Pokemon GO
עמוד 92 מתוך 119 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"יש מספר סוגים מוכרים,ויש סוג מתקפות אחד שרק האגדיים יודעים,סוג רוחות,זה לא סוג כמו שיש לגסטלי וגם לא לפיג'י זה מתקפות שמתאפיינות שבשליטה בזרמי האוויר,כמו מזג אוויר,אחי הגדול אזלף השתמש במתקפה שנקראת סילון אוויר".
    "מעניין מאוד אני רואה שהאגדים רכשו מתקפות חדשות" אגיד
    'מעניין מה ארכאוס תכנן עוד' אחשוב
    "קדימה! התקפה!" אצעק
    ואסתכל על גיבל וקווילבה רצים לעבר אזלף כדי לתקוף

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Poke Style**
    יוקסי מוסיף בדברים:"ארסיאוס האפל אחיו של ארסיאוס האדיר יצר זן חדש של פוקימונים,הם העתקים מושלמים של כול פוקימון אך הם אפלים,ביום הדין הנבחר האפל ספקטרה פנטום יעיר אותם מין המקום המיועד והוא ינסה להשמיד אותנו,את בני האדם ואת הפוקימונים הטהורים".

3. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    האיש הזקן אומר לך:"אוקיי נערי אני אתן לך את הטיפ הבא,פוקימוני עשב כמו טריקו,גרובייל וספטייל מהירים מאוד וחזקים מאוד אך חלשים מאוד,כדי לך לעמוד בקושי הזה למה אם הוא יפגוש פוקימון אש רציני זה יכול להיות רע".

" אהםם תודה ויש לי רעיון מעניין , למה שלא נתאמן ביחד ? אתה יודע נחפש קרב זוגות או שתלמד אותי ואת טריקו שיטות קרב "
    " אנחנו גם ככה לא כל כך ממהרים ואני רוצה שטריקו שלי יהיה החזק ביותר וגם המהיר ביותר , שהוא החבר הכי טוב שלי "
    " ואם תוכל לעזור לי גם איך לפתח את הקשר ביני לבין הפוקימונים שלי זה יהיה מאוד חושב בקרבות במכון וגם עם אנחנו רוצים לשתף פעולה בכל המסע "
    " ואם לא אכפת לך לתת לי טיפ על איך לתפוס פוקימונים ובאיזה מצה הכי טוב לתפוס אותם אם זה לא מסובך מדי בשבילך "
    פרישה

4. משתמש מנוסה
    Naptime
    המאמן הזקן אומר לך:"מצטער לא אני לא מחפש שותף יש לי רק שותף אחד וזה הפוקימון שלי",המאמן הזקן הולך,לדרכו,אתה רואה שלט כחול שבו כתוב:"דרך מספר אחד,דרך של התחלות חדשות",אתה רואה קבוצת רטטה משחקים עם ברי כחול.

5. Retired
    שם: Ashar
    Naptime
    המאמן הזקן אומר לך:"מצטער לא אני לא מחפש שותף יש לי רק שותף אחד וזה הפוקימון שלי",המאמן הזקן הולך,לדרכו,אתה רואה שלט כחול שבו כתוב:"דרך מספר אחד,דרך של התחלות חדשות",אתה רואה קבוצת רטטה משחקים עם ברי כחול.
    ' אוף ממש ממש חבל שהוא הלך ריציתי שיסביר לי קצת טוב הוא כנראה מאוד עסוק ' ,
    " קדימה טריקו חזור לפוקדור בינתיים תנוח לך" ,
    " זאת נראת לי דרך מצוינית להתחיל את עול הקרבות של טריקו , וואי כמה רטטה אולי הם רוצים קרב? לא טוב הם מלא טוב כדי שנמהר טריקו כדי לחפש לך אימון טוב של 1 על 1 ולא קבוצה של פוקימונים או יריבים כפולים , בוא נמשיך בדרך 1 נחפש משהו טוב " אני אומר מסתכל קדימה רץ ומחייך כדי לנסות למצוא לי ולטרקיו יריב לקרב ואימון או משהו שקצת יסביר לי כי אני לא כל כך עם ניסיון.
    פרישה

6. משתמש מנוסה
    Naptime
    אתה רואה שפתאום מופיע ילד צעיר שאומר לך:"נעים מאוד,שמי לריד,אני מאמן די מתקדם יש לי שני תגים ושלושה פוקימונים,רוצה קרב אחד על אחד ואחרי זה אני רוצה להצטרף למסע שלך".

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    הפוקדע אומר לך:"רטטה,מחוז קנטו,פוקימון העכבר,רטטה אוהב להסתתר במחילות במשך היום ובלילה צד לו ברים טעימים,רטטה זה יוצא מתקפת ניב,ומתקפת זנב".

"מאדקיפ תחבוט בו שוב ורטטה אם אתה יכול תנסה להישתמש במתקפת ניב" אני אומר ומחייך למאדקיפ ורטטה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    Omerpoke**
    הרטטה רואה אותך ורץ אליך,אתה מבין שהוא מחבב אותך אתה רואה את הבידריל מתקרב אליך והוא לא נראה שגם הוא מחבב אותך,הוא מרים את העוקץ הימני שלו ומתכונן להקיף אותך.

9. Water, Earth, Fire, Air.
    אני אומר:"מאדקיפ מהר חבטה ורטטה מתקפת זנב" ואז מנסה להיתכופף כדי לא להיפגע
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    *אומרים צלוי ולא צלול
    וולטרוב נראה חלש אבל הוא יכול להחזיק מעמד,פיג'יוטו עף אל עבר השמש הזורחת בעזרת ציפור אמיצה מדהימה מאוד,אתה רואה לידך להקת ספירויים חלשים למדי,אתה רואה את פיג'יוטו חוזר ובדיוק אז וולטרוב משגרת את מכת הרעם שפוגעת בכנף של פיג'יוטו שהורסת לו את מהלך התקיפה.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לוטרוב"כול הכבוד על הפגיעה בפיג'יוטו.עככשיו תשתמש שוב במכת רעם על פיג'יוטו והפעם תביס אותו,אוקי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    Poke Style**
    יוקסי מוסיף בדברים:"ארסיאוס האפל אחיו של ארסיאוס האדיר יצר זן חדש של פוקימונים,הם העתקים מושלמים של כול פוקימון אך הם אפלים,ביום הדין הנבחר האפל ספקטרה פנטום יעיר אותם מין המקום המיועד והוא ינסה להשמיד אותנו,את בני האדם ואת הפוקימונים הטהורים".
    "אז למה לעזאזל אנחנו נלחמים עכשיו" אצעק
    "בואו נפסיק את הקרב ונגייס את כול הכוחות כדי להלחם בו"
    "מה אתה אומר?" אשאל

12. משתמש מנוסה
    Akainu
    וולטרוב קופץ בצורה מוזרה אל עבר פיג'יוטו והוא משגר מכת ברק שפוגעת גם בוולטרוב וגם בפיג'יוטו,אחרי שמכת הברק מפסיקה אתה רואה את פיג'יוטו ממשיך לעוף ואת וולטרוב מובס.

Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"אתה רוצה לראות נבואה,שתסביר לך למה צריך להמשיך את הקרב או פשוט לתת את מכת הסיום,אופס סליחה תשכח מה שאמרתי לך,הנבואה שאני אראה לך את הקרב האחרון,הקרב הסופי שלך בקנטו".

Omerpoke**
    רטטה קופץ על בידריל ומתחיל להתקיף אותו במתקפת זנב חזקה מאוד,מדקיפ רץ אל עבר בידריל ומתקיף את הכנפיים שלו,בידריל מתעצבן ומתחיל לירות חצי רעל חזקים.

13. משתמש מנוסה
    Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"אתה רוצה לראות נבואה,שתסביר לך למה צריך להמשיך את הקרב או פשוט לתת את מכת הסיום,אופס סליחה תשכח מה שאמרתי לך,הנבואה שאני אראה לך את הקרב האחרון,הקרב הסופי שלך בקנטו".

.
    "קדימה תראה לי אני מוכן!" אצעק

14. Water, Earth, Fire, Air.

Omerpoke**
    רטטה קופץ על בידריל ומתחיל להתקיף אותו במתקפת זנב חזקה מאוד,מדקיפ רץ אל עבר בידריל ומתקיף את הכנפיים שלו,בידריל מתעצבן ומתחיל לירות חצי רעל חזקים.
    אני לוקח את רטטה ומאדקיפ בידים ובורח לתוך המעבדה ולוחש לרטטה באוזן:"אתה רוצה להיצטרף אליי למסע?" ואז שואל את מאדקיפ:"ואתה רוצה שהוא יצטרפף אלינו?" ואז מחייך אליהם וסוגר את הדלת של המעבדה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    וולטרוב קופץ בצורה מוזרה אל עבר פיג'יוטו והוא משגר מכת ברק שפוגעת גם בוולטרוב וגם בפיג'יוטו,אחרי שמכת הברק מפסיקה אתה רואה את פיג'יוטו ממשיך לעוף ואת וולטרוב מובס.

[
    אני אומר לוטרוב"אתה פוקימון לוזר לא יתכן.איך זה שהפסד לפיג'יוטו החלש הזה?אם כך אני יזרוק אותך מהצוות שלי.אתה חלש ואני לא צריך פוקימונים חלשים בצוות שלי."אני מחזיר את ולטרוב לפוכדור שלו.אני מתבלט באיזה פוקימון לבחור ואז בוחר במיסדרבוס.אני מוציא את מיסדרבוס ואומר לה"תקשיבי זה הקרב ה1 שלך אז תני את כול כולך בקרב הזה.אני רוצה שתנצחי את הפיג'יוטו המעצבן שלו.מיסדרבוס תקפי בכדור צל ואז בעל חושי .תנסי שהמתקפות יפגעו בפיג'יוטו המעצבן הזה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 92 מתוך 119 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •