Akainu
הפוכדור שנזרק באוויר מתחיל להתנדנד נדנוד ראשון נדנוד שני נדנוד שלישי,נתפס.
תפסת לךשיודע קצה כפול וחתך דרקון,ואיבדת פוכדור אחד.
יגאל**
האיש אומר לך:"הוא שוב פעם יתעלם ממך,לא אמרת את זה בקול די עדין",אתה רואה שלא מקשיב לך ומתחיל לעוף על עבר המטאור והוא נפגע ממנו.
Poke Style**
משתמש בגחלת שמתחילה לפגוע ב
קשות מאוד,אתה שומע צעקות כאב וסבל שגורמות גם לך סבל כה רב עד שמתחשק לך למות,אתה מבין שהצעקות הם פעולת הסחה בשביל ש
ישתמש שוב פעם בעל-חושי על
.
Shonnn
אתה רואה שמתחיל לפחד מ
האיום של לירו,לירו אומר לך:"נו אז הרקרוס לא מי יודע מה טוב על טריינטר החזק שלי".
Dan*
אריק מתחיל ללכת אל עבר העיר פאלט ואתה רואה שאתה לבד באזור רק אתה והפוכדור הבודד שלך,אתה מבין שאתה צריך לתפוס עוד פוקימון,אתה רואה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כינוי:niv961
שם במשחק:ניב גרבלי
תמונה\תיאור:
פוקימוןהתחלתי:סקוויקטל
פוקימונים:לא לגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות:לילכוד אוניקס או סטיליקס
וגם סקראומי
Akainu
אתה מסתכל לשמיים הכחולים,העצובים מדמעות העננים ואתה רואה שיש שני פוקימוני כנף שנלחמים זה בזה אתה מזהה ששני אלה הםוגם
.
יגאל**
אתה רואה שמשתמש בכדור שלג שמעיף את אחד המטאורים אל עבר
שפוגע בו ועומד להביס אותו,אתה רואה שעוד מטאור פוגע הפעם
בומביס אותו,האיש אומר לך:"לך מין המקום הזה וגם מין האצטדיון הזה לעד!".
אתה גורשת מין האצטדיון בגלל ההפסד!
Avi*
לודיד אומר לשני הפוקימונים שלו:"נאטו ואברא תשתמשו במשחק כפול,נאטו תחזיק בכתפיים של אברא ותשתמש באס אווירי,ואברא תתכונן לפיצוץ על-חושי".
Poke Style**
אתה רואה עוד ישות מוזרה יוצאת מין האגם של ורידיאן ואתה רואה שזהישות החוכמה,אתה מבין שעוד אח הצטרף לקרב אתה שומע קול חדש שאומר:"אני אעזור לאחי אזלף ואתה יכול להוציא עוד פוקימון,זה יהיה קרב זוגות".
Dav5000
הקול אומר לך:"טוב לך למרכז תנוח לך,תקרא לי אם תצטרך עזרה כלשהי מתישהו,להתראות",אתה רואה כוכב מנצנץ ליד השמש הבוערת באופן כה יפה.
Dan*
הפוקדע מתחיל לומר לך:"מוגוריו,פוקימון החפרפרת,מוצא מחוז אישו,סוגו הוא אדמה והוא יודע שלושה מתקפות,חפירה,שריטת צל וכדור צל".
Niv961
תחליף פוקימון התחלתי.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)