Monster
שוב פעם נחשי החשמל הודפים את שתי המתקפות,ליאו אומר לך:"אתה צריך להשתמש במתקפה פיזית אך לא מסוג לחימה ואו רגיל,אתה יכול לנסות סילון אקווה או זנב ברזל".
יגאל**
אתה מרגיש רעידת אדמה ומפסיק את אגרוף החשמל,לואיס מחייך אליך ואומר לך:"מעולה בגלל רעידת האדמה הרגילה של אזור ורידיאן פוקימוני אש מפחדים להיות פה,אבל צ'ריזארד שלי הוא גם מעופף מה שאומר שכוחות האדמה ישפיעו אליו".
Poke Style*
השוטרת ג'ני אומרת לך:"אהה לא אמרת שאתה רוצה להתקבל לצוות D בשביל מסכת הקרח,לא ראיתי את הפוקימון שלך ליד הגופות של השוטרים שלי,לא שמעתי אותך אומר להם שאתה רוצה לעזור להם לתפוס את צוות D בתור שוטרת אני יודעת מה התכוונת אתה רוצה לעזור להם בשביל להכשיל אותם".
Moriomer*
אתה רואה את הדמות ממשיכה לטייל ואתה לא רואה את אותושדיבר איתך לפני מספר שניות,אתה רואה את הירח עולה,הדמות אומרת לך:"לך למרכז ותגיד לאחות ג'וי שאני מאתגר אותה לקרב".
Shonnn
באופן מרשים ודי מדהים יש לומר הקופץ לכיוון העצים הירוקים שלידכם,ה
שלך מפספס את החבטה שלו ומתחיל להתעצבן,רון אומר לך:"נו כבר תמשיך את הקרב".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
רגיל:דן
שם משתמש: dan
שם במשחק: דן
פוקימון התחלתי: צארמנדר זכר אם אין אז טוטדייל זכר
פוקימונים:לא לגעת
תגים:לא לגעת
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות:הפוקימון ההתחלתי על פי עלילת הדמות צריך פוקימון שגדלתי איתו אז הם צריכים להיות רגילים להיות ביחד .
שותף:לא לגעת
[quote=אדון פלריון;772922]
Moriomer*
אתה רואה את הדמות ממשיכה לטייל ואתה לא רואה את אותושדיבר איתך לפני מספר שניות,אתה רואה את הירח עולה,הדמות אומרת לך:"לך למרכז ותגיד לאחות ג'וי שאני מאתגר אותה לקרב".
"למה ניראה לך שת\אני ימלא את זה"אני צועק ומוציק את מאדקיפ "מאדקיפ אתה זוכר בגשם שהראתי לך את המים תנסה להוציא מים מהפה שלך ולהישתמש באקדח מים תתרכז!".
Monster
רץ אתה רואה סילון מים מסתובב בגופו ואתה רואה נחש חשמל אחד נוגע בסילון וגורם פיצוץ די גדול באזור,אתה רואה את שני הפוקימונים את
נשאר בזירה ואת
מעולף,ליאו אומר לפוקימון שלו:"רוטום חזור".
יגאל**
אתה שומע רעם ענק ואתה רואהמצטרף לקרב אתה רואה את
משתנה ל
לואיס אומר לזירה:"זירה תרדי למצב קרקע".
אתה רואה הזירה חוזרת לתוך גוף המכון.
Poke Style*
השוטרת ג'ני אומרת לך:"נראה לי הבנתי את הבעיה,אמרת שאתה רוצה להצטרף לצוות D בגלל שאתה רוצה להחזיר את המחקר נכון,אבל הם משתילים לך צ'יפ ואתה לא יכול לבגוד בהם".
Dav5000
אתה נכנס לעיר ורידיאן ואתה רואה את הלילה מתחיל לרדת ואת השמש עולה,אתה רואה מאמן בעל כפפות שנראה כאילו הוא נכנס לפריזר,אתה מרגיש הרגשת קור מתחילה בגופך.
Moriomer*
המאמן אומר לך בכול רגוע:"כולה ביקשתי משהו לא פקדתי אליך אם אתה לא מסכים לעזור לי זו זכותך,אני אלך",אתה רואה את אותו מאמן הולך למרכז ואתה נשאר לבד באזור רק אתה והפוקימון שלך.
Shonnn
הרוח הקלילה שמנשבת על הדשא בנעימות,אתה מרגיש כאב קל ביד ימין,אתה רואה זוג,מוכנים לקרב רון אומר לך:"זוג בידרילים המסוכן ביותר של דרך מספר אחד".
Dan
אתה יוצא מין המעבדה ואתה רואה את הלילה יורד,אתה לא רואה אף איש בסביבה רק אתה וזוגמטיילים בפאלט בקטנה.
אם איזה פוקימון התחלתי? אני מסתכל ומחפש את הדרך
[quote=אדון פלריון;773625]
Moriomer*
המאמן אומר לך בכול רגוע:"כולה ביקשתי משהו לא פקדתי אליך אם אתה לא מסכים לעזור לי זו זכותך,אני אלך",אתה רואה את אותו מאמן הולך למרכז ואתה נשאר לבד באזור רק אתה והפוקימון שלך.
תרצה להילחם בי במקום? אני מוכן לקרב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)