Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Poke Style*
    לואיס מתקרב אליך ואומר לך:"לעולם לא אומר לא לאתגר מעניין,רק אחד זכה בקרב הראשון שלו מולי בתג של העיר הזו,וזה המאמן גרי אוק לפני שבוע בערך,בוא איתי",לואיס פותח את הדלת לזירת המכון ומסמן לך לבוא איתו.

".
    'מה! גרי ניצח אותו,טוב הוא מאמן באמת חזק' אחשוב
    אני הולך אחרי האיש על עבר הזירה ואומר לו
    "איך אתה רוצה שהקרב הזה יתנהל 2v2?" אשאל בחיוך

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Moriomer*
    רץ אל עבר ה של מנדריק,ה של מנדריק יורה עלי תער לכול עבר,מנדריק אומר לך:"זה עלי התער המסוכנות ביותר שלי".

.
    "מאדקיפ תשתמש בצעקה בשביל להפחית את הפגיעה ותקפוץ מעל העלי תער ותשתמש בחבטה על תיזהר שאתה מתקרב"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    ליאו מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור ואומר לך:"אני חוזר למרכז אני עוד מעט יבוא למכון לראות אותך מנצח,ביי",אתה רואה את ליאו הולך אל עבר המרכז ואת לואיס מסמן לך לבוא איתו.

יגאל**
    אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את השמש שוקעת,אתה רואה לידך בית הרוס ואתה רואה שבתוכו יש איש זקן שנפצע.

Poke Style*
    אתה רואה מאמן צעיר מתקדם אליך ואומר לך:"נעים מאוד שמי לואיס ואני מנהיג מכון ורידיאן העוצמתי".

Moriomer*
    המאמן אומר לך:"שמי מנדריק אם לא אמרתי,צא לוטאד",אתה רואה לפניך מוכן לקרב.

Shonnn
    אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן אתה מרגיש טיפות על העורף שלך אתה שומע קול מוכר אומר לך:"כדי שלא תקרר למרכז צריך למהר".

Dan*
    אתה לא רואה אף בן אדם,אתה רואה שאפילו ההוא עם הכפפות נעלם באופן מסתורי.
    אני רץ לבית השרוף ולוקח את האיש הפצוע לבית החולים הקרוב

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    כמו בקרב שלך מול וליאו כבלי אש קושרים שלושה עמודי טוטם של המכון ואתה רואה את לואיס מרוצה מעצמו,אתה רואה משהו מוזר מאוד בפניו של ,לואיס אומר לך:"זה מתקפה משפחתית".

יגאל**
    *זה בית הרוס לא שרוף.
    האיש רואה אותך ואומר לך:"עזוב אותי ילד,המסע שלי נגמר כעת,רוץ תציל את עצמך מפני משנה הצורות",אתה שומע את הקולות של רד,גרי ולואיס.

SportMan*
    אתה שומע קול מרגיע אבל שנשמע לחוץ שאומר לך:"תברח מליאוד הוא מסוכן לך,הוא יכול לסכן את עתיד עולם הפוקימון",אתה רואה אור מוזר אתה עוצם את עיניך ואתה פותח את עיניך ואתה רואה את ביער שני אנשים אחד מהם נראה כמו ליאוד ואחד אתה לא מכיר אתה שומע את האיש הראשון אומר לליאוד:"שמע ליאוד אתה חייב לי את חייך ובתור טובה אני רוצה שתצטרף לצוות D שלי" אתה רואה את ליאוד מסכים לעסקה ואתה רואה שוב את אותו אור ואתה רואה את ליאוד אומר לך:"אוקיי בוא למרכז".

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"גרי באמת ניצח אותי,אבל זה היה קרב שש על שש קרב מלא של אש נגד שישה עם שתיים עשרה סוגים,קרבות מכון רגילים זה אחד על אחד תמיד זה ככה".

Moriomer*
    מאוחר מדי עלי התער החדים ביותר שמנדריק שלח פגעו לך ביד ופגעו בכול גופו של ,אתה רואה את טיפות הדם שלך מטפטפות על הדשא של הזירה הרגועה,מנדריק צוחק בצחוק מרושע.

Shonnn
    טקויה אומר לך:"רון הצעיר תמיד עושה את זה שהוא מבין שהוא יפסיד,הוא קורא בעזרת הכוחות המיוחדים שלו לקרוא לפוקימונים מסוכנים שיפריעו לקרב,בזמן שהמתחרה השני מתקיף את הפוקימונים הפראיים האלו למקרה זה בידריל הוא בורח והוא ממציא תירוץ מעפן".

Dan*
    אתה רואה בתוך אחד העצים אור חלוש,אתה שומע מכיוונו:"עזור לנו עזור לנו הילד עם הטוטודייל,אתה צריך לעזור לנו לעזור לנו",אתה מרגיש רוח חזקה מתחילה לנשב ואתה מרגיש מישהו נוגע בכתפיך.

רק אני משתמש בתמונות אתם לא,מי שיעשה את זה יקבל כוכב אדום.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    כמו בקרב שלך מול וליאו כבלי אש קושרים שלושה עמודי טוטם של המכון ואתה רואה את לואיס מרוצה מעצמו,אתה רואה משהו מוזר מאוד בפניו של ,לואיס אומר לך:"זה מתקפה משפחתית".

[/FONT][/COLOR]
    אני ששואל את לואיס"מזה מתקפה משפחתית?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    Monster

יגאל**
    *זה בית הרוס לא שרוף.
    האיש רואה אותך ואומר לך:"עזוב אותי ילד,המסע שלי נגמר כעת,רוץ תציל את עצמך מפני משנה הצורות",אתה שומע את הקולות של רד,גרי ולואיס.

SportMan*
    אתה שומע קול מרגיע אבל שנשמע לחוץ שאומר לך:"תברח מליאוד הוא מסוכן לך,הוא יכול לסכן את עתיד עולם הפוקימון",אתה רואה אור מוזר אתה עוצם את עיניך ואתה פותח את עיניך ואתה רואה את ביער שני אנשים אחד מהם נראה כמו ליאוד ואחד אתה לא מכיר אתה שומע את האיש הראשון אומר לליאוד:"שמע ליאוד אתה חייב לי את חייך ובתור טובה אני רוצה שתצטרף לצוות D שלי" אתה רואה את ליאוד מסכים לעסקה ואתה רואה שוב את אותו אור ואתה רואה את ליאוד אומר לך:"אוקיי בוא למרכז".

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"גרי באמת ניצח אותי,אבל זה היה קרב שש על שש קרב מלא של אש נגד שישה עם שתיים עשרה סוגים,קרבות מכון רגילים זה אחד על אחד תמיד זה ככה".

Moriomer*
    מאוחר מדי עלי התער החדים ביותר שמנדריק שלח פגעו לך ביד ופגעו בכול גופו של ,אתה רואה את טיפות הדם שלך מטפטפות על הדשא של הזירה הרגועה,מנדריק צוחק בצחוק מרושע.

Shonnn
    טקויה אומר לך:"רון הצעיר תמיד עושה את זה שהוא מבין שהוא יפסיד,הוא קורא בעזרת הכוחות המיוחדים שלו לקרוא לפוקימונים מסוכנים שיפריעו לקרב,בזמן שהמתחרה השני מתקיף את הפוקימונים הפראיים האלו למקרה זה בידריל הוא בורח והוא ממציא תירוץ מעפן".

Dan*
    אתה רואה בתוך אחד העצים אור חלוש,אתה שומע מכיוונו:"עזור לנו עזור לנו הילד עם הטוטודייל,אתה צריך לעזור לנו לעזור לנו",אתה מרגיש רוח חזקה מתחילה לנשב ואתה מרגיש מישהו נוגע בכתפיך.

רק אני משתמש בתמונות אתם לא,מי שיעשה את זה יקבל כוכב אדום.
    אני צועק להם יבוא לפה כי יש כאן איש פצוע בגלל משנה הצורות והוא לא רוצה ללכת לבית החולים

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני אומר לליאוד: "מצטער, אני מעדיף להמשיך לבד ולא רוצה קרב כי אין יהיה חייב ללכת ישר למכון מחר, ביי ליאוד ובהצלחה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    Monster
    לואיס מסביר לך:"אני וליאו קרובי משפחה ואני ואביו של ליאו עבדנו על מתקפה מיוחדת אך ורק לנו,למתקפה קוראים "כבל נחש",מתקפה מסוכנת מאוד,אני הרגשתי שהמתקפה הזו פעלה ליד המכון וראיתי את ליאו והרוטום שלו עושים את זה אז מצאתי תירוץ להפסיק את הקרב המסוכן הזה".

יגאל**
    אתה רואה פוקימון שזז במהירות רבה בגלל זה אתה לא מצליח לזהות איזה זן הוא,אתה רואה את רד,גרי ולואיס רוכבים על פוקימוני כנף שגם זזים במהירות,האיש אומר לך:"עזוב אותי אני כבר אמות לבד רוץ והצל את עצמך,זה סיום המסע שלי".

SportMan*
    אתה רואה משהו מוזר בעיניו של ליאוד והוא אומר לך:"אוקיי אם זה מה שאתה רוצה,תיזהר מקולו של היער הוא יכול להחזיר אותך לעבר ולתקוע אותך שם לעד,להתראות",אתה רואה את ליאוד עוזב את המקום.
    נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 08-29-2010 בשעה 01:45 PM

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    לואיס מסביר לך:"אני וליאו קרובי משפחה ואני ואביו של ליאו עבדנו על מתקפה מיוחדת אך ורק לנו,למתקפה קוראים "כבל נחש",מתקפה מסוכנת מאוד,אני הרגשתי שהמתקפה הזו פעלה ליד המכון וראיתי את ליאו והרוטום שלו עושים את זה אז מצאתי תירוץ להפסיק את הקרב המסוכן הזה".
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"אגרוף ממוקד על מגבי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    Monster
    רץ אל עבר עם האגרוף הממוקד,אתה רואה שמשלושת קווי האש יוצא נחש אש שמתחיל לזוז שלוכד את בכלוב אש,אתה מרגיש חום כבד מתחיל,לואיס אומר לך:"התגברת על נחש חשמל אבל לא על נחש האש".

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    רץ אל עבר עם האגרוף הממוקד,אתה רואה שמשלושת קווי האש יוצא נחש אש שמתחיל לזוז שלוכד את בכלוב אש,אתה מרגיש חום כבד מתחיל,לואיס אומר לך:"התגברת על נחש חשמל אבל לא על נחש האש".
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש באגרוף ממוקד שיביס את נחש האש"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אתה רואה משהו מוזר בעיניו של ליאוד והוא אומר לך:"אוקיי אם זה מה שאתה רוצה,תיזהר מקולו של היער הוא יכול להחזיר אותך לעבר ולתקוע אותך שם לעד,להתראות",אתה רואה את ליאוד עוזב את המקום.
    אני אומר לעצמי: "בוא נלך אל העיר פיוטר, כדי שנוכל להלחם מול מנהיג המכון שם ולנצח אותו".

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה רואה את שלושת נחשי האש נעלמים בגלל גל הדף מוזר שגם אתה מרגיש אותו,אתה רואה את זנבו של בוער הפוקדע שלך מתחיל לצפצף באופן די מדאיג אתה רואה לואיס מתחיל להיות לחוץ הוא אומר לך:"אתה סילקת את שלושת נחשי האש בגלל האש".

SportMan*
    אתה הולך אל עבר העיר פיוטר ואתה רואה את השמש מתחילה לעלות אתה לא מרגיש עייף בכלל להפך אתה מרגיש את הלהט של השגת התג הקודם מתחיל שוב,אתה רואה איש זקן בעל דוכן אבנים הוא אומר לך:"אתה מחפש את מנהיג המכון שלנו נכון?".

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אתה הולך אל עבר העיר פיוטר ואתה רואה את השמש מתחילה לעלות אתה לא מרגיש עייף בכלל להפך אתה מרגיש את הלהט של השגת התג הקודם מתחיל שוב,אתה רואה איש זקן בעל דוכן אבנים הוא אומר לך:"אתה מחפש את מנהיג המכון שלנו נכון?".
    אני אמור לאיש הזקן: "כן, אבל קודם אני הולך למרכז הפוקימונים של העיר הזאת".

חתימה בשיפוצים.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה רואה את שלושת נחשי האש נעלמים בגלל גל הדף מוזר שגם אתה מרגיש אותו,אתה רואה את זנבו של בוער הפוקדע שלך מתחיל לצפצף באופן די מדאיג אתה רואה לואיס מתחיל להיות לחוץ הוא אומר לך:"אתה סילקת את שלושת נחשי האש בגלל האש".

[.[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללואיס"נדמה לי שכן" אני בודק מה הפוקידע רוצה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 71 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •