Pokemon GO
עמוד 74 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,096 עד 1,110 מתוך 1783
  1. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    אתה יוצא מין המכון ואתה רואה גבר צעיר וחסון בעל חולצה וכובע כחולים,אתה רואה לידו פוקימון מסוג שלא ראית קודם אתה רואה שזה ,האיש אומר לך:"נעים מאוד שמי ריילי,אתה רוצה להילחם נגדי?".

יגאל**
    הקול אומר לך בזעם:"אתה לא שומע מה אמרתי לך למה אתה חושב לואיס,גרי ורד הלכו לכיוון היער ורק אתה פה,רד רוצה להרחיק אותך מין הסכנה,לך לאן שאתה רוצה,את התג לא תשיג בזמן הקרוב,אז לך תתאמן לך".

Poke Style**
    *על הודעה מה זה הודעה מושקעת קיבלת כוכב כחול עוד אחד ואתה מקבל פוקימון נדיר מאוד.
    לואיס מחייך ואומר לך:"יש לי שלושה פוקימונים שהשתמשתי בזמן האחרון והם צ'ריזארד,מגבי והוולוויקס הזה אתה יודע מי הכי חזק מבין השלושה?".

Dan*
    אתה מרגיש כאב חד בידיים שלך אתה מוריד את הפוקימון הזה,ואתה רואה סימנים מוזרים על הידיים שלך הקול שוב אומר לך:"עזוב אותי אנא ממך עזוב אותי",אתה שומע צעקה חדה מרחישה אוזניים.
    צועק לו תפסיק ושואל אותו למה הוא רוצה שאני יעזוב אותו ומאיפה בא. ואיך הוא יודע לדבר ואומר לטוטדייל לבוא לכן לעזור לי

2. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    ריילי אומר לך:"כמה פוקימונים יש לך,אני אוהב קרבות ארוכים וטובים של שש על שש או ארבע על ארבע,אז כמה פוקימונים יש לך,נערי הצעיר,יש לי שאלה אחרת פגשת איש צעיר שקוראים לו רד?".

יגאל**
    הקול אומר לך:"אם אתה רוצה שאני אעזור לך אסור לך לפגוע בי,חוץ מזה אם אני אפגע קנטו תושמד".

SportMan*
    הקול אומר לך:"מי אני,אני אחד שמנסה להציל את העולם שאבי יצר כול כך הרבה זמן,ליאוד יודע שאם הוא ייתן לספקטרה פנטום חלק מין אבן הירח הענקית הוא יעניק לו כוח על והוא ישלוט על המחוז שהוא בא ממנו,אמליה".
    אני אומר לקול שעם הוא רוצה לעזור לי אז שיראה לי מי הוא ועם לא אני לא מאמין לו

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    ריילי מחייך אליך ואומר לך:"אוקיי זה יהיה קרב אחד על שתיים,שני פוקימונים שלך והלוקריו שלי,אל תדאג לי הוא יכול לטפל בשני פוקימונים בו זמנית אם אני יודע מה אני עושה".

יגאל**
    אתה רואה אור מוזר ואתה רואה פתח ליקום מקביל,הקול שוב אומר לך:"אם אתה רוצה לפגוש אותי תיכנס לפתח עכשיו",אתה רואה שהפתח מתחיל להיכנס.

Dan*
    הקול אומר לך:"אני כאן מתחת לאפך,אני הפוקימון הפצוע שהרמת אני לא מדבר אני מתקשר איתך בטלפתיה,אנא ממך לך לפרופסור אוק הצעיר הכוונה גרי אוק והבא אותו לכאן,אני מבקש ממך".

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ".

Moriomer*
    קופץ למים ואתה מרגיש חמימות רבה בדם שלך,אתה שומע קול רגוע שאומר לך:"הזמן מרפא הכול".
    אני מסתכל מי אמר את זה ואומר:"עם הזמן צריך גם תקווה אחרת הזמן לא שווה"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    ריילי מחייך אליך ואומר לך:"אוקיי זה יהיה קרב אחד על שתיים,שני פוקימונים שלך והלוקריו שלי,אל תדאג לי הוא יכול לטפל בשני פוקימונים בו זמנית אם אני יודע מה אני עושה".

יגאל**
    אתה רואה אור מוזר ואתה רואה פתח ליקום מקביל,הקול שוב אומר לך:"אם אתה רוצה לפגוש אותי תיכנס לפתח עכשיו",אתה רואה שהפתח מתחיל להיכנס.

Dan*
    הקול אומר לך:"אני כאן מתחת לאפך,אני הפוקימון הפצוע שהרמת אני לא מדבר אני מתקשר איתך בטלפתיה,אנא ממך לך לפרופסור אוק הצעיר הכוונה גרי אוק והבא אותו לכאן,אני מבקש ממך".
    אני אומר לו בסדר ומחזיר את צ'רמנדר לפוכדור שלו ונכנס לתוך הפתח

6. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Monster

יגאל**

Dan*
    תסביר למה אתה צריך את גרי ואיזה מין פוקימון אתה ואלך לקרוא לו

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    *על הודעה מה זה הודעה מושקעת קיבלת כוכב כחול עוד אחד ואתה מקבל פוקימון נדיר מאוד.
    לואיס מחייך ואומר לך:"יש לי שלושה פוקימונים שהשתמשתי בזמן האחרון והם צ'ריזארד,מגבי והוולוויקס הזה אתה יודע מי הכי חזק מבין השלושה?".

.
    "אה כן אני חושב שצ'אריזרד הוא הכי חזק מבין השלושה,אבל למה שאלת?" אגיד בחיוך
    'אני מת להתחיל את הקרב הזה קדימה אני מתרגש' אחשוב
    "אה לואיס אתה מוכן להתחיל את הקרב בבקשה סינדקוויל שלי נגד וולפיקס שלך" אגיד בחיוך

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    הקול אומר לך:"מי אני,אני אחד שמנסה להציל את העולם שאבי יצר כול כך הרבה זמן,ליאוד יודע שאם הוא ייתן לספקטרה פנטום חלק מין אבן הירח הענקית הוא יעניק לו כוח על והוא ישלוט על המחוז שהוא בא ממנו,אמליה".
    אני אומר לקול: "אבל אם אני יחשוף את זה שאני יודע שהוא רע, אז הוא ילחם מולי?, מה כדאי לעשות כדי למנוע את זה שהוא יגנוב את אבן הירח?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    יגאל**
    אתה נכנס למימד המקביל ואתה רואה עולם די מוזר ודי כחול,אתה רואה יצור מוזר שדומה מאוד לפוקימון אבל הוא לא מקנטו שמסמן לך לבוא איתו.

SportMan*
    הקול אומר לך:"פה אתה צריך להתייעץ עם ברוק,המכונה גם סטון,אתה תזהה אותו יש לו שיער חום חולצה כתומה והוא מסתובב במוזיאון".

Poke Style**
    לואיס מחייך ואומר לך:"זה אכן הגיוני אבל זה לא נכון הפוקימון הכי טוב שלי זה הוולוויקס שאתה רואה כרגע,הוא יודע מתקפות מכול הסוגים,אש,מים אופל ועוד".

Moriomer*
    הקול שוב אומר לך:"רק תסתכל על ידך שוב",אתה מסתכל על היד הפצועה שלך ואתה רואה שאין אפילו טיפת דם אחת.

Dan*
    הפוקימון אומר לך:"אני סלבי ורק גרי אוק יכול לרפא אותי,עכשיו אתה יכול לעזור לי עכשיו?".

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    אתה נכנס למימד המקביל ואתה רואה עולם די מוזר ודי כחול,אתה רואה יצור מוזר שדומה מאוד לפוקימון אבל הוא לא מקנטו שמסמן לך לבוא איתו.

SportMan*
    הקול אומר לך:"פה אתה צריך להתייעץ עם ברוק,המכונה גם סטון,אתה תזהה אותו יש לו שיער חום חולצה כתומה והוא מסתובב במוזיאון".

Poke Style**
    לואיס מחייך ואומר לך:"זה אכן הגיוני אבל זה לא נכון הפוקימון הכי טוב שלי זה הוולוויקס שאתה רואה כרגע,הוא יודע מתקפות מכול הסוגים,אש,מים אופל ועוד".

Moriomer*
    הקול שוב אומר לך:"רק תסתכל על ידך שוב",אתה מסתכל על היד הפצועה שלך ואתה רואה שאין אפילו טיפת דם אחת.

Dan*
    הפוקימון אומר לך:"אני סלבי ורק גרי אוק יכול לרפא אותי,עכשיו אתה יכול לעזור לי עכשיו?".
    אני הולך איתו ואחר כך אני שואל אותו איזה פוקימון הוא?

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

.[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לרילי"אוקי" אני מוציא את מיסדרבוס ואלקטרוד לקרב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**

.
    אחי איזה פוקימון אתה מביא לי
    -------
    "יפה כל הכבוד לך אני מבין שאתה מאמן אותו חזק"
    "אבל אפשר כבר להתחיל בקרב אני רוצה לזכות כבר בתג שלי" אומר בחיוך

13. משתמש מנוסה
    Monster
    ריילי אומר לך:"תוציא את שניהם בבת אחת בזמן ששניהם יתקפו פוקימון אחד אותו פוקימון יהדוף את המתקפות זה קרב די מעניין לא?".

יגאל**
    הפוקימון אומר לך בטלפתיה:"אני הוא אזלף,שומר אגם ולור שבסינו הרחוקה,אני אחד משלושת פוקימוני התחושה אני הוא פוקימון הרצון,אנחנו נמצאים בביתו של פוקימון העולם המקביל גריטינה,העולם הזה מוביל אל כול המחוזות שביקום הזה".

Poke Style**
    *לא הבנתי אותך,איזה פוקימון אני מביא לך עם אתה מקבל עוד כוכב או איזה פוקימון חזק אתה נלחם מולו?
    לואיס אומר לך בחיוך:"שמע אף אחד לא הצליח לנצח אותי על הקרב הראשון שלו השיג את התג שלי,אני די מסוכן".

14. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    ריילי אומר לך:"תוציא את שניהם בבת אחת בזמן ששניהם יתקפו פוקימון אחד אותו פוקימון יהדוף את המתקפות זה קרב די מעניין לא?".

יגאל**
    הפוקימון אומר לך בטלפתיה:"אני הוא אזלף,שומר אגם ולור שבסינו הרחוקה,אני אחד משלושת פוקימוני התחושה אני הוא פוקימון הרצון,אנחנו נמצאים בביתו של פוקימון העולם המקביל גריטינה,העולם הזה מוביל אל כול המחוזות שביקום הזה".

Poke Style**
    *לא הבנתי אותך,איזה פוקימון אני מביא לך עם אתה מקבל עוד כוכב או איזה פוקימון חזק אתה נלחם מולו?
    לואיס אומר לך בחיוך:"שמע אף אחד לא הצליח לנצח אותי על הקרב הראשון שלו השיג את התג שלי,אני די מסוכן".
    אני אומר לו בסדר אבל למה אמרת לי שרד וגרי ביער

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

.[/FONT][/COLOR]
    אני מוציא את שתי הפוקימונים שלי בו זמנית לקרב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 74 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •