Monster
אתה מוציא אתמין הפוכדור והוא נראה חלש מתמיד,לואיס אומר לך:"ראיתי את הקרב שלך מול האחיין שלי,ליאו הרוטום שלו היה טוב והוא החליש קשות את הוופר שלך,אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בו?".
SportMan*
אתה מרגיש משהו שנוגע לך בכתף אתה שומע את קולו של ליאוד אומר לך:"שלום לך ידידי מה מעשך ביער ורידיאן בלילה האפלולי הזה?".
Moriomer*
*אין לך את המתקפה הזו ומדקיפ לא נלחם איך אתה מצפה ממנו ללמוד את זה?
עושה לא עם הראש,מנדריק אומר לפוקימון שלו:"לוטאד תראה לו איך נלחמים,חכה עוד כמה שניות ותתקיף".
Shonnn
טקויה אומר לך:"בוא איתי,אני אוביל אותך למרכז במילא אני צריך לקחת את שני הבידרלים האלו למרכז",טקויה מסמן לך לבוא איתו.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי אני צריך שתשתמש בנחשי אש שיכבלו את שלושת עמודי האש של המכון אוקיי",הפוקימון שלו מסמן לו בהנהון שהוא מבין.
SportMan*
ליאוד אומר לך:"לי מפריעים רק אלה שקוטעים אותי באמצע קרב מעניין ונחמד,רוצה קרב ידידות,הפוקימון הישן ביותר שלי שהשארתי פה חזר אלי",אתה רואה אותו מחזיק את אותו פוכדור לבן כשלג שהוא מצא קודם באחד העצים.
Poke Style*
לואיס מתקרב אליך ואומר לך:"לעולם לא אומר לא לאתגר מעניין,רק אחד זכה בקרב הראשון שלו מולי בתג של העיר הזו,וזה המאמן גרי אוק לפני שבוע בערך,בוא איתי",לואיס פותח את הדלת לזירת המכון ומסמן לך לבוא איתו.
Moriomer*
רץ אל עבר ה
של מנדריק,ה
של מנדריק יורה עלי תער לכול עבר,מנדריק אומר לך:"זה עלי התער המסוכנות ביותר שלי".
Shonnn
טקויה אומר לך:"אז מה אתה מאמן חדש נכון,ראיתי איזה ילד בורח לכיוון המרכז יש סיכוי שאתה קשור אליו?".
Dan*
אתה מסתכל מסביב אין אף אחד,אבל אתה רואה משהו זז בתוך אחד השיחים שליד האגם הקפוא של העיר ורידיאן,אתה שומע קול מרגיע שאומר לך:"תשתמש במים כנגד האש".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)