Pokemon GO
עמוד 90 מתוך 119 ראשוןראשון ... 40808889909192100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,336 עד 1,350 מתוך 1783
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    אתה שומע את מייקי אומר:"אז מה לי אתה חושב שאני חלש רק שתדע יש לי עוד חמישה פוקימונים ויש לי גם שלושה תגים,כמה לך,אהה נכון שחכתי יש לך רק תג אחד,יש לי את התג של ורידיאן,של פיושה וגם של ורמליון,הפיג'י זה רק הפוקימון הכי חלש שלי,אני מזמין אותך לקרב חמישה על חמישה",אתה רואה את ליאו שהתעורר בגלל מייקי הוא נראה שמח מאוד על הבחירה שלך.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למייקי"אתה חזק,יפה.טוב אני מסכים לקרב לשניניו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב מוסכם?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    [FONT][/COLOR][/B]
    הילדה אומרת לך:"לא אל תקראי למיו,הגנב הזה שייך לצוות D אם הוא יראה את מיו הוא ילכוד אותו,ואז יבוא מיוטו בשביל להציל את חברו ומייד אחר כך חייל הפרשים של המחתרת תבוא ויהיה קרב על העיירה פאלט והיא יחד עם חצי מקנטו תושמד".
    "לצערי הרב ,אם זה לא מיו איני יכולה לעשות כלום ."אני אומרת בעצב .
    "אני אתאמן ואחזיר לך את הפוקימונים שלך יום אחד,אני מבטיחה"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    משתמש בגל על-חושי מסוכן שהודף את ופוגע בו בצורה קשה מאוד,אתה שומע את אומר לך:"מדקי מד",אתה מבין שהוא מותש מאוד בגלל הגל העל-חושי.

.
    אני חושב קצת ואז אומר למאדקיפ"תישאר במקום ותנוח אני יגיד לך מתי לתקוף" ואז אני מסתכל על מצב הקרב
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    אתה שומע את מייקי אומר:"אז מה לי אתה חושב שאני חלש רק שתדע יש לי עוד חמישה פוקימונים ויש לי גם שלושה תגים,כמה לך,אהה נכון שכחתי יש לך רק תג אחד,יש לי את התג של ורידיאן,של פיושה וגם של ורמליון,הפיג'י זה רק הפוקימון הכי חלש שלי,אני מזמין אותך לקרב חמישה על חמישה",אתה רואה את ליאו שהתעורר בגלל מייקי הוא נראה שמח מאוד על הבחירה שלך.

יגאל**
    גרי צועק אל עבר לאגם:"סוואנה צא אני בוחר בך",אתה רואה את ה שנלחמת מולו קודם הולך אל עבר גרי,אתה מבין שנלחמת מול פוקימון מבוית של מאמן.
    אני אומר לו''עם היא שלך למה לא אמרתה לי לפני שנלחמתי בה''

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    מייקי אומר לך בזעם:"לא זה קרב חמש על חמש בלי אפשרות להחלפות בזמן הקרב עד שאחד מין הפוקימונים הפסיד,צא פיג'י,אתה זוכר אותו נכון?",אתה רואה את שמתעופף בזירה.

יגאל**
    גרי אומר לך:"אני ניסיתי להגיד לך שהוא שלי,אבל אתה היית כול-כך בשיגעון אחר הסוואנה הזה אז אמרתי לו לחזור לאגם ואז אתה היית מוכן לקרב,אז קראתי לו בחזרה,זו תוכנית טובה לא?".

Omerpoke**
    משתמש במכת ברק חזקה שמתישה את מאוד פרופסור אוק אומר לך:"אם אתה רוצה להפסיק את הקרב,אין לי שום בעיה עם זה".

TheSkyRuby*
    את שומעת קול חדש שאומר לך:"אם אני ילחם לצידך אף אחד לא יפגע,שמי הוא אזלף אני חבר מאוד טוב של מיו,את רוצה את עזרתי?".

6. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    מייקי אומר לך בזעם:"לא זה קרב חמש על חמש בלי אפשרות להחלפות בזמן הקרב עד שאחד מין הפוקימונים הפסיד,צא פיג'י,אתה זוכר אותו נכון?",אתה רואה את שמתעופף בזירה.

יגאל**
    גרי אומר לך:"אני ניסיתי להגיד לך שהוא שלי,אבל אתה היית כול-כך בשיגעון אחר הסוואנה הזה אז אמרתי לו לחזור לאגם ואז אתה היית מוכן לקרב,אז קראתי לו בחזרה,זו תוכנית טובה לא?".

Omerpoke**
    משתמש במכת ברק חזקה שמתישה את מאוד פרופסור אוק אומר לך:"אם אתה רוצה להפסיק את הקרב,אין לי שום בעיה עם זה".

TheSkyRuby*
    את שומעת קול חדש שאומר לך:"אם אני ילחם לצידך אף אחד לא יפגע,שמי הוא אזלף אני חבר מאוד טוב של מיו,את רוצה את עזרתי?".
    אני אומר לו ''שזה תוכנית טובה ושכדי לנו להתחיל בקרב שלנו''
    ואחרי זה אני אומר לו ''שהוא מתחיל''

7. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    ריילי אומר לך:"מסכת הקרח נפל בגלל האור שאחריו נעלמת,לקחתי לו את המסכה וחיסלתי אותו,את הסטרפטור לכדתי ואני פה,תגיד בינינו מי אתה רוצה שיהיה שותף שלך ליאו או מייקי?".

יגאל**
    גרי אומר לך:"טוב אחד על אחד,הפיצ'ו שלך נגד הסוואנה שלי,אם תנצח אתה תקבל את הסוואנה הנדיר הזה הוא יודע מקדחת ניקור,משאבת הידרו ומתקפת כנף".

Avi*
    לודין אומרת:"נאטו סיים את הקרב הזה בעזרת מתקפת שמיים",אתה רואה את גופו של הופך ללהבה אחת גדולה בצורת אש,מתקפת הפניקס הסופית עומדת להיות משוגרת בעוד כמה שניות יש לך רק הזדמנות אחת כדי לסיים את הקרב הזה אם לא הפסדת בקרב המכון השני שלך.

Omerpoke**
    משתמש בגל על-חושי מסוכן שהודף את ופוגע בו בצורה קשה מאוד,אתה שומע את אומר לך:"מדקי מד",אתה מבין שהוא מותש מאוד בגלל הגל העל-חושי.

Shonnn
    לירו אומר לך בקול מוזר:"מה קרה בגלל שההרקרוס פחדן כמו מי שמשתמש בו,אתה שפן וכנראה גם לוזר",אתה מתחיל להתעצבן ואיתך גם .

Naptime
    קופץ במהירות והוא לא נותן לחבטה לפגוע בו,הוא שולח עלי תער שיורדים כאילו היו גשמים של סכיני עלה,אתה רואה את מנסה להתחמק מהעלים האלה.

TheSkyRuby*
    הילדה אומרת לך:"לא אל תקראי למיו,הגנב הזה שייך לצוות D אם הוא יראה את מיו הוא ילכוד אותו,ואז יבוא מיוטו בשביל להציל את חברו ומייד אחר כך חייל הפרשים של המחתרת תבוא ויהיה קרב על העיירה פאלט והיא יחד עם חצי מקנטו תושמד".
    "קדימה הרקרוס לא ניתן לו לדבר עלינו ככה!" אני מרים את פניי וצועק בחוזקה.
    "קדימה הרקרוס אגרוף ממוקד!" אני אומר לו בקול רב ומכוון את האצבע שלי היישר לעברו של טייראניטר
    "לי אף אחד לא יקרא פחדן" אני מוסיף

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**

אני מסתכל על מאדקיפ ואומר לו:"מאדקיפ אתה רוצה להפסיק את הקרב? ההחלטה שלך" ואז מסתכל על הפוקימון של הפרופסור
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu
    קופץ עוד פעם אך בשל זה שהוא לא פוקימון מכונף והוא חי את רוב חייו באדמה הוא מתקשה לקפוץ,אתה רואה את ריילי אומר לך:"להפיל את סטרפטור בשביל שתוכל להתקיף אותו?".

יגאל**
    אתה רואה את מתקרב אליך והוא משתמש בגל רוח שגורם לך לרעוד מקור,הפוקדע מתחיל לצפצף והוא אומר לך:"סוונאה,מחוז מוצא אישו,סוגו הוא מים מעופף הוא פוקימון הברבור,סוונאה הוא פוקימון נדיר שאוהב להסתובב במקורות מים מתוקים מאוד,אם יהיה במקורות מלוחים כוחו יחלש".

Dav5000
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה רואה שהאחות ג'וי שמתקדמת אליך נראת חולה מאוד היא אומרת לך בקול עייף:"מה בשבילך מאמן צעיר,לקחת את הפוקימונים לריפוי או אולי אתה רוצה לישון פה".

Omerpoke*
    אתה רואה ש מתחיל לפחד מין הקרב בגלל מה שאמרת לו,פרופסור אוק אומר לך:"קח את הברי הזה בשביל להרגיע את המדקיפ החמוד הזה",הוא מושיט לך סוג של ברי סגול וצהוב.

Dan**
    *אומרים הינה ולא אינה
    רץ בחבטה מהמהמת אל עבר שמצליח להדוף אותו במתקפת בוץ חזקה ששוגרה מין פיו,אתה מרגיש שאתה רוצה את הפוקימון הזה מחוץ למשחק.

Naptime
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא ירוק כמו עשב וחמוד כמו פוקימון שרק יצא מין הביצה האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר מהיר ינצח בקרב הזה".

Niv961
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא, שחור כמו הלילה ואדום כמו דם,האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר חזק ינצח בקרב הזה".

TheSkyRuby
    יצאת מין המעבדה של הפרופסור אוק הזקן והפרופסור אוק הצעיר,הפוכדור הראשון שלך בידך,את מגיע לפיצול של דרך מספר אחד,מאחוריך נמצאת הדרך לאי סינבר אך את יודעת שזה רק בהמשך המסע שלך את מגיע לדרך מספר אחד ואת רואה את וחמוד .

שימו לב מי שלא יגיב יותר מחצי שורה יקבל כוכב אדום,לכבוד השנה החדשה אני לא מוותר לכם!
    מי שיגיב ארבעה שורות ארוכות מאוד יקבל כוכב כחול.
    מי שלא זוכר\יודע שלושה כוכבים אדומים מעיפים מהמשחק,שלושה כחולים מקבלים פוקימון נדיר מאוד.
    שימו לב יש עוד מקום אחד ויחיד במשחק הזה
    צא סקווירטל השתמש בצעקה ועז חבטה

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi*
    לודין אומרת:"נאטו סיים את הקרב הזה בעזרת מתקפת שמיים",אתה רואה את גופו של הופך ללהבה אחת גדולה בצורת אש,מתקפת הפניקס הסופית עומדת להיות משוגרת בעוד כמה שניות יש לך רק הזדמנות אחת כדי לסיים את הקרב הזה אם לא הפסדת בקרב המכון השני שלך.
    אני אומר לעצמי: "אני חושב שאני יגיד לטרטוויג להשתמש קודם בצעקה ואז בלימה, אולי זה יצליח לנו וננצח בקרב הזה", אני אומר לטרטוויג: "מהר טרטוויג סיים את הקרב הזה עכשיו לפני שאנחנו נפסיד, תשתמש בצעקה כדי להפריע לכמה שניות לפוקימון שלה לבצע את מתקפת הפניקס הסופית הזאת שלו ואז תשתמש בבלימה הכי חזקה שלך כדי לסיים את הקרב המכון הזה אחד ולתמיד כדי לזכות בתג השני שלנו במחוז הראשון שלנו" ואז אני ממשיך להגיד לו: "אני סומך עליך שתנצח את הקרב המכון הזה טרטוויג, כי אתה הפוקימון הראשון שקיבלתי במעבדה של הפרופסור וגם פוקימון מאוד חזק בצוות שלי אז בהצלחה מהמאמן שלך" ואז מחייך לטרטוויג ומחכה לראות מה קרה בסיום המהלך האחרון בקרב המכון הזה ותוצאות של אותו מהלך.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    קופץ במהירות והוא לא נותן לחבטה לפגוע בו,הוא שולח עלי תער שיורדים כאילו היו גשמים של סכיני עלה,אתה רואה את מנסה להתחמק מהעלים האלה.

' אוי לא טריקו עומד להפגע '
    " טריקו אתה מסוגל להתחמק מזה! "
    ' וואללה העלים זה יתרון ענק למדי '
    " טריקו תקפוץ ותיהיה מעליו הוא בטח ישתמש במתקפת עלים שוב ואתה תחבוט בעלים לכיוון שלו קדימה! "
    ' אני שאני נחוש ואחוז בניצחון '
    פרישה

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[/FONT][/COLOR]
    אני מוציא את ולטרוב ואומר לו"תקוף במכת הרעם הכי חזקה שלך את פיג'י של מייק.אני סומך שתנצח את הפיג'י של מייק"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    קופץ עוד פעם אך בשל זה שהוא לא פוקימון מכונף והוא חי את רוב חייו באדמה הוא מתקשה לקפוץ,אתה רואה את ריילי אומר לך:"להפיל את סטרפטור בשביל שתוכל להתקיף אותו?".

יגאל**
    אתה רואה את מתקרב אליך והוא משתמש בגל רוח שגורם לך לרעוד מקור,הפוקדע מתחיל לצפצף והוא אומר לך:"סוונאה,מחוז מוצא אישו,סוגו הוא מים מעופף הוא פוקימון הברבור,סוונאה הוא פוקימון נדיר שאוהב להסתובב במקורות מים מתוקים מאוד,אם יהיה במקורות מלוחים כוחו יחלש".

Dav5000
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה רואה שהאחות ג'וי שמתקדמת אליך נראת חולה מאוד היא אומרת לך בקול עייף:"מה בשבילך מאמן צעיר,לקחת את הפוקימונים לריפוי או אולי אתה רוצה לישון פה".

Omerpoke*
    אתה רואה ש מתחיל לפחד מין הקרב בגלל מה שאמרת לו,פרופסור אוק אומר לך:"קח את הברי הזה בשביל להרגיע את המדקיפ החמוד הזה",הוא מושיט לך סוג של ברי סגול וצהוב.

Dan**
    *אומרים הינה ולא אינה
    רץ בחבטה מהמהמת אל עבר שמצליח להדוף אותו במתקפת בוץ חזקה ששוגרה מין פיו,אתה מרגיש שאתה רוצה את הפוקימון הזה מחוץ למשחק.

Naptime
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא ירוק כמו עשב וחמוד כמו פוקימון שרק יצא מין הביצה האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר מהיר ינצח בקרב הזה".

Niv961
    האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא, שחור כמו הלילה ואדום כמו דם,האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר חזק ינצח בקרב הזה".

TheSkyRuby
    יצאת מין המעבדה של הפרופסור אוק הזקן והפרופסור אוק הצעיר,הפוכדור הראשון שלך בידך,את מגיע לפיצול של דרך מספר אחד,מאחוריך נמצאת הדרך לאי סינבר אך את יודעת שזה רק בהמשך המסע שלך את מגיע לדרך מספר אחד ואת רואה את וחמוד .

שימו לב מי שלא יגיב יותר מחצי שורה יקבל כוכב אדום,לכבוד השנה החדשה אני לא מוותר לכם!
    מי שיגיב ארבעה שורות ארוכות מאוד יקבל כוכב כחול.
    מי שלא זוכר\יודע שלושה כוכבים אדומים מעיפים מהמשחק,שלושה כחולים מקבלים פוקימון נדיר מאוד.
    שימו לב יש עוד מקום אחד ויחיד במשחק הזה
    חושב על טקטיקה שיכולה לעזור ולנצח את מוגוריו ,
    לסוג אדמה יש חולשה למתקפות מסוג מים או מסוג קרח מכיון שהטוטדייל שלי מסוג מים
    יש לו יתרון אבל טוטדייל לא יודע מתקפות מים ולכן צריך למצוא משהו שיתן לי יתרון
    מסתכל ימינה ושמאלה ובודק את השטח שלי. בנתיים אומר לטוטדייל לנסות ולהתנגש בוא שוב

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    אתה רואה עוד ישות מוזרה יוצאת מין האגם של ורידיאן ואתה רואה שזה ישות החוכמה,אתה מבין שעוד אח הצטרף לקרב אתה שומע קול חדש שאומר:"אני אעזור לאחי אזלף ואתה יכול להוציא עוד פוקימון,זה יהיה קרב זוגות".

.
    אחי אני מצטער אם נפגעת מהתגובה שלי
    --------------------
    'מעניין אני רואה שזה הולך להיות קרב מעניין' אחשוב
    "אין בעיה קדימה גיבל צא החוצה!" אמעק
    "קווילבה תשתמש בגחלת וגיבל תשתמש בזעם דרקון קדימה!" אצעק
    ואני יצביע על שני שומרי האגמים
    'אני מקווה שהקרב הזה יהיה לטובתי כי לפי מה שאני רואה אם שני האחים האלה ישלבו כוחות אני אבוד'

15. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    מתקפת הרעם ששלחת מפספסת את בכמה מטרים טובים,מייקי אומר:"נו טוב לא כולם משתפרים עם הזמן יש כאלה כמוך שהם סתם מדרדרים עם הזמן".

יגאל**
    גרי אומר בזמן שהאור הראשון מגיע:"סוואנה תשתמש במשאבת הידרו",אתה רואה סילון מים חזק מתקרב אליך ואל עבר .

Avi**
    *הודעה מושקעת מזכה אותך בכוכב כחול.
    מאוחר מדי ציפור האש פגעה ב בצורה כה מדויקת וכה חזקה שמתישה את ומנצחת אותו,לודין אומרת:"נאטו חזור,אתה ילד אתה הפסדת בקרב המכון".

Poke Style**
    אתה מרגיש את קולם של שני האחים במוח שלך,אבל אתה לא רואה אותם שהם נפגשים מין המתקפות ששלחת אליהם,אתה מרגיש כאב חד ביד שמאל וימין.

Omerpoke**
    עושה כן עם ראשו,פרופסור אוק מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה רואה את גרי חוזר עם שקיות של קניות.

Shonnn
    רץ אל עבר ש מעיף את בעזרת מתקפת זנב,חזקה מאוד,לירו אומר:"אני מכניס מוטיבציה למי שמנסה להילחם נגדי".

Dan*
    *סתם שאלה יש לך בעיה עם המילה "אני" כי אתה לא משתמש בה,אגב ירד לך אדום בגלל ההודעה המושקעת.
    אתה מסתכל ואתה רואה שהזירה מלא בעצים,וזה טיפה יכול לעזור לגבור אליו.

Naptime
    *טריק נחמד אבל לא תקבל כוכב אני ביקשתי מלאות ולא חמש חצים.
    קופץ על העלים בניסיון להתחמק מהם,האיש הזקן אומר לך:"יש לך טכניקה אבל אין לך ניסיון וזה חבל,אתה יכול להיות מאמן טוב אם רק תתאמן".

Niv961*
    *אמרתי הודעה של יותר מושקעת ולא של שורה וחצי!
    משתמש בחבטה שמפספסת את המטרה שלה ופוגעת באחד מין העצים שבאזור,האיש אומר לך:"נו אתה לא רציני בקרבות נכון?".

עמוד 90 מתוך 119 ראשוןראשון ... 40808889909192100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •