Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 1783
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    אתה רואה את זוהר,אתה רואה אור ענק,אתה עוצם את עיניך ושאתה פותח אותם אתה רואה בזירה את ואת .
    צ'ימצ'אר התפתח למונפרנו!

יגאל**
    רד אומר לך:"טוב לך תחפש בפאלט ובדרך מספר אחד את משנה הצורות טוב",הוא נעלם משם כאילו לא היה,אתה מסתכל מסביבך ואין אף אדם,האיש הזקן כבר מת.

SportMan*
    אתה רואה את ליאוד לוקח את הפוכדורים שלו ובורח אל עבר המכון,האחות ג'וי אומרת לך:"כמו שאני אמרתי למר ליאוד המכון פתוח ומנהיג המכון שלנו לא עסוק ומחפש אתגר".

Moriomer*
    אתה רואה את עלי התער פזורים על האדמה אתה רואה אחד עם דם אתה מבין שזה עלה התער שפגע בך.

Dan*
    אתה רואה אור חלוש מגיע מין אותו פוקימון מסתורי,אתה שומע את אותו קול אומר לך:"מים באש מים באש".
    אני הולך לדרך 1 ומוציא את צ'רמנדר שיעזור לי לחפש אותו ואומר לו שהוא יחפש את משנה הצורות

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אתה רואה את ליאוד לוקח את הפוכדורים שלו ובורח אל עבר המכון,האחות ג'וי אומרת לך:"כמו שאני אמרתי למר ליאוד המכון פתוח ומנהיג המכון שלנו לא עסוק ומחפש אתגר".
    אני אומר לאחות ג'וי: "תודה לך, אני ילך לטייל קצת בעיר ואז יאתגר אותו, יש פה מקומות טובים לראות?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    לואיס אומר לך:"גרי באמת ניצח אותי,אבל זה היה קרב שש על שש קרב מלא של אש נגד שישה עם שתיים עשרה סוגים,קרבות מכון רגילים זה אחד על אחד תמיד זה ככה".

.
    אחי אני מצטער שלא הייתי כאן פשוט פירמטו לי ת'מחשב והתקינו לי ווינדווס 7
    ---------------------
    "אוקיי אז קדימה בוא נתחיל!" אומר בהתרגשות
    "קדימה תוציא את הפוקימון שלך!" אגיד בחיוך
    'אני מקווה שהקרב הזה ילך לי טוב אחרי הכל זה קרב המכון הראשון שלי' אחשוב

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    .

Moriomer*
    אתה רואה את עלי התער פזורים על האדמה אתה רואה אחד עם דם אתה מבין שזה עלה התער שפגע בך.

.
    אני אוסף את העלה עם הדם ורץ אל האגם שאני מחזיק את מאדקיפ וצועק למאדקיפ "תהנה קצת חבר "
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה שומע ש אומר:"מונ" הוא רץ עם אגרוף ממוקד שמעיף את שוב אל קיר המכון והפעם מביס אותו,לואיס נראה עצבני הוא מוציא מכיסו משהו והוא זורק אליך את אותו חפץ מסתורי אתה מסתכל ואתה רואה שזה הוא תג הלהבה של ורידיאן.
    זכית בתג הראשון שלך!

יגאל**
    אתה לא רואה אף פוקימון או בן-אדם בסביבה חוץ ממך והפוקימון שלך,אתה שומע קול מוזר שאומר לך:"הוא מסתובב ביער ורידיאן,רד רק רוצה שתתרחק מהסכנה".

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך:"יש פה את מוזיאון המאובנים והאבנים העתיקות,יש פה סיור למערת הירח שיוצא בקרוב,הבחור הזה שהיה פה המחליף של מנהיג מכון ורידיאן ליאוד נרשם לזה",אתה שומע שוב את אותו קול שאומר לך:"מערת הירח אתה צריך להגן על אבן הירח העתיקה מפני ליאוד!".

Poke Style*
    לואיס מוציא פוכדור שמין הפוכדור יוצא ,השופט אומר:"כול צד יכול להשתמש בפוקימון אחד,בגלל זה אף אחד לא יכול להחליף פוקימון מתחרים קדימה!",לואיס אומר לך:"תתחיל".

Moriomer*
    קופץ למים ואתה מרגיש חמימות רבה בדם שלך,אתה שומע קול רגוע שאומר לך:"הזמן מרפא הכול".

6. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    אתה שומע ש אומר:"מונ" הוא רץ עם אגרוף ממוקד שמעיף את שוב אל קיר המכון והפעם מביס אותו,לואיס נראה עצבני הוא מוציא מכיסו משהו והוא זורק אליך את אותו חפץ מסתורי אתה מסתכל ואתה רואה שזה הוא תג הלהבה של ורידיאן.
    זכית בתג הראשון שלך!

יגאל**
    אתה לא רואה אף פוקימון או בן-אדם בסביבה חוץ ממך והפוקימון שלך,אתה שומע קול מוזר שאומר לך:"הוא מסתובב ביער ורידיאן,רד רק רוצה שתתרחק מהסכנה".

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך:"יש פה את מוזיאון המאובנים והאבנים העתיקות,יש פה סיור למערת הירח שיוצא בקרוב,הבחור הזה שהיה פה המחליף של מנהיג מכון ורידיאן ליאוד נרשם לזה",אתה שומע שוב את אותו קול שאומר לך:"מערת הירח אתה צריך להגן על אבן הירח העתיקה מפני ליאוד!".

Poke Style*
    לואיס מוציא פוכדור שמין הפוכדור יוצא ,השופט אומר:"כול צד יכול להשתמש בפוקימון אחד,בגלל זה אף אחד לא יכול להחליף פוקימון מתחרים קדימה!",לואיס אומר לך:"תתחיל".

Moriomer*
    קופץ למים ואתה מרגיש חמימות רבה בדם שלך,אתה שומע קול רגוע שאומר לך:"הזמן מרפא הכול".
    אני מסתכל סביבי ושואל את צ'רמנדר עם הוא רואה או שומע מאיפה הקול בא

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    זכית בתג הראשון שלך!

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאויס"תודה על התג"מחזיר את מונפרו והולך אל מרכז הפוקימונים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*

".
    'מעניין וולפיקס הוא פוקימון מסוג אש וסינדקוויל שלי לא יהיה חזק בקרב הזה אני חושב,אבל בגלל שאם אני רוצה לנצח את מנהיג המכון עם המגבי הזה שלו אני חייב לנסות ולהלחם עם סינדקוויל שיתחזק וילמד מתקפת אש' אחשוב
    "זה הולך להיות קרב מעניין" אגיד
    אני יסתכל על הפוכדור של סינדקוויל וילחש:"קדימה ידידי בוא נקווה שעכשיו אתה תצליח ללמוד מתקפת אש"
    אני יזרוק את הפוכדור לאוויר ויצעק:"קדימה סינדקוויל צא החוצה!"
    'בגלל שסינדקוויל הוא גם סוג אש מתקפות האש של וולפיקס לא כ"כ ישפיעו עליו' אחשוב
    "סינדקוויל מהר תשתמש בחבטה קדימה!" ואני יצביע על וולפיקס

9. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Monster
    אתה רואה את זוהר,אתה רואה אור ענק,אתה עוצם את עיניך ושאתה פותח אותם אתה רואה בזירה את ואת .
    צ'ימצ'אר התפתח למונפרנו!

יגאל**
    רד אומר לך:"טוב לך תחפש בפאלט ובדרך מספר אחד את משנה הצורות טוב",הוא נעלם משם כאילו לא היה,אתה מסתכל מסביבך ואין אף אדם,האיש הזקן כבר מת.

SportMan*

Moriomer*

Dan*
    אתה רואה אור חלוש מגיע מין אותו פוקימון מסתורי,אתה שומע את אותו קול אומר לך:"מים באש מים באש".
    מים באש ? מה הכוונה ? מנסה לתפוס את הפוקימון בידיים ולראות שהוא בסדר. בנתיים אומר לטוטדייל לשמור שאף אחד לא בא ושהוא לא ינסה לתקוף אותי

10. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה יוצא מין המכון ואתה רואה גבר צעיר וחסון בעל חולצה וכובע כחולים,אתה רואה לידו פוקימון מסוג שלא ראית קודם אתה רואה שזה ,האיש אומר לך:"נעים מאוד שמי ריילי,אתה רוצה להילחם נגדי?".

יגאל**
    הקול אומר לך בזעם:"אתה לא שומע מה אמרתי לך למה אתה חושב לואיס,גרי ורד הלכו לכיוון היער ורק אתה פה,רד רוצה להרחיק אותך מין הסכנה,לך לאן שאתה רוצה,את התג לא תשיג בזמן הקרוב,אז לך תתאמן לך".

Poke Style**
    *על הודעה מה זה הודעה מושקעת קיבלת כוכב כחול עוד אחד ואתה מקבל פוקימון נדיר מאוד.
    לואיס מחייך ואומר לך:"יש לי שלושה פוקימונים שהשתמשתי בזמן האחרון והם צ'ריזארד,מגבי והוולוויקס הזה אתה יודע מי הכי חזק מבין השלושה?".

Dan*
    אתה מרגיש כאב חד בידיים שלך אתה מוריד את הפוקימון הזה,ואתה רואה סימנים מוזרים על הידיים שלך הקול שוב אומר לך:"עזוב אותי אנא ממך עזוב אותי",אתה שומע צעקה חדה מרחישה אוזניים.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה יוצא מין המכון ואתה רואה גבר צעיר וחסון בעל חולצה וכובע כחולים,אתה רואה לידו פוקימון מסוג שלא ראית קודם אתה רואה שזה ,האיש אומר לך:"נעים מאוד שמי ריילי,אתה רוצה להילחם נגדי?".

[[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לריילי"כן אשמח לקרב נגדך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש סופר ספאמר
    Monster

יגאל**
    הקול אומר לך בזעם:"אתה לא שומע מה אמרתי לך למה אתה חושב לואיס,גרי ורד הלכו לכיוון היער ורק אתה פה,רד רוצה להרחיק אותך מין הסכנה,לך לאן שאתה רוצה,את התג לא תשיג בזמן הקרוב,אז לך תתאמן לך".

Poke Style**
    *על הודעה מה זה הודעה מושקעת קיבלת כוכב כחול עוד אחד ואתה מקבל פוקימון נדיר מאוד.
    לואיס מחייך ואומר לך:"יש לי שלושה פוקימונים שהשתמשתי בזמן האחרון והם צ'ריזארד,מגבי והוולוויקס הזה אתה יודע מי הכי חזק מבין השלושה?".

Dan*
    אתה מרגיש כאב חד בידיים שלך אתה מוריד את הפוקימון הזה,ואתה רואה סימנים מוזרים על הידיים שלך הקול שוב אומר לך:"עזוב אותי אנא ממך עזוב אותי",אתה שומע צעקה חדה מרחישה אוזניים.
    אני אומר לקול שאני מתאמן איתו כי אני מזמן אותו לקרב 1 על 1

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני הולך למקום שאף אחד לא רואה ואז שואל בקול: "מי אתה?, איך אתה יודע על ליאוד, זו פעם שלישית שאתם מזהיר אותי מליאוד?" ומחכה לתשובה לאותו קול שמזהיר אותי מליאוד.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    Monster
    ריילי אומר לך:"כמה פוקימונים יש לך,אני אוהב קרבות ארוכים וטובים של שש על שש או ארבע על ארבע,אז כמה פוקימונים יש לך,נערי הצעיר,יש לי שאלה אחרת פגשת איש צעיר שקוראים לו רד?".

יגאל**
    הקול אומר לך:"אם אתה רוצה שאני אעזור לך אסור לך לפגוע בי,חוץ מזה אם אני אפגע קנטו תושמד".

SportMan*
    הקול אומר לך:"מי אני,אני אחד שמנסה להציל את העולם שאבי יצר כול כך הרבה זמן,ליאוד יודע שאם הוא ייתן לספקטרה פנטום חלק מין אבן הירח הענקית הוא יעניק לו כוח על והוא ישלוט על המחוז שהוא בא ממנו,אמליה".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    ריילי אומר לך:"כמה פוקימונים יש לך,אני אוהב קרבות ארוכים וטובים של שש על שש או ארבע על ארבע,אז כמה פוקימונים יש לך,נערי הצעיר,יש לי שאלה אחרת פגשת איש צעיר שקוראים לו רד?".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לריילי"כן פגשתי את רד.יש לי בעיקרון 4 אך 2 מהם מותשים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 73 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •