Pokemon GO
עמוד 95 מתוך 119 ראשוןראשון ... 45859394959697105 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,411 עד 1,425 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון;
    [B
    TheSkyRuby[/B]*
    את חוזרת לזמן שלך אחרי שראית עוד פלאש,את רואה את הילדה ששואלת אותך:"יש לי שתי שאלות אחת את ואזלף מוכנים לעזור לי ושתיים אחרי זה את רוצה שנהיה שותפות למסע,נעים מאוד שמי קליירה,אני הבת של קלייר מנהיגת מכון הדרקון לשעבר בג'וטו.
    "כן ,ברור שנעזור לך ,וברור אני מסכימה ,לא יזיק לאף אחד שותפה!" אני אומרת בשמחה .
    "אבל עכשיו צריך למצוא את הפוקימונים שלך ,אוקי ?" אני אומרת בפרצוף נורמלי .
    "עכשיו כל אחד יחפש בצד אחר ,אני בצד ימין, ואת בצד שמאל " אני אומרת וממשיכה
    "אם מישהו מוצא ,לצרוח פשוט את המילה פוקימונ'ס אוקיי ?" אני שואלת.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    אתה רואה את ריילי קופץ לכיוונך,אתה רואה את הלוקריו שלו קופץ משמאלך אתה רואה את מייקי ופיג'יוטו מימינך ואת ליאו ורוטום מאחוריך,אתה מבין שאתה מוקף אתה רואה מסוק מוזר שמישהו צועק לך:"לי עלה על הסולם",אתה רואה סולם מגיע.

Omerpoke**
    מדקיפ ורטטה עושים כן עם הראש ואתה רואה אותם רצים אל עבר גרי שמוציא מכיסו שני ברים כחולים כמו הים,גרי אומר לך:"זהו ברי אורן הוא נותן לפוקימונים עוד זמן להישאר בקרב".

Naptime
    לריד אומר:"אני תקפתי את הרטטה הפראיים,וסליחה אם פגעתי בטריקו שלך,ספטיי תשתמש בעלה נינג'ה על הרטטה",אתה רואה עלה חד מאוד בכול הקצוות שלו עף ופוגע בחמישה מתוך השישה הרטטה שיש שם.

Niv961*
    סקווירטל קם במהירות אך אתה רואה שהזורא שלך היריב מתחיל להשתנות אתה רואה פתאום בלסטויז כחול כמו הים עם שתי משאבות בגב ועם שריון קשיח אתה רואה את הסקווירטל שלך מתחיל לפחד.

TheSkyRuby*
    את חוזרת לזמן שלך אחרי שראית עוד פלאש,את רואה את הילדה ששואלת אותך:"יש לי שתי שאלות אחת את ואזלף מוכנים לעזור לי ושתיים אחרי זה את רוצה שנהיה שותפות למסע,נעים מאוד שמי קליירה,אני הבת של קלייר מנהיגת מכון הדרקון לשעבר בג'וטו.
    אני חושב בפחד:"מה זה איך אני ינצח אותו" אחארי כשניה אני אומר:"מה זה איך עשיתה את זה"
    ואז אני חושב לעצמי אני:"אני חייב לילכוד אחד כזה" ואז אני רואה את סקווירטל מת מיפחד
    אז אני מחזיר אותו לפוקדור אני אומר לאיש:"הייתי נילחם בך אבל סקווירטל שלי מפחד"
    ואחר כך אני ממשיך בדרכי בחיפוש אחרארי הפוקימון הזה

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    אתה עולה בסולם ואתה רואה את מישהו עם מסכה אדומה כמו דם מצד אחד אבל מצד שני יש לו את המסכה של מסכת הקרח עם אקדח שלוף הוא אומר לך:"שלום לך לי ולא להתראות",אתה שומע ירייה ואתה רואה את עצמך בעולם מוזר ולידך פוקימון קטן וורוד שאומר לך:"לי אני הוא הרוח השומרת עליך אני הוא מיו הפוקימון האגדי".

Niv961*
    *אתה נמצא בקרב מאמנים ואותו בלסטויז זה אותו זורא שאתה נלחם מולו.
    זורא-בלסטויז משגר אל עברו של סקווירטל משאבת הידרו שחורה כמו הלילה וקרה כמו גוש קרח טהור.
    אתה רואה את סקווירטל נכנס לתוך בשריון שלו ומתחיל להסתובב.

TheSkyRuby*
    קליירה אומרת לך:"לא צריך הוא פשוט מסתובב לו שמה ליד המעבדה,הוא מנסה להרשים את דייזי אוק,אחותו של גרי והיא אחת החברות הטובות שלי,בינתיים הוא רק גונב פוקימונים שמו הוא צ'רלס ואו לפי השמועה הוא שייך לצוות D".

4. משתמש מנוסה
    [B][

TheSkyRuby*
    קליירה אומרת לך:"לא צריך הוא פשוט מסתובב לו שמה ליד המעבדה,הוא מנסה להרשים את דייזי אוק,אחותו של גרי והיא אחת החברות הטובות שלי,בינתיים הוא רק גונב פוקימונים שמו הוא צ'רלס ואו לפי השמועה הוא שייך לצוות D".
    "אוקיי ,אז בואו נלך לשם " אני אומרת ,
    ומתחילה לרוץ למעבדה
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

5. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    כדור הצל שמיסדרבוס שולחת לא מזיז לפיג'יוטו ואז מייקי אומר לך:"מתקפות רוח כמו כדור צל לא משפיעות על סוג רגיל",אך מתקפת העל-חושי מצליחה לתפוס את הפיג'יוטו הזה ולא נותנת לו לזוז,אתה רואה את ריילי ואת ליאו מאוד מאוכזבים ממה שאמרת לוולטרוב.

Avi**
    אתה יוצא מין המכון אתה רואה את הלילה ממשיך,אתה רואה שטרטוויג ואת פיקאצ'ו יוצאים מין הפוכדורים שלהם והם מאוד מאוכזבים,אתה רואה את המוכר של האבנים פלינט שאומר לך:"תגיד אתה מחפש אבן רעם לפיקאצ'ו שלך,למה כי שמעתי שהפסדת הפסד מוחץ במכון העיר פיוטר".

Poke Style*
    *ירד לך על הודעה לא מושקעת!
    אתה רואה שמגופו של יוקסי יוצא אור חזק מאוד ואתה רואה את עצמך בתוך זירת קרב,אתה רואה קהל שמריע,אתה רואה דמות לא מזוהה בצד ימין ואותך רק יותר מבוגר בצד שמאל אתה רואה שיש גם שני פוקימונים בזירה טייפלוז'ן ואתה רואה גם טורטרה נלחמים זה בזה.

Omerpoke**
    רטטה ומדקיפ עושים כן עם הראש,אתה מאוד מרוצה מזה שתפסת לך עוד פוקימון,אתה נכנס למעבדה ואתה רואה את פרופסור אוק ואת גרי אוכלים בחדר ליד.

Shonnn
    אתה רואה את הרקרוס כבר מותש מאוד והוא רוצה להפסיק להילחם יחד עם זאת אתה רואה שטריינטר בשיא כוחו העוצמתי,אתה מבין שהקרב נגמר כבר.

Dan*
    אתה לא רואה את טוטודייל ואת מוגוריו בגלל שהם הלכו עם הרוח,אתה רואה מאמן צעיר מתנשף והוא אומר לך:"ראית מוגוריו קטן שמסתובב פה במקרה,אני מחפש אותו".

Naptime
    אתה רואה שלירד מאוד שמח שאתה בחרת בטריקו הוא זורק פוכדור ואתה רואה לפניך ספטייל מאוד מרשים לפניך,אבל אתה רואה שהוא כחול ולא ירוק,לריד אומר:"קיבלתי טריקו זוהר יש לי מזל".

TheSkyRuby
    *ירד לך הכחול בגלל הודעה לא מושקעת!
    אזלף אומר לך:"יש לי כוח מיוחד שמי שלא אמור לפגוע בי משותק למשך הרבה זמן כמו נציב מלח,אז אין שום סכנה לי,עכשיו את מוכנה לבוא".
    "עצור את הקרב" אני צועק צעקה חדה.
    "שום דבר לא שווה את זה".
    אני מחזיר את הרקרוס לפוכדור ואומר:"לא משנה מה היית נהדר".
    "נראה לי שזה הסוף" אני אומר ללירו

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    יוקסי אומר:"רד הוא אחד מין המועמדים,גם אתה מועמד ואתה צודק ספקטרה פנטום הוא נבחר הרשע,אבל הוא לא היחיד,בוא תראה עוד חיזיון",אתה רואה אור חזק כמו קודם אתה רואה אותך מעל לשולחן עץ שחור אתה רואה מישהו עם מסכה כחולה,איש עם גלימה שחורה ובראש השולחן יש כיסא ולידו עומד גבר צעיר מראה מסתכל על מה שקורה בחוץ,הוא אומר:"מסכת הקרח אני מצטער,אתה נכשלת במשימה שלך",אתה שומע ירייה ואתה רואה את האיש עם המסכה הכחולה נופל לו על השולחן לידו שלולית דם זולגת.
    "מה זה המקום הזה? זו המפקדה של צווץ D נכון?!..
    בטח ספקטרה הרג את מסכת הקרח כי הוא נכשל במשימה להביא את התכשיט או האבן" אגיד
    "אז מה אתה רוצה לעשות עכשיו?" אשאל את יוקסי

7. משתמש מנוסה
    Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"כן ספקטרה פנטום רצח בדם קר את המסכה בגלל היותו נכשל במשימה,אך יש לי שאלה איך אתה יודע על התכשיט מה ארסיאוס באמת סיפר לך הכול,הוא סיפר לך גם על האבן הכול?".

Shonnn
    לירו מחזיר את הטריינטר שלו והוא אומר לך בקול חד:"קח את ההרקרוס הזה אני לא צריך את הפחדן הזה פה,אתם מתאימים שני לוזרים מצא הדלעת את התולעת,לך אתה לא רק מגורש מפה גם מכול האצטדיון הזה,לעולם לא תיכנס יותר להיכל הקרבות".
    קיבלת הרקרוס,האם אתה רוצה אותו?

TheSkyRuby
    *הודעות מושקעות ביקשתי.
    את,קליירה ואזלף מגיעים לעיר פאלט את רואה נער מבוגר ממך עם שיער סגול אומר:"תראו תראו מי אם זו לא קליירה שעושה בושות למשפחה שלה ושלי",קליירה מתחילה לנסוג לאחור אבל הנער ממשיך לומר:"נו ציד חדש הבוס שלי מאוד ישמח לקבל את המתנה שאני עומד לתת לו,לא רק את הדרטיני של הבת של קלייר הענקית גם אזלף,הוא יהיה מאושר".

8. משתמש מנוסה
    Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"כן ספקטרה פנטום רצח בדם קר את המסכה בגלל היותו נכשל במשימה,אך יש לי שאלה איך אתה יודע על התכשיט מה ארסיאוס באמת סיפר לך הכול,הוא סיפר לך גם על האבן הכול?".

Shonnn
    לירו מחזיר את הטריינטר שלו והוא אומר לך בקול חד:"קח את ההרקרוס הזה אני לא צריך את הפחדן הזה פה,אתם מתאימים שני לוזרים מצא הדלעת את התולעת,לך אתה לא רק מגורש מפה גם מכול האצטדיון הזה,לעולם לא תיכנס יותר להיכל הקרבות".
    קיבלת הרקרוס,האם אתה רוצה אותו?

TheSkyRuby
    *הודעות מושקעות ביקשתי.
    את,קליירה ואזלף מגיעים לעיר פאלט את רואה נער מבוגר ממך עם שיער סגול אומר:"תראו תראו מי אם זו לא קליירה שעושה בושות למשפחה שלה ושלי",קליירה מתחילה לנסוג לאחור אבל הנער ממשיך לומר:"נו ציד חדש הבוס שלי מאוד ישמח לקבל את המתנה שאני עומד לתת לו,לא רק את הדרטיני של הבת של קלייר הענקית גם אזלף,הוא יהיה מאושר".
    "אתה מאמן שפל" אני אומר לו בכעס.
    אני לוקח את ההורקרוס ויוצא מן הבניין.

9. משתמש מנוסה
    [

TheSkyRuby
    *הודעות מושקעות ביקשתי.
    אני משתדלת כמה שיותר מושקעות ,שאין דרך להשקיע אני לא משקיעה ..
    "אתה תראה מה זה לחטוף פוקימונים של מישהו !" אני אומרת רותחת מזעם .
    "אזלף קדימה ,צא !"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

10. משתמש מנוסה
    Shonnn
    *המתקפות של הרקרוס רשומות בדף הרשומים.
    אתה יוצא בזעם מהאצטדיון ואתה רואה את השמש היוקדת מתחילה לרדת אתה רואה את הכוכב הראשון יוצא,אתה רואה את ההרקרוס שלך מחוץ לפוכדור עצוב מאוד.

TheSkyRuby
    צ'רלס מחזיק פוכדור שחור כמו הלילה וממנו יוצאת פורסלאס יפיפייה את רואה שבידו של צ'רלס יש רשת ובתוכה אזלף מוזר,את מבינה שהחיזיון שראית היה אמיתי.

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    מדקיפ ורטטה עושים כן עם הראש ואתה רואה אותם רצים אל עבר גרי שמוציא מכיסו שני ברים כחולים כמו הים,גרי אומר לך:"זהו ברי אורן הוא נותן לפוקימונים עוד זמן להישאר בקרב".
    .
    "אוקיי אז אתם רוצים להילחם?"אני שואל אותם ואז מבקש מגרי:"אתה יכול לשמור לי כמה מהברים האלה?".
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    Shonnn
    *המתקפות של הרקרוס רשומות בדף הרשומים.
    אתה יוצא בזעם מהאצטדיון ואתה רואה את השמש היוקדת מתחילה לרדת אתה רואה את הכוכב הראשון יוצא,אתה רואה את ההרקרוס שלך מחוץ לפוכדור עצוב מאוד.

TheSkyRuby
    צ'רלס מחזיק פוכדור שחור כמו הלילה וממנו יוצאת פורסלאס יפיפייה את רואה שבידו של צ'רלס יש רשת ובתוכה אזלף מוזר,את מבינה שהחיזיון שראית היה אמיתי.
    "איך יצאת מן הפוכדור" אני אומר לו בחיוך מכיוון שהוא עצוב בניסיון לשפר את מצבו.
    "הוא לא היה מאמן מתחשב".
    "אני בטוח שעם אמונים נכונים את תשתפר הרקרוס אז אין לך צורך ליהיות עצוב" אני אומר לו ומנסה לבדוק אם זאת הסיבה.

13. משתמש מנוסה
    [
    "חהחה ,תראה מה תפסת חמודי " אני אומרת בצחוק מלגלג .
    "אזלף ,על חושי !" אני אומרת בכל רם
    "אחרי זה תשתמש בלהביור (לפי סרבי הוא יכול ללמוד את זה)
    "ואז כוח נסתר !" אני אומרת בכל קולי .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**

".
    "ארכאוס נחשף אלי בזמן קרב המכון הראשון שלי,הוא סיפר לי על התכשיט ועל האבן
    הוא גם אמר שעלי להתכונן כי אני אחד מהנבחרים ושגיע יום הדין אני ידע מה לעשות" אגיד
    "אתה מוכן להצטרף אלי יוקסי וככה נגן על עולמו של ארכאוס ביחד!"

15. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    *זה היה מתקפת על-חושי ולא קרן על-חושי.
    מיסדרבוס משתמשת בעוד על-חושי שלא מצליחה ללכוד את פיג'יוטו בהילת העל-חושי הסגולה,אתה רואה את ליאו קם מהכיסא ומתחיל לקרוא:"קדימה מייקי תראה לו,לא מגיע לו להיות המאמן של הוולטרוב הזה,הוולטרוב יותר מדי טוב בשבילו".

Avi**
    פיקאצ'ו מסמן לך שהוא לא רוצה,אתה רואה את הזעם שבפנים שלו בגלל שאתה רוצה שהוא ישתנה והוא רץ אל עבר מערת הירחים העתיקה,אתה רואה שני אנשים שנראים לך חשודים הולכים בעקבות הפיקאצ'ו שלך.

Poke Style**
    יוקסי אומר לך:"זהו הקרב האחרון שלך בקנטו,אתה נלחם פה נגד אלוף הליגה,זה יקרה בעוד כמה שבועות אולי חודשים זה תלוי בך,כמו שאתה רואה הקוויבה שלך התפתח מאוד יפה",אתה רואה את הטייפלוז'ן מתנפל על טורטרה בלהביור מדהים ויפה.

Omerpoke**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,פרופסור אוק קם מכיסאו ואומר לך:"נחמד מאוד ילד,תגיד רוצה להתאמן בהיכל האימונים של גרי,הפוקימונים הכי טובים שלו נמצאים שם".
    לכדת רטטה נקבה שיודעת מתקפת ניב ומתקפת זנב.

Dan*
    *באמת יש לך בעיה עם המילה "אני".
    הילד עונה לך:"כן אני הילד היחיד שיש לו מוגוריו באזור הזה,כי המוגוריו הזה בכלל בא ממחוז אישו,ראית אותו או שלא ראית אותו?".

Naptime
    לריד אומר:"ספטיי תשתמש בסופת עליי תער",אתה רואה את הספטייל הזוהר מתחיל להסתובב ואתה רואה שמגופו יוצאים עלים מסוכנים לא פחות מהעלים שהמאמן הזקן והפוקימון שלו שלחו אליך.

TheSkyRuby*
    אזלף אומר:"תראי אליס את נועדת לגדולות,את תביני אחרי שאני אראה לך את החיזיון הבא,ואגיד לך את המשפט הזה פוקימונים כמוני יש עוד שניים אם אני נתפס אני יכול להעביר את כוחי לאחד מין האחים שלי או שאני יכול ליצור כפיל שלי שייתפס במקומי,תראי את החיזיון הבא",אתה רואה אור גדול מאוד ואת רואה את עצמך,את הילדה ואת אזלף נלחמים מול מישהו די מוזר בעיר פאלט את רואה שיש בידו רשת צייד ובתוכה יש עוד אזלף אך הוא נראה שונה מין האזלף שלידך.

מי שישים מספרים ואת הדברים האלה :P יקבל כוכב אדום פה זה לא נושא דיבורים [נו''ד]!
    *מה לעשות צריך ללמוד לקבל אותי כמו שאני. ואני אמור לקבל דרגונייט או דריניטי
    עוצר מסתכל על הילד ואומר לו שנלחמתי במוגוריו הזה עם הטוטדייל שלי
    אחרי שרוח בא והעיפה את שניהם במפתיע . אומר לו שיעזור לי לחפש וממשיך לחפש את טוטדייל שלי

עמוד 95 מתוך 119 ראשוןראשון ... 45859394959697105 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •