Monster
ליאו לוקח את המפתח ואתה רואה שהחדר מאוד נחמד אתה שיש מיטת קומתיים ליאו אומר לך:"איזה מיטה אתה רוצה את העליונה או התחתונה?".
יגאל**
אתה רואה שמסמן לך שהוא לא רוצה זנב ברזל הוא מוכן רק לטפריי מתכת,אתה רואה מאמן בעל שיער כתום אתה מזהה שזה גרי,גרי אומר לך:"אני מבין שהפסדת נכון יגאל הצעיר?".
Poke Style*
אתה רואה בחוץ שלושה שוטרים תולים מודעות של הילד שפגע בך קודם,אתה שומע את אחד השוטרים אומר:"איך זה שאני מפקח ברמה עולמית צריך ללכת ולתלות מודעות,איך תסבירו לי את זה".
Adidas
אתה רואה שהמאמן השרירי תופס את הילד הקטן ואתה רואה קופסא קטנה שיוצאים ממנה שלושה תגי מכון,הילד השרירי אומר:"תודה ילד שאתה נותן לי את התגים שלך",הילד השרירי לוקח התגים של הילד הקטן ובורח.
Moriomer*
הילד אומר לך:"אני לא מאמן חדש אני גם לא מאמן אני מתאם בעוד שאתה מחפש תגים אני מחפש סרטים,אתה רוצה את ניצחון הליגה אני רוצה את ניצחון הגרנד פסטיבל".
שמעו יש לי מכינה עד יום שישי [לא כולל] ואני לא אוכל להיות כול הזמן על הפורום כי השנה אני הולך על הלימודים ברצינות בכול זאת חטיבה,אז סליחה מראש אם לא אוכל להתקדם כול כך מהר כמו תמיד,סליחה מראש מנהל המ''ת שלכם עומר.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
ליאו נכנס למיטה התחתונה,אתה עוצם את העיניים,אתה מרגיש כאילו עברו כמה שעות פתחת את העיניים שלך ואתה רואה את השמש עולה אתה רואה שלוליות קטנות שמטיילים בהם המון פוקימוני מים קטנים וחמודים,אתה רואה שליאו כבר ער הוא אומר לך:"רוצה את הקרב עכשיו?".
יגאל**
גרי אומר לך בשחצנות:"אין לך סיכוי לנצח אותו עם צ'רמנדר,אתה צריך לפחות צ'רמיליון בשביל להשתוות על המגבי והוולוויקס שלו או צ'רמנדר שיודע מתקפות מין חזקות מאוד כמו משאבת הידרו,אבל רק פוקימון אש אחד יכול ללמוד את המתקפה הזו וזה המגמטור הבלתי מנוצח שלי".
Poke Style*
השוטר אומר לך בזעם:"תקשיב אני והחברים שלי פה יכולים לתפוס את הפושע העלוב הזה בלי עזרה של ילדים קטנים,עכשיו לך ואני לא רוצה לראות אותך אבל אם אתה רוצה לעזור תנצח אותי בקרב".
Moriomer*
הילד אומר לך:"אני עוקב אחריהם בגלל שאני להוט לתפוס את הכי חזק הכי יפה והכי מוכשר בשביל התחרויות,הוא הולך להיות שיפטרי נהדר אם אני אמצא אבן עשב ומצאתי כבר".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כינוי:shonnn
שם במשחק:שון
תמונה\תיאור:
פוקימוןהתחלתי:בלבזור
פוקימונים:לאלגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות:להתקבל
Monster
ליאו מסתכל על החלון ואומר לך:"הראשון שמגיע מתחיל את הקרב",הוא מתחיל לרוץ למטה במהירות רבה.
יגאל**
גרי אומר לך בנחישות:"אימונים והרבה אימונים קשים מגמטור האלוף שלי הוא בלתי מנוצח,מתקפות המים שלו מכסה על חולשתו לאדמה ומתקפות החשמל שלו מחפות על חולשת המים שלו".
SportMan*
ליאוד אומר מופתע:"עשית את זה ניצחת את אביר המים במתקפה אחת,מגיע את תג הלהבה",ליאוד מושיט אל עברך את התג של מכון ורידיאן.
קיבלת את תג "להבת ורידיאן".
Poke Style*
השוטר אומר לך בזעם:"קרב שלוש על שלוש זה או זה או כלום ברור?!".
Moriomer*
המאמן אומר לך:"אני כבר שנה במסע שלי שמי לא חשוב כעת,רוצה קרב?".
Shonnn
תענה לי בה''פ.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)