Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1353616263646573113 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1783
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    ליאו מסתכל על החלון ואומר לך:"הראשון שמגיע מתחיל את הקרב",הוא מתחיל לרוץ למטה במהירות רבה.

[/FONT][/COLOR]
    אני רץ אחרי ליאו ומנסה לעקוף אותו כדי להתחיל 1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    ליאו מסתכל על החלון ואומר לך:"הראשון שמגיע מתחיל את הקרב",הוא מתחיל לרוץ למטה במהירות רבה.

יגאל**
    גרי אומר לך בנחישות:"אימונים והרבה אימונים קשים מגמטור האלוף שלי הוא בלתי מנוצח,מתקפות המים שלו מכסה על חולשתו לאדמה ומתקפות החשמל שלו מחפות על חולשת המים שלו".

SportMan*
    ליאוד אומר מופתע:"עשית את זה ניצחת את אביר המים במתקפה אחת,מגיע את תג הלהבה",ליאוד מושיט אל עברך את התג של מכון ורידיאן.
    קיבלת את תג "להבת ורידיאן".

Poke Style*
    השוטר אומר לך בזעם:"קרב שלוש על שלוש זה או זה או כלום ברור?!".

Moriomer*
    המאמן אומר לך:"אני כבר שנה במסע שלי שמי לא חשוב כעת,רוצה קרב?".

Shonnn
    תענה לי בה''פ.
    אני שואל את גרי עם הוא מוכן לקחת את צ'רמנדר ולאמן אותו שגם הוא ידע מתקפות מים

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה יורד במדרגות ויוצא מין המרכז אתה רואה את ליאו עם פוכדור שלוף,ליאו אומר לך:"הגיע הזמן לקרב רציני,צא רוטום תשתנה לצורת אש!"אתה רואה לפניך מוכן לקרב ליאו מוסיף ואומר:"רוטום בצורת האש שלו הוא מסוגים חשמל,אש ורוח".

יגאל**
    גרי אומר לך:"אם אני אקח לך את הפוקימון אני לא אחרי למה שיקרה לו,המגמטור שלי היה במצב קשה מאוד אחרי שהוא למד את משאבת ההידרו ולא בטוח עם הצ'רמנדר שלך יחזיק מעמד עם כוח ענק של מים".

Shonnn
    *אני נותן לך תקופת ניסיון של שבוע אם תוך שבוע אתה לא משקיע אתה אומר ביי למשחק הזה.
    אתה יוצא מין המעבדה של פרופסור אוק,אתה כמעט נכנס לגבול של דרך מספר אחד אבל אז מאמן אחד בעל שיער לבן אומר לך:"אני מזמין אותך לקרב של פוקימונים".

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    השוטר אומר לך בזעם:"קרב שלוש על שלוש זה או זה או כלום ברור?!".

.
    "חח אין בעיה בוא נתחיל!" אומר בחיוך
    אני אסתכל על הפוקדור של סינדקוויל ויגיד:"קדימה סינדקוויל נקווה שעכשיו תלמד מתקפת אש"
    אני אזרוק את הפוכדור של סינדקוויל לאויר ויצעק:"קדימה סינדקוויל! צא החוצה!"
    "תוציא הפוקימון שלך" אגיד בחיוך

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Moriomer*
    המאמן אומר לך:"אני כבר שנה במסע שלי שמי לא חשוב כעת,רוצה קרב?".
    .
    "אין לי בעיה לעשות קרב אך לפי דעתי קודם נעקוב אחרי הפוקימונים כי ניראה לי שאיבדנו אותם" אני אומר לו ורץ לכיוון שראיתי שהפוקימונים הלכו ואז זורק את הפוקדור של מאדקיפ ו לוחש "מאדקיפ צא"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    אתה יורד במדרגות ויוצא מין המרכז אתה רואה את ליאו עם פוכדור שלוף,ליאו אומר לך:"הגיע הזמן לקרב רציני,צא רוטום תשתנה לצורת אש!"אתה רואה לפניך מוכן לקרב ליאו מוסיף ואומר:"רוטום בצורת האש שלו הוא מסוגים חשמל,אש ורוח".

יגאל**
    גרי אומר לך:"אם אני אקח לך את הפוקימון אני לא אחרי למה שיקרה לו,המגמטור שלי היה במצב קשה מאוד אחרי שהוא למד את משאבת ההידרו ולא בטוח עם הצ'רמנדר שלך יחזיק מעמד עם כוח ענק של מים".

Shonnn
    *אני נותן לך תקופת ניסיון של שבוע אם תוך שבוע אתה לא משקיע אתה אומר ביי למשחק הזה.
    אתה יוצא מין המעבדה של פרופסור אוק,אתה כמעט נכנס לגבול של דרך מספר אחד אבל אז מאמן אחד בעל שיער לבן אומר לך:"אני מזמין אותך לקרב של פוקימונים".
    אני שואל את צ'רמנדר עם הוא רוצה ללמוד משאבת הידרו עם כן אני מביא אותו לגרי

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לליאו"אני יבחר בוופר.תכול להבין לבד למה בחרתי בו" אני מוציא את וופר לקרב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    ליאוד אומר מופתע:"עשית את זה ניצחת את אביר המים במתקפה אחת,מגיע את תג הלהבה",ליאוד מושיט אל עברך את התג של מכון ורידיאן.
    קיבלת את תג "להבת ורידיאן".
    אני אומר לליאוד בשמחה: "תודה, זה באמת מוזר שבמתקפה אחת ניצחתי אותך, רק נקווה שלא זלזלת בי".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Monster

יגאל**

Shonnn
    אני מסתכל על הפוכדור של הפוקימון החדש שקיבלתי ומחשבות רצות במוחי.
    לבסוף אני מחליט ואומר לו:"יודע? אני אשמח לקרב ראשון".
    "באלבזור,צא!" אני אומר ומחכה לתגובתו של היריב.

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    ליאו אומר לך:"תשתמש בצ'ימצ'אר שלך קרב של אש באש,אוקיי?".

יגאל**
    עושה לא עם הראש ומחבק לך את הרגל גרי אומר לך:"אני לא אקח לך את הפוקימון המתחיל שלך,אני מוכן לתת לך את המגמטור שלי,לקרב אחד וקרב מכון אחד בלבד אם תפסיד ואם תנצח אתה לא תקבל אותו יותר".

SportMan*
    ליאוד אומר לך:"אני לא מזלזל באף אחד רק במי שמשתמש בפוקימוני עשב וחשמל ולא מצליח לנצח אותי אבל אתה כן הצלחת,קיבלת את התג הראשון שלך התחנה הבא שלך היא פיוטר,מכון אכזרי מאוד ודי מוזר".

Poke Style*
    אתה שומע את מכשיר הקשר השחור של השוטר מצפצף והקשר אומר:"ר' כאן השוטר סמוי פאלט בסכנה אני חוזר פאלט בסכנה,צוות D חטף את הפרופסורים סמואל אוק וגרי אוק תיגש לשם עכשיו אני חוזר שוב צוות D חטף את צמד האוקים לך לשם והצל אותם",השוטר לוקח את הפוכדורים שלו ורץ אל עבר פאלט.

Moriomer*
    המתאם אומר לך:"טוב אני צריך להמשיך לעקוב אחריהם הם הולכים לכיוון פאלט,אני צריך לבקר את דוד טרייסי שלי,טוב ביי",הילד הולך.

Shonnn
    המאמן הולך אל עבר ורידיאן ואתה רואה פתק שבו כתוב:"אני נלחם רק נגד פוקימונים חזקים ולא התחלתיים או המפותחים שלהם,להתראות".

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ליאו"בסדר" אני מוציא לקרב את צ'ימצ'אר ומחזיר את וופר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    ליאוד אומר לך:"אני לא מזלזל באף אחד רק במי שמשתמש בפוקימוני עשב וחשמל ולא מצליח לנצח אותי אבל אתה כן הצלחת,קיבלת את התג הראשון שלך התחנה הבא שלך היא פיוטר,מכון אכזרי מאוד ודי מוזר".
    אני אומר לליאוד: "לא, זהיה מוזר קצת אבל זה בסדר, ביי, אני משיך אל העיר פיוטר אבל קודם ילך למרכז הפוקימונים".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש סופר ספאמר
    Monster

יגאל**
    עושה לא עם הראש ומחבק לך את הרגל גרי אומר לך:"אני לא אקח לך את הפוקימון המתחיל שלך,אני מוכן לתת לך את המגמטור שלי,לקרב אחד וקרב מכון אחד בלבד אם תפסיד ואם תנצח אתה לא תקבל אותו יותר".

SportMan*

Poke Style*
    אתה שומע את מכשיר הקשר השחור של השוטר מצפצף והקשר אומר:"ר' כאן השוטר סמוי פאלט בסכנה אני חוזר פאלט בסכנה,צוות D חטף את הפרופסורים סמואל אוק וגרי אוק תיגש לשם עכשיו אני חוזר שוב צוות D חטף את צמד האוקים לך לשם והצל אותם",השוטר לוקח את הפוכדורים שלו ורץ אל עבר פאלט.

Moriomer*
    המתאם אומר לך:"טוב אני צריך להמשיך לעקוב אחריהם הם הולכים לכיוון פאלט,אני צריך לבקר את דוד טרייסי שלי,טוב ביי",הילד הולך.

Shonnn
    המאמן הולך אל עבר ורידיאן ואתה רואה פתק שבו כתוב:"אני נלחם רק נגד פוקימונים חזקים ולא התחלתיים או המפותחים שלהם,להתראות".
    בסדר אני מוכן לכחת אותו לקרב אחד ואחרי שגרי מביא לי את הפוכדור אני הולך למכון

14. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Monster

יגאל**

SportMan*

Poke Style*

Moriomer*

Shonnn
    "מה?!" אני אומר במלא עצבים.
    "אתה עוד תצטער על זה"
    בעודי מנסה לשכוח את זה אני ממשיך בדרכי ומחליט לאמן את באלבזור ומתחיל לחפש פוקימונים

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Monster
    לואיס אומר בשלווה:"ידידי הצעיר אין לך סבלנות כמו פוקימוני אש שלהוטים ללמוד איך לנצח בקרבות או אולי כמו פוקימוני חרק כגון בידריל שרוצים רק לתקוף".

יגאל**
    ממשיך להתחמק מין החבטות ומין גופו ממשיכות לצאת להבות קטנות שזזות בכול המגרש,אתה רואה את השופט חוזר אבל הוא לבוש באפוד מגן.

SportMan*
    אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך:"יש מצפן קיר ליד המרכז לך לכיוון צפון מזרח שמה נמצא המחליף",לואיס אומר לך:"תגיד לו שאני שלחתי אותך ואז הוא יבוא ישר".

Poke Style*
    לואיס אומר לך בזעם:"אמרתי רק מתקפות שמועילות בקרב ולא מתקפות כאלו,הקרב נגמר עכשיו עקב הפרת חוקי המכון לא זכית בתג עוף מפה עכשיו",לואיס מחזיר את הפוקימון שלו והולך לחדר שהיה מאחוריו.

Dav5000
    לירון אומר לך:"אני אולי לא בעל רישיון מאמן אבל יש לי פוקימון אחד שקיבלתי מאבי לפני שהוא יצר למסע המחקר שלו".

Adidas
    לירן אומר לך:"את דרקאי אתה לא רוצה להכיר מקרוב,תאמין לאחד שיודע,בוא אני אכיר לך את מאמן הצל".

Moriomer
    אתה יוצא מין המעבדה,רוח קרירה לא מתאימה לעונה מתחילה לנשב הפוכדור של הפוקימון הראשון שלך בידיך,אתה רואה שמחוץ לעיר פאלט בגבול לדרך מספר אחד עומד מישהו בעל פנס וכובע כחול,האיש אומר לך:"אני מזמין אותך לקרב פוקימונים אחד על אחד".
    אני אומר לו "אם אתה מתכוון לרמוז שאתה רוצה קרב
    אז לא אכפת לי להילחם אבל פיפלאפ צריכה לנוח קצת"
    "מי הפוקימון הזה?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 63 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1353616263646573113 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •