Akainu
אתה ממשיך בדרכך באזור העיר ורידיאן ואתה רואה את השמש ששקעה לפני חצי שעה,עכשיו כבר יש את הירח המלא אתה רואה גם את הכוכבים שזוהרים בשמיי הלילה הקרים,אתה שומע לחישות שמגיעות מין היער ואתה רואה אור חלוש.
יגאל**
מכת השיתוק שיוצאת מין גופו שלמסתחררת באופן יפה למדי,גרי אומר לך:"אם לא תהיה מאסטר פוקימון תמיד תוכל להיות מתאם",אתה רואה את
בורח לתוך האגם גרי אומר לך:"עכשיו רוצה קרב?".
Avi*
אתה שומע צליל חזק שאחריו אתה רואה אתואת
מעולפים אתה מבין שעכשיו זה הולך להיות קרב אחד על אחד לודיד אומר לך:"נו בוא נעשה את הקרב הסופי על התג הזה",לודין מוסיפה:"כן אבל הפעם אני השולטת בקרב".
Omerpoke*
אתה מושיט אל עברו שלאת הברי והוא מתחיל לאכול אותו,אחרי שהוא מסיים הוא נראה חזק מתמיד,פרופסור אוק מסביר לך:"זהו ברי שאני המצאתי יותר נכון אני וגרי ברי זה גורם לפוקימון האוכל אותו להשתמש ביכולת שלו במקרה זה מבול לפעול במלואה".
Shonnn*
ממשיך לעמוד בלי לנוע בזירה אתה רואה לידך אגם מים קטן,אתה מבין שמה שראית בחזיון שלך קורה עכשיו,אתה מסתכל מימנך ואתה רואה סוג של צל שמאוד דומה לשלך,אתה מבין שאתה רואה את עצמך.
TheSkyRuby*
מין הפוכדור את רואה שיוצא לךחמודה מאוד,את רואה צל של משהו שנראה כמו פוקימון מתחיל להתרוצץ לו באזור,הפוקדע מתחיל לצפצף והוא מתחיל לומר:"מיו,הפוקימון הכול יכול,מחוז מוצאו קנטו,סוגו על-חושי,מיו הוא פוקימון אגדי חזק מאוד שטוענים שהוא יכול ללמוד כול מתקפה שקיימת".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
אתה נכנס לתוך היער ואתה רואה את מייקי ואת ליאו ישנים ליד מדורה,אתה שומע קול של חליל מרגיע מאחוריך אתה מסתובב ואתה רואה את ריילי מנגן בחליל,אתה רואה ליד ריילי חצי מהמסכה של מסכת הקרח.
יגאל**
גרי אומר לך בקול מאוכזב:"טוב רק שתדע שיש לי סוואנה אם תילחם מולי ונגד הסוואנה שלי ותנצח אני אתן לך אותו מתנה,הולכת העסקה הזו?".
Omerpoke**
*אני אמרתי הודעות של יותר מחצי שורה
פרופסור אוק אומר לך:"יכולת מבול היא יכולת מיוחדת שיש רק להתחלתיים מסוג מים וההתפתחויות שלהם,היכולת גורמת שמתקפות המים שכוחם ליתר דיוק יוגבר באופן קיצוני,עם יש גשם הכוח יהיה מסוכן אפילו למאמנים מנוסים מאוד".
Shonnn
אתה נזכר בחיזיון שראית שאתה עומד להפסיד בקרב שלך ואתה רואה את האגם לידך אתה קולט שכן היית צריך לבחור את זירת האגמים,אתה שומע את קולו של לירו שאומר לך:"נו תעשה את המהלך שלך לפני שאני מסיים את הקרב".
TheSkyRuby*
את שומעת קול חמוד וקטן שאומר לך:"ג'וזפין,אני מיו הפוקימון האגדי הכי חזק של קנטו מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,בשביל הכיף איך זה נשמע לך?".
Naptime
האיש הזקן אומר לך בחיבה:"זהו יאנאפו פוקימון קוף העשב,הוא נולד לפני כמה חודשים הוא לא פוקימון תינוק אבל הוא חמוד כמו פוקימון תינוק לא,אבל אל תיתן למראה להטעות אותך היאנאפו שלי הוא הפוקימון הכי מהיר שיש באזור".
TheSkyRuby*
הקול אומר לך:"אהה אז את רק מאמנת מתחילה,טוב אליס אז תגיע למתחם של העיר ורידיאן ושם אני אפגוש אותך ליד אגם ורידיאן ידיד ותיק שלי,אזלף חי שם אולי אפילו תפגשי את אחיו הצעיר מספרייט".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)