Pokemon GO
עמוד 79 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2969777879808189 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,171 עד 1,185 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Omerpoke*
    אתה שומע קולות מוזרים מתוך האגם,אתה שומע את הקול שדיבר איתך שאומר:"תברח מפה עכשיו זה מסוכן שלך להיות באגם ורידיאן,תסתכל מאליך",אתה מסתכל מאליך ואתה רואה מעל האגם.

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    SportMan*
    אתה רואה שלט שבו כתוב:"מוזיאון העיר פיוטר",אתה רואה שמין המוזיאון יוצא גבר צעיר עם שיער חום וחיוך של ניצחון.
    אני אומר לאיש הצעיר: "אתה סטון, אם כן, יש לי משהו להגיד לך, אבל בוא אל המכון קודם, מנהיג המכון בסכנה גדולה וגם אבן הירח".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    אתה מטפס על המדרגות המלכותיות אתה מטפס ומטפס ובסוף אתה רואה שלושה אבני חן גדולות,אחת פנינה,אחד יהלום,ואחד אבן מזהב טהור,אתה רואה שבין שלושת האבנים יש פתח מסתורי אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"תיכנס לתוך פתח המימד".

יגאל**
    גרי מסתכל אליך במבט מוזר והוא אומר לך:"תגיד מה זה הפוכדור המוזהב הזה",לואיס מוסיף:"אני מצטער אבל אני צריך לעזור ללוחמי האצטדיון הקרבות החדש,הוא אמור להיות פה רק חודש".

Dav5000
    אתה מסתכל בפתק ואתה רואה שבו כתוב:"מלחמה עקובה מדם בגלל פוקימון אחד ואדם אחד,אני מצטער על היום הזה שיצרתי את העולם של בני-אדם ופוקימונים יחד,הייתי צריך לעשות עולם בני-אדם ועולם אחר של פוקימונים,אבן הטופז ותכשיט החיים יכולים לעשות את זה".

Omerpoke*
    הפוקדע אומר לך:"מדקיפ,פוקימון רדאר המים,מדקיפ נעזר באנטנה שיש לו על הראש כדי לנווט במים,מדקיפ אוהב להשתמש במתקפות מים ואדמה,מדקיפ הוא התת התפתחות של מרצ'ומפ".

Dan*
    אתה רואה שמאחוריך יש נער צעיר וגבוהה עם שיער חום שאומר לך:"אתה מחפש את גרי אוק נכון,אז הנה הוא אני הוא גרי אוק".
    תופס את גרי ואומר שהוא חייב ללכת איתי בלי לשאול שאלות יש פוקימון שצריך לאבן המסטית שלך תיקח אותה ותבוא

4. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    אתה מטפס על המדרגות המלכותיות אתה מטפס ומטפס ובסוף אתה רואה שלושה אבני חן גדולות,אחת פנינה,אחד יהלום,ואחד אבן מזהב טהור,אתה רואה שבין שלושת האבנים יש פתח מסתורי אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"תיכנס לתוך פתח המימד".

יגאל**
    גרי מסתכל אליך במבט מוזר והוא אומר לך:"תגיד מה זה הפוכדור המוזהב הזה",לואיס מוסיף:"אני מצטער אבל אני צריך לעזור ללוחמי האצטדיון הקרבות החדש,הוא אמור להיות פה רק חודש".

Dav5000
    אתה מסתכל בפתק ואתה רואה שבו כתוב:"מלחמה עקובה מדם בגלל פוקימון אחד ואדם אחד,אני מצטער על היום הזה שיצרתי את העולם של בני-אדם ופוקימונים יחד,הייתי צריך לעשות עולם בני-אדם ועולם אחר של פוקימונים,אבן הטופז ותכשיט החיים יכולים לעשות את זה".

Omerpoke*
    הפוקדע אומר לך:"מדקיפ,פוקימון רדאר המים,מדקיפ נעזר באנטנה שיש לו על הראש כדי לנווט במים,מדקיפ אוהב להשתמש במתקפות מים ואדמה,מדקיפ הוא התת התפתחות של מרצ'ומפ".

Dan*
    אתה רואה שמאחוריך יש נער צעיר וגבוהה עם שיער חום שאומר לך:"אתה מחפש את גרי אוק נכון,אז הנה הוא אני הוא גרי אוק".
    אני אומר לגרי שזה מתנה מחבר
    ואני שואל את לואיס איפה אצטדיון הקרבות? כי אני גם רוצה להילחם שם

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    אתה רואה אור בוהק מין שתי הלהבות של שני הפוקימונים,אתה פותח את עיניך ואתה לא רואה את המכון אתה רואה שאתה נמצא בחלל אתה שומע קול עמוק מאוד שאומר לך:"זה מה שנהיה מהעולם שלי?".

.
    אחי מזה מי שיצליח זה אתה שקובע את תוצאת הקרב
    -----------------------
    "מי אתה?"
    "ומה זה העולם הזה שאתה מדבר עליו?" אשאל

6. משתמש מנוסה
    יגאל**
    לואיס מצביע על מבנה ענק שליד המרכז,אתה רואה את גרי מסתכל אליך במבט מוזר,רד ולואיס הולכים למבנה וגרי אומר לך:"דרישת שלום לשימיין".

Avi*
    האיש מסתכל אליך ורץ אל עבר המכון,אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"גם אתה רוץ גם אתה רוץ כמו הרוח אתה צריך לרוץ,זה הולך להיות קרב קשה נכון אבל לפחות זה הולך להיות דרך להצלת העולם".

Poke Style**
    היצור אומר לך:"אני הוא פוקימון האלפא המושלם,פוקימון העל זה שיצר את עולמי ועולמך את כול עולם הפוקימון הזה בעצם,אני הוא ארסיאוס,נעים מאוד".

Dan*
    גרי אומר לך:"איזה פוקימון זה,חכה הנה קח את זה",גרי מושיט לך את אבן זהובה,אתה שומע קול מוכר מאוד שאומר לך:"עכשיו חזור למקום המסתור

7. אבאי אני יכול לשנות את זה
    יגאל**
    לואיס מצביע על מבנה ענק שליד המרכז,אתה רואה את גרי מסתכל אליך במבט מוזר,רד ולואיס הולכים למבנה וגרי אומר לך:"דרישת שלום לשימיין".

Avi*
    האיש מסתכל אליך ורץ אל עבר המכון,אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"גם אתה רוץ גם אתה רוץ כמו הרוח אתה צריך לרוץ,זה הולך להיות קרב קשה נכון אבל לפחות זה הולך להיות דרך להצלת העולם".

Poke Style**
    היצור אומר לך:"אני הוא פוקימון האלפא המושלם,פוקימון העל זה שיצר את עולמי ועולמך את כול עולם הפוקימון הזה בעצם,אני הוא ארסיאוס,נעים מאוד".

Dan*
    גרי אומר לך:"איזה פוקימון זה,חכה הנה קח את זה",גרי מושיט לך את אבן זהובה,אתה שומע קול מוכר מאוד שאומר לך:"עכשיו חזור למקום המסתור
    תודה לך גרי אני יחזיר לך את האבן בקרוב ויסביר לך הכל לוקח את האבן ורץ בחזרה

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi*
    אני אומר לקול: "אני רץ אל המכון יחד איתו, אני יכול לעזור בקרב הזה" ומתחיל לנוע אל המכון יחד עם סטון.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**

Avi*

Poke Style**

Dan*
    אני אומר לגרי שאני לא יודע על מי הוא מדבר
    ואחרי זה אני הולך לאצטדיון

10. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Monster
    אתה מרגיש גל הדף ואתה רואה את מסכת הקרח מחזיק פוכדור כחול עמוק שזוהר בלילה ריילי אומר לך:"מייקי וליאו תחזרו למרכז",מייקי וליאו בורחים למרכז וריילי מסמן לך להילחם יחד איתו.

יגאל**
    אתה רואה פתח נפתח באדמה ואתה נופל לתוכו ואתה רואה שוב את היכל הזהב של הפוקימונים האגדיים אבל אתה לא רואה אף פוקימון,אתה רואה פוכדור זהב שלידו יש פתק שבו כתוב:"יגאל אם אתה מעדיף לעשות את זה בלי עזרתי בסדר,אבל אני רוצה שתיקח את הפוכדור מזהב טהור הזה,יש בפנים פוקימון עוצמתי מאוד,שלך שיימין".

SportMan*
    אתה רואה שלט שבו כתוב:"מוזיאון העיר פיוטר",אתה רואה שמין המוזיאון יוצא גבר צעיר עם שיער חום וחיוך של ניצחון.

Poke Style**
    אתה רואה אור בוהק מין שתי הלהבות של שני הפוקימונים,אתה פותח את עיניך ואתה לא רואה את המכון אתה רואה שאתה נמצא בחלל אתה שומע קול עמוק מאוד שאומר לך:"זה מה שנהיה מהעולם שלי?".

Dav5000
    האיש אומר לך:"זה קשור בטח למלחמה של הפוקימונים האגדיים,אני לא יודע אם מותר לי לספר לך,אז להתראות ילד",והוא הולך משם אתה רואה את הכפפות שלו ובתוכם פתק.

Moriomer*
    הקול אומר לך:"יש לי משימה יותר חשובה מזה,אם תסכים לקבל אותה,אתה צריך לקבל את כול שמונת התגים של קנטו,ג'וטו,הואן וסינו".

Shonnn
    כעבור שלוש דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוכדור והיא אומרת לך:"שמעת את אצטדיון המוות של לוארד?".

Dan*
    אתה מחסה את הפוקימון האגדי הזה ואתה רץ אל עבר העיירה פאלט השלווה ואתה רואה את המעבדה שבא כתוב:"למי שרוצה ללמוד להיכנס".

לרגל הבאסה של בית הספר אני עושה את האירוע "אצטדיון
    המוות",האירוע הוא סוג של מתחם קרבות בסגנון עונה שמונה של פוקימון[חזית הקרב]האירוע הסתיים בסוף החודש המטרה היא להשיג את חמשת סמלי חזית הקרב,מי שיצליח להשיג את כול החמישה יקבל אגדי.
    "אני אשמח אם תסבירי לי" אני משיב לה בסקרנות.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[/FONT][/COLOR]
    אני נכנכס לפתח המימד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    "אה נעים מאוד..אני חושב" אומר בחיוך
    "שמי אדם אני מאמן פוקימונים ואני גם באמצע קרב,אפשר לשאול למה אני כאן?" אשאל
    'אם זה ארכאוס פוקימון האלפא אז למה הוא בקש עזרה מאמן פשוט כמוני?
    הרי הוא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה לא?! ' אחשוב

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Omerpoke*
    אתה שומע קולות מוזרים מתוך האגם,אתה שומע את הקול שדיבר איתך שאומר:"תברח מפה עכשיו זה מסוכן שלך להיות באגם ורידיאן,תסתכל מאליך",אתה מסתכל מאליך ואתה רואה מעל האגם.
    אני תופס את מאדקיפ ורץ משם ואז אני שואל בראש"אם אתה לא פה איך ראיתה את הגארצומפ? ואני לא יעזור לך עד שתסביר לי מי אתה בדיוק" אני רץ לכיוון מרכז הפוקימונים ושואל עם הם מכירים מקום ללון בו קרוב
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu

יגאל**

Dav5000

Omerpoke*

Dan*

"מה?" אני חושב לעצמי "זה כאילו ארסיאוס כתב את הפתק הזה"
    אני מסתכל שאף אחד לא רואה מכניס את הפתק למקום הכי שמור
    בתיק שלי ונכנס למרכז הפוקימונים "אני צריך לעצור את הפוקימון והאדם שעשו
    את המלחמה הנוראית הזאת" אני חושב לעצמי בכעס

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

15. משתמש מנוסה
    Akainu
    אתה רואה את עצמך בקרב המכון שלך,אתה רואה את ה שלך שוב מתפתח,אתה לא מבין מה קורה,אתה מבחין בקומה למעלה את מסכת הקרח מדבר עם עוד בן אדם.

יגאל**
    גרי אומר מוציא מין הכיס שלו פוכדור זהוב בדיוק כמו שלך,ואומר לך:"עכשיו אתה יכול למסור דרישת שלום לשימיין?".

Avi*
    אתה מגיע למכון ואתה רואה את ליאוד מחזיק אקדח,אתה רואה את השופט ואת מנהיג המכון מפוחדים על הקיר,אתה שומע את הקול אומר לך:"תתחבא מאחוריי המדרגות".

Poke Style**
    אומר לך:"אני כבר זקן וחלש ואני צריך עזרה,אתה צריך למצוא לי את האבן הקוסמית ואת תכשיט החיים בשביל לעזור לפוקימונים ולהציל את העולם".

Dav5000
    אתה שומע את קולו שאומר לך:"כן הוא זה שכתב את הפתק הזה,והוא רוצה להציל את העולם מין הקרב הזה שעומד להגיע גם לעולמך".

Omerpoke*
    הקול אומר לך:"אני סוג של רוח רפאים שיכולה לראות מה שיקרה עכשיו רוץ לעיר פאלט ותבקש את אחותו של גרי אוק".

Shonnn
    האחות ג'וי מסבירה לך:"בכול שנה,למשך חודש אחד בלבד מהראשון לספטמבר עד לראשון לאוקטובר,האלוף לוארד הוא מקים בעיר ורידיאן חזית קרב ושם נמצאים חמישה בנייני קרב".

Dan*
    אתה רץ אל עבר ,אתה מגיע למקום המסתור של ואתה רואה אותו ממש חולה,אתה שומע את קולו של גרי שאומר לך:"שלום לך,נו למה אתה צריך את האבן הקוסמית,רגע זה לא סלבי?".

עמוד 79 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2969777879808189 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •