Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    אתה ולואיס נכנסים למכון ואתה רואה אותו טיפה הרוס,לואיס אומר לך:"זה בגלל הקרב על ורידיאן מישהו הגיע והתחיל להפריע לי בתכניות שלי,איפה הייתי אהה כן צא מגבי",לואיס זורק פוכדור וממנו יוצא .

SportMan*
    אתה יוצא מין היער של ורידיאן ואתה נכנס לשטח של דרך מספר שתיים,אתה רואה שלט שאומר לך:"דרך מספר שתיים שמובילה ליער ורידיאן ולעיר פיוטר".

Shonnn
    טקויה אומר לך:"פוקימון ריינג'ר הוא מגן על פוקימונים שבסכנה או מגן על אנשים מפני פוקימונים מסוכנים ומרגיע את אותם הפוקימונים,לא הסתלקתי פשוט רציתי ללכת לחבר שלי שגר פה".
    "אוקיי,אני מביו" אני משיב לו.
    "אתה יכול בבקשה לכוון אותי לרמכז הפוקימונים?" אני שואל אותו בעודי רועד מקור.

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Moriomer*
    המאמן אומר לך:"שמי מנדריק אם לא אמרתי,צא לוטאד",אתה רואה לפניך מוכן לקרב.
    .
    "אני אומר למאדקיפ מאדקיפ תתרכז באדמה מתחתיך ותנסה להשתמש בה כדי לתקוף בוא ננסה את זה,מאדקיפ סטירת בוץ!(mud-slap)"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. מנהל פורום ספורט לשעבר

SportMan*
    אתה יוצא מין היער של ורידיאן ואתה נכנס לשטח של דרך מספר שתיים,אתה רואה שלט שאומר לך:"דרך מספר שתיים שמובילה ליער ורידיאן ולעיר פיוטר".
    אני אומר לעצמי: "בוא נמשיך ללכת קדימה עד שאני יגיע לעיר פיוטר, שם אני ילך למרכז הפוקימונים כדי ללכת לישון".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה מוציא את מין הפוכדור והוא נראה חלש מתמיד,לואיס אומר לך:"ראיתי את הקרב שלך מול האחיין שלי,ליאו הרוטום שלו היה טוב והוא החליש קשות את הוופר שלך,אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בו?".

SportMan*
    אתה מרגיש משהו שנוגע לך בכתף אתה שומע את קולו של ליאוד אומר לך:"שלום לך ידידי מה מעשך ביער ורידיאן בלילה האפלולי הזה?".

Moriomer*
    *אין לך את המתקפה הזו ומדקיפ לא נלחם איך אתה מצפה ממנו ללמוד את זה?
    עושה לא עם הראש,מנדריק אומר לפוקימון שלו:"לוטאד תראה לו איך נלחמים,חכה עוד כמה שניות ותתקיף".

Shonnn
    טקויה אומר לך:"בוא איתי,אני אוביל אותך למרכז במילא אני צריך לקחת את שני הבידרלים האלו למרכז",טקויה מסמן לך לבוא איתו.

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אתה מרגיש משהו שנוגע לך בכתף אתה שומע את קולו של ליאוד אומר לך:"שלום לך ידידי מה מעשך ביער ורידיאן בלילה האפלולי הזה?".
    אני אומר לליאוד: "אני ראיתי אותך כמה פעמים ביער ורידיאן, לא רציתי להפריע כי חשבתי שאתה מתאמן אז המשכתי בדרכי, אני הולך למרכז הפוקימונים בעיר פיוטר כדי ללכת לישון ואז מחר אני אלך להלחם מול מנהיג המכון של העיר הזאת".

חתימה בשיפוצים.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה מוציא את מין הפוכדור והוא נראה חלש מתמיד,לואיס אומר לך:"ראיתי את הקרב שלך מול האחיין שלי,ליאו הרוטום שלו היה טוב והוא החליש קשות את הוופר שלך,אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בו?".
    [/FONT][/COLOR]
    אני מחזיר את וופר ואומר ללאויס"אבחר בצ'ימצ'אר" אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Moriomer*
    עושה לא עם הראש,מנדריק אומר לפוקימון שלו:"לוטאד תראה לו איך נלחמים,חכה עוד כמה שניות ותתקיף".

טוב סליחה "מאדקיפ תתקרב אליו ותשתמש בחבטה על האדמה בשביל להקפיץ אותו ואז באוויר שוב חבטה לפגוע בו!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    אתה רואה מאמן צעיר מתקדם אליך ואומר לך:"נעים מאוד שמי לואיס ואני מנהיג מכון ורידיאן העוצמתי".

.
    "נעים מאוד שמי אדם אני רוצה לאתגר אותך לקרב מכון אתה מסכים?"
    אשאל בחיוך

9. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Monster
    ליאו מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור ואומר לך:"אני חוזר למרכז אני עוד מעט יבוא למכון לראות אותך מנצח,ביי",אתה רואה את ליאו הולך אל עבר המרכז ואת לואיס מסמן לך לבוא איתו.

יגאל**
    אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את השמש שוקעת,אתה רואה לידך בית הרוס ואתה רואה שבתוכו יש איש זקן שנפצע.

Poke Style*
    אתה רואה מאמן צעיר מתקדם אליך ואומר לך:"נעים מאוד שמי לואיס ואני מנהיג מכון ורידיאן העוצמתי".

Moriomer*
    המאמן אומר לך:"שמי מנדריק אם לא אמרתי,צא לוטאד",אתה רואה לפניך מוכן לקרב.

Shonnn
    אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן אתה מרגיש טיפות על העורף שלך אתה שומע קול מוכר אומר לך:"כדי שלא תקרר למרכז צריך למהר".

Dan*
    אתה לא רואה אף בן אדם,אתה רואה שאפילו ההוא עם הכפפות נעלם באופן מסתורי.
    מסתכל ימין ושמאל אומר לטוטדייל שיהיה קרוב עלי . וצועק בכל הכוח יש מישהו כאן?
    בזמן הזה אני אומר לטוטדייל להיות מוכן להכל

10. משתמש מנוסה
    Monster

SportMan*

Moriomer*

Shonnn
    טקויה אומר לך:"בוא איתי,אני אוביל אותך למרכז במילא אני צריך לקחת את שני הבידרלים האלו למרכז",טקויה מסמן לך לבוא איתו.
    "אוקיי,אני בא"
    אני הולך אחריי טקויה לעבר מרכז הפוקימונים.
    בראשי חולפת לי המחשבה על האימונים אשר אערוך עם באלבזור.

11. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי אני צריך שתשתמש בנחשי אש שיכבלו את שלושת עמודי האש של המכון אוקיי",הפוקימון שלו מסמן לו בהנהון שהוא מבין.

SportMan*
    ליאוד אומר לך:"לי מפריעים רק אלה שקוטעים אותי באמצע קרב מעניין ונחמד,רוצה קרב ידידות,הפוקימון הישן ביותר שלי שהשארתי פה חזר אלי",אתה רואה אותו מחזיק את אותו פוכדור לבן כשלג שהוא מצא קודם באחד העצים.

Poke Style*
    לואיס מתקרב אליך ואומר לך:"לעולם לא אומר לא לאתגר מעניין,רק אחד זכה בקרב הראשון שלו מולי בתג של העיר הזו,וזה המאמן גרי אוק לפני שבוע בערך,בוא איתי",לואיס פותח את הדלת לזירת המכון ומסמן לך לבוא איתו.

Moriomer*
    רץ אל עבר ה של מנדריק,ה של מנדריק יורה עלי תער לכול עבר,מנדריק אומר לך:"זה עלי התער המסוכנות ביותר שלי".

Shonnn
    טקויה אומר לך:"אז מה אתה מאמן חדש נכון,ראיתי איזה ילד בורח לכיוון המרכז יש סיכוי שאתה קשור אליו?".

Dan*
    אתה מסתכל מסביב אין אף אחד,אבל אתה רואה משהו זז בתוך אחד השיחים שליד האגם הקפוא של העיר ורידיאן,אתה שומע קול מרגיע שאומר לך:"תשתמש במים כנגד האש".

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    ליאוד אומר לך:"לי מפריעים רק אלה שקוטעים אותי באמצע קרב מעניין ונחמד,רוצה קרב ידידות,הפוקימון הישן ביותר שלי שהשארתי פה חזר אלי",אתה רואה אותו מחזיק את אותו פוכדור לבן כשלג שהוא מצא קודם באחד העצים.
    אני אומר ושואל את לליאוד: "מחר בבוקר, היום כבר מאוחר מידי וחשוך מידי, זה בסדר מבחינתך?".

חתימה בשיפוצים.

13. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Monster
    לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי אני צריך שתשתמש בנחשי אש שיכבלו את שלושת עמודי האש של המכון אוקיי",הפוקימון שלו מסמן לו בהנהון שהוא מבין.

SportMan*

Poke Style*
    לואיס מתקרב אליך ואומר לך:"לעולם לא אומר לא לאתגר מעניין,רק אחד זכה בקרב הראשון שלו מולי בתג של העיר הזו,וזה המאמן גרי אוק לפני שבוע בערך,בוא איתי",לואיס פותח את הדלת לזירת המכון ומסמן לך לבוא איתו.

Moriomer*
    רץ אל עבר ה של מנדריק,ה של מנדריק יורה עלי תער לכול עבר,מנדריק אומר לך:"זה עלי התער המסוכנות ביותר שלי".

Shonnn
    טקויה אומר לך:"אז מה אתה מאמן חדש נכון,ראיתי איזה ילד בורח לכיוון המרכז יש סיכוי שאתה קשור אליו?".

Dan*
    אתה מסתכל מסביב אין אף אחד,אבל אתה רואה משהו זז בתוך אחד השיחים שליד האגם הקפוא של העיר ורידיאן,אתה שומע קול מרגיע שאומר לך:"תשתמש במים כנגד האש".
    לוחש בשקט לטוטדייל תתקוף בשיחים אחר כך מסתובב לכיון הקול ומחפש את המקור צועק מה הכוונה בזה בזמן הזה אני אומר לטוטדייל לחזור לידי אחרי שתקף את השיח שזז

14. משתמש מנוסה
    Monster

SportMan*

Poke Style*

Moriomer*

Shonnn

Dan*
    "כן אני מאמן חדש".
    לאחר שאלתו השנייה פניי מתמלאות בכעס ואני משיב לו:"הילד הזה ברח מהבידרילים והשאיר אותי שם לבד".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תקוף באגרוף ממוקד את מגבי לפני שיעשה מה שביקש לואיס מימנו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 70 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •