Avi**
סטון אומר לך בקול נחמד אך עם זאת מוכן לקרב:"שניים על שניים אני אוהב קרבות טובים וארוכים",אתה רואה את השמש יורדת בשמיי פיוטר אך אתה רואה את סטון עם פוכדור.
Shonnn
ההרקרוס אומר לך:"הרקרו הרקרוס!",אתה מבין שהוא מוכן לקרב,אתה שומע את קולו לירו אומר לך בראש:"אין לך סיכוי עם הפוקימון העלוב הזה עם או בלי הצלקת",אתה רואה את השמש יורדת אתה רואה שהיא אדומה כמו הדם.
TheSkyRuby
אזלף ממשיך לקבל מכות חשמל מין המכשיר של צ'רלס,אתה שומעת את קולו של אזלף מעונה מאוד מכאבים,את רואה גם את הפורוסלס מתענה בגלל המכשיר הזה,זעם רב על צ'רלס גובר לך בדם.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
" זלזול נחמד ריד אבל אני לא אוהב את הקרב הפסיכולוגי שלך אני יודע שאני מספיק אתגר למרות שאין לי ניסיון כלל ואתה תראה את זה עכשיו ולאורך כל הדרך שאתה תיהיה איתי ואפילו עם אפסיד לך אתה תראה שבעתיד אתה תזכור אותי ורצה לערוך זאת שוב אז בלי זלזולים אם אתה רוצה להמשיך ולהיות איתי בהמשך המסע שלי ושלך , אז קדימה טריקו למרות אתה התפתחות שלו והוא אמור להיות יותר חזק אני סומך עליך חבר וגם אם תפסיד לא נורא לו יש ניסיון שלנו אין , הניסיון שלנו על ידי המחשבה והשיתוף פעולה בינינו ואם תצליח אתה הכי טוב בעולם בשבילי טוב טריקו צא לשם חבר ונביס את ריד וגם א תספטייל הזוהר שלנו ונראה להם שלא רק החזק מנצח צריך גם מוח , קדימה טריקו תרוץ אליו ואז תעצור במקום תן לו חיוך ותנסה לגרום לו להתעצבן ותחכה למתקפה שלו , תתחמק ואז תחבוט במלוא הכח כמו שאתה יודע חבר " אני אומר דופק חיוך קטן לטריקו שאומר שאפילו עם הוא מפסיד או מנצח שאני סומך עליו עד סוף הדרך.
פרישה
אני אומר לא:"צודק,אבל זורא יותר מדהים",אני צועק לזוראים:"מי רוצה להילחם נגדי,מי החזק ביותר פה אני רוצה שהחזק פה יהיה בצוות שלי ואז אני מוציא את סקווירטל ואומר לו,בוא נילחם הם לא יהפכו לבלסטריויים"
--------------------------------------------------------
איך קוראים למכה שהוא ניכנס לשיריון?
Akainu
מייקי מסתכל אליך במבט שמח:"כן אני סולח לך,רק בזכותך ובזכות אחותי הפיג'י שלי הפך להיות הפיג'יוטו שאתה נלחמת מולו,תגיד אפשר לדחות את המשך הקרב למחר?",ריילי מוסיף:"רעיון מצוין ויש לי אפילו רעיון איפה הוא יהיה במערת הירח הכוחות של הפוקימונים גדלים שמע בצורה יוצאת דופן".
יגאל**
סוונאה רץ אל עבר פיצ'ו והוא מתחיל להתקיף אותו בניקור מקדחה חזק מאוד,אתה מבין שהגרי הזה הוא באמת מאמן מצוין,גרי מוסיף לך:"תגיד מה עם התג הראשון שלך לא השגת אותו עדיין נכון?".
Poke Style**
אתה רואה שלושה דרטינים יוצאים מין האגם אתה רואה ששניים מהם רגילים אך אחד מהם זוהרים,אתה רואה מישהו מתקרב לכיוון שלך עם מצלמה והוא מתחיל לצלם את הדרטיני הזוהר.
Omerpoke**
אתה טועם את הברי האורן הכחול ואתה מרגיש גועל רב,גרי אומר לך:"ברים הם לא למאכל אדם הם אוכל לפוקימונים כמו פופינים הבנת את זה?".
Cyndaquil
אתה נכנס למכון של ורידיאן אתה רואה שלהרקרוס שלך תהיה בעיה קשה עם לנצח במכון הזה בגלל שאתה רואה שיש שם זירת אש ואתה מבין שהמכון מתאפיין בסוג אש,אתה רואה מאמן צעיר מתקרב אליך ואומר לך:"אתה בוודאי שון נעים מאוד לואיס מנהיג המכון".
Dan*
הילד תופס לך את האגרוף וסוגר אליו עם היד שלו,אתה מרגיש כאב קשה מאוד בידך,הילד אומר לך:"תראה לי בדיוק איפה המוגוריו שלי נמצא עכשיו אחרת אני שובר לך את היד",אתה רואה דרטיני קטן מתחיל לשחק לו באזור.
Naptime
לריד אומר לך:"ספטיי תשתמש בציפורניי תער",אתה רואה ידיו של הספטייל הזוהר הופכות לסכיניי תער מסוכנים מאוד,הוא מתחיל לרוץ אל עבר הטריקו שלך עם אגרוף סכיני מסוכן.
Niv961**
*זה מהלך הגנתי זה לא מתקפה.
אתה רואה זורא אחד מתקרב אליך והוא משתנה לפרליגטור עצבני מאוד שמתקרב אליך ואל עבר הסקווירטל שלך,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר בהרבה מהקרב הקודם.
TheSkyRuby
את רואה את צ'רלס פתאום קופא במקומו את רואה שהוא נופל כאילו אין בו רוח חיים,אזלף אומר לך:"אמרתי לך שאם מישהו פוגע בי שאני לא מוכן לזה הוא משותק,אם אני אפגע בקרב מוסכם לא יקרה לאף אחד כולם אבל צ'רלס משותק למשך עשרה ימים ולילות עד העשרים ושתיים לחודש".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)