[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
" אני יודע אדוני , זה ברור רק עכשיו התחלתי את המסע מ0 , בלי ניסיון אתה עוד תשמע עליי ואתה תגיד שאני השתנתי "
" אשמח עם גם תתן לי עצות כי הרי אתה מאומן ואתה מכיר כבר את התחום הזה " , אני אשמח אם נחזור לקרב שלנו ואחר כך נדבר.
" כל הכבוד טריקו תמשיך ככה ותחכה למכה הבאה שלו ואז תשמשים בעלים שלו ככודר והזנב שלך מחבט ותחבוט בהם לכיוון שלו כדי שהוא יפגע ולא אתה "
פרישה
המטרה של המשחק הוא שאני ירגיש שאני משחק אותו, אם אני יגיב אני תוקף או טוטדייל תתקוף זה לא ירגיש כמשחק זה ירגיש כאילו אני קריין ולא מישהו שמשחק את המשחק!!
--
אומר לטוטדייל לרוץ למוגוריו ולנסות להתנגש בוא
שינסה ויגיע למוגוריו בעזרת העצים . כל פעם שמוגוריו
מחליט ולתקוף את טוטדייל שיתחבא שמה וימשיך לרוץ עד שיפגע בוא
אחרי הפגיעה שירוץ מאחורי העץ ויתחבא שם
Akainu
הירח של היער מתחיל כבר לרדת,ליאו צופה בקרב בעניין ולידו ריילי בחיוך מוזר שניהם יושבים על הדשא היבש,אתה רואה שהפיג'י של מייקי מתחיל לזהור ואחרי כמה שניות של אור אתה רואה שבמקום פיג'י יש פיג'יוטו חזק מאוד,אתה מבין שזה הולך להיות קרב מעניין מאוד.
הפיג'י של מייקי התפתח לפיג'יוטו.
Avi**
לודיד אומר לך בקול צנוע עד כמה שאפשר:"רק שתדע אם אני הייתי נלחם בקרב הסופי זה היה נמשך מחצי שנייה,אולי משהו כמו שתי שניות,אבל התוצאה הייתה נשארת ניצחון,אגב רק שתדע שאתה יכול לחפש לך שותף לקרב ולהילחם יחד איתו ואז שניכם תקבלו את התג".
Poke Style**
הלהביור וזעם הדרקון משתלבים לזעם להבה חזק שפוגע באזלף ויוקסי,ברגע שאזלף נפגע אתה רואה שזעם הלהבה נפסק בין רגע.
Omerpoke**
מדקיפ מסתכל אליך במבט עצוב נורא,אתה מביט מסביבך ואתה רואה רטטה קטן וחסר ישע,ולידו בידריל עצבני שרוצה לפגוע בו.
Shonnn
אתה רואה את הטריינטר רץ אל עבר הרקרוס והוא מתחיל להשתמש בלהביור שמתחיל לפגוע קשות בהרקרוס,אתה מרגיש גם אתה את החום של הלהבה האדומה כדם שלירו והטריינטר שלו שלחו.
Dan*
טוטודייל רץ אל עבר מוגוריו שמתחיל להסתובב במהירות רבה עם הציפורניים,רוח קלה מתחילה לנשב והרוח לוקחת איתה את טוטודייל ואת מוגוריו שמפסיק להסתובב אגב עייפות רבה.
Naptime
האיש הזקן אומר לך:"אוקיי נערי אני אתן לך את הטיפ הבא,פוקימוני עשב כמו טריקו,גרובייל וספטייל מהירים מאוד וחזקים מאוד אך חלשים מאוד,כדי לך לעמוד בקושי הזה למה אם הוא יפגוש פוקימון אש רציני זה יכול להיות רע".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
*אומרים צלוי ולא צלול
וולטרוב נראה חלש אבל הוא יכול להחזיק מעמד,פיג'יוטו עף אל עבר השמש הזורחת בעזרת ציפור אמיצה מדהימה מאוד,אתה רואה לידך להקת ספירויים חלשים למדי,אתה רואה את פיג'יוטו חוזר ובדיוק אז וולטרוב משגרת את מכת הרעם שפוגעת בכנף של פיג'יוטו שהורסת לו את מהלך התקיפה.
Poke Style**
*התכוונתי לגחלת.
קוויבה משתמש בגחלת חזקה למדי ושנייה אחרי זה גיבל מוציא מפיו אש סגולה כחולה שמוכרת בתור זעם הדרקון שתי המתקפות מתחברות בניהם ויוצרות גחלת בצבע זהב מושלם שמתקרב אל עבר אזלף,שמוציא מתקפת רוחות חזקה למדי שהודפת את הגחלת החדשה הזו.
Omerpoke**
הפוקדע אומר לך:"רטטה,מחוז קנטו,פוקימון העכבר,רטטה אוהב להסתתר במחילות במשך היום ובלילה צד לו ברים טעימים,רטטה זה יוצא מתקפת ניב,ומתקפת זנב".
Shonnn
הרקרוס קופץ אל עבר ראשון של טריינטר ומתחיל להקיף בעזרת אגרופים ממוקדים חזקים מאוד,האגרופים הנוצצים מהירים מאוד אבל אתה רואה שלטריינטר יש כוח סבל מאוד חזק.
אין בעיה אחי!
ותסתכל בחתימה שלי יש משימה!
--------------------
"מההה איך הוא הצליח לעשות את זה?!" אצעק
'אני חייב להפתיע את אזלף במתקפת פתע כי התקפה ישירה לא תעבוד טוב' אחשוב
"קווילבה תרוץ לעבר אזלף ותתקוף אותו בחבטה" אגיד
"גיבל מהר תרוץ למאחוריי אזלף ותתקוף אותו במתקפת חתך"
'בזמן שאזלף יהיה עסוק עם קווילבה גיבל יבוא מאחוריו ויתקוף במתקפת חתך אדירה' אחשוב
Poke Style**
יוקסי אומר לך:"יש מספר סוגים מוכרים,ויש סוג מתקפות אחד שרק האגדיים יודעים,סוג רוחות,זה לא סוג כמו שיש לגסטלי וגם לא לפיג'י זה מתקפות שמתאפיינות שבשליטה בזרמי האוויר,כמו מזג אוויר,אחי הגדול אזלף השתמש במתקפה שנקראת סילון אוויר".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)