Pokemon GO
עמוד 69 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,021 עד 1,035 מתוך 1783
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    *זה לא מתקפות חשמל זה אנרגיה סטטית שמפסיקה מתקפות וגורמת נזק רב לכול סוג של פוקימון נשמע די מגניב לא?
    אתה רואה את לואיס יוצא מין המכון ואומר לך:"אתה רוצה להילחם מולי עכשיו או לעולם לא?".

יגאל**
    אתה רואה את רד נכנס ודוחף אותך והוא מוציא שלושה פוקימונים,אתה רואה את חוזר חזרה לעצמו והוא בורח,רד אומר לגרי:"שמה גרי אני יודע שמאז ומתמיד לא היינו החברים הכי טובים אבל העיר זקוקה לך,רוצה לעזור לי ולמחתרת?",גרי מהנהן ורץ החוצה יחד עם רד ולואיס,אתה מבין שקרב המכון שלך התבטל.

SportMan*
    אתה מגיע למקום שהפוקימונים רצו ואין זכר לשום פוקימון שברח משני פוקימון,אתה רואה את הירח שמגיע למרכז השמיים אתה רואה את ליאוד עובר לידך.

Poke Style*
    *חכה אולי לא
    אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן,אתה רואה את מכון העיר,את מרכז הפוקימונים,את החנות ואתה רואה מאמן בעל מסכה כחולה אבל הוא לא כמו המסכה הכחולה של צוות D.

Shonnn
    האיש לוקח את הסביבון המוזר שלו ומסתלק משם,אתה נשאר לבד באזור,רק אתה והפוקימון שלך רוח נעימה מתחילה לנשב השמש מוסתרת חלקית בגלל העננים.

Dan*
    *תגיד לי אתה לא יכול טיפה להשקיע עוד הודעה כזאת ואתה מקבל עוד כוכב אדום!
    אתה רואה בעצים עיניים אדומות כמו דם מסתכלות עליך,אתה מרגיש את הקור שבסביבה אתה רואה שמתחיל לרדת שלג באזור.
    אני יוצא מהמכון והולך לחפש קרב בשביל לחזק את הפוקימונים שלי

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    *חכה אולי לא
    אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן,אתה רואה את מכון העיר,את מרכז הפוקימונים,את החנות ואתה רואה מאמן בעל מסכה כחולה אבל הוא לא כמו המסכה הכחולה של צוות D.

.
    סבבה אחי איך שבאלך
    -----------
    אני אלך לעבר המכון יכנס ויגיד:"שלום אנ באתי לאתגר את מנהיג מכון ורידיאן"

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Monster
    *זה לא מתקפות חשמל זה אנרגיה סטטית שמפסיקה מתקפות וגורמת נזק רב לכול סוג של פוקימון נשמע די מגניב לא?
    אתה רואה את לואיס יוצא מין המכון ואומר לך:"אתה רוצה להילחם מולי עכשיו או לעולם לא?".

יגאל**
    אתה רואה את רד נכנס ודוחף אותך והוא מוציא שלושה פוקימונים,אתה רואה את חוזר חזרה לעצמו והוא בורח,רד אומר לגרי:"שמה גרי אני יודע שמאז ומתמיד לא היינו החברים הכי טובים אבל העיר זקוקה לך,רוצה לעזור לי ולמחתרת?",גרי מהנהן ורץ החוצה יחד עם רד ולואיס,אתה מבין שקרב המכון שלך התבטל.

SportMan*
    אתה מגיע למקום שהפוקימונים רצו ואין זכר לשום פוקימון שברח משני פוקימון,אתה רואה את הירח שמגיע למרכז השמיים אתה רואה את ליאוד עובר לידך.

Poke Style*
    *חכה אולי לא

Shonnn
    האיש לוקח את הסביבון המוזר שלו ומסתלק משם,אתה נשאר לבד באזור,רק אתה והפוקימון שלך רוח נעימה מתחילה לנשב השמש מוסתרת חלקית בגלל העננים.

Dan*
    אתה רואה בעצים עיניים אדומות כמו דם מסתכלות עליך,אתה מרגיש את הקור שבסביבה אתה רואה שמתחיל לרדת שלג באזור.
    "נראה שעומד לרדת גשם" אני מלמל לעצמי.
    אני מחליט ללכת במהירות בלי להתעסק יותר מידי בילד עם הסביבון המוזר.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאויס"עוד רגע אני בקרב נגד חברי טובה זה 1 על 1"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Monster

יגאל**

SportMan*

Poke Style*
    *חכה אולי לא

Shonnn

Dan*
    מתעטף בבגדים שיש לי ואומר לטוטדייל להתקרב עלי. מסתכל ימין ושמאל ומחפש את העיינים הכי גדולות שיש
    עושה כדור שלג וזורק עליו בזמן הזה אני אומר לטוטדייל להיות קרוב עלי

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Moriomer*
    המאמן מתקרב אליך ואומר לך:"בסדר אם אני מנצח אתה קורא לג'וי,אם אתה תקבל פוקימון אחד שלי,אוקיי זה קרב אחד על אחד או שלושה על שלושה".
    .
    "אחד על אחד יש לי רק פוקימון אחד אז בוא נתחיל,צא מאדקיפ!" אני אומר וזורק את הפוקדור של מאדקיפ לאוויר
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    ליאו מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור ואומר לך:"אני חוזר למרכז אני עוד מעט יבוא למכון לראות אותך מנצח,ביי",אתה רואה את ליאו הולך אל עבר המרכז ואת לואיס מסמן לך לבוא איתו.

יגאל**
    אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את השמש שוקעת,אתה רואה לידך בית הרוס ואתה רואה שבתוכו יש איש זקן שנפצע.

Poke Style*
    אתה רואה מאמן צעיר מתקדם אליך ואומר לך:"נעים מאוד שמי לואיס ואני מנהיג מכון ורידיאן העוצמתי".

Moriomer*
    המאמן אומר לך:"שמי מנדריק אם לא אמרתי,צא לוטאד",אתה רואה לפניך מוכן לקרב.

Shonnn
    אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן אתה מרגיש טיפות על העורף שלך אתה שומע קול מוכר אומר לך:"כדי שלא תקרר למרכז צריך למהר".

Dan*
    אתה לא רואה אף בן אדם,אתה רואה שאפילו ההוא עם הכפפות נעלם באופן מסתורי.

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני אומר לעצמי: "לא כדאי להפריע לו, בוא נמצא מקום טוב לעשות מדורה, לאכול ואז ללכת לישון" ומחפש את המקום.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    Monster
    ליאו מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור ואומר לך:"אני חוזר למרכז אני עוד מעט יבוא למכון לראות אותך מנצח,ביי",אתה רואה את ליאו הולך אל עבר המרכז ואת לואיס מסמן לך לבוא איתו.

יגאל**
    אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את השמש שוקעת,אתה רואה לידך בית הרוס ואתה רואה שבתוכו יש איש זקן שנפצע.

Poke Style*
    אתה רואה מאמן צעיר מתקדם אליך ואומר לך:"נעים מאוד שמי לואיס ואני מנהיג מכון ורידיאן העוצמתי".

Moriomer*
    המאמן אומר לך:"שמי מנדריק אם לא אמרתי,צא לוטאד",אתה רואה לפניך מוכן לקרב.

Shonnn
    אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן אתה מרגיש טיפות על העורף שלך אתה שומע קול מוכר אומר לך:"כדי שלא תקרר למרכז צריך למהר".

Dan*
    אתה לא רואה אף בן אדם,אתה רואה שאפילו ההוא עם הכפפות נעלם באופן מסתורי.
    בראשי אני מנסה לחשוב של מי הקול המוכר אך אינני מצליח.
    אני מסתובב באיטיות בכדי לבדוק מיהו האיש המסתורי.

10. משתמש מנוסה
    SportMan*
    אתה הולך ביער ואתה רואה את הדרך אל פיוטר ואתה מבין שאתה יכול לנוח במרכז במקום ביער.

Shonnn
    אתה רואה את הבחור עם הז'קט האדום אומר לך:"שמי טקויה ואני מפקד של פוקימון ריינג'ר של מחוז ג'וטו,אני פה בשביל לבקר חבר שלי שהוא מפקד הפוקימון ריינג'ר של מחוז קנטו".

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני הולך אחרי לואיס לקרב החוזר שלי נגדו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אתה הולך ביער ואתה רואה את הדרך אל פיוטר ואתה מבין שאתה יכול לנוח במרכז במקום ביער.
    אני אומר לעצמי: "יותר נוח שאני ילך למרכז, בוא נמשיך אל פיוטר" ואז אני הולך בדרך אל העיר הפיוטר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש מנוסה
    SportMan*

Shonnn
    אתה רואה את הבחור עם הז'קט האדום אומר לך:"שמי טקויה ואני מפקד של פוקימון ריינג'ר של מחוז ג'וטו,אני פה בשביל לבקר חבר שלי שהוא מפקד הפוקימון ריינג'ר של מחוז קנטו".
    "אה זה אתה" אני אומר לעצמי.
    "מה ז פוקימון ריינגר?"
    "ולמה ברחת מהר אחריי שהרגעת את הבידריל?" אני שואל אותו את השאלות אחת אחריי השניה בלי הפסקה ומחכ לתשובה מפיו.

14. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה ולואיס נכנסים למכון ואתה רואה אותו טיפה הרוס,לואיס אומר לך:"זה בגלל הקרב על ורידיאן מישהו הגיע והתחיל להפריע לי בתכניות שלי,איפה הייתי אהה כן צא מגבי",לואיס זורק פוכדור וממנו יוצא .

SportMan*
    אתה יוצא מין היער של ורידיאן ואתה נכנס לשטח של דרך מספר שתיים,אתה רואה שלט שאומר לך:"דרך מספר שתיים שמובילה ליער ורידיאן ולעיר פיוטר".

Shonnn
    טקויה אומר לך:"פוקימון ריינג'ר הוא מגן על פוקימונים שבסכנה או מגן על אנשים מפני פוקימונים מסוכנים ומרגיע את אותם הפוקימונים,לא הסתלקתי פשוט רציתי ללכת לחבר שלי שגר פה".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה ולואיס נכנסים למכון ואתה רואה אותו טיפה הרוס,לואיס אומר לך:"זה בגלל הקרב על ורידיאן מישהו הגיע והתחיל להפריע לי בתכניות שלי,איפה הייתי אהה כן צא מגבי",לואיס זורק פוכדור וממנו יוצא .

[/FONT][/COLOR]
    אני מוציא את וופר ואומר לו"תשתמש באקדח מים ואז פצצת בוץ על מגבי שלו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 69 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •