Pokemon GO
עמוד 81 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3171798081828391 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,201 עד 1,215 מתוך 1783
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Avi*
    אתה מוציא את ואתה ו רצים אל עבר זירת המכון,ואתה רואה את ליאוד מת,ושלושה שוטרים מקיפים אותו,הכול אומר לך:"חשבת שאני מדבר על קרב כמו מלחמה אני מדבר על קרב מכון אמיתי על תג".
    אני אומר לקול: "אהה, טוב אז אני יחליף פוקימון, אני ישתמש בפוקימון שקיבלתי מהפרופסור, טרטויג שלי כי זה מכון אבן לא?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    אתה שומע את הקול אומר לך:"אני הוא בנו של ארסיאוס,נבחר בני האדם והפוקימונים,אני בן-אדם כמוך אבל עם הכוחות של כול סוגי הפוקימונים כמו חשמל,אש ועשב ועוד כמה".

יגאל**
    הבן אדם אומר לך:"אתה לא צריך להירשם,אתה צריך להיכנס לבניין אחד,לאתגר את ראש הבניין לנצח ולהשיג את סמל,אתה צריך להשיג חמישה סמלים ואז תקבל פוקימון אגדי".

Avi*
    אתה מוציא את ואתה ו רצים אל עבר זירת המכון,ואתה רואה את ליאוד מת,ושלושה שוטרים מקיפים אותו,הכול אומר לך:"חשבת שאני מדבר על קרב כמו מלחמה אני מדבר על קרב מכון אמיתי על תג".

Poke Style**
    אתה יוצא מין המכון אתה רואה איש בעל גלימה אומר לך:"תגיד רוצה להשתתף בהיכל הקרבות,אם כן בוא איתי אם לא אז אתה מוזמן ללכת לדרכך ולהמשיך לעיר פיוטר".

Shonnn
    האחות ג'וי אומרת לך:"אתה צריך להיכנס לאצטדיון,לבחור בניין קרב להילחם מול מאסטר הזירה,אם תנצח אותו תקבל את הסמל אם תפסיד בקרב אחד אפילו תגורש משם עד הפעם הבאה שיעשו את היכל הקרבות,אני זכיתי בארבעה סמלים ורק אחד לא הצלחתי להשיג".
    אני אומר לו בסדר והולך לזירה שהכי קרובה אלי פותח את הדלת וצועק לראש הבניין שאני מאתגר אותו לקרב פוקימונים

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    אתה שומע את הקול אומר לך:"אני הוא בנו של ארסיאוס,נבחר בני האדם והפוקימונים,אני בן-אדם כמוך אבל עם הכוחות של כול סוגי הפוקימונים כמו חשמל,אש ועשב ועוד כמה".

יגאל**
    הבן אדם אומר לך:"אתה לא צריך להירשם,אתה צריך להיכנס לבניין אחד,לאתגר את ראש הבניין לנצח ולהשיג את סמל,אתה צריך להשיג חמישה סמלים ואז תקבל פוקימון אגדי".

Avi*

Poke Style**
    אתה יוצא מין המכון אתה רואה איש בעל גלימה אומר לך:"תגיד רוצה להשתתף בהיכל הקרבות,אם כן בוא איתי אם לא אז אתה מוזמן ללכת לדרכך ולהמשיך לעיר פיוטר".

Shonnn
    האחות ג'וי אומרת לך:"אתה צריך להיכנס לאצטדיון,לבחור בניין קרב להילחם מול מאסטר הזירה,אם תנצח אותו תקבל את הסמל אם תפסיד בקרב אחד אפילו תגורש משם עד הפעם הבאה שיעשו את היכל הקרבות,אני זכיתי בארבעה סמלים ורק אחד לא הצלחתי להשיג".
    "זה מפתה מאו ד תודה רבה" אני אומר לה ומחליט ללכת לאצטדיון ולהכנס לבניין הקרב הראשון שאני רואה.
    'זה הולך ליהות מהנה' אני אומר לעצמי.

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**

".
    'היכל הקרבות!? מעניין,ארכאוס אמר משהו על הנבחר או משהו כזה אז אולי זה זה' אחשוב
    "אה חכה רגע! אני רוצה להרשם להיכל הקרבות בבקשה" אגיד בחיוך

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יגאל**
    אתה נכנס לבניין שאתה רואה שקוראים לו "כלוב הקרבות",אתה נכנס לתוך הבניין אתה רואה בן אדם שאומר לך:"קח את אחד הפוכדורים שלידך,שמי לאנס ושמך?",אתה רואה שיש שם רק שלושה.

Avi*
    אתה רואה את מנהיג המכון קם ואומר לך:"נעים מאוד שמי לודין ואני מנהיג מכון פיוטר מכון העל-חושי,הקרב הוא קרב זוגות,אני ואחותי לודיד מנהיגים את המכון הזה,זה קרב אחד על אחד של זוגות",אתה רואה ילדה בת גילו של לודין קמה ואתה רואה שהם אחים תאומים.

Poke Style**
    האיש צוחק והוא אומר לך:"לא נרשמים לזה אתה צריך להיכנס לנצח לעבור בניין לנצח ושוב ככה עד שאתה משיג חמישה סמלים ואז אתה מקבל אגדי.

Shonnn
    אתה רואה שלושה בניינים אתה רואה את שהגדול מביניהם סגור,אתה רואה ילד קטן פותח אותו,והוא אומר לך:"אתה רוצה להיות הראשון שנלחם נגדי?".

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לבן"למה הראת לי את כל זה?אני סוג של נבחר אגדי?.אם כן איזה כיף"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: שון
    יגאל**
    אתה נכנס לבניין שאתה רואה שקוראים לו "כלוב הקרבות",אתה נכנס לתוך הבניין אתה רואה בן אדם שאומר לך:"קח את אחד הפוכדורים שלידך,שמי לאנס ושמך?",אתה רואה שיש שם רק שלושה.

Avi*
    אתה רואה את מנהיג המכון קם ואומר לך:"נעים מאוד שמי לודין ואני מנהיג מכון פיוטר מכון העל-חושי,הקרב הוא קרב זוגות,אני ואחותי לודיד מנהיגים את המכון הזה,זה קרב אחד על אחד של זוגות",אתה רואה ילדה בת גילו של לודין קמה ואתה רואה שהם אחים תאומים.

Poke Style**
    האיש צוחק והוא אומר לך:"לא נרשמים לזה אתה צריך להיכנס לנצח לעבור בניין לנצח ושוב ככה עד שאתה משיג חמישה סמלים ואז אתה מקבל אגדי.

Shonnn
    אתה רואה שלושה בניינים אתה רואה את שהגדול מביניהם סגור,אתה רואה ילד קטן פותח אותו,והוא אומר לך:"אתה רוצה להיות הראשון שנלחם נגדי?".
    "כן" אני משיב בשמחה ומתהלך לעברו.
    "ר'ק אם תוכל בבקשה להסביר לי איך כל זה הולך,הבנתי שמקבלים פוקימונים אקראיים" אני אומר לו בחיוך

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**

Avi*

Poke Style**

Shonnn
    אני לוקח שלושה פוכדורים ואומר לו ששמי יגאל
    ואחרי זה אני שואל אותו מה החוקים

9. משתמש מנוסה
    סליחה על ההתפרצות כתוב שיש עוד מקום אז אפשר להצטרף?

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi*
    אני אומר ללודיד ואחותו של ללודיד: "סבבה, אני רגע יחליט את הפוקימון שלי לקרב המכון הזה שלנו", אני חושב על איזה פוקימון לקחת ואני אומר לעצמי: "אני חושב שפיקאצ'ו יתאים למשימה הזאת במכון הזה, אני יקח אותו לקרב כי הוא הפוקימון הכי חזק שלי אבל גם טרטויג טוב מאוד, אני ישאיר אותו לקרבות המכון הבאים שלי", אני אומר לשני מנהיגי המכון של פיוטר: "טוב, אז אני משתמש סופית בפיקאצ'ו שלי כי הוא הפוקימון הכי חזק שלי בינתיים בשישייה, אלא אם זה קרב של שני פוקימונים לבין שני פוקימונים אז אני ישתמש בעוד פוקימון שיש לי שפחות חזק כמו הפיקאצ'ו שלי".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    אבל אחי את התוצאות אתה קובע אז איך מי שיסיים ראשון יקבל אגדי?
    ועוד בעיה יש לי רק 3 פוקימונים ואחד מהם (מיאו) לא ממש כשיר להלחם חחח
    הוא חלש מאוד יש מצב אני יוכל להחליף אותו או משהו?
    --------------------
    "אה מגניב! אני רוצה קדימה קח אותי לשם בבקשה" אגיד בחיוך

12. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu
    אתה שומע קול מוזר שאומר לך:"זהו המשתף פעולה של צוות D בתוך המחתרת,זהו ליאוד הוא המחליף של לואיס,אתה זוכר שפתאום מסכת הקרח הופיע מאחוריך לשם הוא התכוון ואז הוא ראה אותך ורצה לסגור חשבון".

יגאל**
    גרי מחייך עושה לא עם הראש והולך לאצטדיון,גם אתה נכנס ואתה רואה חמישה בניינים כול אחד שונה מהשני,אתה רואה בן אדם שאומר לך:"נו אתה רוצה להתחרות באצטדיון?".

Avi*
    אתה שומע יריות,הקול אומר לך:"טוב תוציא את הפוקימון הכי חזק שלך ותתכונן לקרב של מכון פיוטר,אתה שומע ניידת של שוטרים ועוד סירנה של אמבולנס.

Poke Style**
    אומר לך:"אתה צריך לפתח את הפוקימון ההתחלתי שלך לרמת העל,הכוונה לטייפלוז'ן,אחרי זה מקדש האבן תפתח בקנטו,ג'וטו,הואן וסינו יהיה פתח מעבר שבנקודת החיבור היא תהיה שם,האבן הקוסמית,את תכשיט החיים יקבל הנבחר ביום הדין,והקרב יסתיים בניצחונך יחד עם קוילבה",אתה רואה שוב את האור המוזר הזה ואתה רואה את מובס ומעליו ,לואיס אומר לך:"תפוס את התג",אתה רואה את התג של הלהבה ביד שלך.
    התפתח ל !
    השגת את תג הלהבה!

Dav5000
    הקול שוב אומר לך:"אלה אם כן הוא בתוך הראש שלך",אתה רואה את האור הבוהק של השמש שהופך את השלג למים שזורם לאגם של ורידיאן.

Omerpoke*
    אתה מגיע לעיירה הקטנה פאלט אתה רואה את החושך מתחיל לרדת אתה רואה את הדם על שאר היד אבל הדם כבר יבש,אתה שומע קולות מין הבתים.

Shonnn
    האחות ג'וי אומרת לך:"אתה צריך להשתמש בפוקימונים באקראי,הכוונה שהכול בניין אתה מקבל פוקימונים שונים שאתה לא מכיר ואלוף הבניין גם משתמש בפוקימונים אקראיים אבל לכול בניין יש חוק אחר".

Dan*
    גרי דוחף אותך ולוקח את האבן הוא מחזיק את כמו שאמא מחזיקה תינוק שרק נולד,הוא מאכיל את באבן אתה רואה אור בוהק ואתה לא רואה יותר לא את גרי וגם לא את .

"אבל מי אתה?" אני חושב "ולמה נכנסת לי לראש?"
    "איך יכול שהשמש הופיעה פתאום?" אני שואל בקול

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke*
    אתה מגיע לעיירה הקטנה פאלט אתה רואה את החושך מתחיל לרדת אתה רואה את הדם על שאר היד אבל הדם כבר יבש,אתה שומע קולות מין הבתים.

.
    אני רת אל הרעשים וחושב לעצמי"אני חייב ללמד את מאדקיפ לעשות משהו"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    אתה שומע קול מוזר שאומר לך:"זהו המשתף פעולה של צוות D בתוך המחתרת,זהו ליאוד הוא המחליף של לואיס,אתה זוכר שפתאום מסכת הקרח הופיע מאחוריך לשם הוא התכוון ואז הוא ראה אותך ורצה לסגור חשבון".

יגאל**
    גרי מחייך עושה לא עם הראש והולך לאצטדיון,גם אתה נכנס ואתה רואה חמישה בניינים כול אחד שונה מהשני,אתה רואה בן אדם שאומר לך:"נו אתה רוצה להתחרות באצטדיון?".

Avi*
    אתה שומע יריות,הקול אומר לך:"טוב תוציא את הפוקימון הכי חזק שלך ותתכונן לקרב של מכון פיוטר,אתה שומע ניידת של שוטרים ועוד סירנה של אמבולנס.

Poke Style**
    אומר לך:"אתה צריך לפתח את הפוקימון ההתחלתי שלך לרמת העל,הכוונה לטייפלוז'ן,אחרי זה מקדש האבן תפתח בקנטו,ג'וטו,הואן וסינו יהיה פתח מעבר שבנקודת החיבור היא תהיה שם,האבן הקוסמית,את תכשיט החיים יקבל הנבחר ביום הדין,והקרב יסתיים בניצחונך יחד עם קוילבה",אתה רואה שוב את האור המוזר הזה ואתה רואה את מובס ומעליו ,לואיס אומר לך:"תפוס את התג",אתה רואה את התג של הלהבה ביד שלך.
    התפתח ל !
    השגת את תג הלהבה!

Dav5000
    הקול שוב אומר לך:"אלה אם כן הוא בתוך הראש שלך",אתה רואה את האור הבוהק של השמש שהופך את השלג למים שזורם לאגם של ורידיאן.

Omerpoke*

Shonnn
    האחות ג'וי אומרת לך:"אתה צריך להשתמש בפוקימונים באקראי,הכוונה שהכול בניין אתה מקבל פוקימונים שונים שאתה לא מכיר ואלוף הבניין גם משתמש בפוקימונים אקראיים אבל לכול בניין יש חוק אחר".

Dan*
    גרי דוחף אותך ולוקח את האבן הוא מחזיק את כמו שאמא מחזיקה תינוק שרק נולד,הוא מאכיל את באבן אתה רואה אור בוהק ואתה לא רואה יותר לא את גרי וגם לא את .
    מסתכל וצועק גרי? מוציא את טוטדייל שיעזור לי לסרוק את המקום

15. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    הבן אומר לך:"אתה מועמד לזה,רק מועמד ביום הדין שעוד לא נקבע מתי הוא יקרה המלחמה הסופית בין הטוב לרע,אתה רוצה לשמוע מה שני אלה אומרים או לחזור לזמן שלך ולהתמודד מול מסכת הקרח בלי לדעת מה היא חולשתו".

יגאל**
    האיש אומר לך:"חוק ראשון רק פוכדור אחד לוקחים זה קרב אחד על אחד,חוק שני שתי הפוקימונים צריכים להילחם בתוך כלוב הקרבות,חוק שלישי עד שהפוקימון לא מובס אי אפשר להחזיר אותו".

Avi*
    האחים לודיד ולודין אומרים לך:"זה קרב זוגות גם טרטוויג וגם פיקאצ'ו צריכים להילחם יחד,יש רק סיבוב אחד אז מה שאומר שיש לך רק סיכוי אחד לזכות בתג היום".

Poke Style**
    האיש אומר לך:"זה ליד מרכז הפוקימונים,מהר השמש כבר עולה",אתה שומע קול מוכר שאומר לך:"רוץ מהר לשם ותנצח בכול החמישה,אם תנצח אתה תקבל אגדי והוא יעזור לך במציאת האבן והתכשיט".

Dav5000
    הקול שבתוך הראש שלך אומר לך:"אני תמיד הייתי שם אני אומר ללוות אותך במסע שלך יחד עם הפוקימונים שלך,השמש הופיעה בגלל שהגיע הזמן שלה".

Omerpoke*
    אתה מסתכל בחלון של אחד הבתים ואתה רואה שלושה ילדים קטנים בערך בני חמש,משחקים עם שלושה ,אתה שומע קול אימי אומר לך:"למה מאמן כמוך מסתכל לי בבית?".

Shonnn
    הילד אומר לך:"כן שני המתמודדים מקבלים מספר אקראי של פוכדורים אקראיים הכוונה היא שאתה לא משתמש בפוקימונים שלך".

Dan*
    אין זכר לאף אחד,אתה רואה את הפוכדור שלך מונח על הרצפה ואתה שומע קול שאומר לך:"אז ככה אתה מטפל בפוכדורים שלך אתה קורא לעצמך חבר של פוקימונים,הצחקת אותי".

עמוד 81 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3171798081828391 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •