את קולו של לואיס שאומר לך:"זאת התנהגות לפוקימון אש הוא לא פוקימון אש הוא פוקימון לוזר".

Adidas
    אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך ואת פני שאר החברים שלך מאמן הצל אומר לאחות ג'וי:"סלחי האחות ג'וי קולוסאום הרוחות פנוי?",האחות ג'וי אומרת:"אכן כן מאמן הצל,אחרי בבקשה",והיא מסמנת לך לבוא איתה.

Moriomer*
    *הרווחת כוכב אדום על הודעת ספאם נא תגיד את זה בה''פ,ולא נראה לי.
    המאמן אומר לך:"צא ריצ'ו האלוף שלי!",אתה רואה לפניך חזק ועוצמתי,המאמן אומר לך:"אין לך סיכוי נגד ריצ'ו שלי".
    אני אומר לצ'רמנדר שאין לו על מה לבכות ושהוא נלחם הכי טוב שהוא יכול ובגלל זה אני רוצה להילחם איתך שוב בקרב הבא שלנו ואחר כך אני אומר לו בשביל שאתה תנצח אני צריך שתלמד זנב ברזל ואז אני שאול אותו עם הוא רוצה ללמוד בכלל זנב ברזל

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    ליאו לוקח את המפתח ואתה רואה שהחדר מאוד נחמד אתה שיש מיטת קומתיים ליאו אומר לך:"איזה מיטה אתה רוצה את העליונה או התחתונה?".

יגאל**
    אתה רואה ש מסמן לך שהוא לא רוצה זנב ברזל הוא מוכן רק לטפריי מתכת,אתה רואה מאמן בעל שיער כתום אתה מזהה שזה גרי,גרי אומר לך:"אני מבין שהפסדת נכון יגאל הצעיר?".

Poke Style*
    אתה רואה בחוץ שלושה שוטרים תולים מודעות של הילד שפגע בך קודם,אתה שומע את אחד השוטרים אומר:"איך זה שאני מפקח ברמה עולמית צריך ללכת ולתלות מודעות,איך תסבירו לי את זה".

Adidas
    אתה רואה שהמאמן השרירי תופס את הילד הקטן ואתה רואה קופסא קטנה שיוצאים ממנה שלושה תגי מכון,הילד השרירי אומר:"תודה ילד שאתה נותן לי את התגים שלך",הילד השרירי לוקח התגים של הילד הקטן ובורח.

Moriomer*
    הילד אומר לך:"אני לא מאמן חדש אני גם לא מאמן אני מתאם בעוד שאתה מחפש תגים אני מחפש סרטים,אתה רוצה את ניצחון הליגה אני רוצה את ניצחון הגרנד פסטיבל".

שמעו יש לי מכינה עד יום שישי [לא כולל] ואני לא אוכל להיות כול הזמן על הפורום כי השנה אני הולך על הלימודים ברצינות בכול זאת חטיבה,אז סליחה מראש אם לא אוכל להתקדם כול כך מהר כמו תמיד,סליחה מראש מנהל המ''ת שלכם עומר.

3. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    ליאו לוקח את המפתח ואתה רואה שהחדר מאוד נחמד אתה שיש מיטת קומתיים ליאו אומר לך:"איזה מיטה אתה רוצה את העליונה או התחתונה?".

יגאל**
    אתה רואה ש מסמן לך שהוא לא רוצה זנב ברזל הוא מוכן רק לטפריי מתכת,אתה רואה מאמן בעל שיער כתום אתה מזהה שזה גרי,גרי אומר לך:"אני מבין שהפסדת נכון יגאל הצעיר?".

Poke Style*
    אתה רואה בחוץ שלושה שוטרים תולים מודעות של הילד שפגע בך קודם,אתה שומע את אחד השוטרים אומר:"איך זה שאני מפקח ברמה עולמית צריך ללכת ולתלות מודעות,איך תסבירו לי את זה".

Adidas
    אתה רואה שהמאמן השרירי תופס את הילד הקטן ואתה רואה קופסא קטנה שיוצאים ממנה שלושה תגי מכון,הילד השרירי אומר:"תודה ילד שאתה נותן לי את התגים שלך",הילד השרירי לוקח התגים של הילד הקטן ובורח.

Moriomer*
    הילד אומר לך:"אני לא מאמן חדש אני גם לא מאמן אני מתאם בעוד שאתה מחפש תגים אני מחפש סרטים,אתה רוצה את ניצחון הליגה אני רוצה את ניצחון הגרנד פסטיבל".

שמעו יש לי מכינה עד יום שישי [לא כולל] ואני לא אוכל להיות כול הזמן על הפורום כי השנה אני הולך על הלימודים ברצינות בכול זאת חטיבה,אז סליחה מראש אם לא אוכל להתקדם כול כך מהר כמו תמיד,סליחה מראש מנהל המ''ת שלכם עומר.
    אני אומר לו כן הפסדתי במכון אבל זה לא משנה כי פעם הבאה אני וצ'רמנדר ננצח אותו נכון צ'רמנדר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

[
    אני אומר לליאו"מיטה עליונה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*

.
    "היי אדון שוטר האיש הזה תקף אותי אני מבין שהוא מבוקש במשטרה" אגיד לשוטר
    'אני צריך לדעת דברים על האיש הזה אם אני רוצה לנצח אותו בעתיד' אחשוב לעצמי
    "אם אתה צריך עזרה אני מוכן לעזור אדון שוטר" אגיד בחיוך

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Moriomer*

"אני יודע מהמ זה מתאם אבל למה אתה עוקב אחרי הפוקימונים האלה?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Monster
    לואיס אומר בשלווה:"ידידי הצעיר אין לך סבלנות כמו פוקימוני אש שלהוטים ללמוד איך לנצח בקרבות או אולי כמו פוקימוני חרק כגון בידריל שרוצים רק לתקוף".

יגאל**
    ממשיך להתחמק מין החבטות ומין גופו ממשיכות לצאת להבות קטנות שזזות בכול המגרש,אתה רואה את השופט חוזר אבל הוא לבוש באפוד מגן.

SportMan*
    אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך:"יש מצפן קיר ליד המרכז לך לכיוון צפון מזרח שמה נמצא המחליף",לואיס אומר לך:"תגיד לו שאני שלחתי אותך ואז הוא יבוא ישר".

Poke Style*
    לואיס אומר לך בזעם:"אמרתי רק מתקפות שמועילות בקרב ולא מתקפות כאלו,הקרב נגמר עכשיו עקב הפרת חוקי המכון לא זכית בתג עוף מפה עכשיו",לואיס מחזיר את הפוקימון שלו והולך לחדר שהיה מאחוריו.

Dav5000
    לירון אומר לך:"אני אולי לא בעל רישיון מאמן אבל יש לי פוקימון אחד שקיבלתי מאבי לפני שהוא יצר למסע המחקר שלו".

Adidas
    לירן אומר לך:"את דרקאי אתה לא רוצה להכיר מקרוב,תאמין לאחד שיודע,בוא אני אכיר לך את מאמן הצל".

Moriomer
    אתה יוצא מין המעבדה,רוח קרירה לא מתאימה לעונה מתחילה לנשב הפוכדור של הפוקימון הראשון שלך בידיך,אתה רואה שמחוץ לעיר פאלט בגבול לדרך מספר אחד עומד מישהו בעל פנס וכובע כחול,האיש אומר לך:"אני מזמין אותך לקרב פוקימונים אחד על אחד".
    אני אומר לו "אם אתה מתכוון לרמוז שאתה רוצה קרב
    אז לא אכפת לי להילחם אבל פיפלאפ צריכה לנוח קצת"
    "מי הפוקימון הזה?"
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 08-24-2010 בשעה 05:08 PM

8. משתמש מנוסה
    Monster
    ליאו נכנס למיטה התחתונה,אתה עוצם את העיניים,אתה מרגיש כאילו עברו כמה שעות פתחת את העיניים שלך ואתה רואה את השמש עולה אתה רואה שלוליות קטנות שמטיילים בהם המון פוקימוני מים קטנים וחמודים,אתה רואה שליאו כבר ער הוא אומר לך:"רוצה את הקרב עכשיו?".

יגאל**
    גרי אומר לך בשחצנות:"אין לך סיכוי לנצח אותו עם צ'רמנדר,אתה צריך לפחות צ'רמיליון בשביל להשתוות על המגבי והוולוויקס שלו או צ'רמנדר שיודע מתקפות מין חזקות מאוד כמו משאבת הידרו,אבל רק פוקימון אש אחד יכול ללמוד את המתקפה הזו וזה המגמטור הבלתי מנוצח שלי".

Poke Style*
    השוטר אומר לך בזעם:"תקשיב אני והחברים שלי פה יכולים לתפוס את הפושע העלוב הזה בלי עזרה של ילדים קטנים,עכשיו לך ואני לא רוצה לראות אותך אבל אם אתה רוצה לעזור תנצח אותי בקרב".

Moriomer*
    הילד אומר לך:"אני עוקב אחריהם בגלל שאני להוט לתפוס את הכי חזק הכי יפה והכי מוכשר בשביל התחרויות,הוא הולך להיות שיפטרי נהדר אם אני אמצא אבן עשב ומצאתי כבר".

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    מכת הברק של בטעות פוגעת באגם ואתה רואה ש יוצא מין האגם ומתחיל לרוץ מסביב לאגם.
    אני אומר לליאוד בעצב גדול: "מה קרה כאן עכשיו?, עשיתי טעות או משהו כי לא התכוונתי אפילו לעשות את זה באגם".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    ליאו נכנס למיטה התחתונה,אתה עוצם את העיניים,אתה מרגיש כאילו עברו כמה שעות פתחת את העיניים שלך ואתה רואה את השמש עולה אתה רואה שלוליות קטנות שמטיילים בהם המון פוקימוני מים קטנים וחמודים,אתה רואה שליאו כבר ער הוא אומר לך:"רוצה את הקרב עכשיו?".

יגאל**
    גרי אומר לך בשחצנות:"אין לך סיכוי לנצח אותו עם צ'רמנדר,אתה צריך לפחות צ'רמיליון בשביל להשתוות על המגבי והוולוויקס שלו או צ'רמנדר שיודע מתקפות מין חזקות מאוד כמו משאבת הידרו,אבל רק פוקימון אש אחד יכול ללמוד את המתקפה הזו וזה המגמטור הבלתי מנוצח שלי".

Poke Style*
    השוטר אומר לך בזעם:"תקשיב אני והחברים שלי פה יכולים לתפוס את הפושע העלוב הזה בלי עזרה של ילדים קטנים,עכשיו לך ואני לא רוצה לראות אותך אבל אם אתה רוצה לעזור תנצח אותי בקרב".

Moriomer*
    הילד אומר לך:"אני עוקב אחריהם בגלל שאני להוט לתפוס את הכי חזק הכי יפה והכי מוכשר בשביל התחרויות,הוא הולך להיות שיפטרי נהדר אם אני אמצא אבן עשב ומצאתי כבר".
    אני שואל אותו איך פוקימון אש יכול ללמוד מתקפת מים חזקה

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לליאו"כן בשמחה.תרצה קרב 1על 1"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Moriomer*
    גם אני רוצה להשיג אחד כזה אבל כמו שאמרתה אתה מתאם אז אתה מתאם מתחיל? ומה השם שלך?
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*

'קרב, אני חושב שסינדקוויל שלי חייב להתחזק כדי שאני ינצח את מנהיג מכון האש ההוא' אחשוב לעצמי
    "אין בעיה אני ילחם נגדך,איך אתה רוצה להלחם? בקרב של אחד על אחד?"
    'אני חושב שאני ילחם עם גיבל שלי וסינדקוויל במקרה והוא יבחר בקרב של 2v2' אחשוב

14. משתמש מנוסה
    שם: שון
    כינוי:shonnn
    שם במשחק:שון
    תמונה\תיאור:
    פוקימוןהתחלתי:בלבזור
    פוקימונים:לאלגעת
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
    בקשות:להתקבל

15. משתמש מנוסה
    Monster
    ליאו מסתכל על החלון ואומר לך:"הראשון שמגיע מתחיל את הקרב",הוא מתחיל לרוץ למטה במהירות רבה.

יגאל**
    גרי אומר לך בנחישות:"אימונים והרבה אימונים קשים מגמטור האלוף שלי הוא בלתי מנוצח,מתקפות המים שלו מכסה על חולשתו לאדמה ומתקפות החשמל שלו מחפות על חולשת המים שלו".

SportMan*
    ליאוד אומר מופתע:"עשית את זה ניצחת את אביר המים במתקפה אחת,מגיע את תג הלהבה",ליאוד מושיט אל עברך את התג של מכון ורידיאן.
    קיבלת את תג "להבת ורידיאן".

Poke Style*
    השוטר אומר לך בזעם:"קרב שלוש על שלוש זה או זה או כלום ברור?!".

Moriomer*
    המאמן אומר לך:"אני כבר שנה במסע שלי שמי לא חשוב כעת,רוצה קרב?".

Shonnn
    תענה לי בה''פ.

עמוד 62 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1252606162636472112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •