Pokemon GO
עמוד 94 מתוך 119 ראשוןראשון ... 44849293949596104 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,396 עד 1,410 מתוך 1783
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Avi**
    פיקאצ'ו מסמן לך שהוא לא רוצה,אתה רואה את הזעם שבפנים שלו בגלל שאתה רוצה שהוא ישתנה והוא רץ אל עבר מערת הירחים העתיקה,אתה רואה שני אנשים שנראים לך חשודים הולכים בעקבות הפיקאצ'ו שלך.
    אני אומר לפיקאצ'ו בצעקה גדולה: "לא פיקאצ'ו, לי לא אכפת שתשאר כמו שאתה ולא תהפוך להיות ראיצ'ו, וגם אני לא רוצה שתשתנה בשביל קרב המכון חוזר שיש לנו מול לודיד ולודין, אל תברח עכשיו כי אנחנו צוות", אני רואה את 2 האנשים החשודים שעוקבים אחרי פיקאצ'ו ואומר לעצמי בלב: "מי שני האנשים האלה ולמה הם עוקבים אחרי הפיקאצ'ו שלי?, האם הם קשורים איך שהוא לצוות D וספקטרה פנטום?, אני לא ידבר איתם כי אני צריך ללכת לקחת את פיקאצ'ו לאימונים ממערת הירחים העתיקה כדי שהוא יתחזק ויוכל לנצח במכון", אני רץ אל מערת הירחים כדי לחפש את הפיקאצ'ו שלי שם ומסתכל תמיד על שני האנשים החשודים ומה הם עושים ורוצים מפיקאצ'ו שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    אתה רואה לידך אבן קטנה ושחורה,ריילי גם רואה אותה ואומר לך:"אם אתה רוצה לפתח את המיסדרבוס שלך זה הזמן,האבן הקטנה היא אבן חושך שמפתחת אותו",אתה רואה את פיג'יוטו הודף את מתקפות העל-חושי בעזרת הכנפיים שלו.

Avi**
    אתה רואה את שני האנשים תופסים את הפיקאצ'ו שלך,והם בדרך אליך,שהם מגיעים אליך הם אומרים לך:"שלום לך ילד,אנחנו מאמ''פ ארגון מצלי הפוקימון,המטרה שלנו זה ליצור הרמוניה בין הפוקימונים לבני האדם".

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"זהו הקרב האחרון שלך בקנטו,אתה נלחם פה נגד אלוף הליגה,זה יקרה בעוד כמה שבועות אולי חודשים זה תלוי בך,כמו שאתה רואה הקוויבה שלך התפתח מאוד יפה",אתה רואה את הטייפלוז'ן מתנפל על טורטרה בלהביור מדהים ויפה.
    "וואו איזה חזק טייפלוז'ן" אגיד בהתפעלות
    "אבל רגע איך זה קשור לארכאוס? אלוף הליגה הוא גם אחד מהנבחרים?" אשאל

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    אתה רואה לידך אבן קטנה ושחורה,ריילי גם רואה אותה ואומר לך:"אם אתה רוצה לפתח את המיסדרבוס שלך זה הזמן,האבן הקטנה היא אבן חושך שמפתחת אותו",אתה רואה את פיג'יוטו הודף את מתקפות העל-חושי בעזרת הכנפיים שלו.

[[/FONT][/COLOR]
    אני לוקח את אבן האופל ושם אותה על מידרבוס ואומר לה"מיסדרבוס עכשיו תתפתחי ותהיה חזקה בתור מיסמגיוס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    Akainu
    אתה שם את האבן אבל לא קורה שום דבר,אתה מסתכל שוב ואתה רואה שזו אבן רגילה שסתם זרוקה שם,ריילי אומר לך:"האבן אצלי אתה תקבל אותה רק אחרי שתנצח בקרב",אתה רואה אותו משחק עם האבן השחורה הידועה בתור אבן האופל.

Poke Style**
    יוקסי צוחק ואומר לך:"לא זה לא קשור בכלל,הקרב הסופי יקרה בכלל אחרי הקרב,ואתה טועה האלוף הוא לא נבחר אבל יש פה נבחר,יש לו כוחות מיוחדים,אם תסתכל בשולחן המכובדים שם למעלה אתה תראה אותו",אתה מסתכל למעלה ואתה רואה את רד.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    אתה שם את האבן אבל לא קורה שום דבר,אתה מסתכל שוב ואתה רואה שזו אבן רגילה שסתם זרוקה שם,ריילי אומר לך:"האבן אצלי אתה תקבל אותה רק אחרי שתנצח בקרב",אתה רואה אותו משחק עם האבן השחורה הידועה בתור אבן האופל.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לרילי"תשלם על זה" אני אומר למיסדרבוס"כדור צל על רילי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    יוקסי צוחק ואומר לך:"לא זה לא קשור בכלל,הקרב הסופי יקרה בכלל אחרי הקרב,ואתה טועה האלוף הוא לא נבחר אבל יש פה נבחר,יש לו כוחות מיוחדים,אם תסתכל בשולחן המכובדים שם למעלה אתה תראה אותו",אתה מסתכל למעלה ואתה רואה את רד.
    "מה! רד הוא הנבחר?! אז בגלל זה צוות D רודף אחריו נכון? הוא יודע דברים על התכשיט והאבן" אגיד
    "רגע אבל מה עם ספקטרה פאנטום הוא גם נבחר? כי יש את אחיו של ארכאוס האפל ואני בטוח שהוא ירצה מאמן אכזרי שינהיג את צבאו" אגיד ליוקסי
    "יש לי רעיון! אולי תיתן לי גם כוחות כאלה כדי שאני יעזור לרד להביס את צבא הרשעים של ספקטרה מה אתה אומר?" אשאל בחיוך

8. משתמש מנוסה
    Akainu
    כדור הצל השחור יוצא מפיה של מיסדרבוס אך ריילי הודף אותו עם ידו הימנית,ריילי מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא הלוקריו הבלתי מנוצח של ריילי,אתה שומע את ליאו אומר לך:"אני מצטער לי,צא רוטום עזור לחברים שלי מייקי וריילי",אתה רואה גם את רוטום מוכן לקרב.

Poke Style**
    יוקסי אומר:"רד הוא אחד מין המועמדים,גם אתה מועמד ואתה צודק ספקטרה פנטום הוא נבחר הרשע,אבל הוא לא היחיד,בוא תראה עוד חיזיון",אתה רואה אור חזק כמו קודם אתה רואה אותך מעל לשולחן עץ שחור אתה רואה מישהו עם מסכה כחולה,איש עם גלימה שחורה ובראש השולחן יש כיסא ולידו עומד גבר צעיר מראה מסתכל על מה שקורה בחוץ,הוא אומר:"מסכת הקרח אני מצטער,אתה נכשלת במשימה שלך",אתה שומע ירייה ואתה רואה את האיש עם המסכה הכחולה נופל לו על השולחן לידו שלולית דם זולגת.

9. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    לריד אומר:"ספטיי תשתמש בסופת עליי תער",אתה רואה את הספטייל הזוהר מתחיל להסתובב ואתה רואה שמגופו יוצאים עלים מסוכנים לא פחות מהעלים שהמאמן הזקן והפוקימון שלו שלחו אליך.

" איזה מכה אכזרית , קדימה טריקו תתחמק או שתחבוט בעלים חזרה כמו שעשינו נגד המאמן הזקן שנלחמנו מולו מקודם " אני אומר ומקווה שטריקו יצליח לעמוד במכה האכזרית הזאת של הספטייל הזוהר.
    פרישה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    כדור הצל השחור יוצא מפיה של מיסדרבוס אך ריילי הודף אותו עם ידו הימנית,ריילי מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא הלוקריו הבלתי מנוצח של ריילי,אתה שומע את ליאו אומר לך:"אני מצטער לי,צא רוטום עזור לחברים שלי מייקי וריילי",אתה רואה גם את רוטום מוכן לקרב.

ONT][/COLOR]
    אני אומר למיסדרבוס"תירי כדורי צל לכול עבר ואז תעקבי אחרי"אני בורח מהעיר הכי מהר שאני יכול

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    *.

Omerpoke**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,פרופסור אוק קם מכיסאו ואומר לך:"נחמד מאוד ילד,תגיד רוצה להתאמן בהיכל האימונים של גרי,הפוקימונים הכי טובים שלו נמצאים שם".
    לכדת רטטה נקבה שיודעת מתקפת ניב ומתקפת זנב.
    "אין לי בעיה" אני אומר ומוציא את מאדקיפ ורטטה מהפוקדורים ושואל" אז אתם רוצים להיתאמן?" ומחלייך לרטטה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby*
    אזלף אומר:"תראי אליס את נועדת לגדולות,את תביני אחרי שאני אראה לך את החיזיון הבא,ואגיד לך את המשפט הזה פוקימונים כמוני יש עוד שניים אם אני נתפס אני יכול להעביר את כוחי לאחד מין האחים שלי או שאני יכול ליצור כפיל שלי שייתפס במקומי,תראי את החיזיון הבא",אתה רואה אור גדול מאוד ואת רואה את עצמך,את הילדה ואת אזלף נלחמים מול מישהו די מוזר בעיר פאלט את רואה שיש בידו רשת צייד ובתוכה יש עוד אזלף אך הוא נראה שונה מין האזלף שלידך.
    FONT][/COLOR]
    "טוב אזלף ,אחרי שראיתי הבנתי " אני אומרת לו .
    "בוא נלך להציל פוקימונים של ילדה !" אמרתי בשמחה
    וחיפשנו בחיפוש רחב
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu
    מתקפת הרעם ששלחת מפספסת את בכמה מטרים טובים,מייקי אומר:"נו טוב לא כולם משתפרים עם הזמן יש כאלה כמוך שהם סתם מדרדרים עם הזמן".

יגאל**
    גרי אומר בזמן שהאור הראשון מגיע:"סוואנה תשתמש במשאבת הידרו",אתה רואה סילון מים חזק מתקרב אליך ואל עבר .

Avi**
    *הודעה מושקעת מזכה אותך בכוכב כחול.
    מאוחר מדי ציפור האש פגעה ב בצורה כה מדויקת וכה חזקה שמתישה את ומנצחת אותו,לודין אומרת:"נאטו חזור,אתה ילד אתה הפסדת בקרב המכון".

Poke Style**
    אתה מרגיש את קולם של שני האחים במוח שלך,אבל אתה לא רואה אותם שהם נפגשים מין המתקפות ששלחת אליהם,אתה מרגיש כאב חד ביד שמאל וימין.

Omerpoke**
    עושה כן עם ראשו,פרופסור אוק מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה רואה את גרי חוזר עם שקיות של קניות.

Shonnn
    רץ אל עבר ש מעיף את בעזרת מתקפת זנב,חזקה מאוד,לירו אומר:"אני מכניס מוטיבציה למי שמנסה להילחם נגדי".

Dan*
    *סתם שאלה יש לך בעיה עם המילה "אני" כי אתה לא משתמש בה,אגב ירד לך אדום בגלל ההודעה המושקעת.
    אתה מסתכל ואתה רואה שהזירה מלא בעצים,וזה טיפה יכול לעזור לגבור אליו.

Naptime
    *טריק נחמד אבל לא תקבל כוכב אני ביקשתי מלאות ולא חמש חצים.
    קופץ על העלים בניסיון להתחמק מהם,האיש הזקן אומר לך:"יש לך טכניקה אבל אין לך ניסיון וזה חבל,אתה יכול להיות מאמן טוב אם רק תתאמן".

Niv961*
    *אמרתי הודעה של יותר מושקעת ולא של שורה וחצי!
    משתמש בחבטה שמפספסת את המטרה שלה ופוגעת באחד מין העצים שבאזור,האיש אומר לך:"נו אתה לא רציני בקרבות נכון?".
    אני אומר לו בזעם שמיתפוגג בגופי"אני רציני!!!!!" אני אחר כך אומר ברצינות:"תקום סקווירטל היצמד אליו תיתרקז ותישתמש בחבטה בכל הכוח שלח" ואני חושב לעצמי:"מה יקרה אם אני אפסיד" ואז הזעם ניהיה עוד יותר חזק בי
    ---------------
    השקעתי הפעם נכון?

14. משתמש מנוסה
    Akainu
    אתה רואה את ריילי קופץ לכיוונך,אתה רואה את הלוקריו שלו קופץ משמאלך אתה רואה את מייקי ופיג'יוטו מימינך ואת ליאו ורוטום מאחוריך,אתה מבין שאתה מוקף אתה רואה מסוק מוזר שמישהו צועק לך:"לי עלה על הסולם",אתה רואה סולם מגיע.

Omerpoke**
    מדקיפ ורטטה עושים כן עם הראש ואתה רואה אותם רצים אל עבר גרי שמוציא מכיסו שני ברים כחולים כמו הים,גרי אומר לך:"זהו ברי אורן הוא נותן לפוקימונים עוד זמן להישאר בקרב".

Naptime
    לריד אומר:"אני תקפתי את הרטטה הפראיים,וסליחה אם פגעתי בטריקו שלך,ספטיי תשתמש בעלה נינג'ה על הרטטה",אתה רואה עלה חד מאוד בכול הקצוות שלו עף ופוגע בחמישה מתוך השישה הרטטה שיש שם.

Niv961*
    סקווירטל קם במהירות אך אתה רואה שהזורא שלך היריב מתחיל להשתנות אתה רואה פתאום בלסטויז כחול כמו הים עם שתי משאבות בגב ועם שריון קשיח אתה רואה את הסקווירטל שלך מתחיל לפחד.

TheSkyRuby*
    את חוזרת לזמן שלך אחרי שראית עוד פלאש,את רואה את הילדה ששואלת אותך:"יש לי שתי שאלות אחת את ואזלף מוכנים לעזור לי ושתיים אחרי זה את רוצה שנהיה שותפות למסע,נעים מאוד שמי קליירה,אני הבת של קלייר מנהיגת מכון הדרקון לשעבר בג'וטו.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    אתה רואה את ריילי קופץ לכיוונך,אתה רואה את הלוקריו שלו קופץ משמאלך אתה רואה את מייקי ופיג'יוטו מימינך ואת ליאו ורוטום מאחוריך,אתה מבין שאתה מוקף אתה רואה מסוק מוזר שמישהו צועק לך:"לי עלה על הסולם",אתה רואה סולם מגיע.

Omerpoke[B]**[/[/FONT][/COLOR]
    אני עולה בסולם ואומר לחברה שהקיפו אותי"סאנוירה חברה נתראה מתישהו"אני מחזיר את מיסדרבוס לפוכדור שלה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 94 מתוך 119 ראשוןראשון ... 44849293949596104 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •