Monster
אתה שומע שאומר:"מונ" הוא רץ עם אגרוף ממוקד שמעיף את
שוב אל קיר המכון והפעם מביס אותו,לואיס נראה עצבני הוא מוציא מכיסו משהו והוא זורק אליך את אותו חפץ מסתורי אתה מסתכל ואתה רואה שזה הוא תג הלהבה של ורידיאן.
זכית בתג הראשון שלך!
יגאל**
אתה לא רואה אף פוקימון או בן-אדם בסביבה חוץ ממך והפוקימון שלך,אתה שומע קול מוזר שאומר לך:"הוא מסתובב ביער ורידיאן,רד רק רוצה שתתרחק מהסכנה".
SportMan*
האחות ג'וי אומרת לך:"יש פה את מוזיאון המאובנים והאבנים העתיקות,יש פה סיור למערת הירח שיוצא בקרוב,הבחור הזה שהיה פה המחליף של מנהיג מכון ורידיאן ליאוד נרשם לזה",אתה שומע שוב את אותו קול שאומר לך:"מערת הירח אתה צריך להגן על אבן הירח העתיקה מפני ליאוד!".
Poke Style*
לואיס מוציא פוכדור שמין הפוכדור יוצא,השופט אומר:"כול צד יכול להשתמש בפוקימון אחד,בגלל זה אף אחד לא יכול להחליף פוקימון מתחרים קדימה!",לואיס אומר לך:"תתחיל".
Moriomer*
קופץ למים ואתה מרגיש חמימות רבה בדם שלך,אתה שומע קול רגוע שאומר לך:"הזמן מרפא הכול".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'מעניין וולפיקס הוא פוקימון מסוג אש וסינדקוויל שלי לא יהיה חזק בקרב הזה אני חושב,אבל בגלל שאם אני רוצה לנצח את מנהיג המכון עם המגבי הזה שלו אני חייב לנסות ולהלחם עם סינדקוויל שיתחזק וילמד מתקפת אש' אחשוב
"זה הולך להיות קרב מעניין" אגיד
אני יסתכל על הפוכדור של סינדקוויל וילחש:"קדימה ידידי בוא נקווה שעכשיו אתה תצליח ללמוד מתקפת אש"
אני יזרוק את הפוכדור לאוויר ויצעק:"קדימה סינדקוויל צא החוצה!"
'בגלל שסינדקוויל הוא גם סוג אש מתקפות האש של וולפיקס לא כ"כ ישפיעו עליו' אחשוב
"סינדקוויל מהר תשתמש בחבטה קדימה!" ואני יצביע על וולפיקס
Monster
אתה יוצא מין המכון ואתה רואה גבר צעיר וחסון בעל חולצה וכובע כחולים,אתה רואה לידו פוקימון מסוג שלא ראית קודם אתה רואה שזה,האיש אומר לך:"נעים מאוד שמי ריילי,אתה רוצה להילחם נגדי?".
יגאל**
הקול אומר לך בזעם:"אתה לא שומע מה אמרתי לך למה אתה חושב לואיס,גרי ורד הלכו לכיוון היער ורק אתה פה,רד רוצה להרחיק אותך מין הסכנה,לך לאן שאתה רוצה,את התג לא תשיג בזמן הקרוב,אז לך תתאמן לך".
Poke Style**
*על הודעה מה זה הודעה מושקעת קיבלת כוכב כחול עוד אחד ואתה מקבל פוקימון נדיר מאוד.
לואיס מחייך ואומר לך:"יש לי שלושה פוקימונים שהשתמשתי בזמן האחרון והם צ'ריזארד,מגבי והוולוויקס הזה אתה יודע מי הכי חזק מבין השלושה?".
Dan*
אתה מרגיש כאב חד בידיים שלך אתה מוריד את הפוקימון הזה,ואתה רואה סימנים מוזרים על הידיים שלך הקול שוב אומר לך:"עזוב אותי אנא ממך עזוב אותי",אתה שומע צעקה חדה מרחישה אוזניים.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Monster
ריילי אומר לך:"כמה פוקימונים יש לך,אני אוהב קרבות ארוכים וטובים של שש על שש או ארבע על ארבע,אז כמה פוקימונים יש לך,נערי הצעיר,יש לי שאלה אחרת פגשת איש צעיר שקוראים לו רד?".
יגאל**
הקול אומר לך:"אם אתה רוצה שאני אעזור לך אסור לך לפגוע בי,חוץ מזה אם אני אפגע קנטו תושמד".
SportMan*
הקול אומר לך:"מי אני,אני אחד שמנסה להציל את העולם שאבי יצר כול כך הרבה זמן,ליאוד יודע שאם הוא ייתן לספקטרה פנטום חלק מין אבן הירח הענקית הוא יעניק לו כוח על והוא ישלוט על המחוז שהוא בא ממנו,אמליה".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)