פורסם במקור על ידי
מאסטר פלריון
Akainu
*זה היה מתקפת על-חושי ולא קרן על-חושי.
מיסדרבוס משתמשת בעוד על-חושי שלא מצליחה ללכוד את פיג'יוטו בהילת העל-חושי הסגולה,אתה רואה את ליאו קם מהכיסא ומתחיל לקרוא:"קדימה מייקי תראה לו,לא מגיע לו להיות המאמן של הוולטרוב הזה,הוולטרוב יותר מדי טוב בשבילו".
Avi**
פיקאצ'ו מסמן לך שהוא לא רוצה,אתה רואה את הזעם שבפנים שלו בגלל שאתה רוצה שהוא ישתנה והוא רץ אל עבר מערת הירחים העתיקה,אתה רואה שני אנשים שנראים לך חשודים הולכים בעקבות הפיקאצ'ו שלך.
Poke Style**
יוקסי אומר לך:"זהו הקרב האחרון שלך בקנטו,אתה נלחם פה נגד אלוף הליגה,זה יקרה בעוד כמה שבועות אולי חודשים זה תלוי בך,כמו שאתה רואה הקוויבה שלך התפתח מאוד יפה",אתה רואה את הטייפלוז'ן מתנפל על טורטרה בלהביור מדהים ויפה.
Omerpoke**
נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,פרופסור אוק קם מכיסאו ואומר לך:"נחמד מאוד ילד,תגיד רוצה להתאמן בהיכל האימונים של גרי,הפוקימונים הכי טובים שלו נמצאים שם".
לכדת רטטה נקבה שיודעת מתקפת ניב ומתקפת זנב.
Dan*
*באמת יש לך בעיה עם המילה "אני".
הילד עונה לך:"כן אני הילד היחיד שיש לו מוגוריו באזור הזה,כי המוגוריו הזה בכלל בא ממחוז אישו,ראית אותו או שלא ראית אותו?".
Naptime
לריד אומר:"ספטיי תשתמש בסופת עליי תער",אתה רואה את הספטייל הזוהר מתחיל להסתובב ואתה רואה שמגופו יוצאים עלים מסוכנים לא פחות מהעלים שהמאמן הזקן והפוקימון שלו שלחו אליך.
TheSkyRuby*
אזלף אומר:"תראי אליס את נועדת לגדולות,את תביני אחרי שאני אראה לך את החיזיון הבא,ואגיד לך את המשפט הזה פוקימונים כמוני יש עוד שניים אם אני נתפס אני יכול להעביר את כוחי לאחד מין האחים שלי או שאני יכול ליצור כפיל שלי שייתפס במקומי,תראי את החיזיון הבא",אתה רואה אור גדול מאוד ואת רואה את עצמך,את הילדה ואת אזלף נלחמים מול מישהו די מוזר בעיר פאלט את רואה שיש בידו רשת צייד ובתוכה יש עוד אזלף אך הוא נראה שונה מין האזלף שלידך.
מי שישים מספרים ואת הדברים האלה :P יקבל כוכב אדום פה זה לא נושא דיבורים [נו''ד]!