[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר לעצמי: "בוא נלך אל ליאוד ואז אני יגיד לו שנלך ביחד ביער ורידיאן ואז כל אחד ימשיך בדרך שבוא צריך ליאוד להתאמן ואני ילך למכון העיר פיוטר, אבל כנראה הוא רוצה ללכת לבד כדי להתאמן להיות חזק ובגלל זה הוא פרש מלהיות המחליף של לואיס, כדי לא להפריע לו בדבר הזה", אני מתעלם מליאוד וממשיך להכנס ליער ורידיאן לבד כדי אולי למצוא פוקימון חדש לצוות שלו למכון העיר פיוטר.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
Monster
ליאו אומר שוב:"צעקה לא רק שהיא לא תעזור היא גם לא תשפיע היא מסוג רגיל,רוטום תשתמש ברמה שלוש",נחשי החשמל מתחילים לזוז ויוצרים כלוב של קרבות לשני הפוקימונים.
יגאל**
גרי אומר לך:"למגמטור שלי יש אומנם חמש מתקפות אבל הם חזקות מאוד,אגרוף חשמל,משאבת הידרו,פיצוץ להבה,על חושי,מתקפת כנף,בהצלחה",לואיס אומר לך:"קיבלת את המגמטור של גרי אוקיי אני מוציא משהו ששווה לכוחו של מגמטור והוא צ'ריזארד".
SportMan*
אתה נכנס אל עבר היער ואתה רואה את ליאוד מחפש משהו באחד העצים ואתה רואה שהוא מוציא פוכדור לבן כשלג מין העץ הקרוב.
Poke Style*
אתה מרגיש את הכאב בזרוע ימין מהפוקימון של הפושע ההוא,פרופסור אוק המבוגר אומר לגרי:"אני מצטער שנתתי את המחקר שלך על אבן הטופז".
Shonnn
יוצא מין הפוכדור שלו והילד אומר לך:"וואו איזה באלבזור יפה,תגיד יש לי פוקימון אחד שהוא שייך לי רוצה קרב אחד על אחד?".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Monster
ליאו אומר לך:"ידעתי שהצ'ימצ'אר שלך לא יעמוד מול הסוגים של הרוטום שלי בגלל זה אני ביקשתי שזה יהיה קרב אש באש,אתה מוזמן להחליף את הפוקימון שלך".
יגאל**
לואיס מחזיק פוכדור רגיל אבל באחיזה נחושה להשפיל אותך שוב הוא אומר לפוכדור שלו:"צא צ'ריזארד תילחם בכול הכוחות שלך!",אתה רואה לפניךמרהיב עם כנפיים ענקיות ולואיס אומר לך:"זה מה שנקרא פוקימון אש אמיתי ולא כמו הצ'רמנדר הממזרי שלך".
Poke Style*
גרי מסביר לך:"אבן הטופז היא חלק מאוד קטן אך מאוד מסוכן משרשרת החיים של ארסיאוס מי שיחזיק את האבן והשרשרת ביחד יקבל כוחות מיוחדים,יותר מאדם יותר מפוקימון אולי אפילו יותר מארסיאוס,אם ארסיאוס יקבל את שני החפצים האלה ביחד הוא יוכל להחזיר את כוחו המלא כמו מלפני מיליוני שנים".
Moriomer*
אתה רואה את האגם של העיר ורידיאן ואתה רואה דמות מטיילת באגם של ורידיאן,אתה רואה ליד הדמות סוג של פוקימון שנראה כמו הפוקימון שלך אך יותר גדול.
Shonnn
הילד אומר לך:"סליחה שלא הצגתי את עצמי שמי רון והפוקימון שלי הוא קטרפי,הנה בוא תראה אותו" אתה רואה לפניךקטן וחמוד.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Monster
ליאו עושה כן עם ראשו,השמש כבר הגיע למרכז השמיים אתה רואה את כלוב החשמל מתחיל לזוז שוב פעם ושוב פעם.
יגאל**
משאבת ההידרו שלמפספסת את ה
של לואיס ולואיס אומר לך:"מתקפות כמו משאבת הידרו לא אמורות להפחיד את צ'רי שלי הוא הפוקימון הכי חזק אני כמוך בחרתי בצ'רמנדר כהתחלתי בגלל זה אני העלבתי את הצ'רמנדר שלך,בגלל שגם אם הוא יהיה צ'ריזארד ושלי צ'רמנדר אני עדיין ינצח".
Shonnn
הפוקדע אומר לך:"קטרפי,פוקימון הזחל הקטן והצורה הקטנה של מטפוד ובטרפיי,שבטי קטרפי חיים בדרכים מוצלות באגמים או ביערות,הקטרפי הם יצורים לא מסוכנים".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)