רשומים 1-4
דף שמור
שם משתמש:guylamed
שם במשחק:גיא
תמונת מאמן/תיאור:

רקע: ילד למשפחה עשירה שמעסיקה פוקימונים כעובדים בבית מחליט יום אחד למרוד ב"משטר" של הוריו ומשחרר את כל הפוקימונים שעבדו בבית לטבע, לאיפה שהם צריכים להיות. הורי הילד כעסו עליו מאוד בגלל זה, הילד אמר להם שהוא עשה את זה לטובת הפוקימונים, אבל הוריו לא הבינו את המשמעות של טובת הפוקימונים והילד, שלא רצה לחיות עם הורים כאלה, ברח מהבית.בדרכו ליציאה מהעיר הוא נתקל בפרופסור _____(הפרופסור שיהיה במשחק) סיפר לו את הסיפור ואמר לו שהוא רוצה להתחיל את המסע שלו, הפרופסור הלך למעבדה והביא לילד את מה שהוא צריך (ציוד, כסף ופוקימון התחלתי). הפרופסור סיפר לגיא על שלושת אבני הרג'ים ועל הכוח העצום של רג'יגיגאס, הוא הסביר לגיא על המסע שהוא הולך לעבור ועל חשיבותו הרבה.
פוקימון התחלתי: שינקס
חפצים התחלתיים:פוקדע,5 פוקדורים,כובע
הערות:
פוקימונים:
שינקס
2.
שם משתמש: darkon10000
שם במשחק: רין סקייטר.
תמונת מאמן/תיאור: רין בעל חיוך שקט וחסר הבעה, עיניים חומות-זהובות ושער חצי שחור חצי בלונדי קצוץ לקוצים, בעל פוקר פייס אבל לפעמים חוסף חיוך מטורף של התלהבות.
אוהב ללבוש חולצה אדומה ומכנסי שרוול עם דוגמות דרקונים, ולפעמים מסתובב עם גלימה שחורה אדומה.
רקע: רין היה בן למשפחה שבה אימו הייתה מתאמת ואביו היה מאמן פוקימונים, רין תמיד חיכה לרגע שבו יוכל להיות כמו אביו, אך עד אז רין פשוט אסף כול פריט פוקימונים אפשרי.
הוא אהב לעזור לפוקימונים ותמיד התנדב לעזור לאחות ג'וי בימים פנויים, כמו כן הוא חיי במחוז סינו ויותר מכול אהב לצפות בקרבות של סינת'יה, היא הייתה הגיבורה שלו לא פחות מאביו ואימו.
לפעמים רין היה יוצא ליער, שם הכירו אותו כמעט כול הפוקימונים, הוא היה מאכיל אותם בפופינים, מלטף ומשחק איתם, בכול הזדמנות שהייתה לו הוא אהב כול פוקימון ופוקימון.
ועכשיו כאשר הוא יכול להיות ליד סינת'יה, לפעול לצד הגיבורה שלו, הוא לא יהסס לרגע ויקח כול אפשרות!.
פוקימון התחלתי: גיבל.
הערות: וואי כמה זמן אני מחכה למשחק פוקימון טוב.
פוקימונים:
גיבל
3.
שם משתמש:BeHappy
שם במשחק: דיפ
תמונת מאמן/תיאור: בלונדיני , עיינים כחולות..
רקע: דיפ נולד לאם חד הורית , הוא גדל ללא אב ועם אח קטן מעצבן. דיפ תמיד חלם על צ'רמנדר ועל איך שהוא יתפתח בסופו של דבר לצ'אריזרד , לא היה לילה שדיפ לא חלם על צ'ארמנדר.
דיפ הוא ילד חביב ומנומס , לא אוהב שמתגרים בו. אוהב להלחם בכל הכוח.
אביו ניסה ליצור איתו דרך לדבר. איך נכשל , לפני כשנה אביו בא אליו והציג לו את כל הפוקימונים היפים שיש לו , דיפ התלהב ובסופו של דבר דיפ התלהב והחליט לצאת למסע גם.
הדבר הכי אהוב על דיפ זה הפוקימון שלו , הוא לעולם לא יתן שהפוקימון שלו יושפל או יובס , כמו שאמרתי תמיד ילחם בכל הכוח ובכל הנשמה.
רוצה להלחם נגד חברו הטוב ביותר "ברי" ברי הוא שובב וממש ההפך מדיפ , כל הזמן מרמה במשחקים אך למרות זאת הם נשארים תמיד החברים הכי טובים.
המטרה שלו היא הייתה להיות מנהיג מכון , ולהביס את כל מי שיעמוד בדרכו , כיום הוא רק רוצה להיות מאמן פוקימונים ולהביס מאמני מכון.
ועכשיו דיפ מוכן להתחיל מסע חדש ומלא הרפתקאות ומאוד מקווה שלעשות אותם עם צ'ארמנדר.
פוקימון התחלתי: צ'רמנדר.
חפצים התחלתיים: פוקדע,5 פוקדורים,כובע
הערות: אין , אם אפשר בבקשה אז או לוקריו או קריינדוס. זה הפוקימונים הכי אהובים עליי בעולם.
4.
שם משתמש: TheChosenOne
שם במשחק: דסו
תמונת מאמן/תיאור: 1.78, שיער חום קצר ועיניים חומות, חולצה שחורה עם סמל בצורת יהלום לבן מעוצב קטן מקדימה
דגמח לבן עם חגורה שחורה ונעליים לבנות.
רקע:
לא נולדתי בעיר וורמיליון, אפילו לא במחוז קנטו, נולדתי בבית החולים "מרסי"(Mercy Hosptial) בעיר גולדנרוד שבמחוז ג'וטו
שלאחר פיגוע ההתאבדות בו מוכר כיום בשם "נו מרסי" (No Mercy), הייתי בן 14 כשזה קרה, הבום הגדול הזה שהרעיד את כול העיר, ואז הגיעו הצרחות.
17 אנשים נהרגו באותו היום, מייחסים את הפיגוע לצוות רוקט אף על פי שעוד לא ידוע בוודאות מי ארגן וביצע את הפיגוע.
זאת הייתה הפגישה הראשונה שלי עם "רוע" אמיתי, ביוםם הפיגוע שיחקתי עם חברים כדורגל במגרש הכדורגל לא רחוק מהבית חולים
ההדף מהפיצוץ הגיע גם אלינו, בדיוק בעטו לו כדור לשער ונאני קפצתי להדוף אותו, הפיצוץ העיף אותי על הקרקע.
יומיים אחרי זה הורי הודיעו לי שאנחנו עוזבים את העיר, לאחר הגברות האנרכיה בעיר הורי החליטו שמסוכן מידי להישאר בעיר.
אז ברחנו, אבי קורא לזה "נסיגה", הוא עדיין משתמש במוסגים מימי השירות הצבאי שלו.
כשהגענו לעיר פאלט לא הכרתי אף אחד, כול חיי גדלתי במטרופוליס גולדנרוד, עיר ללא הפסקה עם יחס של שלושה מכוניות לאדם.
המעבר לעיר פאלט היה מוזר, לקח לי הרבה זמן להתרגל, לאחר שניים הרגשתי סוף סוף הרגשתי בבית, היו לי חברים ולהורי הייתה עבודה
טובה ויציבה, למדתי בית ספר הקטן בעירה והייתי כמו כול אחד אחר, נכון הייתי אוטסיידר ונכון תמיד היה בי את הפחד שיום אחד אני ילך ברחוב
ושוב אני אשמע את הפיצוץ ואחריו את הצרחות. כשקיבלתי את המכתב שהזמין אותי להגיע לאי האסור ידעתי שזה ההזדמנות שלי להתחיל מחדש.
אני עכשיו מחכה בנמל של העיר וורמיליון, מחכה לספינה שתיקח אותי לאי האסור, להתחלה חדשה.
פוקימון התחלתי: נידורן (

)
הערות: מקווה להירשם.
פוקימונים:
נידורן