אני לא ידע אם יש מקום אבל בכל זאת...
כינוי:רועי
שם במשחק:רועי וינדר
תמונה\תיאור: אם אתה יכול להוסיף לי...
פוקימון התחלתי:צאר'מנדר
פוקימונים:לאלגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות:
המשחק בנוי ל-12 שחקנים
הערה:כול הפוקימונים שתפסתם יהיו איתכם אלה אם כן שחררתם אותם.
Monster
אתה מרגיש גל הדף ואתה רואה את מסכת הקרח מחזיק פוכדור כחול עמוק שזוהר בלילה ריילי אומר לך:"מייקי וליאו תחזרו למרכז",מייקי וליאו בורחים למרכז וריילי מסמן לך להילחם יחד איתו.
יגאל**
אתה רואה פתח נפתח באדמה ואתה נופל לתוכו ואתה רואה שוב את היכל הזהב של הפוקימונים האגדיים אבל אתה לא רואה אף פוקימון,אתה רואה פוכדור זהב שלידו יש פתק שבו כתוב:"יגאל אם אתה מעדיף לעשות את זה בלי עזרתי בסדר,אבל אני רוצה שתיקח את הפוכדור מזהב טהור הזה,יש בפנים פוקימון עוצמתי מאוד,שלך שיימין".
SportMan*
אתה רואה שלט שבו כתוב:"מוזיאון העיר פיוטר",אתה רואה שמין המוזיאון יוצא גבר צעיר עם שיער חום וחיוך של ניצחון.
Poke Style**
אתה רואה אור בוהק מין שתי הלהבות של שני הפוקימונים,אתה פותח את עיניך ואתה לא רואה את המכון אתה רואה שאתה נמצא בחלל אתה שומע קול עמוק מאוד שאומר לך:"זה מה שנהיה מהעולם שלי?".
Dav5000
האיש אומר לך:"זה קשור בטח למלחמה של הפוקימונים האגדיים,אני לא יודע אם מותר לי לספר לך,אז להתראות ילד",והוא הולך משם אתה רואה את הכפפות שלו ובתוכם פתק.
Moriomer*
הקול אומר לך:"יש לי משימה יותר חשובה מזה,אם תסכים לקבל אותה,אתה צריך לקבל את כול שמונת התגים של קנטו,ג'וטו,הואן וסינו".
Shonnn
כעבור שלוש דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוכדור והיא אומרת לך:"שמעת את אצטדיון המוות של לוארד?".
Dan*
אתה מחסה את הפוקימון האגדי הזה ואתה רץ אל עבר העיירה פאלט השלווה ואתה רואה את המעבדה שבא כתוב:"למי שרוצה ללמוד להיכנס".
לרגל הבאסה של בית הספר אני עושה את האירוע "אצטדיון
המוות",האירוע הוא סוג של מתחם קרבות בסגנון עונה שמונה של פוקימון[חזית הקרב]האירוע הסתיים בסוף החודש המטרה היא להשיג את חמשת סמלי חזית הקרב,מי שיצליח להשיג את כול החמישה יקבל אגדי.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
אתה רואה את השמש עולה אתה מרגיש רוח נעימה מתחילה לנשב,אתה רואה את מסכת הקרח פתאום נעלם,אתה מסתובב ואתה לא רואה גם לא את ריילי אתה לא מוצא את המרכז או את המכון ואתה רואה שאתה בכלל לא בורידיאן,אתה רואה מגדל שמגיע לשמיים,אתה רואה שבראשו יש פוקימון מסתורי מאוד,אתה שומע אותו אומר לך:"תעלה במדרגות המלכות".
יגאל**
אתה רואה ,קטן וחמוד אתה שומע את קולו של
:"זה קריליה הוא פוקימון מאוד נדיר,הוא יכול לחזות את העתיד בעזרת חושיו החדים מאוד,הוא זכר לכן אם תמצא אבן שחר הוא יתפתח לגלייד שהוא פוקימון מאוד חזק ועוצמתי,להתראות",אתה רואה אור חזק וכשאתה פותח את עיניך אתה רואה שוב את גרי,רד ולואיס,גרי אומר לך:"אתה פתוח שאתה לא רוצה להשתמש במגמטור שלי?".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
אתה מטפס על המדרגות המלכותיות אתה מטפס ומטפס ובסוף אתה רואה שלושה אבני חן גדולות,אחת פנינה,אחד יהלום,ואחד אבן מזהב טהור,אתה רואה שבין שלושת האבנים יש פתח מסתורי אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"תיכנס לתוך פתח המימד".
יגאל**
גרי מסתכל אליך במבט מוזר והוא אומר לך:"תגיד מה זה הפוכדור המוזהב הזה",לואיס מוסיף:"אני מצטער אבל אני צריך לעזור ללוחמי האצטדיון הקרבות החדש,הוא אמור להיות פה רק חודש".
Dav5000
אתה מסתכל בפתק ואתה רואה שבו כתוב:"מלחמה עקובה מדם בגלל פוקימון אחד ואדם אחד,אני מצטער על היום הזה שיצרתי את העולם של בני-אדם ופוקימונים יחד,הייתי צריך לעשות עולם בני-אדם ועולם אחר של פוקימונים,אבן הטופז ותכשיט החיים יכולים לעשות את זה".
Omerpoke*
הפוקדע אומר לך:"מדקיפ,פוקימון רדאר המים,מדקיפ נעזר באנטנה שיש לו על הראש כדי לנווט במים,מדקיפ אוהב להשתמש במתקפות מים ואדמה,מדקיפ הוא התת התפתחות של מרצ'ומפ".
Dan*
אתה רואה שמאחוריך יש נער צעיר וגבוהה עם שיער חום שאומר לך:"אתה מחפש את גרי אוק נכון,אז הנה הוא אני הוא גרי אוק".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)