[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
ליאו אומר לשלו:"רוטום התאוששות",בין רגע
קם כאילו כלום והוא מוכן לקרב,אתה מבין שליאו הוא יריב קשה מאוד מאז לפני כמה ימים שנפגשתם לראשונה.
יגאל**
*אין בעד מה,זה ראשיהם.
משגר פצצת להביור חזקה שגורמת לעזור הלבה להפוך ליותר ויותר חם,גרי אומר:"תחזיר לי את מגמטור רק אצלי הכוח שלו מלא".
Poke Style*
*אולי אני אתן לך זורא
השוטרת ג'ני אומרת לך:"אתה קודם צריך להפוך למאמן על,בשביל זה אתה צריך לנצח לפחות בליגה אחת".
Moriomer*
המאמן מתקרב אליך ואומר לך:"בסדר אם אני מנצח אתה קורא לג'וי,אם אתה תקבל פוקימון אחד שלי,אוקיי זה קרב אחד על אחד או שלושה על שלושה".
Shonnn
רון מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור ובורח משם,אתה שומע אותו אומר לך:"מצטער אני אלרגי לעקיצות של בידרילים,ביי".
Dan
*יש כזה דבר נקרא דבר דף רשומים תבדוק שם.
אתה מסתכל מסביבך ואתה רואה את הדרך הראשונה אתה רואה את מנורות הלילה מתחילות להידלק.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
מתחיל לרוץ בדרך הראשונה כשלדי טוטדייל
Monster
רץ הוא מנסה שוב את שיטת ריצת סילון האקווה אבל הפעם נחשי החשמל פוגעים ב
אבל אין מסביבו את הסילון,ו
נפגע קשות בגלל נחשי החשמל,ליאו אומר לך:"זה היה צירוף מקרים שהוופר שלי אהה סליחה הוופר שלך הצליח את סילון האקווה".
יגאל**
*ראשיהם.
אתה מרגיש גל הדף שיוצא מגופו של,גרי אומר לך:"תברח מפה,מהר!".
SportMan*
אתה ממשיך בדרכך ביער ורידיאן המסתורי,אתה רואה יצור קטן בספק פוקימון מטייל ביערות,אתה רואה שהוא בורח ממשהו אתה רואה שני פוקימונים שרודפים אחריו.
Shonnn
אתה רואה מאמן בעל ז'קט אדום מוציא מכשיר לכידה שלא ראית מקודם לעולם,הילד אומר:"צא סייטלר וטונז' לכידת בידריל כפולה",אתה רואה את הסיבוב מקיף אתשנרגעים פתאום.
Dan*
*קיבלת כוכב אדום בגלל שלא ציטטת אותי!
אתה רואה את הלילה מתחיל להגיע לשיאו ואתה שומע קולות שאומרים:"הוטוהו הוטוהוט".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Monster
*זה לא מתקפות חשמל זה אנרגיה סטטית שמפסיקה מתקפות וגורמת נזק רב לכול סוג של פוקימון נשמע די מגניב לא?
אתה רואה את לואיס יוצא מין המכון ואומר לך:"אתה רוצה להילחם מולי עכשיו או לעולם לא?".
יגאל**
אתה רואה את רד נכנס ודוחף אותך והוא מוציא שלושה פוקימונים,אתה רואה את חוזר חזרה לעצמו והוא בורח,רד אומר לגרי:"שמה גרי אני יודע שמאז ומתמיד לא היינו החברים הכי טובים אבל העיר זקוקה לך,רוצה לעזור לי ולמחתרת?",גרי מהנהן ורץ החוצה יחד עם רד ולואיס,אתה מבין שקרב המכון שלך התבטל.
SportMan*
אתה מגיע למקום שהפוקימונים רצו ואין זכר לשום פוקימון שברח משני פוקימון,אתה רואה את הירח שמגיע למרכז השמיים אתה רואה את ליאוד עובר לידך.
Poke Style*
*חכה אולי לא
אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן,אתה רואה את מכון העיר,את מרכז הפוקימונים,את החנות ואתה רואה מאמן בעל מסכה כחולה אבל הוא לא כמו המסכה הכחולה של צוות D.
Shonnn
האיש לוקח את הסביבון המוזר שלו ומסתלק משם,אתה נשאר לבד באזור,רק אתה והפוקימון שלך רוח נעימה מתחילה לנשב השמש מוסתרת חלקית בגלל העננים.
Dan*
*תגיד לי אתה לא יכול טיפה להשקיע עוד הודעה כזאת ואתה מקבל עוד כוכב אדום!
אתה רואה בעצים עיניים אדומות כמו דם מסתכלות עליך,אתה מרגיש את הקור שבסביבה אתה רואה שמתחיל לרדת שלג באזור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)