Pokemon GO
עמוד 93 מתוך 119 ראשוןראשון ... 43839192939495103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,381 עד 1,395 מתוך 1783
  1. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    הירח של היער מתחיל כבר לרדת,ליאו צופה בקרב בעניין ולידו ריילי בחיוך מוזר שניהם יושבים על הדשא היבש,אתה רואה שהפיג'י של מייקי מתחיל לזהור ואחרי כמה שניות של אור אתה רואה שבמקום פיג'י יש פיג'יוטו חזק מאוד,אתה מבין שזה הולך להיות קרב מעניין מאוד.
    הפיג'י של מייקי התפתח לפיג'יוטו.

Avi**
    לודיד אומר לך בקול צנוע עד כמה שאפשר:"רק שתדע אם אני הייתי נלחם בקרב הסופי זה היה נמשך מחצי שנייה,אולי משהו כמו שתי שניות,אבל התוצאה הייתה נשארת ניצחון,אגב רק שתדע שאתה יכול לחפש לך שותף לקרב ולהילחם יחד איתו ואז שניכם תקבלו את התג".

Poke Style**
    הלהביור וזעם הדרקון משתלבים לזעם להבה חזק שפוגע באזלף ויוקסי,ברגע שאזלף נפגע אתה רואה שזעם הלהבה נפסק בין רגע.

Omerpoke**
    מדקיפ מסתכל אליך במבט עצוב נורא,אתה מביט מסביבך ואתה רואה רטטה קטן וחסר ישע,ולידו בידריל עצבני שרוצה לפגוע בו.

Shonnn
    אתה רואה את הטריינטר רץ אל עבר הרקרוס והוא מתחיל להשתמש בלהביור שמתחיל לפגוע קשות בהרקרוס,אתה מרגיש גם אתה את החום של הלהבה האדומה כדם שלירו והטריינטר שלו שלחו.

Dan*
    טוטודייל רץ אל עבר מוגוריו שמתחיל להסתובב במהירות רבה עם הציפורניים,רוח קלה מתחילה לנשב והרוח לוקחת איתה את טוטודייל ואת מוגוריו שמפסיק להסתובב אגב עייפות רבה.

Naptime
    האיש הזקן אומר לך:"אוקיי נערי אני אתן לך את הטיפ הבא,פוקימוני עשב כמו טריקו,גרובייל וספטייל מהירים מאוד וחזקים מאוד אך חלשים מאוד,כדי לך לעמוד בקושי הזה למה אם הוא יפגוש פוקימון אש רציני זה יכול להיות רע".
    אגב עייפות גדולה ? או עקב עייפות גדולה? ולמי לי למוגוריו או לטוטדייל?
    --
    חושב מה אני יכול לעשות כנגד המתקפות שלו
    יש מסביב עצים וטוטדייל פוקימון מסוג מים זאת אומרת שגם יש לו יתרון הגנתי
    וגם יתרון התקפי אני רק צריך לגרום לטוטדייל לפגוע במוגריו לפני שהוא יקלוט
    שטוטדייל בא לתקוף אותו ולא יספיק להתנגד!.
    אומר לטוטדייל לרוץ מאחורי העצים ולרוץ מאחורים כמה שיותר קרוב למוגוריו

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    לודיד אומר לך בקול צנוע עד כמה שאפשר:"רק שתדע אם אני הייתי נלחם בקרב הסופי זה היה נמשך מחצי שנייה,אולי משהו כמו שתי שניות,אבל התוצאה הייתה נשארת ניצחון,אגב רק שתדע שאתה יכול לחפש לך שותף לקרב ולהילחם יחד איתו ואז שניכם תקבלו את התג".
    אני אומר להם: "אני רוצה לנסות לבד, ביי ואני יחזור כדי לנצח אותכם" אני יוצא מין המכון והולך להתאמן לקרב החוזר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה
    [B
    את שומעת קול חדש שאומר לך:"אם אני ילחם לצידך אף אחד לא יפגע,שמי הוא אזלף אני חבר מאוד טוב של מיו,את רוצה את עזרתי?".
    "לא אזלף ,הילדה האירה את עיניי ,מישהו ילכד כאן ."
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. Retired
    שם: Ashar
    Naptime
    אתה רואה שפתאום מופיע ילד צעיר שאומר לך:"נעים מאוד,שמי לריד,אני מאמן די מתקדם יש לי שני תגים ושלושה פוקימונים,רוצה קרב אחד על אחד ואחרי זה אני רוצה להצטרף למסע שלך".

" שלום לריד " כאשר אני לוחץ לו את היד.
    " שמי שחר נעים מאוד , לפי מה שאני רואה אתה ממש מנוסה , בשמחה אערוך איתך קרב אחד על אחד , וגם אשמח מאוד שתצטרף אליי אני חייב משהו שיילמד אותי ויתמוך בי , וגם נלחם במכונות ביחד , אבל זה אחר כך צא טריקו חבר שלי "
    פרישה

5. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    *אומרים צלוי ולא צלול
    וולטרוב נראה חלש אבל הוא יכול להחזיק מעמד,פיג'יוטו עף אל עבר השמש הזורחת בעזרת ציפור אמיצה מדהימה מאוד,אתה רואה לידך להקת ספירויים חלשים למדי,אתה רואה את פיג'יוטו חוזר ובדיוק אז וולטרוב משגרת את מכת הרעם שפוגעת בכנף של פיג'יוטו שהורסת לו את מהלך התקיפה.

Poke Style**
    *התכוונתי לגחלת.
    קוויבה משתמש בגחלת חזקה למדי ושנייה אחרי זה גיבל מוציא מפיו אש סגולה כחולה שמוכרת בתור זעם הדרקון שתי המתקפות מתחברות בניהם ויוצרות גחלת בצבע זהב מושלם שמתקרב אל עבר אזלף,שמוציא מתקפת רוחות חזקה למדי שהודפת את הגחלת החדשה הזו.

Omerpoke**
    הפוקדע אומר לך:"רטטה,מחוז קנטו,פוקימון העכבר,רטטה אוהב להסתתר במחילות במשך היום ובלילה צד לו ברים טעימים,רטטה זה יוצא מתקפת ניב,ומתקפת זנב".

Shonnn
    הרקרוס קופץ אל עבר ראשון של טריינטר ומתחיל להקיף בעזרת אגרופים ממוקדים חזקים מאוד,האגרופים הנוצצים מהירים מאוד אבל אתה רואה שלטריינטר יש כוח סבל מאוד חזק.
    "נו באמת" אני אומר לעצמי בלחש.
    "הרקרוס בכל הכוח שלך תפיל אותו!"

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    כדור הצל שמיסדרבוס שולחת לא מזיז לפיג'יוטו ואז מייקי אומר לך:"מתקפות רוח כמו כדור צל לא משפיעות על סוג רגיל",אך מתקפת העל-חושי מצליחה לתפוס את הפיג'יוטו הזה ולא נותנת לו לזוז,אתה רואה את ריילי ואת ליאו מאוד מאוכזבים ממה שאמרת לוולטרוב.

Avi**
    אתה יוצא מין המכון אתה רואה את הלילה ממשיך,אתה רואה שטרטוויג ואת פיקאצ'ו יוצאים מין הפוכדורים שלהם והם מאוד מאוכזבים,אתה רואה את המוכר של האבנים פלינט שאומר לך:"תגיד אתה מחפש אבן רעם לפיקאצ'ו שלך,למה כי שמעתי שהפסדת הפסד מוחץ במכון העיר פיוטר".

Poke Style*
    *ירד לך על הודעה לא מושקעת!
    אתה רואה שמגופו של יוקסי יוצא אור חזק מאוד ואתה רואה את עצמך בתוך זירת קרב,אתה רואה קהל שמריע,אתה רואה דמות לא מזוהה בצד ימין ואותך רק יותר מבוגר בצד שמאל אתה רואה שיש גם שני פוקימונים בזירה טייפלוז'ן ואתה רואה גם טורטרה נלחמים זה בזה.

Omerpoke**
    רטטה ומדקיפ עושים כן עם הראש,אתה מאוד מרוצה מזה שתפסת לך עוד פוקימון,אתה נכנס למעבדה ואתה רואה את פרופסור אוק ואת גרי אוכלים בחדר ליד.

Shonnn
    אתה רואה את הרקרוס כבר מותש מאוד והוא רוצה להפסיק להילחם יחד עם זאת אתה רואה שטריינטר בשיא כוחו העוצמתי,אתה מבין שהקרב נגמר כבר.

Dan*
    אתה לא רואה את טוטודייל ואת מוגוריו בגלל שהם הלכו עם הרוח,אתה רואה מאמן צעיר מתנשף והוא אומר לך:"ראית מוגוריו קטן שמסתובב פה במקרה,אני מחפש אותו".

Naptime
    אתה רואה שלירד מאוד שמח שאתה בחרת בטריקו הוא זורק פוכדור ואתה רואה לפניך ספטייל מאוד מרשים לפניך,אבל אתה רואה שהוא כחול ולא ירוק,לריד אומר:"קיבלתי טריקו זוהר יש לי מזל".

TheSkyRuby
    *ירד לך הכחול בגלל הודעה לא מושקעת!
    אזלף אומר לך:"יש לי כוח מיוחד שמי שלא אמור לפגוע בי משותק למשך הרבה זמן כמו נציב מלח,אז אין שום סכנה לי,עכשיו את מוכנה לבוא".

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    אתה רואה שמגופו של יוקסי יוצא אור חזק מאוד ואתה רואה את עצמך בתוך זירת קרב,אתה רואה קהל שמריע,אתה רואה דמות לא מזוהה בצד ימין ואותך רק יותר מבוגר בצד שמאל אתה רואה שיש גם שני פוקימונים בזירה טייפלוז'ן ואתה רואה גם טורטרה נלחמים זה בזה.
    אחי אני לא משקיע בהודעה כי אין במה להשקיע
    מה אתה רוצה שאני יחפור חחח
    הוא אמר לי שהוא יראה לי אז מה אני יכול להגיד לו למה תעשה טובה
    ------------------
    'מי זה,מה המקום הזה' אחשוב
    "יוקסי מה זה המקום הזה וכמה התקדמנו בזמן?" אשאל
    אני מסתכל למטה אל עבר הזירה ומנסה לראות מי המאמן שנלחם מולי
    "יוקסי מה אתה רומה להראות לי בזה אני לא מבין?" אשאל
    "איך זה ישפיע על העולם? מה אחד משנינו הוא הנבחר? אני לא מבין?" אצעק

8. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby
    אזלף אומר לך:"יש לי כוח מיוחד שמי שלא אמור לפגוע בי משותק למשך הרבה זמן כמו נציב מלח,אז אין שום סכנה לי,עכשיו את מוכנה לבוא".
    "אזלף ,תחשוב על זה ,ומה אם רשת פוגעת בך ?" אני אומרת בשאלה..
    "אז הם יוכלו לתפוס אותך בקלות .אני לא מוכנה להסתכן " אני אומרת בעצבות
    "אתה בין האגדים האהובים עלי ,אם יקרה לך משהו אני אפסיק את מסע הפוקימונים שלי ."
    "מובן לך ?" אי אומרת כועסת עם דמעות על הפנים.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    אתה יוצא מין המכון אתה רואה את הלילה ממשיך,אתה רואה שטרטוויג ואת פיקאצ'ו יוצאים מין הפוכדורים שלהם והם מאוד מאוכזבים,אתה רואה את המוכר של האבנים פלינט שאומר לך:"תגיד אתה מחפש אבן רעם לפיקאצ'ו שלך,למה כי שמעתי שהפסדת הפסד מוחץ במכון העיר פיוטר".
    אני אומר למוכר: "אני רואה שהשמועה הגיעה מהר, אני יחשוב על זה", אני מסתכל אל פיקאצ'ו ואומר לו: "אתה רוצה להתפתח פיקאצ'ו?, זה לא בכוח, אם אתה רוצה אין לי בעיה וגם אם אתה לא תרצה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. Retired
    שם: Ashar
    [quote=מאסטר פלריון;798730]
    Naptime
    אתה רואה שלירד מאוד שמח שאתה בחרת בטריקו הוא זורק פוכדור ואתה רואה לפניך ספטייל מאוד מרשים לפניך,אבל אתה רואה שהוא כחול ולא ירוק,לריד אומר:"קיבלתי טריקו זוהר יש לי מזל".

[quote]

" וואו , זוהר הוא ממש יפה אתה ממש בר מזל =] , אבל את הדיבורים נמשיך אחרי זה " , " טריקו קדימה תתקוף אותו בחבטה תראה לו מה זה מהירות ! " אני אומר ומתכונן למכה של טריקו שלי.
    פרישה

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    רטטה ומדקיפ עושים כן עם הראש,אתה מאוד מרוצה מזה שתפסת לך עוד פוקימון,אתה נכנס למעבדה ואתה רואה את פרופסור אוק ואת גרי אוכלים בחדר ליד.

.
    אני תופס את רטטה בפוקדור ואז מוציא אותו ואומר לפרופסור אוק "בתאבון ודרך אגב תסתכל תפסתי רטטה"ומחייך ואז פונה לגרי ושואל:"אפשר להיצטרף?" ומחייך לרטטה שעכשיו תפסתי.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    כדור הצל שמיסדרבוס שולחת לא מזיז לפיג'יוטו ואז מייקי אומר לך:"מתקפות רוח כמו כדור צל לא משפיעות על סוג רגיל",אך מתקפת העל-חושי מצליחה לתפוס את הפיג'יוטו הזה ולא נותנת לו לזוז,אתה רואה את ריילי ואת ליאו מאוד מאוכזבים ממה שאמרת לוולטרוב.

Avi**

Poke Style*

Omerpoke**

Shonnn
    אתה רואה את הרקרוס כבר מותש מאוד והוא רוצה להפסיק להילחם יחד עם זאת אתה רואה שטריינטר בשיא כוחו העוצמתי,אתה מבין שהקרב נגמר כבר.

Dan*
    אתה לא רואה את טוטודייל ואת מוגוריו בגלל שהם הלכו עם הרוח,אתה רואה מאמן צעיר מתנשף והוא אומר לך:"ראית מוגוריו קטן שמסתובב פה במקרה,אני מחפש אותו".

Naptime

TheSkyRuby
    נלחץ מזה שאני לא רואה טוטדיייל מתחיל לחפש אותו
    בנתיים שואל את הילד אם המוגוריו הזה שייך לו

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למיסדרבוס"עבודה טובה.עכשיו עוד קרן על חושי על פיג'יוטו והפעם שהוא יובס."אני אומר לרילי וליאו"מה אתם רוצים הולטרוב היה חלש הוא הפסיד לפיג'יוטו של מייק"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    *זה היה מתקפת על-חושי ולא קרן על-חושי.
    מיסדרבוס משתמשת בעוד על-חושי שלא מצליחה ללכוד את פיג'יוטו בהילת העל-חושי הסגולה,אתה רואה את ליאו קם מהכיסא ומתחיל לקרוא:"קדימה מייקי תראה לו,לא מגיע לו להיות המאמן של הוולטרוב הזה,הוולטרוב יותר מדי טוב בשבילו".

Avi**
    פיקאצ'ו מסמן לך שהוא לא רוצה,אתה רואה את הזעם שבפנים שלו בגלל שאתה רוצה שהוא ישתנה והוא רץ אל עבר מערת הירחים העתיקה,אתה רואה שני אנשים שנראים לך חשודים הולכים בעקבות הפיקאצ'ו שלך.

Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"זהו הקרב האחרון שלך בקנטו,אתה נלחם פה נגד אלוף הליגה,זה יקרה בעוד כמה שבועות אולי חודשים זה תלוי בך,כמו שאתה רואה הקוויבה שלך התפתח מאוד יפה",אתה רואה את הטייפלוז'ן מתנפל על טורטרה בלהביור מדהים ויפה.

Omerpoke**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,פרופסור אוק קם מכיסאו ואומר לך:"נחמד מאוד ילד,תגיד רוצה להתאמן בהיכל האימונים של גרי,הפוקימונים הכי טובים שלו נמצאים שם".
    לכדת רטטה נקבה שיודעת מתקפת ניב ומתקפת זנב.

Dan*
    *באמת יש לך בעיה עם המילה "אני".
    הילד עונה לך:"כן אני הילד היחיד שיש לו מוגוריו באזור הזה,כי המוגוריו הזה בכלל בא ממחוז אישו,ראית אותו או שלא ראית אותו?".

Naptime
    לריד אומר:"ספטיי תשתמש בסופת עליי תער",אתה רואה את הספטייל הזוהר מתחיל להסתובב ואתה רואה שמגופו יוצאים עלים מסוכנים לא פחות מהעלים שהמאמן הזקן והפוקימון שלו שלחו אליך.

TheSkyRuby*
    אזלף אומר:"תראי אליס את נועדת לגדולות,את תביני אחרי שאני אראה לך את החיזיון הבא,ואגיד לך את המשפט הזה פוקימונים כמוני יש עוד שניים אם אני נתפס אני יכול להעביר את כוחי לאחד מין האחים שלי או שאני יכול ליצור כפיל שלי שייתפס במקומי,תראי את החיזיון הבא",אתה רואה אור גדול מאוד ואת רואה את עצמך,את הילדה ואת אזלף נלחמים מול מישהו די מוזר בעיר פאלט את רואה שיש בידו רשת צייד ובתוכה יש עוד אזלף אך הוא נראה שונה מין האזלף שלידך.

מי שישים מספרים ואת הדברים האלה :P יקבל כוכב אדום פה זה לא נושא דיבורים [נו''ד]!

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    *זה היה מתקפת על-חושי ולא קרן על-חושי.
    מיסדרבוס משתמשת בעוד על-חושי שלא מצליחה ללכוד את פיג'יוטו בהילת העל-חושי הסגולה,אתה רואה את ליאו קם מהכיסא ומתחיל לקרוא:"קדימה מייקי תראה לו,לא מגיע לו להיות המאמן של הוולטרוב הזה,הוולטרוב יותר מדי טוב בשבילו".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למיסדרבוס"תשתמשי בעל חושי על הפיג'יוטו הזה גמרי אותו"אני מתעצבן מדבריו של ליאו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 93 מתוך 119 ראשוןראשון ... 43839192939495103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •