יגאל**
אתה נכנס לבניין שאתה רואה שקוראים לו "כלוב הקרבות",אתה נכנס לתוך הבניין אתה רואה בן אדם שאומר לך:"קח את אחד הפוכדורים שלידך,שמי לאנס ושמך?",אתה רואה שיש שם רק שלושה.
Avi*
אתה רואה את מנהיג המכון קם ואומר לך:"נעים מאוד שמי לודין ואני מנהיג מכון פיוטר מכון העל-חושי,הקרב הוא קרב זוגות,אני ואחותי לודיד מנהיגים את המכון הזה,זה קרב אחד על אחד של זוגות",אתה רואה ילדה בת גילו של לודין קמה ואתה רואה שהם אחים תאומים.
Poke Style**
האיש צוחק והוא אומר לך:"לא נרשמים לזה אתה צריך להיכנס לנצח לעבור בניין לנצח ושוב ככה עד שאתה משיג חמישה סמלים ואז אתה מקבל אגדי.
Shonnn
אתה רואה שלושה בניינים אתה רואה את שהגדול מביניהם סגור,אתה רואה ילד קטן פותח אותו,והוא אומר לך:"אתה רוצה להיות הראשון שנלחם נגדי?".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סליחה על ההתפרצות כתוב שיש עוד מקום אז אפשר להצטרף?
אני אומר ללודיד ואחותו של ללודיד: "סבבה, אני רגע יחליט את הפוקימון שלי לקרב המכון הזה שלנו", אני חושב על איזה פוקימון לקחת ואני אומר לעצמי: "אני חושב שפיקאצ'ו יתאים למשימה הזאת במכון הזה, אני יקח אותו לקרב כי הוא הפוקימון הכי חזק שלי אבל גם טרטויג טוב מאוד, אני ישאיר אותו לקרבות המכון הבאים שלי", אני אומר לשני מנהיגי המכון של פיוטר: "טוב, אז אני משתמש סופית בפיקאצ'ו שלי כי הוא הפוקימון הכי חזק שלי בינתיים בשישייה, אלא אם זה קרב של שני פוקימונים לבין שני פוקימונים אז אני ישתמש בעוד פוקימון שיש לי שפחות חזק כמו הפיקאצ'ו שלי".
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
Akainu
הבן אומר לך:"אתה מועמד לזה,רק מועמד ביום הדין שעוד לא נקבע מתי הוא יקרה המלחמה הסופית בין הטוב לרע,אתה רוצה לשמוע מה שני אלה אומרים או לחזור לזמן שלך ולהתמודד מול מסכת הקרח בלי לדעת מה היא חולשתו".
יגאל**
האיש אומר לך:"חוק ראשון רק פוכדור אחד לוקחים זה קרב אחד על אחד,חוק שני שתי הפוקימונים צריכים להילחם בתוך כלוב הקרבות,חוק שלישי עד שהפוקימון לא מובס אי אפשר להחזיר אותו".
Avi*
האחים לודיד ולודין אומרים לך:"זה קרב זוגות גם טרטוויג וגם פיקאצ'ו צריכים להילחם יחד,יש רק סיבוב אחד אז מה שאומר שיש לך רק סיכוי אחד לזכות בתג היום".
Poke Style**
האיש אומר לך:"זה ליד מרכז הפוקימונים,מהר השמש כבר עולה",אתה שומע קול מוכר שאומר לך:"רוץ מהר לשם ותנצח בכול החמישה,אם תנצח אתה תקבל אגדי והוא יעזור לך במציאת האבן והתכשיט".
Dav5000
הקול שבתוך הראש שלך אומר לך:"אני תמיד הייתי שם אני אומר ללוות אותך במסע שלך יחד עם הפוקימונים שלך,השמש הופיעה בגלל שהגיע הזמן שלה".
Omerpoke*
אתה מסתכל בחלון של אחד הבתים ואתה רואה שלושה ילדים קטנים בערך בני חמש,משחקים עם שלושה,אתה שומע קול אימי אומר לך:"למה מאמן כמוך מסתכל לי בבית?".
Shonnn
הילד אומר לך:"כן שני המתמודדים מקבלים מספר אקראי של פוכדורים אקראיים הכוונה היא שאתה לא משתמש בפוקימונים שלך".
Dan*
אין זכר לאף אחד,אתה רואה את הפוכדור שלך מונח על הרצפה ואתה שומע קול שאומר לך:"אז ככה אתה מטפל בפוכדורים שלך אתה קורא לעצמך חבר של פוקימונים,הצחקת אותי".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)