Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    'הסקאוטים שלנו השיגו 10/10 כאשר החתימו אותו לפני המונדיאל' אומר סר אלכס פרגוסון.

מנצ'סטר יונייטד חסכה מליונים כאשר החתימה את הכוכב המקסיקני חבייאר הרננדס לפני הופעותיו בגביע העולם, אמר המנג'ר אלכס פרגוסון ביום שני.

הרננדס, יוכל לשחק נגד כוכבי הליגה האמריקאית בחמישי.

פרגוסון, שיחכה לחדשותיו של המקסיקני בן ה-22 בנוגע לכשירותו לפני שיחליט האם לשחק איתו, שילם כפול עבור סקאוטי המועדון על כך שהביאו את החלוץ מהמועדון במקסיקו.

"אני חושב שהסקאוטים שלנו ראויים ל10/10 כוכבים על כך שהחתימו אותו לפני המונדיאל ואני חושב שאם היינו מנסים לנהל משא ומתן אחרי המונדיאל המחיר היה עולה בהרבה כסף" אמר פרגוסון.

"אני חושב שהרבה קבוצות היו מתעניינות בו והיו משלמות כפול 2 או 3 יותר מאיתנו".

http://www.vancouversun.com/sports/M...090/story.html
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית...

1312

תקליקו על הביצה ואני יקליק על שלכם שלחו ה"פ ואני יקליק

2. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    מנצ'סטר מומחים בהבאת כישרונות(כולל את רונאלדו הבוגד)
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

3. משתמש מנוסה
    זה פרגוסון שאני מכיר, הוא מביא את הרכשים הכי טובים שאפשר במחירים הכי נוחים, ועושה מהם כוכבים עתידיים.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RockStar:D צפה בהודעה
    מנצ'סטר מומחים בהבאת כישרונות(כולל את רונאלדו הבוגד)
    חחח אחי אני לא מבין אותך על מה אתה קורא לו בוגד הוא רצה לעבור ובזכותו לקחנו 3 אליפויות ברצף ומי שיגיד שלא שיראה את כל העונות משחק משחק כמוני וישנה את דעתו.
    אנחנו עשינו עליו קופה של 94 מיליון יורו ריאל מדריד יצאה פראיירית ברמות למרות שהוא מקצוען אמיתי ואני לא מכיר מקצוען יותר ממנו אבל פרגוסון בהחלט בנה קבוצה מגובשת שחקנים שמשחקים משחק קבוצתי.

צריך להבין מנצ'סטר עברה שינוי דרסטי בסגנון המשחק שלה במקום לשחק רק עם האגפים פרגוסון נתן לפלטצ'ר את ההזדמנות בהרכב ופלטצ'ר הוכיח שהוא בורג חשוב עם הניסיון של סקולס והיכולת המעולה של קאריק(שלא ממש הרשים העונה) וגם גיבסון קיבל פה ושם דקות והוכיח שהוא כישרון אמיתי.
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית...

1312

תקליקו על הביצה ואני יקליק על שלכם שלחו ה"פ ואני יקליק

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •