Monster
*אני שם בכוונה את התמונה של הרוטום הרגיל אבל תתייחס אל זה כאילו זה צורת האש שלו.
ליאו אומר בנחישות לפוקימון שלו:"רוטום צורת האש תשתמש במערבולות סטטיות,אחרי זה תנסה להתחמק מכול מתקפה שהוא שולח אליך!",מין גופו שליוצאים כבלי חשמל שפוגעים במרכז הפוקימונים,בחנות של ורידיאן ובמכון העיר.
יגאל**
גרי מושיט אל עבר היד שלך פוכדור כחול עם פסים אדומים,גרי אומר לך:"זהו הגרייט בול הפוכדור הנפלא הוא תופס בעשרים וחמש אחוז יותר טוב מפוכדור רגיל,הם מאוד זולים שווה לקנות כמה כאלה הם יכולים לעזור לך לתפוס פוקימונים יותר חזקים,כמו אלה שנמצאים באזור ורמליון".
SportMan*
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ולואיס אומר לך:"ניצחת את ליאוד או לא",אחרי זה ליאוד נכנס למכון והוא אומר ללואיס :"שמע לואיס אני מצטער אבל אני פורש מין מכון אני צריך להתאמן עם ילד עם פיקאצ'ו הצליח לנצח את הווטורטל שלי במכה אחת אני צריך להתאמן,להתראות חבר",וליאוד הולך משם.
Poke Style*
אתה רץ אל עבר העיירה הקטנה פאלט אתה נכנס למעבדה אתה רואה שלוש גופות של השוטרים אתה רואה את מסכת הקרח עם אקדח שלוף אתה רואה את גרי מטפל בפרופסור אוק במבוגר שנפצע ביד ימין קשות.
Dav5000
לירון אומר לך:"אני לא רוצה קרב לא עדיין אני רק רוצה לאמן את הפיג'י שלי,הוא זוהר,אגב אתה רוצה קרב או לא?".
Shonnn
אתה נכנס לאזור של דרך מספר אחד ואתה רואה מספר פוקימונים מסוג,אתה רואה ילד קטן משחק עם כמה מין ה
.
אני מצטער שאני מגיב פעם במיליון שנה מעכשיו אני אנסה שלא.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
*אתה מודע לזה שרוטום הוא מסוג רוח ואתה משתמש במתקפות לחימה?
מתקרב עם האגרוף הממוקד אל עברו של
,ליאו אומר לך:"מתקפות לחימה לא עובדות על פוקימונים מסוג רוח,בגלל זה המתקפה שלך חסרת כול תועלת נגדי,ומתקפות הנורמל שלו גם לא יעזרו אם יש לך סוג אש הוא לא יעזור נגדי".
SportMan*
האחות ג'וי מחזירה לך את הפוכדורים והיא אומרת לך:"התקשרתי לאחות ג'וי של העיר פיוטר ומנהיג המכון שלהם מחכה לך שם,הוא אומר לך שהוא מצפה לקרב קשה מאוד".
Poke Style*
מסכת הקרח מכוונת אליך את האקדח האדום כדם שלו והוא אומר לך:"הם עמדו לי בדרך,אני רציתי כולה את הדף הזה שאני מחזיק ביד ימין שלי,אוק הזקן לא נתן לי את זה אז יריתי בו,שלושת השוטרים באו וניסו לעצור אותי אז חיסלתי אותם,זוז או שתפגוש את שלושת השוטרים",אתה רואה דף שנראה ישן בידו הימנית של מסכת הקרח.
Shonnn
*אם מותר זה אפילו רצוי
הילד אומר לך:"לא הם לא שייכים לי הם פראיים אבל אנחנו חברים טובים,פעם איזה בריון תקף אותי ואיזה רוטום הגן עליי אז אני חייב את החיים שלי לשבט הרוטום".
הפוקדע אומר:"רוטום פוקימון רוח החשמל רוטום הוא פוקימון שובב שיכול להשתנות לסוגים הבאים:מעופף,אש,קרח,עשב ומים".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
ליאו אומר לך:"ושוב אותה טעות,ואני עומד עמדתי ואמרתי שאתה יותר טוב ממני,רוטום תשתמש בכבל חשמל רמה שתיים",כבלי החשמל שכבלו את המכון,את החנות ואת המרכז מתחילים לזוז ואתה רואה שלושה נחשי חשמל מסוכנים מאוד.
יגאל**
גרי אומר לך:"אני בא איתך למכון",אתה וגרי מגיעים למכון ואתה רואה את לואיס אומר לך:"נו הצ'רמנדר שלך למד מתקפה מואילה לשם שינוי?",גרי מתערב ואומר:"הוא גיבל ממני במתנה זמנית פוקימון שינצח אותך לואיס",לואיס מוסיף:"יאללה ניגש לעמדות",לואיס מגיע לעמדת הקרב והשופט אומר:"הקרב יהיה אחד על אחד".
SportMan*
אתה רואה שלט מחוץ לעיר ורידיאן שבו כתוב:"הדרך אל פיוטר עוברת דרך יער ורידיאן ודרך מספר שתיים",השמש זורחת במרכז השמיים ואתה רואה את ליאוד נכנס ליער של ורידיאן.
Shonnn
לא הבנתי מה אמרת אתה יכול לכתוב שוב את זה הפעם כמו שצריך,פעם הבא כוכב אדום!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)