[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
טעות שלי חשבתי שזה לא הגיב לי ביגלל שזה היה דף ישן אז חשבתי שלא הגבתי מיצטער אחי
Akainu
מיו אומר לך:"אתה בעולם המעוות המקום היחיד שבו הפוקימונים ובני האדם מדברים בשפה משותפת,אתה עדיין בחיים אבל אתה לא יכול לחזור לשם ריילי הוא מאוד מפורסם בקרב המאמנים אם תחזור לשם בלי הפוקימונים הנכונים אתה תאבד את כול מה שיש לך".
Poke Style**
יוקסי אומר לך:"העולם הוא לא שייך לארסיאוס הוא שייך לכול מי שחי בוא לצערי הרב גם העולם שייך לספקטרה פנטום הרשע והוא רוצה שהעולם יהיה רק שלו וזה אומר למחוק לעד את שני הזנים את בני האנוש ואת הפוקימונים".
Omerpoke**
גרי אומר לך:"כן אני אשמור להם כמה ברים להראות לך את מרכז האימונים שלי,ואז נערוך קרב קצר של שתיים על שתיים,מה אתה אומר",אתה רואה את הלילה יורד בשמיים היפים של העיירה הקטנה פאלט.
Shonnn
אתה רואה צלקת קטנה בידו הימנית של הרקרוס אתה מבין
שזו הסיבה שהוא יתנהג כה מוזר בקרב,הפוקדע אומר:"צלקת פחד,המתקפה הזו גורמת לפוקימון הנפגע ממה פוחד למשך קרבות רבים ומשאירה צלקת".
Dan*
*על מה מגיע לך הדרקונייט או הדרטיני?
הילד אומר לך:"שמע לא אכפת לי מפוקימוני מים עלובים כמו טוטודייל אני חוזר לשאלה שלי ותענה לי בכן או לא אתה יודע איפה המוגוריו שלי ברח לו?".
Niv961**
*אסור להגיב פעמיים בלי שאני הגבתי קודם!
סקווירטל מתעייף בגלל הסיבובים שלו והזורא-בלסטויז מביס אותו בעזרת משאבת הידרו,אתה רואה אותו נופל על הדשא הרטוב,המאמן מחזיר את הזורא שלו ופשוט הולך משם.
TheSkyRuby
*בסדר אני ראיתי את זה.
אזלף משלב בין שלושת המתקפות ויוצר שורת להבות אדומה כדם מתחילה לכלוא את הזירה בלהבה שמתחילה להיות סגולה ברגע ששתי הקצוות נוגעות זה בזו,הפורסלאס מתחילה לנוע בזירה כאילו כלום לא קרה.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
נכון ראית את הסדרה בקוגן חחח
----------------------
"ואנחנו נצטרך לעצור אותו נכון?! אז קדימה למה אנחנו מחכים?!" אצעק
"יוקסי מהר תקרא לאחיך השלישי מספריט ותגיד לו שיבוא לכאן..אסור לבזבז אף רגע" אגיד
'אני חושב שאנחנו צריכים לפעול מהר ככל האפשר אם אנחנו רוצים לעצור את ספקטרה' אחשוב בדאגה
Akainu
מיו אומר לך:"פשוט תתאמן עכשיו להתראות",אתה רואה פלאש ואתה רואה את ריילי מדבר עם ליאו ואתה שומע אותם אומרים:"ליאו לפי מה שסיפרת לי הלי הזה הוא דווקא בחור נחמד אז מה פתאום הוא מתחרפן בגלל שלקחו לו את האבן שבכלל לא שלו".
Avi**
האנשים הולכים אל עבר היער,אתה רואה את פלינט מכניס לך משהו לכיס אבל אתה מרגיש שיש משהו די קל בכיס שלך פתאום,אתה רואה את הירח מתחיל לעלות ומתחיל הלילה.
Poke Style**
*במקור זה היה SP ולא ספקטרה פנטום,ואח שלי ראה את זה ראיתי פרק אחד [ששמרתי על האח שלי] נדלקתי על השם הזה "ספקטרה פנטום" וגם ראשי התיבות שלו באנגלית זה SP אז זה בעצם אותו הדבר.
יוקסי אומר לך:"כול הדברים קורים בזמן שלהם ולא בזמן שלא מתאים להם,לדוגמא אתה קיבלת את הפוקימון ההתחלתי שלך לפני כמה ימים ולא אחרי זה".
Omerpoke**
גרי אומר לך:"לילי עכשיו עשר בבוקר",אתה מסתכל בשמיים ואתה רואה סטרלי קטן משחק עם פיג'י,טיילו והוט הוט קטנים גם.
Shonnn
אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד,תגיד זה נכון שלירו נתן לך את ההרקרוס שלו?".
Dan*
*לא מגיע לך אתה מדבר על הפרס הסלבי אמור לתת לך והוא נעלם אז...
הילד מתקרב אליך ואתה רואה שהוא די שרירי והוא אומר לך:"פוקימוני אדמה עלובים פוקימונים מאישו עלובים",אתה מרגיש כאב חזק בבטן.
Niv961**
אתה מתקרב לשיחים ואתה רואה שיש שם שלושה פוקימונים שונים,רטטה,לרוויטר ופיג'י שמשחקים להם שמה כאילו שאר העולם לא קיים אתה שומע צליל מרגיע מאוד,אתה רואה את הסקווירטל שלך עצוב מאוד.
TheSkyRuby
הלהבה הסגולה לוכדת את הפורוסלס של צ'רלס הוא צועק לעברך:"נו כבר חיה טיפשית תשתחררי מזה אחרת תבלי יום בצינוק העינויים,את רוצה לחזור לשם?".
שמעו מי שלא מגיב בהשקעה פשוט עף חד וחלק בלי אפשרות לחזור,אין יותר כוכבים בסדר מי שלא מגיב בהשקעה עף לאלתר!
אני ניגש אל ליאו וריילי ואומר להם"תשמעו אני מצטער על מה שעשתי מקודם ועל זה ברחתי לכם מקודם.והתעצבנתי עליכם.אך זה בגגל שאני חושב שפיג'י חלש ואני באצת חושב שהוא חלש ואז אחרי שולטרוב הפסיד לפיג'יוטו.עדין חשבתי שפיג'יוטו חלש אך ולטרוב יותר.אך אני מצטער על כול מה שעשיתי מקום.אז אתם סולחים לי חברה?דרך מאגב איפה מייק בא לי לגמור תקרב נגדו"?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)