[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
מייקי אומר לך בזעם:"לא זה קרב חמש על חמש בלי אפשרות להחלפות בזמן הקרב עד שאחד מין הפוקימונים הפסיד,צא פיג'י,אתה זוכר אותו נכון?",אתה רואה אתשמתעופף בזירה.
יגאל**
גרי אומר לך:"אני ניסיתי להגיד לך שהוא שלי,אבל אתה היית כול-כך בשיגעון אחר הסוואנה הזה אז אמרתי לו לחזור לאגם ואז אתה היית מוכן לקרב,אז קראתי לו בחזרה,זו תוכנית טובה לא?".
Omerpoke**
משתמש במכת ברק חזקה שמתישה את
מאוד פרופסור אוק אומר לך:"אם אתה רוצה להפסיק את הקרב,אין לי שום בעיה עם זה".
TheSkyRuby*
את שומעת קול חדש שאומר לך:"אם אני ילחם לצידך אף אחד לא יפגע,שמי הוא אזלף אני חבר מאוד טוב של מיו,את רוצה את עזרתי?".
אני אומר לעצמי: "אני חושב שאני יגיד לטרטוויג להשתמש קודם בצעקה ואז בלימה, אולי זה יצליח לנו וננצח בקרב הזה", אני אומר לטרטוויג: "מהר טרטוויג סיים את הקרב הזה עכשיו לפני שאנחנו נפסיד, תשתמש בצעקה כדי להפריע לכמה שניות לפוקימון שלה לבצע את מתקפת הפניקס הסופית הזאת שלו ואז תשתמש בבלימה הכי חזקה שלך כדי לסיים את הקרב המכון הזה אחד ולתמיד כדי לזכות בתג השני שלנו במחוז הראשון שלנו" ואז אני ממשיך להגיד לו: "אני סומך עליך שתנצח את הקרב המכון הזה טרטוויג, כי אתה הפוקימון הראשון שקיבלתי במעבדה של הפרופסור וגם פוקימון מאוד חזק בצוות שלי אז בהצלחה מהמאמן שלך" ואז מחייך לטרטוויג ומחכה לראות מה קרה בסיום המהלך האחרון בקרב המכון הזה ותוצאות של אותו מהלך.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
חושב על טקטיקה שיכולה לעזור ולנצח את מוגוריו ,
לסוג אדמה יש חולשה למתקפות מסוג מים או מסוג קרח מכיון שהטוטדייל שלי מסוג מים
יש לו יתרון אבל טוטדייל לא יודע מתקפות מים ולכן צריך למצוא משהו שיתן לי יתרון
מסתכל ימינה ושמאלה ובודק את השטח שלי. בנתיים אומר לטוטדייל לנסות ולהתנגש בוא שוב
אחי אני מצטער אם נפגעת מהתגובה שלי
--------------------
'מעניין אני רואה שזה הולך להיות קרב מעניין' אחשוב
"אין בעיה קדימה גיבל צא החוצה!" אמעק
"קווילבה תשתמש בגחלת וגיבל תשתמש בזעם דרקון קדימה!" אצעק
ואני יצביע על שני שומרי האגמים
'אני מקווה שהקרב הזה יהיה לטובתי כי לפי מה שאני רואה אם שני האחים האלה ישלבו כוחות אני אבוד'
Akainu
מתקפת הרעם ששלחת מפספסת אתבכמה מטרים טובים,מייקי אומר:"נו טוב לא כולם משתפרים עם הזמן יש כאלה כמוך שהם סתם מדרדרים עם הזמן".
יגאל**
גרי אומר בזמן שהאור הראשון מגיע:"סוואנה תשתמש במשאבת הידרו",אתה רואה סילון מים חזק מתקרב אליך ואל עבר.
Avi**
*הודעה מושקעת מזכה אותך בכוכב כחול.
מאוחר מדי ציפור האש פגעה בבצורה כה מדויקת וכה חזקה שמתישה את ומנצחת אותו,לודין אומרת:"נאטו חזור,אתה ילד אתה הפסדת בקרב המכון".
Poke Style**
אתה מרגיש את קולם של שני האחים במוח שלך,אבל אתה לא רואה אותם שהם נפגשים מין המתקפות ששלחת אליהם,אתה מרגיש כאב חד ביד שמאל וימין.
Omerpoke**
עושה כן עם ראשו,פרופסור אוק מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה רואה את גרי חוזר עם שקיות של קניות.
Shonnn
רץ אל עבר ש
מעיף את בעזרת מתקפת זנב,חזקה מאוד,לירו אומר:"אני מכניס מוטיבציה למי שמנסה להילחם נגדי".
Dan*
*סתם שאלה יש לך בעיה עם המילה "אני" כי אתה לא משתמש בה,אגב ירד לך אדום בגלל ההודעה המושקעת.
אתה מסתכל ואתה רואה שהזירה מלא בעצים,וזה טיפה יכול לעזור לגבור אליו.
Naptime
*טריק נחמד אבל לא תקבל כוכב אני ביקשתי מלאות ולא חמש חצים.
קופץ על העלים בניסיון להתחמק מהם,האיש הזקן אומר לך:"יש לך טכניקה אבל אין לך ניסיון וזה חבל,אתה יכול להיות מאמן טוב אם רק תתאמן".
Niv961*
*אמרתי הודעה של יותר מושקעת ולא של שורה וחצי!
משתמש בחבטה שמפספסת את המטרה שלה ופוגעת באחד מין העצים שבאזור,האיש אומר לך:"נו אתה לא רציני בקרבות נכון?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)