Pokemon GO
עמוד 72 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,066 עד 1,080 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    הפוקדע נפתח והוא אומר לך בקול דק:"להט,יכולת מיוחדת ששייכת לפוקימוני אש מזן צ'רמנדר,צ'רמיליון,צ'ריזארד,סינדווקויל,קוויבה,טייפל וז'ן,
    טורצ'יק,קומבסקייל,בלייזיקן,צ'ימצ'אר,מונפרנו ואיינפרנפ היכולת גורמת שהכוחות של הפוקימון המשתמש יתגדלו באחד וחצי".

SportMan*
    האיש קם מין הדוכן מושיט לך יד והוא אומר לך:"שמי פלינט לשעבר מנהיג המכון,המרכז נמצא ליד המכון",אתה רואה את המרכז ולידו המכון.

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    SportMan*
    האיש קם מין הדוכן מושיט לך יד והוא אומר לך:"שמי פלנט לשעבר מנהיג המכון,המרכז נמצא ליד המכון",אתה רואה את המרכז ולידו המכון.
    אני אומר לפלנט: "תודה רבה על עזרה, ביי ושוב תודה" ואני רץ אל מרכז הפוקימונים של העיר פיוטר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    הפוקדע נפתח והוא אומר לך בקול דק:"להט,יכולת מיוחדת ששייכת לפוקימוני אש מזן צ'רמנדר,צ'רמיליון,צ'ריזארד,סינדווקויל,קוויבה,טייפל וז'ן,
    טורצ'יק,קומבסקייל,בלייזיקן,צ'ימצ'אר,מונפרנו ואיינפרנפ היכולת גורמת שהכוחות של הפוקימון המשתמש יתגדלו באחד וחצי".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"אגרוף ממוקד על מגבי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Monster
    כמו בקרב שלך מול וליאו כבלי אש קושרים שלושה עמודי טוטם של המכון ואתה רואה את לואיס מרוצה מעצמו,אתה רואה משהו מוזר מאוד בפניו של ,לואיס אומר לך:"זה מתקפה משפחתית".

יגאל**
    *זה בית הרוס לא שרוף.
    האיש רואה אותך ואומר לך:"עזוב אותי ילד,המסע שלי נגמר כעת,רוץ תציל את עצמך מפני משנה הצורות",אתה שומע את הקולות של רד,גרי ולואיס.

SportMan*
    אתה שומע קול מרגיע אבל שנשמע לחוץ שאומר לך:"תברח מליאוד הוא מסוכן לך,הוא יכול לסכן את עתיד עולם הפוקימון",אתה רואה אור מוזר אתה עוצם את עיניך ואתה פותח את עיניך ואתה רואה את ביער שני אנשים אחד מהם נראה כמו ליאוד ואחד אתה לא מכיר אתה שומע את האיש הראשון אומר לליאוד:"שמע ליאוד אתה חייב לי את חייך ובתור טובה אני רוצה שתצטרף לצוות D שלי" אתה רואה את ליאוד מסכים לעסקה ואתה רואה שוב את אותו אור ואתה רואה את ליאוד אומר לך:"אוקיי בוא למרכז".

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"גרי באמת ניצח אותי,אבל זה היה קרב שש על שש קרב מלא של אש נגד שישה עם שתיים עשרה סוגים,קרבות מכון רגילים זה אחד על אחד תמיד זה ככה".

Moriomer*
    מאוחר מדי עלי התער החדים ביותר שמנדריק שלח פגעו לך ביד ופגעו בכול גופו של ,אתה רואה את טיפות הדם שלך מטפטפות על הדשא של הזירה הרגועה,מנדריק צוחק בצחוק מרושע.

Shonnn
    טקויה אומר לך:"רון הצעיר תמיד עושה את זה שהוא מבין שהוא יפסיד,הוא קורא בעזרת הכוחות המיוחדים שלו לקרוא לפוקימונים מסוכנים שיפריעו לקרב,בזמן שהמתחרה השני מתקיף את הפוקימונים הפראיים האלו למקרה זה בידריל הוא בורח והוא ממציא תירוץ מעפן".

Dan*
    אתה רואה בתוך אחד העצים אור חלוש,אתה שומע מכיוונו:"עזור לנו עזור לנו הילד עם הטוטודייל,אתה צריך לעזור לנו לעזור לנו",אתה מרגיש רוח חזקה מתחילה לנשב ואתה מרגיש מישהו נוגע בכתפיך.

רק אני משתמש בתמונות אתם לא,מי שיעשה את זה יקבל כוכב אדום.
    לוקח נשימה עמוקה אומר לטוטדייל ללכת לעץ בנתיים מסתובב ומפיל את האדם שנגע ביי ומנסה להחזיק בוא ככה שלא יזוז

5. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    לואיס מסביר לך:"אני וליאו קרובי משפחה ואני ואביו של ליאו עבדנו על מתקפה מיוחדת אך ורק לנו,למתקפה קוראים "כבל נחש",מתקפה מסוכנת מאוד,אני הרגשתי שהמתקפה הזו פעלה ליד המכון וראיתי את ליאו והרוטום שלו עושים את זה אז מצאתי תירוץ להפסיק את הקרב המסוכן הזה".

יגאל**
    אתה רואה פוקימון שזז במהירות רבה בגלל זה אתה לא מצליח לזהות איזה זן הוא,אתה רואה את רד,גרי ולואיס רוכבים על פוקימוני כנף שגם זזים במהירות,האיש אומר לך:"עזוב אותי אני כבר אמות לבד רוץ והצל את עצמך,זה סיום המסע שלי".

SportMan*
    אתה רואה משהו מוזר בעיניו של ליאוד והוא אומר לך:"אוקיי אם זה מה שאתה רוצה,תיזהר מקולו של היער הוא יכול להחזיר אותך לעבר ולתקוע אותך שם לעד,להתראות",אתה רואה את ליאוד עוזב את המקום.
    אני אומר לו בסדר והולך למכון הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים ולאמן אותם

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Moriomer*
    מאוחר מדי עלי התער החדים ביותר שמנדריק שלח פגעו לך ביד ופגעו בכול גופו של ,אתה רואה את טיפות הדם שלך מטפטפות על הדשא של הזירה הרגועה,מנדריק צוחק בצחוק מרושע.
    .
    אני מגן על מאדקיפ בכל גופי ואומר לו" מאדקיפ בבקשה תחשוב איך לתקוף אותו"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Monster
    כמו בקרב שלך מול וליאו כבלי אש קושרים שלושה עמודי טוטם של המכון ואתה רואה את לואיס מרוצה מעצמו,אתה רואה משהו מוזר מאוד בפניו של ,לואיס אומר לך:"זה מתקפה משפחתית".

יגאל**
    *זה בית הרוס לא שרוף.
    האיש רואה אותך ואומר לך:"עזוב אותי ילד,המסע שלי נגמר כעת,רוץ תציל את עצמך מפני משנה הצורות",אתה שומע את הקולות של רד,גרי ולואיס.

SportMan*
    אתה שומע קול מרגיע אבל שנשמע לחוץ שאומר לך:"תברח מליאוד הוא מסוכן לך,הוא יכול לסכן את עתיד עולם הפוקימון",אתה רואה אור מוזר אתה עוצם את עיניך ואתה פותח את עיניך ואתה רואה את ביער שני אנשים אחד מהם נראה כמו ליאוד ואחד אתה לא מכיר אתה שומע את האיש הראשון אומר לליאוד:"שמע ליאוד אתה חייב לי את חייך ובתור טובה אני רוצה שתצטרף לצוות D שלי" אתה רואה את ליאוד מסכים לעסקה ואתה רואה שוב את אותו אור ואתה רואה את ליאוד אומר לך:"אוקיי בוא למרכז".

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"גרי באמת ניצח אותי,אבל זה היה קרב שש על שש קרב מלא של אש נגד שישה עם שתיים עשרה סוגים,קרבות מכון רגילים זה אחד על אחד תמיד זה ככה".

Moriomer*

Shonnn
    טקויה אומר לך:"רון הצעיר תמיד עושה את זה שהוא מבין שהוא יפסיד,הוא קורא בעזרת הכוחות המיוחדים שלו לקרוא לפוקימונים מסוכנים שיפריעו לקרב,בזמן שהמתחרה השני מתקיף את הפוקימונים הפראיים האלו למקרה זה בידריל הוא בורח והוא ממציא תירוץ מעפן".

Dan*
    אתה רואה בתוך אחד העצים אור חלוש,אתה שומע מכיוונו:"עזור לנו עזור לנו הילד עם הטוטודייל,אתה צריך לעזור לנו לעזור לנו",אתה מרגיש רוח חזקה מתחילה לנשב ואתה מרגיש מישהו נוגע בכתפיך.

רק אני משתמש בתמונות אתם לא,מי שיעשה את זה יקבל כוכב אדום.

"הוא ממש מעצבן","למזלי אתה הופעת".
    אני שותק והולך אחריו לעבר מרכז הפוקימונים

8. משתמש מנוסה
    Monster
    רץ בכול כוחו אל עבר בעזרת האגרוף הנוצץ שלו,האגרוף הממוקד מעיף את אל עבר הקיר,אתה רואה את מתעלף,השופט אומר:"מגבי לא יכול..."אתה רואה את קם ומוכן להמשיך להילחם,לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי תירגע ותהיה מוכן ללהביור!".

יגאל**
    אתה רואה שוב את רד אומר לך:"אתה בטוח שאתה רוצה לעזור לנו,אם יפגעו בך או בפוקימונים שלך אני לא אחראי ברור?".

SportMan*
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואתה רואה את ליאוד בפנים,אתה שומע את אותו קול ששמעת ביער שאומר לך:"זכור את מה שאני אמרתי לך מאמן צעיר".

Moriomer*
    אתה שוב מרגיש את הכאב ביד שלך,מנדריק מחזיר את הפוקימון שלו ואומר לך:"אם אתה לא יודע איך לעשות קרב כאב זה חבל מאוד",מנדריק הולך אל עבר פאלט.

Shonnn
    אתה וטקויה נכנסים למרכז ואתה רואה את רון מדבר עם איזו מאמנת הוא מסתובב והוא מתחיל לפחד.

Dan*
    אתה מסתכל מסביבך ואתה לא רואה אף אדם שיכול לנגוע לך בכתף,אתה הולך אל עבר האור ואתה רואה יצור קטן ירוק שאתה לא מזהה מהוא.

9. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    רץ בכול כוחו אל עבר בעזרת האגרוף הנוצץ שלו,האגרוף הממוקד מעיף את אל עבר הקיר,אתה רואה את מתעלף,השופט אומר:"מגבי לא יכול..."אתה רואה את קם ומוכן להמשיך להילחם,לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי תירגע ותהיה מוכן ללהביור!".

יגאל**
    אתה רואה שוב את רד אומר לך:"אתה בטוח שאתה רוצה לעזור לנו,אם יפגעו בך או בפוקימונים שלך אני לא אחראי ברור?".

SportMan*
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואתה רואה את ליאוד בפנים,אתה שומע את אותו קול ששמעת ביער שאומר לך:"זכור את מה שאני אמרתי לך מאמן צעיר".

Moriomer*
    אתה שוב מרגיש את הכאב ביד שלך,מנדריק מחזיר את הפוקימון שלו ואומר לך:"אם אתה לא יודע איך לעשות קרב כאב זה חבל מאוד",מנדריק הולך אל עבר פאלט.

Shonnn
    אתה וטקויה נכנסים למרכז ואתה רואה את רון מדבר עם איזו מאמנת הוא מסתובב והוא מתחיל לפחד.

Dan*
    אתה מסתכל מסביבך ואתה לא רואה אף אדם שיכול לנגוע לך בכתף,אתה הולך אל עבר האור ואתה רואה יצור קטן ירוק שאתה לא מזהה מהוא.
    אני אומר לרד כן אני בטוח שאני רוצה להיצטרף ועל תדאג לי ולפוקימונים שלי

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק ואז שוב אגרוף ממוקד על מגבי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Monster

יגאל**

SportMan*

Moriomer*

Shonnn

Dan*
    קורא לטוטדייל מהר . ברגע שהוא מגיע אני אומר לו שיהיה בהיכון אני הולך לבדוק מה קורה אם הוא יתקוף או יעשה משהו תתקוף אותו ואז אני הולך לבדוק מזה מקרוב

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Moriomer*
    .
    אני צועק אליו "בוא הנה ותגמור את הקרב אם אתה לא פחדן!" ומתכופף לעבר מאדקיפ ואומר לו" מאדקים אתה צריך להיתחזק בשביל הקרבות הבאים אבל לבנתיים בוא אל האגם תשחה שם ותכייף ואז נלך למרכז הפוקימונים כדי שיטפלו בך אני " אני אומר ומחייך למאדקיפ
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני הולך לאחות ג'וי ואומר לה: "את יכולה להרפא את הפוקימונים שלי ולהגיד לי האם המכון פתוח עכשיו?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה רואה את זוהר,אתה רואה אור ענק,אתה עוצם את עיניך ושאתה פותח אותם אתה רואה בזירה את ואת .
    צ'ימצ'אר התפתח למונפרנו!

יגאל**
    רד אומר לך:"טוב לך תחפש בפאלט ובדרך מספר אחד את משנה הצורות טוב",הוא נעלם משם כאילו לא היה,אתה מסתכל מסביבך ואין אף אדם,האיש הזקן כבר מת.

SportMan*
    אתה רואה את ליאוד לוקח את הפוכדורים שלו ובורח אל עבר המכון,האחות ג'וי אומרת לך:"כמו שאני אמרתי למר ליאוד המכון פתוח ומנהיג המכון שלנו לא עסוק ומחפש אתגר".

Moriomer*
    אתה רואה את עלי התער פזורים על האדמה אתה רואה אחד עם דם אתה מבין שזה עלה התער שפגע בך.

Dan*
    אתה רואה אור חלוש מגיע מין אותו פוקימון מסתורי,אתה שומע את אותו קול אומר לך:"מים באש מים באש".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה רואה את זוהר,אתה רואה אור ענק,אתה עוצם את עיניך ושאתה פותח אותם אתה רואה בזירה את ואת .
    צ'ימצ'אר התפתח למונפרנו!

[[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למונפרו"אתה גדול,עכשיו גמור את מגבי באגרוף ממוקד"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 72 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •