Omerpoke*
אתה שומע קולות מוזרים מתוך האגם,אתה שומע את הקול שדיבר איתך שאומר:"תברח מפה עכשיו זה מסוכן שלך להיות באגם ורידיאן,תסתכל מאליך",אתה מסתכל מאליך ואתה רואהמעל האגם.
Omerpoke*
אתה שומע קולות מוזרים מתוך האגם,אתה שומע את הקול שדיבר איתך שאומר:"תברח מפה עכשיו זה מסוכן שלך להיות באגם ורידיאן,תסתכל מאליך",אתה מסתכל מאליך ואתה רואהמעל האגם.
יגאל**
לואיס מצביע על מבנה ענק שליד המרכז,אתה רואה את גרי מסתכל אליך במבט מוזר,רד ולואיס הולכים למבנה וגרי אומר לך:"דרישת שלום לשימיין".
Avi*
האיש מסתכל אליך ורץ אל עבר המכון,אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"גם אתה רוץ גם אתה רוץ כמו הרוח אתה צריך לרוץ,זה הולך להיות קרב קשה נכון אבל לפחות זה הולך להיות דרך להצלת העולם".
Poke Style**
היצור אומר לך:"אני הוא פוקימון האלפא המושלם,פוקימון העל זה שיצר את עולמי ועולמך את כול עולם הפוקימון הזה בעצם,אני הוא ארסיאוס,נעים מאוד".
Dan*
גרי אומר לך:"איזה פוקימון זה,חכה הנה קח את זה",גרי מושיט לך את אבן זהובה,אתה שומע קול מוכר מאוד שאומר לך:"עכשיו חזור למקום המסתור
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
Akainu
אתה רואה את עצמך בקרב המכון שלך,אתה רואה את השלך שוב מתפתח,אתה לא מבין מה קורה,אתה מבחין בקומה למעלה את מסכת הקרח מדבר עם עוד בן אדם.
יגאל**
גרי אומר מוציא מין הכיס שלו פוכדור זהוב בדיוק כמו שלך,ואומר לך:"עכשיו אתה יכול למסור דרישת שלום לשימיין?".
Avi*
אתה מגיע למכון ואתה רואה את ליאוד מחזיק אקדח,אתה רואה את השופט ואת מנהיג המכון מפוחדים על הקיר,אתה שומע את הקול אומר לך:"תתחבא מאחוריי המדרגות".
Poke Style**
אומר לך:"אני כבר זקן וחלש ואני צריך עזרה,אתה צריך למצוא לי את האבן הקוסמית ואת תכשיט החיים בשביל לעזור לפוקימונים ולהציל את העולם".
Dav5000
אתה שומע את קולו שאומר לך:"כן הוא זה שכתב את הפתק הזה,והוא רוצה להציל את העולם מין הקרב הזה שעומד להגיע גם לעולמך".
Omerpoke*
הקול אומר לך:"אני סוג של רוח רפאים שיכולה לראות מה שיקרה עכשיו רוץ לעיר פאלט ותבקש את אחותו של גרי אוק".
Shonnn
האחות ג'וי מסבירה לך:"בכול שנה,למשך חודש אחד בלבד מהראשון לספטמבר עד לראשון לאוקטובר,האלוף לוארד הוא מקים בעיר ורידיאן חזית קרב ושם נמצאים חמישה בנייני קרב".
Dan*
אתה רץ אל עבר,אתה מגיע למקום המסתור של
ואתה רואה אותו ממש חולה,אתה שומע את קולו של גרי שאומר לך:"שלום לך,נו למה אתה צריך את האבן הקוסמית,רגע זה לא סלבי?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)