[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
אתה שומע את מסכת הקרח אומרת לליאוד:"אתה יודע שהאור הוא חולשתי היחידה בגלל זה המסכה הכחולה שמי שמסתכל לי בעיניים קופא!",אתה רואה אור חזק ואתה רואה את הלילה ואת מסכת הקרח עם אקדח בידו,אתה מבין שחזרת לזמן הנכון.
יגאל**
אתה זורק את הפוכדור לאוויר ומשם יוצאקטן וחמוד,האיש זורק מין הפוכדור שלו
שני הפוקימונים נכנסים לכלוב המתכת של הקרבות,והאיש אומר לך:"קדימה בכול הכוח,הקספרום הזה יודע כדור שלג,גל אוויר,ולהביור".
Poke Style**
אתה רואה את הירח עולה ואת שהבוקר נגמר,אתה מבין שהיום כבר לא תוכל להילחם במתקני הקרב,בעצב רב אתה מטייל לך באזור העיר ואתה רואה שיש סוג של רוח על שפת האגם של ורידיאן.
Dav5000
הקול אומר לך:"הזמן שלה הוא הבוקר עכשיו בוקר,ילד מוזר,למה דווקא אני נבחרתי להיות הרוח השומרת של הילד הזה,אוף,תסתכל על האגם עכשיו!".
Omerpoke*
הילדים עושים לא עם הראש והאישה אומרת לך:"נו אני מחכה להסבר,אני קוראת למשטרה תכף!".
Shonnn
אתה רואה שלושה פוקימוני כנף משוטטים להם באזור האצטדיון,השמש הבוהקת מסנוורת את עיניך ואתה רואה את עצמך,נלחם על שפת האגם של ורידיאן,אתה רואה את הילד נלחם גם נגדך.
Dan*
אתה רואה שמין אחד העצים יוצא בן אדם מוזר עם כובע חום על ראשו,אתה רואה שהוא מחזיק את הפוכדור של השלך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
מסכת הקרח מקפיא את הברק בעזרת אנרגיה מוזרה שהוא מוציא מין הידיים שלו,אתה רואה פלאש אדיר אחרי זה מסכת הקרח נעלם ואיתו ריילי אך אתה עדיין בעיר ורידיאן.
Avi*
לודיד אומר לך:"אני משתמש באברה,ואחותי בנאטו",השופט אומר לכם:"מתחרים קדימה לקרב",אתה רואה שבזירה ישו
.
Poke Style**
הרוח אומרת לך:"אני אחד משומרי האגמים,שמעתי שאתה אחד משליחי ארסיאוס שרוצים לחפש את האבן והתכשיט,גם אני אחד משליחיו".
Omerpoke*
האישה תופסת את השלך ומעיפה אותו לעברך והיא אומרת לך:"עכשיו עוף מפה עכשיו!אני לא רוצה לראות אותך עכשיו".
Shonnn
אתה רואה את הילד שדיברת איתו מנצח אותך והוא אומר לך בעתיד:"נו אז לא היית צריך לקחת את זירת האגם".
Dan*
האיש אומר לך:"בסדר למה לא",הוא זורק לך את הפוכדור שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)