שלום לכולם,
ברצוני להעיר מספר דברים הנוגעים לתת פורום החדש, הניפתח היום תחת לחץ של שני מישתמשים ספציפים מאוד בפורום.
ברצוני בראשית לציין כל הכבוד על הרעיון וההשקעה ביצירת פייקדקס ולנסות ליצור משהו שונה.
אבל, אני מביע היתנגדות רבה במיוחד לפתיחת התת פורום הזה בפורום.
דבר ראשון, אין זה מתאים שבן אדם, שחוץ מחמישה פייקים, לא עשה דבר בפורום ידרוש כזה דבר לקבל תת פורום.
עם כל הכבוד על הלקיחת יוזמה לעשות משהו, בכיף. אבל תת פורום למשחק? ממש לא.
דבר שני, המשחק הזה שכולכם מדברים עליו. מישהו ראה ממנו משהו? כי אני, בתור מנהל חת"מ, לא ראיתי ממנו דבר חוץ מהפייקים שפורסמו בפורום ציור ממחושב. חוץ מזה אין שום היתחיבות כלשהי ש"המשחק" המדובר באמת יתבצע. וגם אם כן, למה פורום שלם לזה?
אתה רוצה לשתף את הקהילה? בכיף! אבל שהם יבנו בשבילך את המשחק ואז אתה תנהל אותו? מה העיניין בזה?
דבר שלישי, גם בעבר שניפתחו פה פרוייקטים גדולים לדוגמא המירוץ למיליון והישרדות (בניהול ניצן והיטמן, אם אני לא טועה) גם הם היו פרוייקטים גדולים והם היסתדרו טוב מאוד בנושא אחד.
עם כל הכבוד לפרוייקט הזה, אין הוא שונה משאר המשחקים בחת"מ ועליו להיות כשאר המשחקים האחרים.
דבר רביעי, מה היחוד בדיוק במשחק הזה? אז אתה רוצה 60 שחקנים ובונה עולם חדש. אז? כל משחק הוא מיוחד בדרכו ובכל משחק יכול להיפתח עולה חדש על פוקימון ויכולים להביא פייקים מושקעים שהכינו. (לדוגמא אליעד- בעבר מנהל ציור ממחושב. פתח משחק עם הפייקים שהוא יצר. אני לא זוכר שהוא היתלנון על זה שהמשחק שלו יותר מיוחד מכולם). קודם תכין את המשחק, תסיים את הפייקדקס ותראה לאן זה הולך. למה ישר לדרוש משהו שלא חובה מגיע לך?
דבר חמישי, במידה ועכשיו התת פורום הזה ניפתח. כל אחד בעל כריזמה גבוהה והיתחברות לאדון אנינגדההנהלה יקבל תת פורום משלו בשביל לניהול משחק?
ממש ממש לא. המשחק שלך לא מוכן אפילו ואתה כבר חושב שהוא יותר טוב משל כולם.
לא בזמן הניהול שלי.
דבר שישי,לכל אחד שקפץ לומר בעד. אתם יודעים בכלל על מה אמרתם בעד? ראיתם את המשחק אי פעם או שראיתם רק את הפייקים?
תחשבו לפני שאתם קופצים.
אף אחד לא ראה כלום ועכשיו זה הכל חול (וניראה לי שאתם יודעים את ההמשך).
לסיכום, אני מתנגד בתוקף לתת פורום הזה מכיוון שאין כיום שום דבר שאפשר להיתבסס עליו על פתיחת תת פורום.
כיום יש רעיונות והכל טוב ויפה.
אבל בפועל אין כלום.
אתם תומכים במשהו שאתם לא ראיתם ובכלל לא יודעים שיצא לפועל.
לייטסורד- תתחיל לכתוב את המשחק, תסיים את הפייקים שלך ואז נראה איפה זה מתקדם. בשביל משחק לא ינתן לכל אחד תת פורום משל עצמו בגלל שכביכול המשחק יותר מושקע.
אם באמת המשחק שלך יותר מושקע, תוכיח.
כרגע אין לך כלום ולכן אני תנגד בכל דרך שהיא להמשך התת פורום הזה.
תודה ולילה טוב.