Monster
משתמש שוב במכת ברק שמציתה את הלילה באור אך מתקפה זו מפספסת בחצי סנטימטר
את שמתקרב אל באס אווירי.
יגאל**
אתה רואה את גרי,רד ואת לואיס מגיעים לעיר ורידיאן,גרי אומר לך:"בגלל שהקרב נקטע באמצע ולא נגמר אני אתן לך שוב את מגמטור",אתה שומע את לואיס אומר לך:"ואני לא אוכל להשתמש בצ'ריזארד שלי בגלל הזורוק הזה",אתה שומע את קולו שלשאומר לך:"אמרתי לך שזה מה שיקרה,עכשיו אתה הולך לנצח",לואיס מוסיף:"נמשיך את הקרב?".
SportMan*
אתה רץ אל עבר תחנת המשטרה ואתה רואה אותו קרוב למרכז אתה נכנס לתוך המבנה והשוטרת ג'ני אומרת לך בטון פיקודי:"מה אתה רוצה ילד!".
Poke Style**
לואיס אומר לך בזמן שהוא מחזיק חפץ אדום מוזר בידו:"הוולפיקס הוא הפוקימון הכי חזק שנמצא כעת במכון למה אתה חושב לא פיתחתי אותו",אתה רואה אותו זורק אל עברך אבן אדומה כמו אש ולואיס אומר לך:"זוהי אבן האש היא מפתחת את הוולפיקס שלי,עכשיו תן את מהלך הסיום של הקרב".
Dav5000
אתה רואה את מרכז הפוקימונים ליד אותו בן אדם שאומר לך:"איזה הפתעה באמצע הקיץ יורד שלג נכון מוזר ילד?".
Moriomer*
הקול אומר לך:"אני זה שריפא לך את היד המדממת שלך ואתה חייב לי אחת לא,אני אענה לך על זה אתה חייב לי,תמצא לי את המיאו בעל הדיבור ותן לי אותו".
Dan*
אומר לך:"לא אבל אני יכול לתת לך פוקימון לא פחות טוב אומנם הוא לא אגדי אבל ההתפתחות שלו חזקה כמו אגדי,הפוקימון הוא דרטיני,מספיק טוב?".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'מהה עם הוא יפתח את וולפיקס אני אבוד' אחשוב בלחץ
"סינדקוויל אנחנו חייבים לנצח במתקפה הזאת תן את כול מה שיש לך" אצעק
"קדימה סינדקוויל תשתמש בגלגול כדי להתקדם לעבר וולפיקס ואז תשתמש בגחלת מטווח קרוב קדימה!"
אצעק
'ברגע שלואיס יפתח את וולפיקס לנינטיילס אין שום סיכוי שסינדקוויל שלי ינצח
אני חייב לנסות ולעקב את ההתפתחות כמה שיותר' אחשוב בדאגה
Monster
הרעם העוצמתי שלמפספס,ליאו אומר למייקי:"זכור את ההתערבות שלנו,מי שמנצח מבין שתינו הופך להיות השותף של לי",ריילי מוסיף:"פרס תנחומים למי שמפסיד מי שמפסיד הופך להיות שותף שלי ושל לוקריו".
יגאל**
קולו שלאומר בך:"מה אתה עושה ככה לא תנצח בקרב הזה,אתה צריך את המגמטור של גרי,ברור!?".
SportMan*
אתה מושיט את המכתב לשוטרת,והשוטרת קוראת את המכתב והיא אומרת לך בקול מוכר:"לך לסטון עכשיו ניפגש במכון",אתה מזהה שזה הוא הקול שדיבר אליך ונתן לך את המכתב.
Poke Style**
*הוא זרק את האבן אליך ולא אל הפוקימון שלו.
לואיס אומר לך:"תתקיף כבר אני לא מתכוון להתקיף אותי,אם אתה לא מוכן אני אסיים את זה,וולפיקס גחלת",משתמש בגחלת חזקה מאוד שמתקרבת אל עבר
.
Moriomer*
הקול אומר לך:"אני לא פוקימון,והמדקיפ הוא הדרך שלי לדבר איתך,אני ישות מוזרה לא אדם ולא פוקימון אני יצור משונה מין ערבוב מוזר".
Shonnn
רון אומר לך:"נעים מאוד שוב נפגשים,אני רואה שטקויה פה,אני מצטער להתראות",רון יוצא מין המרכז ואתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"לרפא לך את הפוקימונים ילד?".
Dan*
אומר לך:"תכסה אותי בשמיכת עלים בבקשה,אם אתה לא יודע איך עושים את זה אז אני אסביר לך קח את העלים שבסביבה ותכסה אותי בהם,בבקשה אני מרגיש נורא".
אם תוכלו בבקשה לכתוב לי בה''פ את שמכם במשחק בבקשה זה מה זה יעזור לי.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)