Pokemon GO
עמוד 87 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3777858687888997 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,291 עד 1,305 מתוך 1783
  1. Retired
    שם: Ashar
    כינוי: NapTime
    שם במשחק:שחר
    תמונה\תיאור:
    פוקימוןהתחלתי: טריקו
    פוקימונים:
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
    בקשות:
    פרישה

2. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    אתה מסתכל לשמיים הכחולים,העצובים מדמעות העננים ואתה רואה שיש שני פוקימוני כנף שנלחמים זה בזה אתה מזהה ששני אלה הם וגם .

יגאל**
    אתה רואה ש משתמש בכדור שלג שמעיף את אחד המטאורים אל עבר שפוגע בו ועומד להביס אותו,אתה רואה שעוד מטאור פוגע הפעם
    ב ומביס אותו,האיש אומר לך:"לך מין המקום הזה וגם מין האצטדיון הזה לעד!".
    אתה גורשת מין האצטדיון בגלל ההפסד!

Avi*
    לודיד אומר לשני הפוקימונים שלו:"נאטו ואברא תשתמשו במשחק כפול,נאטו תחזיק בכתפיים של אברא ותשתמש באס אווירי,ואברא תתכונן לפיצוץ על-חושי".

Poke Style**
    אתה רואה עוד ישות מוזרה יוצאת מין האגם של ורידיאן ואתה רואה שזה ישות החוכמה,אתה מבין שעוד אח הצטרף לקרב אתה שומע קול חדש שאומר:"אני אעזור לאחי אזלף ואתה יכול להוציא עוד פוקימון,זה יהיה קרב זוגות".

Dav5000
    הקול אומר לך:"טוב לך למרכז תנוח לך,תקרא לי אם תצטרך עזרה כלשהי מתישהו,להתראות",אתה רואה כוכב מנצנץ ליד השמש הבוערת באופן כה יפה.

Dan*
    הפוקדע מתחיל לומר לך:"מוגוריו,פוקימון החפרפרת,מוצא מחוז אישו,סוגו הוא אדמה והוא יודע שלושה מתקפות,חפירה,שריטת צל וכדור צל".

Niv961
    תחליף פוקימון התחלתי.
    אומר לו לתקוף את מוגוריו להתנגש בוא ואז לשרוט אותו

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    חתך הדרקון נראה שהוא לא מצליח כול כך בפעם הראשונה,אתה רואה את מתקשה מאוד לקפוץ למעלה בגלל היותו חי את רוב חייו באדמה רטובה ולחה מאוד.

יגאל**
    אתה מסתכל מסביבך ואתה רואה יוצא מין האגם של ורידיאן אתה רואה שהוא יכול להיות תוספת נחמדה לשישה שלך או לאימונים שלך אתה שומע את גרי אומר לך:"אתה רוצה קרב חוזר לאימונים שלך,למה כי שמעתי וראיתי שהפסדת בקרב האצטדיון הראשון שלך לא רק אתה גם אני הפסדתי".

Omerpoke*
    גרי ממשיך להגיד לך בזלזול:"לא אכפת לך להפסיד ככה לא מדבר מי שרוצה להיות מאסטר פוקימונים,זה המטרה שלך בעצם הלא כן?",פתאום פרופסור אוק הגיע והוא אומר לגרי:"גרי הנכד היקר שלי לא שלחתי אותך למשימה",גרי פתאום רץ אל עבר העיר ורידיאן ופרופסור אוק מוסיף:"נו שנתחיל?".

Dan**
    מי זה אותו,מצטער אני לא מקבל את ההודעה הזו לכן אתה מקבל עוד כוכב אדום.

Naptime
    אתה יוצא מין המעבדה הפוכדור שלך בידך אתה מרגיש הרגשה כה טובה שסוף סוף אתה יכול להתחיל את המסע שלך אתה שומע קול צרוד שאומר לך:"רוצה להתחרות איתי בפוקימון קרב?",אתה רואה שמין אחד העצים מופיע איש זקן שרוצה להילחם מולך.

Niv961
    אתה יוצא מין המעבדה הפוכדור שלך בידך אתה מרגיש הרגשה כה טובה שסוף סוף אתה יכול להתחיל את המסע שלך אתה שומע קול צרוד שאומר לך:"רוצה להתחרות איתי בפוקימון קרב?",אתה רואה שמין אחד העצים מופיע איש זקן שרוצה להילחם מולך.

4. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    חתך הדרקון נראה שהוא לא מצליח כול כך בפעם הראשונה,אתה רואה את מתקשה מאוד לקפוץ למעלה בגלל היותו חי את רוב חייו באדמה רטובה ולחה מאוד.

יגאל**
    אתה מסתכל מסביבך ואתה רואה יוצא מין האגם של ורידיאן אתה רואה שהוא יכול להיות תוספת נחמדה לשישה שלך או לאימונים שלך אתה שומע את גרי אומר לך:"אתה רוצה קרב חוזר לאימונים שלך,למה כי שמעתי וראיתי שהפסדת בקרב האצטדיון הראשון שלך לא רק אתה גם אני הפסדתי".

Omerpoke*
    גרי ממשיך להגיד לך בזלזול:"לא אכפת לך להפסיד ככה לא מדבר מי שרוצה להיות מאסטר פוקימונים,זה המטרה שלך בעצם הלא כן?",פתאום פרופסור אוק הגיע והוא אומר לגרי:"גרי הנכד היקר שלי לא שלחתי אותך למשימה",גרי פתאום רץ אל עבר העיר ורידיאן ופרופסור אוק מוסיף:"נו שנתחיל?".

Dan**

Naptime

Niv961
    אני אומר לו שאני רוצה לתפוס את הפוקימון הזה אני מצבע לו על הפוקימון המעופף
    ואחרי זה אני מוציא את פיצ'ו ואומר לו לתקוף בנשיקה מתוקה

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[/FONT][/COLOR]
    אאני אומר לקיבאגו"לא נורא עכשיו נסה קצה כפול על סטארפטור"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke*

"קדימה בא נתחיל,בוא מהר מאדקיפ"אני אומר לו ולמאדקיפ ורץ החוצה ואז מרים את מאדקיפ מחבק אותו ואומר:"אל תהיה עצוב מההפסד הקודם זה יהיה אימון טוב"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu
    אתה מסתכל לשמיים הכחולים,העצובים מדמעות העננים ואתה רואה שיש שני פוקימוני כנף שנלחמים זה בזה אתה מזהה ששני אלה הם וגם .

יגאל**
    אתה רואה ש משתמש בכדור שלג שמעיף את אחד המטאורים אל עבר שפוגע בו ועומד להביס אותו,אתה רואה שעוד מטאור פוגע הפעם
    ב ומביס אותו,האיש אומר לך:"לך מין המקום הזה וגם מין האצטדיון הזה לעד!".
    אתה גורשת מין האצטדיון בגלל ההפסד!

Avi*
    לודיד אומר לשני הפוקימונים שלו:"נאטו ואברא תשתמשו במשחק כפול,נאטו תחזיק בכתפיים של אברא ותשתמש באס אווירי,ואברא תתכונן לפיצוץ על-חושי".

Poke Style**
    אתה רואה עוד ישות מוזרה יוצאת מין האגם של ורידיאן ואתה רואה שזה ישות החוכמה,אתה מבין שעוד אח הצטרף לקרב אתה שומע קול חדש שאומר:"אני אעזור לאחי אזלף ואתה יכול להוציא עוד פוקימון,זה יהיה קרב זוגות".

Dav5000
    הקול אומר לך:"טוב לך למרכז תנוח לך,תקרא לי אם תצטרך עזרה כלשהי מתישהו,להתראות",אתה רואה כוכב מנצנץ ליד השמש הבוערת באופן כה יפה.

Dan*
    הפוקדע מתחיל לומר לך:"מוגוריו,פוקימון החפרפרת,מוצא מחוז אישו,סוגו הוא אדמה והוא יודע שלושה מתקפות,חפירה,שריטת צל וכדור צל".

Niv961
    תחליף פוקימון התחלתי.

"מה עושה פה כוכב?" אני שואל את עצמי בפליאה ופונה
    לעבר מרכז הפוקימונים. אני חושב לעצמי "מי זה בכלל?
    ומאיפה לי לדעת אם אני אצטרך את עזרתו?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

8. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Niv961
    :"זהו הקרב הראשון שלי ובוא אני ינצח אותך אני בטוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"אני אומר בהיתרגשות

9. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    ' זה יכול להיות קרב אימון נהדר ' , " כן אדוני בשמחה , צא טריקו "
    פרישה

10. משתמש מנוסה
    כינוי:Theskyruby
    שם במשחק:ג'וזפין אליס נטר.
    תמונה\תיאור:
    פוקימון התחלתי:לא יודעת ,מה פנוי ?העיקר שזאת לא תהיה צ'יקוריטה ..
    פוקימונים:לאלגעת
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
    בקשות:להתקבל ....
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

11. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu

יגאל**

Omerpoke*

Dan**

Naptime

Niv961
    אינה .
    אני אומר לטוטדייל להתנגש במוגוריו ואז לשרוט אותו

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    קופץ עוד פעם אך בשל זה שהוא לא פוקימון מכונף והוא חי את רוב חייו באדמה הוא מתקשה לקפוץ,אתה רואה את ריילי אומר לך:"להפיל את סטרפטור בשביל שתוכל להתקיף אותו?".

יגאל**
    אתה רואה את מתקרב אליך והוא משתמש בגל רוח שגורם לך לרעוד מקור,הפוקדע מתחיל לצפצף והוא אומר לך:"סוונאה,מחוז מוצא אישו,סוגו הוא מים מעופף הוא פוקימון הברבור,סוונאה הוא פוקימון נדיר שאוהב להסתובב במקורות מים מתוקים מאוד,אם יהיה במקורות מלוחים כוחו יחלש".

Dav5000
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה רואה שהאחות ג'וי שמתקדמת אליך נראת חולה מאוד היא אומרת לך בקול עייף:"מה בשבילך מאמן צעיר,לקחת את הפוקימונים לריפוי או אולי אתה רוצה לישון פה".

Omerpoke*
    אתה רואה ש מתחיל לפחד מין הקרב בגלל מה שאמרת לו,פרופסור אוק אומר לך:"קח את הברי הזה בשביל להרגיע את המדקיפ החמוד הזה",הוא מושיט לך סוג של ברי סגול וצהוב.

Dan**
    *אומרים הינה ולא אינה
    רץ בחבטה מהמהמת אל עבר שמצליח להדוף אותו במתקפת בוץ חזקה ששוגרה מין פיו,אתה מרגיש שאתה רוצה את הפוקימון הזה מחוץ למשחק.

Naptime
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא ירוק כמו עשב וחמוד כמו פוקימון שרק יצא מין הביצה האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר מהיר ינצח בקרב הזה".

Niv961
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא, שחור כמו הלילה ואדום כמו דם,האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר חזק ינצח בקרב הזה".

TheSkyRuby
    יצאת מין המעבדה של הפרופסור אוק הזקן והפרופסור אוק הצעיר,הפוכדור הראשון שלך בידך,את מגיע לפיצול של דרך מספר אחד,מאחוריך נמצאת הדרך לאי סינבר אך את יודעת שזה רק בהמשך המסע שלך את מגיע לדרך מספר אחד ואת רואה את וחמוד .

שימו לב מי שלא יגיב יותר מחצי שורה יקבל כוכב אדום,לכבוד השנה החדשה אני לא מוותר לכם!
    מי שיגיב ארבעה שורות ארוכות מאוד יקבל כוכב כחול.
    מי שלא זוכר\יודע שלושה כוכבים אדומים מעיפים מהמשחק,שלושה כחולים מקבלים פוקימון נדיר מאוד.
    שימו לב יש עוד מקום אחד ויחיד במשחק הזה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    קופץ עוד פעם אך בשל זה שהוא לא פוקימון מכונף והוא חי את רוב חייו באדמה הוא מתקשה לקפוץ,אתה רואה את ריילי אומר לך:"להפיל את סטרפטור בשביל שתוכל להתקיף אותו?".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לריילי"כן בשמחה תפיל לי את סטארפטור בא לי ללכוד אותו.אני מניח שאני אחפש אימון אחר לקיבאגו שלי.אז תפיל את סטארפטור הזה שעף בשמים"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש סופר ספאמר
    Akainu

יגאל**
    אתה רואה את מתקרב אליך והוא משתמש בגל רוח שגורם לך לרעוד מקור,הפוקדע מתחיל לצפצף והוא אומר לך:"סוונאה,מחוז מוצא אישו,סוגו הוא מים מעופף הוא פוקימון הברבור,סוונאה הוא פוקימון נדיר שאוהב להסתובב במקורות מים מתוקים מאוד,אם יהיה במקורות מלוחים כוחו יחלש".

Dav5000
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה רואה שהאחות ג'וי שמתקדמת אליך נראת חולה מאוד היא אומרת לך בקול עייף:"מה בשבילך מאמן צעיר,לקחת את הפוקימונים לריפוי או אולי אתה רוצה לישון פה".

Omerpoke*
    אתה רואה ש מתחיל לפחד מין הקרב בגלל מה שאמרת לו,פרופסור אוק אומר לך:"קח את הברי הזה בשביל להרגיע את המדקיפ החמוד הזה",הוא מושיט לך סוג של ברי סגול וצהוב.

Dan**
    *אומרים הינה ולא אינה
    רץ בחבטה מהמהמת אל עבר שמצליח להדוף אותו במתקפת בוץ חזקה ששוגרה מין פיו,אתה מרגיש שאתה רוצה את הפוקימון הזה מחוץ למשחק.

Naptime
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא ירוק כמו עשב וחמוד כמו פוקימון שרק יצא מין הביצה האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר מהיר ינצח בקרב הזה".

Niv961
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא, שחור כמו הלילה ואדום כמו דם,האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר חזק ינצח בקרב הזה".

TheSkyRuby
    יצאת מין המעבדה של הפרופסור אוק הזקן והפרופסור אוק הצעיר,הפוכדור הראשון שלך בידך,את מגיע לפיצול של דרך מספר אחד,מאחוריך נמצאת הדרך לאי סינבר אך את יודעת שזה רק בהמשך המסע שלך את מגיע לדרך מספר אחד ואת רואה את וחמוד .

שימו לב מי שלא יגיב יותר מחצי שורה יקבל כוכב אדום,לכבוד השנה החדשה אני לא מוותר לכם!
    מי שיגיב ארבעה שורות ארוכות מאוד יקבל כוכב כחול.
    מי שלא זוכר\יודע שלושה כוכבים אדומים מעיפים מהמשחק,שלושה כחולים מקבלים פוקימון נדיר מאוד.
    שימו לב יש עוד מקום אחד ויחיד במשחק הזה
    אני אומר לעצמי שזה יהיה הפוקימון הראשון שאני יתפוס
    ואחרי זה אניאומר לפיצ'ו לתקוף את סוונאה בשיתוק
    ואז אני מעודד אותו שהוא יכול לנצח אותה

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi*
    אני אומר לשני הפוקימונים שלי: "תתחמקו מהר מהמתקפות שלהם ואז פיקאצ'ו תשתמש במכת ברק על נאטו וטרטוויג תשתמש בבלימה על אברא".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

עמוד 87 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3777858687888997 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •