Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 68
  1. the bitch is back
    שלום לכולם,
    ברצוני להעיר מספר דברים הנוגעים לתת פורום החדש, הניפתח היום תחת לחץ של שני מישתמשים ספציפים מאוד בפורום.
    ברצוני בראשית לציין כל הכבוד על הרעיון וההשקעה ביצירת פייקדקס ולנסות ליצור משהו שונה.
    אבל, אני מביע היתנגדות רבה במיוחד לפתיחת התת פורום הזה בפורום.
    דבר ראשון, אין זה מתאים שבן אדם, שחוץ מחמישה פייקים, לא עשה דבר בפורום ידרוש כזה דבר לקבל תת פורום.
    עם כל הכבוד על הלקיחת יוזמה לעשות משהו, בכיף. אבל תת פורום למשחק? ממש לא.
    דבר שני, המשחק הזה שכולכם מדברים עליו. מישהו ראה ממנו משהו? כי אני, בתור מנהל חת"מ, לא ראיתי ממנו דבר חוץ מהפייקים שפורסמו בפורום ציור ממחושב. חוץ מזה אין שום היתחיבות כלשהי ש"המשחק" המדובר באמת יתבצע. וגם אם כן, למה פורום שלם לזה?
    אתה רוצה לשתף את הקהילה? בכיף! אבל שהם יבנו בשבילך את המשחק ואז אתה תנהל אותו? מה העיניין בזה?
    דבר שלישי, גם בעבר שניפתחו פה פרוייקטים גדולים לדוגמא המירוץ למיליון והישרדות (בניהול ניצן והיטמן, אם אני לא טועה) גם הם היו פרוייקטים גדולים והם היסתדרו טוב מאוד בנושא אחד.
    עם כל הכבוד לפרוייקט הזה, אין הוא שונה משאר המשחקים בחת"מ ועליו להיות כשאר המשחקים האחרים.
    דבר רביעי, מה היחוד בדיוק במשחק הזה? אז אתה רוצה 60 שחקנים ובונה עולם חדש. אז? כל משחק הוא מיוחד בדרכו ובכל משחק יכול להיפתח עולה חדש על פוקימון ויכולים להביא פייקים מושקעים שהכינו. (לדוגמא אליעד- בעבר מנהל ציור ממחושב. פתח משחק עם הפייקים שהוא יצר. אני לא זוכר שהוא היתלנון על זה שהמשחק שלו יותר מיוחד מכולם). קודם תכין את המשחק, תסיים את הפייקדקס ותראה לאן זה הולך. למה ישר לדרוש משהו שלא חובה מגיע לך?
    דבר חמישי, במידה ועכשיו התת פורום הזה ניפתח. כל אחד בעל כריזמה גבוהה והיתחברות לאדון אנינגדההנהלה יקבל תת פורום משלו בשביל לניהול משחק?
    ממש ממש לא. המשחק שלך לא מוכן אפילו ואתה כבר חושב שהוא יותר טוב משל כולם.
    לא בזמן הניהול שלי.
    דבר שישי,לכל אחד שקפץ לומר בעד. אתם יודעים בכלל על מה אמרתם בעד? ראיתם את המשחק אי פעם או שראיתם רק את הפייקים?
    תחשבו לפני שאתם קופצים.
    אף אחד לא ראה כלום ועכשיו זה הכל חול (וניראה לי שאתם יודעים את ההמשך).

לסיכום, אני מתנגד בתוקף לתת פורום הזה מכיוון שאין כיום שום דבר שאפשר להיתבסס עליו על פתיחת תת פורום.
    כיום יש רעיונות והכל טוב ויפה.
    אבל בפועל אין כלום.
    אתם תומכים במשהו שאתם לא ראיתם ובכלל לא יודעים שיצא לפועל.
    לייטסורד- תתחיל לכתוב את המשחק, תסיים את הפייקים שלך ואז נראה איפה זה מתקדם. בשביל משחק לא ינתן לכל אחד תת פורום משל עצמו בגלל שכביכול המשחק יותר מושקע.
    אם באמת המשחק שלך יותר מושקע, תוכיח.
    כרגע אין לך כלום ולכן אני תנגד בכל דרך שהיא להמשך התת פורום הזה.

תודה ולילה טוב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    כרגע אני חושב כמוך .
    כאשר חוץ מ5 פייקים אין כלום ,אי אפשר להתחיל פרויקט ,חייבים בסיס עבה יותר ולא מקלון דק .
    אני משתתף בהתנגדות ,עד שלא יוכח לי אחרת על הפרויקט
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    גם אני מתנגד,
    אני רציתי שייבנה פורום אבל חשבתי שזה יהיה בשביל הציורים שלו וכו' כי באמת לא היה להם מתכון אבל כשראיתי שזה בשביל מ''ת?
    זה ממש מוגזם.
    עם כל הכבוד לפרס אמיתי,"60" משתתפים ופוקימונים ברמה גבוהה אני ממש מצטער,אתה לא חד בדורך וממש לא מגיע לך פורום שלם לזה,
    ממש לא קיבלת אותו בזכות,אלא בחסד. כי לחצת על רותם עם היטמן,בעיני זה נראה פסול מאוד.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Captain_Charisma צפה בהודעה
    גם אני מתנגד,
    אני רציתי שייבנה פורום אבל חשבתי שזה יהיה בשביל הציורים שלו וכו' כי באמת לא היה להם מתכון אבל כשראיתי שזה בשביל מ''ת?
    זה ממש מוגזם.
    עם כל הכבוד לפרס אמיתי,"60" משתתפים ופוקימונים ברמה גבוהה אני ממש מצטער,אתה לא חד בדורך וממש לא מגיע לך פורום שלם לזה,
    ממש לא קיבלת אותו בזכות,אלא בחסד. כי לחצת על רותם עם היטמן,בעיני זה נראה פסול מאוד.
    אתה אומר את זה כאילו 'היטמן' זה הנשק הסודי.
    פשוט כולם באו לתקוף אותי וכמו שאומרים 'לחץ חברתי' ובסופו של דבר אף אחד לא הגיב בנושא הקודם אלא פתאום אחרי שהנושא ננעל ונפתרה הבעיה כולם קמים.

5. פקח לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    פשוט כולם באו לתקוף אותי וכמו שאומרים 'לחץ חברתי' ובסופו של דבר אף אחד לא הגיב בנושא הקודם אלא פתאום אחרי שהנושא ננעל ונפתרה הבעיה כולם קמים.
    אני רוצה להעיר ,גם כשאני ניהלתי את פורום אנימה ומנגה ,חשבתי שצריך צוות סיקורים ,לבסוף פתחו אותו.אבל לא סתם כי לא היה לי בסיס
    הצגתי את הרעיון כמו שצריך ,והצוות הגיע לי .
    ולכן זה שונה ואני אומר ללייט סוורד ,תמשיך להשקיע ,אך פורום עדיין לא
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני ספציפית לא ממש הייתי פה לעזור,וחבל שקראתי את מה שקרה מאוחר מדי.
    היטמן הוא לא הנשק הסודי,אבל מבאס שצריך לעשות טררם וללכלך על ההנהלה כשאפשר פשוט לדבר וללבן עיניינים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. פקח לשעבר
    איכשהו צוות חייקו החליט שאני בפנים .מכמה מילים שאמרתי ?
    אמרתי שהפרויקט מושקע לא שהוא צריך פורום.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

8. משתמש מנוסה
    פשוט פתחתם פורום ספאם חדש, זה מה שהוא עשה בפורום ציור ממוחשב הספים חופשי, ככה הוא גם יעשה בפורום שלו, אבל הפעם זה יהיה באישור

9. מורחקים
    לכל התגובות בהודעה הנוכחית..
    אתם לא צריכים לראות השקעה בשביל להבין את ההחלטה- ההשקעה נעשית ע"י ואני הראתי לכם דוגמיות ממנה.. פרט לא..
    היחיד שהיה צריך להתעניין ולראות את ההשקעה- הוא רותם, אבל הוא לא רצה לראות מלכתחילה ולא עניין אותו- הוא עצבני שהפורום נפתח מלכתחילה ולא רוצה לקחת שום חלק בו- למרות שהצעתי לו להיות חלק מזה ולשתף אותו בכל החומר שיש לי- אותו הצגתי בפני אנשים רבים- אבל לא בפניכם..
    אם אתם רוצים לראות את ההשקעה האמיתית- חכו למשחק.. אל תשמיצו סתם בלי לדעת מה קורה מאחוריי הקלעים- כל משתמש חושב שהוא מבין או יודע משהו מבלי שיהיה לו אפילו מושג קלוש על מה הוא מדבר...

אז שוב- ופעם אחרונה שאני יגיד, פרטי המשחק והשקעתו נשמרת בסתר מפני השחקנים הפוטנציאליים- כדי ליצור אלמנט של חוויה חדשה והפתעה..
    ורותם- אל תשתף עם זה פעולה- יש הבדל בין לא לראות השקעה, לבין לא לרצות לראות השקעה..

10. פקח לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי LightSword צפה בהודעה
    אתם לא צריכים לראות השקעה בשביל להבין את ההחלטה- ההשקעה נעשית ע"י ואני הראתי לכם דוגמיות ממנה.. פרט לא..
    היחיד שהיה צריך להתעניין ולראות את ההשקעה- הוא רותם, אבל הוא לא רצה לראות מלכתחילה ולא עניין אותו- הוא עצבני שהפורום נפתח מלכתחילה ולא רוצה לקחת שום חלק בו- למרות שהצעתי לו להיות חלק מזה ולשתף אותו בכל החומר שיש לי- אותו הצגתי בפני אנשים רבים- אבל לא בפניכם..
    אם אתם רוצים לראות את ההשקעה האמיתית- חכו למשחק.. אל תשמיצו סתם בלי לדעת מה קורה מאחוריי הקלעים- כל משתמש חושב שהוא מבין או יודע משהו מבלי שיהיה לו אפילו מושג קלוש על מה הוא מדבר...

אז שוב- ופעם אחרונה שאני יגיד, פרטי המשחק והשקעתו נשמרת בסתר מפני השחקנים הפוטנציאליים- כדי ליצור אלמנט של חוויה חדשה והפתעה..
    ורותם- אל תשתף עם זה פעולה- יש הבדל בין לא לראות השקעה, לבין לא לרצות לראות השקעה..
    אתה לא יכול להגיד "חכו למשחק "
    זה כמו שיש לי את הסיפור שלי "אסון הטבע" ,כנראה הסיפור הכי מצליח שהיה איי פעם בפורום והכי ארוך והכי מושקע ,התחלתי לפתוח בספרות ,דיונים וסקרים על הסיפור
    משתמש אחד פנה אליי ואמר לי שזה לא הפורום של הסיפור ,אלא ספרות בכללי.
    לקחתי זאת לתשומת ליבי ושתקתי.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

11. משתמש מנוסה

איך לראות השעה אם אתה לא רוצה להראות אותה, אתה סוטר את עצמך, תעשה פרויקט בכיף, למה אני כועס עליך אם אתה שואל, כי במקום לעשות משהו בשקט לאט לאט, אתה עושה מלא מלא רעש, מספים חופשי, עושה מה שבא לך, וכל הפורום על ה... שלך, וזה עבר גבול, התמיכה של רותם באמת מראה את היחס פה, אני משקיע באמת ואוכל קקה, כל יום אני חושב מחדש איך לנסות להחיות את פורום ציור ממוחשב אני עובד קשה, ובקושי תודה אני רואה מההנהלה, רק אומרים שאני עושה הכל בשביל להיות מנהל, אני רוצה להיות מנהל כדי לשמור על הסדר בציור ממוחשב לא יותר מזה

12. פקח לשעבר

הדבר הראשון שאני אעשה כשזה יגמר ,הוא להילחם על החזרת po zon
    לניהול .הוא צדק ואנחנו לא הקשבנו לו
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

13. The eternal hunters
    שם: אילן
    לייגטסוורד יש לך 152 פייקמונים מה הבעיה שלך להראות עוד 10 שיראו את ההשקעה עכשיו אתה רק מדבר אבל מתי נראה תוצאות? או שתראה לפחות פעם ביום פייקמון יש לך 152 זה 5 חודשים בשביל לחשוף את כולם אם תחשוף אחד ליום לפחות תחשוף משהו אם לא הפרויקט שלך לא שונה מפרויקטים אחרים

לפי מה שהבנתי זה מה שאתם אומרים לו וזה נכון
    מסקנה מכל זה (למה לדבר הרבה): די לדבר תביא תוצאות!!!!!!!!!

הם צודקים באמת לא שמתי לב למה שעשית אבל נתנו לך הזדמנות
    חשבתי שברגע שיפתחו לך פורום תתחיל את המשחק אבל לא אתה עם ה ברוכים הבאים וכל השטויות האלו. תתחיל כבר
    את אף אחד לא מעניין הבטחות
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-25-2010 בשעה 10:37 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ErWiN צפה בהודעה
    הדבר הראשון שאני אעשה כשזה יגמר ,הוא להילחם על החזרת po zon
    לניהול .הוא צדק ואנחנו לא הקשבנו לו
    חבל שאני לא יכול לשלוח לך חיבוק דרך המחשב, באמת סוף סוף משהו מבין אותי, הייתם צריכים לבטוח בי, אני לפחות מראה שאני משקע לו סתם מדבר

15. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ErWiN צפה בהודעה
    אתה לא יכול להגיד "חכו למשחק "
    זה כמו שיש לי את הסיפור שלי "אסון הטבע" ,כנראה הסיפור הכי מצליח שהיה איי פעם בפורום והכי ארוך והכי מושקע ,התחלתי לפתוח בספרות ,דיונים וסקרים על הסיפור
    משתמש אחד פנה אליי ואמר לי שזה לא הפורום של הסיפור ,אלא ספרות בכללי.
    לקחתי זאת לתשומת ליבי ושתקתי.
    אוקי.. אז אני מפתח פרויקט באופן סודי ולא משתף אותך בו..
    מה יש כאן לקחת לתשומת הלב- יש פרויקט שחצי מהפורום מכיר בו- בקרוב אני אתחיל לבקש עזרה כדי להאיץ בהתקדמותו ולהתחיל אותו- כי עד עכשיו עשיתי אותו לבד..
    לא מרצון- אלא מצורך לראות שיש לי תשתית מספיק רחבה כדי להריץ אותו בה.

ולגבי אנשים שנותנים לי את החומר למשחק ואני רק מנהל אותו- אני עובד קשה נורא בשביל זה, ואנשים נותנים לי לא יותר מכמה מילים- ביניהם CAPTAIN CHARISMA שאחד הרעיונות הם שלו.. והוא הגיב כאן
    ...

אז ראיתם 6 פייקים..
    אם זה היה 2 של נינטנדו הייתם כבר מתחילים להזיע ולדמיין..
    תנו קצת אמון- ואני אחזיר לכם..
    תשמיצו- וזה לא יקדם אף אחד מאיתנו לשום מקום..

במוחד לא לבן אדם שפתח את האשכול הזה מלכתחילה- שמיד לאחר פתיחת הפורום פניתי אליו בהודעה פרטית לשיתוף פעולה מלא ולחשיפה מלאה של כל החומר הקיים של הפרויקט..
    מה אני יגיד- עוד מנהל שמחפש להרוס השקעה במקום לעודד אותה..

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •