'האבן הקוסמית?..תכשיט החיים?.. על מה הוא מדבר בכלל' אחשוב בסקרנות
"אני לא יודע כ"כ מה אלה האבן הקסומה ותכשיט החיים....
ולמה אתה בחרת אותי בשביל המשימה הזאת אני יכול לדעת?
אני בסה"כ מאמן רגיל,אתה היית צריך לפנות למאמנים מהמחתרת הם יותר מיומנים ממני אני חושב" אגיד בצניעות
"אבל אם אתה חושב שאני יכול לעשות את העבודה ההזאת בעצמי תגיד לי איפה אני יכול למצוא את האבן הקוסמית ואת תכשיט החיים וני יעשה הכל כדי להשיג לך אותם בחזרה" אגיד בנחישות
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
אתה שומע קול מוזר שאומר לך:"זהו המשתף פעולה של צוות D בתוך המחתרת,זהו ליאוד הוא המחליף של לואיס,אתה זוכר שפתאום מסכת הקרח הופיע מאחוריך לשם הוא התכוון ואז הוא ראה אותך ורצה לסגור חשבון".
יגאל**
גרי מחייך עושה לא עם הראש והולך לאצטדיון,גם אתה נכנס ואתה רואה חמישה בניינים כול אחד שונה מהשני,אתה רואה בן אדם שאומר לך:"נו אתה רוצה להתחרות באצטדיון?".
Avi*
אתה שומע יריות,הקול אומר לך:"טוב תוציא את הפוקימון הכי חזק שלך ותתכונן לקרב של מכון פיוטר,אתה שומע ניידת של שוטרים ועוד סירנה של אמבולנס.
Poke Style**
אומר לך:"אתה צריך לפתח את הפוקימון ההתחלתי שלך לרמת העל,הכוונה לטייפלוז'ן,אחרי זה מקדש האבן תפתח בקנטו,ג'וטו,הואן וסינו יהיה פתח מעבר שבנקודת החיבור היא תהיה שם,האבן הקוסמית,את תכשיט החיים יקבל הנבחר ביום הדין,והקרב יסתיים בניצחונך יחד עם קוילבה",אתה רואה שוב את האור המוזר הזה ואתה רואה את
מובס ומעליו
,לואיס אומר לך:"תפוס את התג",אתה רואה את התג של הלהבה ביד שלך.
התפתח ל
!
השגת את תג הלהבה!
Dav5000
הקול שוב אומר לך:"אלה אם כן הוא בתוך הראש שלך",אתה רואה את האור הבוהק של השמש שהופך את השלג למים שזורם לאגם של ורידיאן.
Omerpoke*
אתה מגיע לעיירה הקטנה פאלט אתה רואה את החושך מתחיל לרדת אתה רואה את הדם על שאר היד אבל הדם כבר יבש,אתה שומע קולות מין הבתים.
Shonnn
האחות ג'וי אומרת לך:"אתה צריך להשתמש בפוקימונים באקראי,הכוונה שהכול בניין אתה מקבל פוקימונים שונים שאתה לא מכיר ואלוף הבניין גם משתמש בפוקימונים אקראיים אבל לכול בניין יש חוק אחר".
Dan*
גרי דוחף אותך ולוקח את האבן הוא מחזיק אתכמו שאמא מחזיקה תינוק שרק נולד,הוא מאכיל את
באבן אתה רואה אור בוהק ואתה לא רואה יותר לא את גרי וגם לא את
.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'רגע אז הכוונה שלו הייתה זה שאני זה שצריך להביא לו את האבן הקוסמית לא?! ' אחשוב
"אה..תודה רבה לואיס זה היה קרב טוב" אגיד בחיוך
אני ירוץ לעבר קווילבה ויבק אותו ויחזיר אותו לפוכדור ויגיד לו
"קווילבה מחכים לך המון אימונים ואני בטוח שאתה תוכל להתמודד איתם" אגיד בחיוך לפוכדור
"היי לואיס,אתה יודע משהו על יום הדין או משהו כזה?" אשאל את לואיס
Akainu
אתה שומע את הקול אומר לך:"אני הוא בנו של ארסיאוס,נבחר בני האדם והפוקימונים,אני בן-אדם כמוך אבל עם הכוחות של כול סוגי הפוקימונים כמו חשמל,אש ועשב ועוד כמה".
יגאל**
הבן אדם אומר לך:"אתה לא צריך להירשם,אתה צריך להיכנס לבניין אחד,לאתגר את ראש הבניין לנצח ולהשיג את סמל,אתה צריך להשיג חמישה סמלים ואז תקבל פוקימון אגדי".
Avi*
אתה מוציא אתואתה ו
רצים אל עבר זירת המכון,ואתה רואה את ליאוד מת,ושלושה שוטרים מקיפים אותו,הכול אומר לך:"חשבת שאני מדבר על קרב כמו מלחמה אני מדבר על קרב מכון אמיתי על תג".
Poke Style**
אתה יוצא מין המכון אתה רואה איש בעל גלימה אומר לך:"תגיד רוצה להשתתף בהיכל הקרבות,אם כן בוא איתי אם לא אז אתה מוזמן ללכת לדרכך ולהמשיך לעיר פיוטר".
Shonnn
האחות ג'וי אומרת לך:"אתה צריך להיכנס לאצטדיון,לבחור בניין קרב להילחם מול מאסטר הזירה,אם תנצח אותו תקבל את הסמל אם תפסיד בקרב אחד אפילו תגורש משם עד הפעם הבאה שיעשו את היכל הקרבות,אני זכיתי בארבעה סמלים ורק אחד לא הצלחתי להשיג".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)