Pokemon GO
עמוד 88 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3878868788899098 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,306 עד 1,320 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    [
    TheSkyRuby
    יצאת מין המעבדה של הפרופסור אוק הזקן והפרופסור אוק הצעיר,הפוכדור הראשון שלך בידך,את מגיע לפיצול של דרך מספר אחד,מאחוריך נמצאת הדרך לאי סינבר אך את יודעת שזה רק בהמשך המסע שלך את מגיע לדרך מספר אחד ואת רואה את וחמוד .

[/FONT][/COLOR]
    "אממ ,איזה אקנס חמוד ." אני אומרת .
    "אני לא אלחם איתו " אני חושבת לעצמי והולכת ממנו .
    "טוב עדיין לא ראיתי את ההתחלתי שלי ,אז ,צא !" אני אומרת .
    ואני מחכה בציפייה לראות איזה יצא לי.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    הפוכדור שנזרק באוויר מתחיל להתנדנד נדנוד ראשון נדנוד שני נדנוד שלישי, נתפס.
    תפסת לך שיודע קצה כפול וחתך דרקון,ואיבדת פוכדור אחד.

יגאל**
    האיש אומר לך:"הוא שוב פעם יתעלם ממך,לא אמרת את זה בקול די עדין",אתה רואה שלא מקשיב לך ומתחיל לעוף על עבר המטאור והוא נפגע ממנו.

Poke Style**
    משתמש בגחלת שמתחילה לפגוע ב קשות מאוד,אתה שומע צעקות כאב וסבל שגורמות גם לך סבל כה רב עד שמתחשק לך למות,אתה מבין שהצעקות הם פעולת הסחה בשביל ש ישתמש שוב פעם בעל-חושי על .

Shonnn
    אתה רואה ש מתחיל לפחד מ האיום של לירו,לירו אומר לך:"נו אז הרקרוס לא מי יודע מה טוב על טריינטר החזק שלי".

Dan*
    אריק מתחיל ללכת אל עבר העיר פאלט ואתה רואה שאתה לבד באזור רק אתה והפוכדור הבודד שלך,אתה מבין שאתה צריך לתפוס עוד פוקימון,אתה רואה .
    אני מתחיל להתבאס ומוריד את פניי טיפה.
    "נקווה לטוב" אני אומר לעצמי בשקט ומרים את פניי".
    "הרקרוס לעומת הגודל שלו אתה מאוד מהיר שזה יתרון!" אני אומר לו את המילים הללו בכדי לשפר את הרגשתו.
    "קדימה מתקפת מהירות ולאחר מכן אגרוף ממוקד!"

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke*
    אתה רואה ש מתחיל לפחד מין הקרב בגלל מה שאמרת לו,פרופסור אוק אומר לך:"קח את הברי הזה בשביל להרגיע את המדקיפ החמוד הזה",הוא מושיט לך סוג של ברי סגול וצהוב.

"מאדקיפ אם אתה רוצה אנחנו ננצח!" אני פונה למאדקיפ ומושיט לו את הברי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    אתה ממשיך בדרכך באזור העיר ורידיאן ואתה רואה את השמש ששקעה לפני חצי שעה,עכשיו כבר יש את הירח המלא אתה רואה גם את הכוכבים שזוהרים בשמיי הלילה הקרים,אתה שומע לחישות שמגיעות מין היער ואתה רואה אור חלוש.

יגאל**
    מכת השיתוק שיוצאת מין גופו של מסתחררת באופן יפה למדי,גרי אומר לך:"אם לא תהיה מאסטר פוקימון תמיד תוכל להיות מתאם",אתה רואה את בורח לתוך האגם גרי אומר לך:"עכשיו רוצה קרב?".

Avi*
    אתה שומע צליל חזק שאחריו אתה רואה את ואת מעולפים אתה מבין שעכשיו זה הולך להיות קרב אחד על אחד לודיד אומר לך:"נו בוא נעשה את הקרב הסופי על התג הזה",לודין מוסיפה:"כן אבל הפעם אני השולטת בקרב".

Omerpoke*
    אתה מושיט אל עברו של את הברי והוא מתחיל לאכול אותו,אחרי שהוא מסיים הוא נראה חזק מתמיד,פרופסור אוק מסביר לך:"זהו ברי שאני המצאתי יותר נכון אני וגרי ברי זה גורם לפוקימון האוכל אותו להשתמש ביכולת שלו במקרה זה מבול לפעול במלואה".

Shonnn*
    ממשיך לעמוד בלי לנוע בזירה אתה רואה לידך אגם מים קטן,אתה מבין שמה שראית בחזיון שלך קורה עכשיו,אתה מסתכל מימנך ואתה רואה סוג של צל שמאוד דומה לשלך,אתה מבין שאתה רואה את עצמך.

TheSkyRuby*
    מין הפוכדור את רואה שיוצא לך חמודה מאוד,את רואה צל של משהו שנראה כמו פוקימון מתחיל להתרוצץ לו באזור,הפוקדע מתחיל לצפצף והוא מתחיל לומר:"מיו,הפוקימון הכול יכול,מחוז מוצאו קנטו,סוגו על-חושי,מיו הוא פוקימון אגדי חזק מאוד שטוענים שהוא יכול ללמוד כול מתקפה שקיימת".

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    אתה ממשיך בדרכך באזור העיר ורידיאן ואתה רואה את השמש ששקעה לפני חצי שעה,עכשיו כבר יש את הירח המלא אתה רואה גם את הכוכבים שזוהרים בשמיי הלילה הקרים,אתה שומע לחישות שמגיעות מין היער ואתה רואה אור חלוש.

[/FONT][/COLOR]
    אני הולך בזהירות אל האור החלש בצעדים קטנים ומנסה לראות מה זה האור הזה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke*
    אתה מושיט אל עברו של את הברי והוא מתחיל לאכול אותו,אחרי שהוא מסיים הוא נראה חזק מתמיד,פרופסור אוק מסביר לך:"זהו ברי שאני המצאתי יותר נכון אני וגרי ברי זה גורם לפוקימון האוכל אותו להשתמש ביכולת שלו במקרה זה מבול לפעול במלואה".
    "מה יכולת המבול עושה?" אני שואל את פרופסור אוק ומתכונן לקרב
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu

יגאל**
    מכת השיתוק שיוצאת מין גופו של מסתחררת באופן יפה למדי,גרי אומר לך:"אם לא תהיה מאסטר פוקימון תמיד תוכל להיות מתאם",אתה רואה את בורח לתוך האגם גרי אומר לך:"עכשיו רוצה קרב?".

Avi*
    אתה שומע צליל חזק שאחריו אתה רואה את ואת מעולפים אתה מבין שעכשיו זה הולך להיות קרב אחד על אחד לודיד אומר לך:"נו בוא נעשה את הקרב הסופי על התג הזה",לודין מוסיפה:"כן אבל הפעם אני השולטת בקרב".

Omerpoke*

Shonnn*
    ממשיך לעמוד בלי לנוע בזירה אתה רואה לידך אגם מים קטן,אתה מבין שמה שראית בחזיון שלך קורה עכשיו,אתה מסתכל מימנך ואתה רואה סוג של צל שמאוד דומה לשלך,אתה מבין שאתה רואה את עצמך.

TheSkyRuby*
    מין הפוכדור את רואה שיוצא לך חמודה מאוד,את רואה צל של משהו שנראה כמו פוקימון מתחיל להתרוצץ לו באזור,הפוקדע מתחיל לצפצף והוא מתחיל לומר:"מיו,הפוקימון הכול יכול,מחוז מוצאו קנטו,סוגו על-חושי,מיו הוא פוקימון אגדי חזק מאוד שטוענים שהוא יכול ללמוד כול מתקפה שקיימת".
    'מה קורה כאן' אני חושב לעצמי מבועת מסתכל אל עבר הצל בדמותי.
    "אני משתגע" אני אומר לעצמי ומנסה להבין מה קורה פה.

8. משתמש סופר ספאמר
    Akainu

יגאל**

Avi*

Omerpoke*

Shonnn*

TheSkyRuby*
    אני אומר לגרי שאולי נלחם בפעם הבא כי אני רוצה לתפוס את סוונאה הזה
    ואחרי זה אני הולך לחפש אותו ליד האגם

9. משתמש מנוסה
    [

TheSkyRuby*
    "וואו יש פה מיו באזור .זה נשמע כל כך מגניב " אני אומרת .
    "מיו ?אתה יכול להראות את עצמך ?אני לא אתפוס אותך ,אני נשבעת ." אני אומרת ומניחה את התיק בצד כדי שיבין שאני לא אתפוס אותו .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

10. משתמש מנוסה
    Akainu
    אתה נכנס לתוך היער ואתה רואה את מייקי ואת ליאו ישנים ליד מדורה,אתה שומע קול של חליל מרגיע מאחוריך אתה מסתובב ואתה רואה את ריילי מנגן בחליל,אתה רואה ליד ריילי חצי מהמסכה של מסכת הקרח.

יגאל**
    גרי אומר לך בקול מאוכזב:"טוב רק שתדע שיש לי סוואנה אם תילחם מולי ונגד הסוואנה שלי ותנצח אני אתן לך אותו מתנה,הולכת העסקה הזו?".

Omerpoke**
    *אני אמרתי הודעות של יותר מחצי שורה
    פרופסור אוק אומר לך:"יכולת מבול היא יכולת מיוחדת שיש רק להתחלתיים מסוג מים וההתפתחויות שלהם,היכולת גורמת שמתקפות המים שכוחם ליתר דיוק יוגבר באופן קיצוני,עם יש גשם הכוח יהיה מסוכן אפילו למאמנים מנוסים מאוד".

Shonnn
    אתה נזכר בחיזיון שראית שאתה עומד להפסיד בקרב שלך ואתה רואה את האגם לידך אתה קולט שכן היית צריך לבחור את זירת האגמים,אתה שומע את קולו של לירו שאומר לך:"נו תעשה את המהלך שלך לפני שאני מסיים את הקרב".

TheSkyRuby*
    את שומעת קול חמוד וקטן שאומר לך:"ג'וזפין,אני מיו הפוקימון האגדי הכי חזק של קנטו מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,בשביל הכיף איך זה נשמע לך?".

11. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא ירוק כמו עשב וחמוד כמו פוקימון שרק יצא מין הביצה האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר מהיר ינצח בקרב הזה".

' מה זה הפוקימון הזה בחיים שלא ראיתי אותו ' ,
    " אדוני אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בפוקימון הזה שרק יצא מן הביצה? " ,
    ' טוב שיהיה בינתיים... ' צא טריקו בוא נראה מה אתה יודע חבר
    פרישה

12. משתמש מנוסה
    [B]
    TheSkyRuby*
    את שומעת קול חמוד וקטן שאומר לך:"ג'וזפין,אני מיו הפוקימון האגדי הכי חזק של קנטו מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,בשביל הכיף איך זה נשמע לך?".
    "בכיף ,אבל תנסה שלא לפגוע יותר מידי חזק בצ'יקוריטה ,רק עכשיו קיבלתי אותה ולא התאמנו למישהו כמוך ."
    אני אומרת וממשיכה ."ואם אתה תנצח, אני אבשל לך קצת אוכל פוקימונים .אה כן ,ואל תקרא לי ג'וזפין,תקרא לי אליס ,אני לא אוהבת שקוראים לי ג'וזפין ."
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

13. משתמש מנוסה
    Naptime
    האיש הזקן אומר לך בחיבה:"זהו יאנאפו פוקימון קוף העשב,הוא נולד לפני כמה חודשים הוא לא פוקימון תינוק אבל הוא חמוד כמו פוקימון תינוק לא,אבל אל תיתן למראה להטעות אותך היאנאפו שלי הוא הפוקימון הכי מהיר שיש באזור".

TheSkyRuby*
    הקול אומר לך:"אהה אז את רק מאמנת מתחילה,טוב אליס אז תגיע למתחם של העיר ורידיאן ושם אני אפגוש אותך ליד אגם ורידיאן ידיד ותיק שלי,אזלף חי שם אולי אפילו תפגשי את אחיו הצעיר מספרייט".

14. Retired
    שם: Ashar
    Naptime
    האיש הזקן אומר לך בחיבה:"זהו יאנאפו פוקימון קוף העשב,הוא נולד לפני כמה חודשים הוא לא פוקימון תינוק אבל הוא חמוד כמו פוקימון תינוק לא,אבל אל תיתן למראה להטעות אותך היאנאפו שלי הוא הפוקימון הכי מהיר שיש באזור".

' מעולם לא שמעתי על הפוקימון הזה , הוא באמת נראה מתוק מאוד נראה עם הוא שווה את הקרב הזה איתו '
    " קדימה טריקו תיהיה מכון לקרב נראה מי יהיה יותר מהיר וזריז קדימה לשם ותחבוט בו עם זנבך אבל תיהיה עדיין עדין " אני אומר בנחישות ומחכה למהלך של טריקו
    פרישה

15. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby*
    הקול אומר לך:"אהה אז את רק מאמנת מתחילה,טוב אליס אז תגיע למתחם של העיר ורידיאן ושם אני אפגוש אותך ליד אגם ורידיאן ידיד ותיק שלי,אזלף חי שם אולי אפילו תפגשי את אחיו הצעיר מספרייט".
    "וואי ,אזלף ?אני שמעתי עליו הרבה ,זה בין הפוקימונים האהובים עליי ." אני אומרת .
    "מקווה אצליח לראות אותו."אני אומרת לו ,במחשבה מה לעשות אם אצליח לראותו.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

עמוד 88 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3878868788899098 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •