Pokemon GO
עמוד 91 מתוך 119 ראשוןראשון ... 41818990919293101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,351 עד 1,365 מתוך 1783
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    מתקפת הרעם ששלחת מפספסת את בכמה מטרים טובים,מייקי אומר:"נו טוב לא כולם משתפרים עם הזמן יש כאלה כמוך שהם סתם מדרדרים עם הזמן".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למייקי"אתה טועה ובגדול אני התחזקתי מהפגישה האחרונה שלנו.אז תהיה מוכן להפסיד." אני אומר לוטרוב"לא נורא שפספסת את מכת הרעם שלך.עכשיו תשתמש במכת רעם על פיג'י.ונסה שהמכת רעם תפגע בפיג'י הזה.אני רוצה שנגמור תפיג'י הזה במתקפה אחת.אז לך על זה ולטרוב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    *הודעה מושקעת מזכה אותך בכוכב כחול.
    מאוחר מדי ציפור האש פגעה ב בצורה כה מדויקת וכה חזקה שמתישה את ומנצחת אותו,לודין אומרת:"נאטו חזור,אתה ילד אתה הפסדת בקרב המכון".
    אני אומר לשני מנהיגי המכון: "אני אחזור לקרב חוזר, אבל קודם אני יאמן את הפוקימונים שלי", אני יוצא מהמכון ומתחיל ללכת למקום שאפשר להתאמן ואולי גם לתפוס פוקימון חדש.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    מתקפת הרעם ששלחת מפספסת את בכמה מטרים טובים,מייקי אומר:"נו טוב לא כולם משתפרים עם הזמן יש כאלה כמוך שהם סתם מדרדרים עם הזמן".

יגאל**
    גרי אומר בזמן שהאור הראשון מגיע:"סוואנה תשתמש במשאבת הידרו",אתה רואה סילון מים חזק מתקרב אליך ואל עבר .

Avi**
    מאוחר מדי ציפור האש פגעה ב בצורה כה מדויקת וכה חזקה שמתישה את ומנצחת אותו,לודין אומרת:"נאטו חזור,אתה ילד אתה הפסדת בקרב המכון".

Poke Style**
    אתה מרגיש את קולם של שני האחים במוח שלך,אבל אתה לא רואה אותם שהם נפגשים מין המתקפות ששלחת אליהם,אתה מרגיש כאב חד ביד שמאל וימין.

Omerpoke**
    עושה כן עם ראשו,פרופסור אוק מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה רואה את גרי חוזר עם שקיות של קניות.

Shonnn
    רץ אל עבר ש מעיף את בעזרת מתקפת זנב,חזקה מאוד,לירו אומר:"אני מכניס מוטיבציה למי שמנסה להילחם נגדי".

Dan*
    *סתם שאלה יש לך בעיה עם המילה "אני" כי אתה לא משתמש בה,אגב ירד לך אדום בגלל ההודעה המושקעת.
    אתה מסתכל ואתה רואה שהזירה מלא בעצים,וזה טיפה יכול לעזור לגבור אליו.

Naptime
    *טריק נחמד אבל לא תקבל כוכב אני ביקשתי מלאות ולא חמש חצים.
    קופץ על העלים בניסיון להתחמק מהם,האיש הזקן אומר לך:"יש לך טכניקה אבל אין לך ניסיון וזה חבל,אתה יכול להיות מאמן טוב אם רק תתאמן".

Niv961*
    *אמרתי הודעה של יותר מושקעת ולא של שורה וחצי!
    משתמש בחבטה שמפספסת את המטרה שלה ופוגעת באחד מין העצים שבאזור,האיש אומר לך:"נו אתה לא רציני בקרבות נכון?".
    אני מתחיל טיפה לחייך אבל שומר על פוקוס.
    'בגלל שהוא גדול כדאי שאשתמש במתקפת מהירות עליו' אני חושב לעצמי ולאחר מכן חוזר כל כולי אל הקרב עצמו.
    "הרקרוס מתקפת זריזות עכשיו ולאחר מכן שהוא לא מוכן אגרוף ממוקד!" אני צועק לו ומוציא כמעט את כל קולי בתקווה שזה יעבוד.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    עושה כן עם ראשו,פרופסור אוק מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה רואה את גרי חוזר עם שקיות של קניות.

.
    היתבלבלתה בפוקימון שלי
    ------------------------------
    "אל תידאג מאדקיפ זה בדר הייתה טוב שעמדתה שם בלי לפחד את הפוקימון הכי חזק ואני אוהב אותך!" אני יאמר למאדקיפ עם חיון ואז ישאל את הפרופסור:"פרופסור אתה יודע איפה האגם הכי קרוב? אני רוצה לשחק עם מאדקיפ במים קצת".
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    אתה מרגיש את קולם של שני האחים במוח שלך,אבל אתה לא רואה אותם שהם נפגשים מין המתקפות ששלחת אליהם,אתה מרגיש כאב חד ביד שמאל וימין.
    'אני חושב שהפוקימונים האלה משלימים את העולם..
    כי בכל רגע שהם נפגעים גם אני נפגע' אחשוב
    'אבל אסור לי לוותר!'
    "קווילבה תשתמש שוב בגחלת וגיבל תשתמש בזעם דרקון אבל הפעם שניכם על אזלף!" אצעק
    ואצביע על אזלף

6. Retired
    שם: Ashar
    Naptime
    קופץ על העלים בניסיון להתחמק מהם,האיש הזקן אומר לך:"יש לך טכניקה אבל אין לך ניסיון וזה חבל,אתה יכול להיות מאמן טוב אם רק תתאמן".

" אני יודע אדוני , זה ברור רק עכשיו התחלתי את המסע מ0 , בלי ניסיון אתה עוד תשמע עליי ואתה תגיד שאני השתנתי "
    " אשמח עם גם תתן לי עצות כי הרי אתה מאומן ואתה מכיר כבר את התחום הזה " , אני אשמח אם נחזור לקרב שלנו ואחר כך נדבר.
    " כל הכבוד טריקו תמשיך ככה ותחכה למכה הבאה שלו ואז תשמשים בעלים שלו ככודר והזנב שלך מחבט ותחבוט בהם לכיוון שלו כדי שהוא יפגע ולא אתה "
    פרישה

7. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu

יגאל**
    גרי אומר בזמן שהאור הראשון מגיע:"סוואנה תשתמש במשאבת הידרו",אתה רואה סילון מים חזק מתקרב אליך ואל עבר .

Avi**

Poke Style**

Omerpoke**

Shonnn
    רץ אל עבר ש מעיף את בעזרת מתקפת זנב,חזקה מאוד,לירו אומר:"אני מכניס מוטיבציה למי שמנסה להילחם נגדי".

Dan*
    *סתם שאלה יש לך בעיה עם המילה "אני" כי אתה לא משתמש בה,אגב ירד לך אדום בגלל ההודעה המושקעת.
    אתה מסתכל ואתה רואה שהזירה מלא בעצים,וזה טיפה יכול לעזור לגבור אליו.

Naptime

Niv961*
    *אמרתי הודעה של יותר מושקעת ולא של שורה וחצי!
    משתמש בחבטה שמפספסת את המטרה שלה ופוגעת באחד מין העצים שבאזור,האיש אומר לך:"נו אתה לא רציני בקרבות נכון?".
    המטרה של המשחק הוא שאני ירגיש שאני משחק אותו, אם אני יגיב אני תוקף או טוטדייל תתקוף זה לא ירגיש כמשחק זה ירגיש כאילו אני קריין ולא מישהו שמשחק את המשחק!!
    --
    אומר לטוטדייל לרוץ למוגוריו ולנסות להתנגש בוא
    שינסה ויגיע למוגוריו בעזרת העצים . כל פעם שמוגוריו
    מחליט ולתקוף את טוטדייל שיתחבא שמה וימשיך לרוץ עד שיפגע בוא
    אחרי הפגיעה שירוץ מאחורי העץ ויתחבא שם

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    הירח של היער מתחיל כבר לרדת,ליאו צופה בקרב בעניין ולידו ריילי בחיוך מוזר שניהם יושבים על הדשא היבש,אתה רואה שהפיג'י של מייקי מתחיל לזהור ואחרי כמה שניות של אור אתה רואה שבמקום פיג'י יש פיג'יוטו חזק מאוד,אתה מבין שזה הולך להיות קרב מעניין מאוד.
    הפיג'י של מייקי התפתח לפיג'יוטו.

Avi**
    לודיד אומר לך בקול צנוע עד כמה שאפשר:"רק שתדע אם אני הייתי נלחם בקרב הסופי זה היה נמשך מחצי שנייה,אולי משהו כמו שתי שניות,אבל התוצאה הייתה נשארת ניצחון,אגב רק שתדע שאתה יכול לחפש לך שותף לקרב ולהילחם יחד איתו ואז שניכם תקבלו את התג".

Poke Style**
    הלהביור וזעם הדרקון משתלבים לזעם להבה חזק שפוגע באזלף ויוקסי,ברגע שאזלף נפגע אתה רואה שזעם הלהבה נפסק בין רגע.

Omerpoke**
    מדקיפ מסתכל אליך במבט עצוב נורא,אתה מביט מסביבך ואתה רואה רטטה קטן וחסר ישע,ולידו בידריל עצבני שרוצה לפגוע בו.

Shonnn
    אתה רואה את הטריינטר רץ אל עבר הרקרוס והוא מתחיל להשתמש בלהביור שמתחיל לפגוע קשות בהרקרוס,אתה מרגיש גם אתה את החום של הלהבה האדומה כדם שלירו והטריינטר שלו שלחו.

Dan*
    טוטודייל רץ אל עבר מוגוריו שמתחיל להסתובב במהירות רבה עם הציפורניים,רוח קלה מתחילה לנשב והרוח לוקחת איתה את טוטודייל ואת מוגוריו שמפסיק להסתובב אגב עייפות רבה.

Naptime
    האיש הזקן אומר לך:"אוקיי נערי אני אתן לך את הטיפ הבא,פוקימוני עשב כמו טריקו,גרובייל וספטייל מהירים מאוד וחזקים מאוד אך חלשים מאוד,כדי לך לעמוד בקושי הזה למה אם הוא יפגוש פוקימון אש רציני זה יכול להיות רע".

9. משתמש מנוסה
    Poke Style**
    הלהביור וזעם הדרקון משתלבים לזעם להבה חזק שפוגע באזלף ויוקסי,ברגע שאזלף נפגע אתה רואה שזעם הלהבה נפסק בין רגע.

".
    אחי אני לא השתמשתי בלהביור
    אבל סבבה חח :P
    ------------------------------
    "כל הכבוד עכשיו פעם נוספת!" צעק
    ואצביע שוב על אזלף
    'אני חייב להביס לפחות אחד מהם כדי שיהיה לי יתרון קל' אחשוב

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    הירח של היער מתחיל כבר לרדת,ליאו צופה בקרב בעניין ולידו ריילי בחיוך מוזר שניהם יושבים על הדשא היבש,אתה רואה שהפיג'י של מייקי מתחיל לזהור ואחרי כמה שניות של אור אתה רואה שבמקום פיג'י יש פיג'יוטו חזק מאוד,אתה מבין שזה הולך להיות קרב מעניין מאוד.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר"טוב זה היה קרב קשה עכשיו שפיג'י התפתח לפיג'יוטו." אני אומר לוטרוב"אל תדאג בקשר שהוא שהתפתח עדין הוא חלש כמו שהיה.ולטרוב תכון מכת רעם ישירה אל פיג'יוטו.נסה שהמכת רעם תפגע קשה בפיג'ייוטו.אני רוצה פיג'יוטו צלול"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu

Avi**
    לודיד אומר לך בקול צנוע עד כמה שאפשר:"רק שתדע אם אני הייתי נלחם בקרב הסופי זה היה נמשך מחצי שנייה,אולי משהו כמו שתי שניות,אבל התוצאה הייתה נשארת ניצחון,אגב רק שתדע שאתה יכול לחפש לך שותף לקרב ולהילחם יחד איתו ואז שניכם תקבלו את התג".

Poke Style**

Omerpoke**
    מדקיפ מסתכל אליך במבט עצוב נורא,אתה מביט מסביבך ואתה רואה רטטה קטן וחסר ישע,ולידו בידריל עצבני שרוצה לפגוע בו.

Shonnn
    אתה רואה את הטריינטר רץ אל עבר הרקרוס והוא מתחיל להשתמש בלהביור שמתחיל לפגוע קשות בהרקרוס,אתה מרגיש גם אתה את החום של הלהבה האדומה כדם שלירו והטריינטר שלו שלחו.

Dan*
    טוטודייל רץ אל עבר מוגוריו שמתחיל להסתובב במהירות רבה עם הציפורניים,רוח קלה מתחילה לנשב והרוח לוקחת איתה את טוטודייל ואת מוגוריו שמפסיק להסתובב אגב עייפות רבה.

Naptime
    האיש הזקן אומר לך:"אוקיי נערי אני אתן לך את הטיפ הבא,פוקימוני עשב כמו טריקו,גרובייל וספטייל מהירים מאוד וחזקים מאוד אך חלשים מאוד,כדי לך לעמוד בקושי הזה למה אם הוא יפגוש פוקימון אש רציני זה יכול להיות רע".
    אני מנסה להתאושש מן ההלם.
    "קדימה הרקרוס חשבתי שאתה מהיר!"
    "תשתמש במתקפת זריזות ואז באגרוף ממוקד".

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**

.
    "מאקדיפ חבטה על בידריל" אני אומר למאדקיפ ובודק בפוקדקס איזה מתקפות רטאטה יודע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. משתמש מנוסה
    Akainu
    *אומרים צלוי ולא צלול
    וולטרוב נראה חלש אבל הוא יכול להחזיק מעמד,פיג'יוטו עף אל עבר השמש הזורחת בעזרת ציפור אמיצה מדהימה מאוד,אתה רואה לידך להקת ספירויים חלשים למדי,אתה רואה את פיג'יוטו חוזר ובדיוק אז וולטרוב משגרת את מכת הרעם שפוגעת בכנף של פיג'יוטו שהורסת לו את מהלך התקיפה.

Poke Style**
    *התכוונתי לגחלת.
    קוויבה משתמש בגחלת חזקה למדי ושנייה אחרי זה גיבל מוציא מפיו אש סגולה כחולה שמוכרת בתור זעם הדרקון שתי המתקפות מתחברות בניהם ויוצרות גחלת בצבע זהב מושלם שמתקרב אל עבר אזלף,שמוציא מתקפת רוחות חזקה למדי שהודפת את הגחלת החדשה הזו.

Omerpoke**
    הפוקדע אומר לך:"רטטה,מחוז קנטו,פוקימון העכבר,רטטה אוהב להסתתר במחילות במשך היום ובלילה צד לו ברים טעימים,רטטה זה יוצא מתקפת ניב,ומתקפת זנב".

Shonnn
    הרקרוס קופץ אל עבר ראשון של טריינטר ומתחיל להקיף בעזרת אגרופים ממוקדים חזקים מאוד,האגרופים הנוצצים מהירים מאוד אבל אתה רואה שלטריינטר יש כוח סבל מאוד חזק.

14. משתמש מנוסה
    Poke Style**
    *התכוונתי לגחלת.
    קוויבה משתמש בגחלת חזקה למדי ושנייה אחרי זה גיבל מוציא מפיו אש סגולה כחולה שמוכרת בתור זעם הדרקון שתי המתקפות מתחברות בניהם ויוצרות גחלת בצבע זהב מושלם שמתקרב אל עבר אזלף,שמוציא מתקפת רוחות חזקה למדי שהודפת את הגחלת החדשה הזו.

.
    אין בעיה אחי!
    ותסתכל בחתימה שלי יש משימה!
    --------------------
    "מההה איך הוא הצליח לעשות את זה?!" אצעק
    'אני חייב להפתיע את אזלף במתקפת פתע כי התקפה ישירה לא תעבוד טוב' אחשוב
    "קווילבה תרוץ לעבר אזלף ותתקוף אותו בחבטה" אגיד
    "גיבל מהר תרוץ למאחוריי אזלף ותתקוף אותו במתקפת חתך"
    'בזמן שאזלף יהיה עסוק עם קווילבה גיבל יבוא מאחוריו ויתקוף במתקפת חתך אדירה' אחשוב

15. משתמש מנוסה
    Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"יש מספר סוגים מוכרים,ויש סוג מתקפות אחד שרק האגדיים יודעים,סוג רוחות,זה לא סוג כמו שיש לגסטלי וגם לא לפיג'י זה מתקפות שמתאפיינות שבשליטה בזרמי האוויר,כמו מזג אוויר,אחי הגדול אזלף השתמש במתקפה שנקראת סילון אוויר".

עמוד 91 מתוך 119 ראשוןראשון ... 41818990919293101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •