Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,276 עד 1,290 מתוך 1783
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    *קיבאגו
    אתה שומע את קולו של אומר לך:"קיבו קיבו",אתה מבין שהוא רוצה להצטרף אליך בתור שותף,הפוקדע מתחיל להגיד לך:"קיבאגו,פוקימון השנהב,מחוז התמצאות אישו,סוגו הוא דרקון טהור,מתקפותיו הם קצה כפול וחתך דרקון,קיבאגו הוא פוקימון נדיר שחי במחילות שליד מקורות מים רבים".

יגאל**
    מתחמק לפני שאתה שולח אליו מכת כדור שלג והוא משתמש בדרכו המטאור,אתה רואה כשלושה מטאורים סגולים כחולים שיורדים במהירות רבה מאוד לזירה.

Poke Style**
    להבתו של מתחילה לגדול ואתה שומע את הפוקדע שלך מתחיל להגיד:"להט,היכולת המיוחדת של קויבה,היכולת מגבירה את מתקפות האש פי אחד וחצי אך עם שילוב של שמש מושלמת ומתקפת אש חזקה מדי אפילו מאמנים מוכשרים יתקשו לשלוט ביכולת זו".

Omerpoke*
    גרי אומר לך בקול חביב אך יחד עם זאת קצת מתנסה:"אז מה עומר,אתה מאמן מתחיל אהה,אתה רוצה קרב מול סבי הזקן פרופסור אוק הזקן,תאמין לי עשית טעות יש לו פוקימונים כה חזקים שאתה לא מבין למה הוא פרופסור ומשורר ולא אלוף ליגה".
    אני אומר לקספרום לחמוק מהר מהמטאורים ואחר כך לתקוף אותו בכדור שלג בבקשה

2. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    אתה רואה אור גדול מאוד לפניך ואתה רואה לידך את המסכה של מסכת הקרח שבורה לידך,אתה רואה את ריילי
    מחזיק בחוזק איש זקן עם צלקות על פניו,אתה רואה לידך.

יגאל**
    מין פיו של יוצא גל אש אדיר שהולך ומתקרב אל עבר שמשתמש במסך אור חזק,שמגן על עצמו מפני הלהביור החזק מאוד ששלחת אליו.

Poke Style**
    *סינדווקויל?
    אומר לך בזעם:"לא,אסור לך להחליף פוקימונים",אתה רואה את הפוכדור של נסגר ואף פוקימון לא יוצא משם,אתה מבין שזה הולך להיות קרב רציני מאוד.
    Dav5000
    הדמות המוזרה אומרת לך:"אני לא שומר אגם,אני מגן על שומרי האגמים",אתה רואה אור נוצץ בתוך האגם המוזר של ורידיאן אתה רואה את השמש שוקעת.

Omerpoke*
    פרופסור אוק אומר לך:"אני צריך לקחת את הפוכדורים שלי,חכה דקה אחת ואני חוזר",הפרופסור הולך למעבדה ואתה רואה שמשם יוצא גבר חסון ועם שיער חום.

Shonnn
    הפוקדע אומר לך:"ההרקרוס הזה הוא מסוג לחימה וחרק,הוא מתחמה במהירות,המתקפות שלו הם מתקפה זריזה ואגרוף ממוקד,הרקרוס זה נתפס באזור צפון מזרח ג'וטו".

Dan*
    אריק אומר לך:"תזכיר לי את השאלה בגלל שיש לי זיכרון בעייתי,נזכרתי השאלה היא למה עשיתי לך מארב נכון אז זו הסיבה,אני אדם משוגע וחי על כדורים לשום דבר שאני עושה אין סיבה".
    "אוקיי נחמד" אני אומר לצעמי בלחש.
    "הרקרוס תשתמש באגרוף ממוקד!"

3. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    אתה רואה אור גדול מאוד לפניך ואתה רואה לידך את המסכה של מסכת הקרח שבורה לידך,אתה רואה את ריילי

יגאל**
    מין פיו של יוצא גל אש אדיר שהולך ומתקרב אל עבר שמשתמש במסך אור חזק,שמגן על עצמו מפני הלהביור החזק מאוד ששלחת אליו.

Poke Style**
    *סינדווקויל?
    אומר לך בזעם:"לא,אסור לך להחליף פוקימונים",אתה רואה את הפוכדור של נסגר ואף פוקימון לא יוצא משם,אתה מבין שזה הולך להיות קרב רציני מאוד.
    Dav5000
    הדמות המוזרה אומרת לך:"אני לא שומר אגם,אני מגן על שומרי האגמים",אתה רואה אור נוצץ בתוך האגם המוזר של ורידיאן אתה רואה את השמש שוקעת.

Omerpoke*
    פרופסור אוק אומר לך:"אני צריך לקחת את הפוכדורים שלי,חכה דקה אחת ואני חוזר",הפרופסור הולך למעבדה ואתה רואה שמשם יוצא גבר חסון ועם שיער חום.

Shonnn
    הפוקדע אומר לך:"ההרקרוס הזה הוא מסוג לחימה וחרק,הוא מתחמה במהירות,המתקפות שלו הם מתקפה זריזה ואגרוף ממוקד,הרקרוס זה נתפס באזור צפון מזרח ג'וטו".

Dan*
    אריק אומר לך:"תזכיר לי את השאלה בגלל שיש לי זיכרון בעייתי,נזכרתי השאלה היא למה עשיתי לך מארב נכון אז זו הסיבה,אני אדם משוגע וחי על כדורים לשום דבר שאני עושה אין סיבה".
    תלך מכאן לפני שתחיה על עוד כדורים אני אומר לאיש,

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    הפוכדור שנזרק באוויר מתחיל להתנדנד נדנוד ראשון נדנוד שני נדנוד שלישי, נתפס.
    תפסת לך שיודע קצה כפול וחתך דרקון,ואיבדת פוכדור אחד.

יגאל**
    האיש אומר לך:"הוא שוב פעם יתעלם ממך,לא אמרת את זה בקול די עדין",אתה רואה שלא מקשיב לך ומתחיל לעוף על עבר המטאור והוא נפגע ממנו.

Poke Style**
    משתמש בגחלת שמתחילה לפגוע ב קשות מאוד,אתה שומע צעקות כאב וסבל שגורמות גם לך סבל כה רב עד שמתחשק לך למות,אתה מבין שהצעקות הם פעולת הסחה בשביל ש ישתמש שוב פעם בעל-חושי על .

Shonnn
    אתה רואה ש מתחיל לפחד מ האיום של לירו,לירו אומר לך:"נו אז הרקרוס לא מי יודע מה טוב על טריינטר החזק שלי".

Dan*
    אריק מתחיל ללכת אל עבר העיר פאלט ואתה רואה שאתה לבד באזור רק אתה והפוכדור הבודד שלך,אתה מבין שאתה צריך לתפוס עוד פוקימון,אתה רואה .

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    משתמש בגחלת שמתחילה לפגוע ב קשות מאוד,אתה שומע צעקות כאב וסבל שגורמות גם לך סבל כה רב עד שמתחשק לך למות,אתה מבין שהצעקות הם פעולת הסחה בשביל ש ישתמש שוב פעם בעל-חושי על .

.
    'אני לא יכנע אני חייב לנצח'
    "קדימה קווילבה תן את כל מה שיש לך!!!" אצעק

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi*
    לודיד אומר ללודין:"אני אקח פיקוד,אברא תשתמש בגל הלם על פיקאצ'ו,ונאטו תשתמש בסחרור ניקור על טרטוויג",לודין אומרת ללודיד בזעם רב מאוד:"שמע אולי אתה האח היותר גדול אבל אני היותר טובה בתור מאמנת",אתה רואה ששניהם לא מסתדרים ביניהם.
    אני אומר לטרטויג ופיקאצ'ו: "מהר שניכם, פיקאצ'ו תשתמש במכת ברק על נאטו וטרטוויג תשתמש בלימה על אברא הכי חזקים שלכם".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    אני מחפש פוקימון שיכול לאמן את קיבאגו*
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    Akainu

יגאל**
    האיש אומר לך:"הוא שוב פעם יתעלם ממך,לא אמרת את זה בקול די עדין",אתה רואה שלא מקשיב לך ומתחיל לעוף על עבר המטאור והוא נפגע ממנו.

Poke Style**

Shonnn
    אתה רואה ש מתחיל לפחד מ האיום של לירו,לירו אומר לך:"נו אז הרקרוס לא מי יודע מה טוב על טריינטר החזק שלי".

Dan*
    אריק מתחיל ללכת אל עבר העיר פאלט ואתה רואה שאתה לבד באזור רק אתה והפוכדור הבודד שלך,אתה מבין שאתה צריך לתפוס עוד פוקימון,אתה רואה .
    אני אומר לקספרום בקול רגוע שיתקוף בכדור שלג
    ואחר כך בלהביור בבקשה

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu

יגאל**

Poke Style**
    *סינדווקויל?
    Dav5000

Omerpoke*

Shonnn

Dan*

"אני מבין שאין סיכוי לדעת מי אתה נכון?" אני אומר בעייפות
    "הנה הסתכלתי על האגם אני יכול ללכת?" אני רוטן אליו

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    כינוי:niv961
    שם במשחק:ניב גרבלי
    תמונה\תיאור:
    פוקימוןהתחלתי:סקוויקטל
    פוקימונים:לא לגעת
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
    בקשות:לילכוד אוניקס או סטיליקס
    וגם סקראומי

11. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu

יגאל**

Poke Style**

Shonnn

Dan*
    מוציא את טוטדייל מהפוקדור ואומר לו שריטה על הפוקימון

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    אתה מסתכל לשמיים הכחולים,העצובים מדמעות העננים ואתה רואה שיש שני פוקימוני כנף שנלחמים זה בזה אתה מזהה ששני אלה הם וגם .

יגאל**
    אתה רואה ש משתמש בכדור שלג שמעיף את אחד המטאורים אל עבר שפוגע בו ועומד להביס אותו,אתה רואה שעוד מטאור פוגע הפעם
    ב ומביס אותו,האיש אומר לך:"לך מין המקום הזה וגם מין האצטדיון הזה לעד!".
    אתה גורשת מין האצטדיון בגלל ההפסד!

Avi*
    לודיד אומר לשני הפוקימונים שלו:"נאטו ואברא תשתמשו במשחק כפול,נאטו תחזיק בכתפיים של אברא ותשתמש באס אווירי,ואברא תתכונן לפיצוץ על-חושי".

Poke Style**
    אתה רואה עוד ישות מוזרה יוצאת מין האגם של ורידיאן ואתה רואה שזה ישות החוכמה,אתה מבין שעוד אח הצטרף לקרב אתה שומע קול חדש שאומר:"אני אעזור לאחי אזלף ואתה יכול להוציא עוד פוקימון,זה יהיה קרב זוגות".

Dav5000
    הקול אומר לך:"טוב לך למרכז תנוח לך,תקרא לי אם תצטרך עזרה כלשהי מתישהו,להתראות",אתה רואה כוכב מנצנץ ליד השמש הבוערת באופן כה יפה.

Dan*
    הפוקדע מתחיל לומר לך:"מוגוריו,פוקימון החפרפרת,מוצא מחוז אישו,סוגו הוא אדמה והוא יודע שלושה מתקפות,חפירה,שריטת צל וכדור צל".

Niv961
    תחליף פוקימון התחלתי.

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke*
    גרי אומר לך בקול חביב אך יחד עם זאת קצת מתנסה:"אז מה עומר,אתה מאמן מתחיל אהה,אתה רוצה קרב מול סבי הזקן פרופסור אוק הזקן,תאמין לי עשית טעות יש לו פוקימונים כה חזקים שאתה לא מבין למה הוא פרופסור ומשורר ולא אלוף ליגה".
    "לא אכפת לי לנצח או להפסיק רק ללמוד קצת" אני אומר ואז פונה למאדקיפ "נכון מאדקיפ?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    אתה מסתכל לשמיים הכחולים,העצובים מדמעות העננים ואתה רואה שיש שני פוקימוני כנף שנלחמים זה בזה אתה מזהה ששני אלה הם וגם .

יגאל**
    אתה רואה ש משתמש בכדור שלג שמעיף את אחד המטאורים אל עבר שפוגע בו ועומד להביס אותו,אתה רואה שעוד מטאור פוגע הפעם
    ב ומביס אותו,האיש אומר לך:"לך מין המקום הזה וגם מין האצטדיון הזה לעד!".
    אתה גורשת מין האצטדיון בגלל ההפסד!

Avi*
    לודיד אומר לשני הפוקימונים שלו:"נאטו ואברא תשתמשו במשחק כפול,נאטו תחזיק בכתפיים של אברא ותשתמש באס אווירי,ואברא תתכונן לפיצוץ על-חושי".

Poke Style**
    אתה רואה עוד ישות מוזרה יוצאת מין האגם של ורידיאן ואתה רואה שזה ישות החוכמה,אתה מבין שעוד אח הצטרף לקרב אתה שומע קול חדש שאומר:"אני אעזור לאחי אזלף ואתה יכול להוציא עוד פוקימון,זה יהיה קרב זוגות".

Dav5000
    הקול אומר לך:"טוב לך למרכז תנוח לך,תקרא לי אם תצטרך עזרה כלשהי מתישהו,להתראות",אתה רואה כוכב מנצנץ ליד השמש הבוערת באופן כה יפה.

Dan*
    הפוקדע מתחיל לומר לך:"מוגוריו,פוקימון החפרפרת,מוצא מחוז אישו,סוגו הוא אדמה והוא יודע שלושה מתקפות,חפירה,שריטת צל וכדור צל".

Niv961
    תחליף פוקימון התחלתי.
    אני אומר לו בסדר ויוצא מהאצטדיון
    ואחרי שאני יוצא אני מחפש פוקימון מים כדי לאמן את הפיצ'ו שלי

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[[/FONT][/COLOR]
    אני מוציא את קיבאגו ואומר לו"תשתמש בחתך דרקון על סטארפטור"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 86 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •