Monster
ריילי מחייך אליך ואומר לך:"אוקיי זה יהיה קרב אחד על שתיים,שני פוקימונים שלך והלוקריו שלי,אל תדאג לי הוא יכול לטפל בשני פוקימונים בו זמנית אם אני יודע מה אני עושה".
יגאל**
אתה רואה אור מוזר ואתה רואה פתח ליקום מקביל,הקול שוב אומר לך:"אם אתה רוצה לפגוש אותי תיכנס לפתח עכשיו",אתה רואה שהפתח מתחיל להיכנס.
Dan*
הקול אומר לך:"אני כאן מתחת לאפך,אני הפוקימון הפצוע שהרמת אני לא מדבר אני מתקשר איתך בטלפתיה,אנא ממך לך לפרופסור אוק הצעיר הכוונה גרי אוק והבא אותו לכאן,אני מבקש ממך".
יגאל**
אתה נכנס למימד המקביל ואתה רואה עולם די מוזר ודי כחול,אתה רואה יצור מוזר שדומה מאוד לפוקימון אבל הוא לא מקנטו שמסמן לך לבוא איתו.
SportMan*
הקול אומר לך:"פה אתה צריך להתייעץ עם ברוק,המכונה גם סטון,אתה תזהה אותו יש לו שיער חום חולצה כתומה והוא מסתובב במוזיאון".
Poke Style**
לואיס מחייך ואומר לך:"זה אכן הגיוני אבל זה לא נכון הפוקימון הכי טוב שלי זה הוולוויקס שאתה רואה כרגע,הוא יודע מתקפות מכול הסוגים,אש,מים אופל ועוד".
Moriomer*
הקול שוב אומר לך:"רק תסתכל על ידך שוב",אתה מסתכל על היד הפצועה שלך ואתה רואה שאין אפילו טיפת דם אחת.
Dan*
הפוקימון אומר לך:"אני סלבי ורק גרי אוק יכול לרפא אותי,עכשיו אתה יכול לעזור לי עכשיו?".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
ריילי אומר לך:"תוציא את שניהם בבת אחת בזמן ששניהם יתקפו פוקימון אחד אותו פוקימון יהדוף את המתקפות זה קרב די מעניין לא?".
יגאל**
הפוקימון אומר לך בטלפתיה:"אני הוא אזלף,שומר אגם ולור שבסינו הרחוקה,אני אחד משלושת פוקימוני התחושה אני הוא פוקימון הרצון,אנחנו נמצאים בביתו של פוקימון העולם המקביל גריטינה,העולם הזה מוביל אל כול המחוזות שביקום הזה".
Poke Style**
*לא הבנתי אותך,איזה פוקימון אני מביא לך עם אתה מקבל עוד כוכב או איזה פוקימון חזק אתה נלחם מולו?
לואיס אומר לך בחיוך:"שמע אף אחד לא הצליח לנצח אותי על הקרב הראשון שלו השיג את התג שלי,אני די מסוכן".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)