Akainu
הקול אומר לך:"אני לא יודע למה,אבל יש לי ניחוש,ארסיאוס פוקימון האלפא מבקש עזרה ממספר מאמנים,אז כנראה אתה אחד מהם,מוזר אתה מאמן מתחיל לא,הוא ביקש עזרה מרד ומסטון וגם מאקווה".
יגאל**
עושה לא עם הראש ומתחיל לשוטט לו בכלוב בלי שום מטרה,אך
משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע ב
.
Avi*
לודין צועקת:"אברא,תשתמש בגל הדף על פיקאצ'ו הוא הכי מסוכן באזור",אתה מרגיש רוח שפוגעת בשעף על אחד הקירות אתה רואה פלאשים שמגיעים במין פסים מוזרים שמתפרסים על כול המכון.
Poke Style**
משתמש בגל על חושי אתה גם מרגיש את המתקפה הזו,
מתעצבן מאוד ומשתמש בגחלת עצומה שמעירה את הלילה האפל באור כה חזק שגורם לך להסתנוור לכמה שניות,
אומר לך":יפה מאוד,לא צפיתי את זה,עכשיו תראה גל הלם"
משגר משהו שנראה כמו ברק.
Omerpoke*
האדם הזקן אומר לך:"נעים פרופסור אוק הזקן כמו שאומרים,אתה מחפש אותי או את גרי אולי אתה רוצה את אחותו של גרי,דייזי אחותו של גרי היא מטפלת בפוקימונים שבאזור".
Shonnn
אתה לוקח פוכדור לבן ואדום,פוכדור רגיל אתה שומע קול שאומר לך:"תחזיר את הפוכדור הזה ותיקח אחד אחר",לירו הולך ומפעיל משהו אתה רואה את הזירה משתנה למצב יער.
Dan*
האיש אומר לך:"אתה לא מפחיד אותי,אני יותר מסוכן ממך,אני יותר חזק ממך ויש לי פוקימונים יותר טובים משלך,אני הייתי אלוף ליגת כנס הכסף הקודם,אחרי זה נסעתי לחקור את מחוז אוליביה".
יגאל**
שוב פעםלא שם לב אליך האיש אומר לך:"הקספרום הזה לא מוכן להקשיב לאף אחד,רק בקול רך אפשר לשלוט בו".
Poke Style**
אתה רואה זוהר כחול מקיף אתוהוא מתחיל לרחף בזירה,
אומר לך:"זה מה שנקרא מתקפה על-חושית חזקה מאוד,זה הולך להיות קרב מיוחד מאוד לשני הצדדים".
Shonnn
לירו אומר לך:"אני מוכן תמיד אתה מוכן?",אתה שומע קול מרגיע מין העצים שבאזור אתה לא מבין איך זה אפשרי בגלל שזו רק הדמייה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
הקול אומר לך:"הגעת למדרגות המלכות המוזהבות נכון,ראית את מזבח שלושת אבני החן אני יודע,אתה ראית את אבן האש,את הפנינה ואת היהלום נכון,אתה רוצה שאני אחזיר אותך למקום שלך,לזמן שלך?".
יגאל**
משתמש בכדור שלג שמשוגר באופן מדהים ודי יפה אל עבר
שמנסה להתחמק אך לא יכול בגלל זירת הכלוב שכולא אותו,כדור השלג של פוגע ב
ומפיל אותו.
Avi*
לודיד אומר ללודין:"אני אקח פיקוד,אברא תשתמש בגל הלם על פיקאצ'ו,ונאטו תשתמש בסחרור ניקור על טרטוויג",לודין אומרת ללודיד בזעם רב מאוד:"שמע אולי אתה האח היותר גדול אבל אני היותר טובה בתור מאמנת",אתה רואה ששניהם לא מסתדרים ביניהם.
Poke Style**
לא יכול לזוז והוא נראה סובל בגלל העל-חושי העוצמתי הזה הוא מתחיל להתפתל באזור,האש שלו מתחילה לדעוך והוא מתחיל להתרגז.
Omerpoke*
פרופסור אוק חושב מספר שניות ועונה לך:"אין כי אני או מישהו אחר יכול לגרום למדקיפ שלך ללמוד מתקפה חדשה חוץ ממך,אתה רוצה להילחם מולי אולי כי מזמן לא נלחמתי מאז גיל עשרים בערך זכור שאני בן שישים".
Shonnn
אתה רואה שיש בפוכדורשמוכן לקרב,אתה רואה שמין הפוכדור של לירו יוצא
עצבני וגם הוא מוכן לקרב,אתה מרגיש רוח קלילה מנשבת על פני הקרקע,הדשא זז באופן נעים ואתה מרגיש שאתה מוכן לקרב.
Dan*
האיש אומר לך:"בוא נעשה היכרות שמי אריק ון,ואם אתה רוצה קרב אז תוציא את הטוטודייל שלך וצא פרליגטור",אתה רואה שמין ידו של אריק יוצא פוכדור מוזר וממנו יוצא.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)