Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 45
  1. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים

קרדיט לWaluigi על הלוגו,קרדיט לMAMOSWINE/אליעד אל האימוץ של המשחק
    יש אישור מThe Cheshire Cat

עלילה
    במשחק אתם תגיעו לאי האסור, אי המלא אגדות של עולם הפוקימון, אתם תצטרכו לגלות את הפתרונות לכל התעלומות שבאגדות האלה, ולמצוא את המפלצת שעומדת מאחורי ההעלמות של כל האנשים באזור.

אז איך הכל התחיל:

"הוא ענקי.... הצילו .... הוא חזק מדי ...... לא!! ... הצי .. לו .." אלו הקולות האחרונים של החקורים שנשלחו לאי האסור.

"היום לפני 100 שנים נעלם ג'וני דופני, הוא השאיר אחריו כמה ספרים הנקרא ביותר מביניהם הוא האי האסור, אחרי תקופה ארוכה של מחקרים, החוקרים שלנו מצאו את מיקומו של האי האסור.
    החוקרים שלנו שטו לשם אבל אחרי תקופה מסוימת איבדנו איתם את הקשר, בימים אלנו אנחנו שולחים איילט פורים כדי שיעזור לחוקרים שלנו.
    איתם נשלח מאמנים מתחילים שיעזרו להם, נקווה שפרויקט זה יצליח." אמר מנהל הפרויקט באירוע העיתונאים.

"הכול בסדר באי כרגע, אוי לא!! מזה הדב............" הקשר האחרון עם אחד המדענים שהגיע לאזור

לפתע נשמעת בביתכם דפיקה בדלת ובכניסה עומד הדוור, הוא מגיש לכם מכתב ועליו הזמנה לאי האסור.
    ופוקדור שבתוכו נימצא הפוקימון הראשון שלכם.

יום למחרת
    אתם כבר על הספינה, חולפות כמה שעות ואתם רואים את האי מרחוק האי ענקי בגול של מחוז שלם, חולפת לה שעה ואתם מגיעים לאי כל המאמנים שעל הספינה יורדים ואתם אחרונים, לפתע אתם רואים שיש עיר ענקית באזור ויש בא מלא אנשים וזה ממש מוזר שאנשים נעלמו באי הזה.
    אתם מתחילים את המסע הגדול שלכם עכשיו, מעכשיו תגלו את סודות האי, ואת ההפתעות הגדולות.

מפה של האי האסור
    1. העיר תמוז
    ~ בעיר תוכלו למצוא מרכז פוקימונים, מכון פוקימוני עשב, תחרות מתאמים, פארק פוקימוני עשב, מקדש עתיק.
    ~ דרך מספר 1 ~ דרך זו היא בעצם שביל שלידו יש רק שיחים, ובהמשך הדרך גם יש אגם.
    2 העיר אומגה
    ~ בעיר יש תחרות קרבות, ותחרות מתאמים בה אפשר לזכות בסרט העיר אומגה, בעיר יש אזור של פוקימוני מעופף.
    3 יער אמבורג
    ~עוד מקומות באי יחשפו כאשר תתקדמו~יער מסוכן מאוד מלא פוקימוני פרא, צריך פוקימונים מאוד חזקים כדי לעבור את היער בשלום.
    4 בסיס צבאי
    בסיס צבאי נטוש, אשר משמש היום כמעבדה לניתוח פוקימונים פצועים ולחקר מחלות ונגיפים, הכניסה למקום אסורה.
    5 העיר ריצ'ארז
    בעיר יש מכון פוקימוני אש, בעיר יש קרקס ענקי שמי שמנצח בו בקרבות מקבל כל מני פרסים, בעיר יש גם בניין רדיו מלא הפתעות, בעיר יש גם בית ספר למאמנים.
    6 דרך 2-אזור יער עם עצי אורן בצדדים וביער יש בעיקר פוקימוני עשב.

מאמני מכון

ג'ולי
    מאמנת מכון העשב
    בעיר תמוז
    פוקימונים שיש לה:
    ;
    מראה המכון

~עוד מאמנים יחשפו בעזרתכם ~

תחרויות מתאמים
    תחרות העיר תמוז
    הסרט שמקבל המנצח:

מראה בניין התחרות

עוד מכוני תאום יחשפו ע" ההתקדמות שלכם במשחק
    לא להגיב

מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

2. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    מאמנים שבאו איתכם לאי
    גרי אוק
    מידע: גרי אוק הוא נכדו של פרופסור אוק, הוא נשלח אל האי האסור כדי לחקור אותו, הוא בעל חוכמת חיים ופוקימונים חזקים
    פוקימונים:
    ;

אוגי
    מידע: אוגי מדען צעיר הוא מאמן מתחיל והוא העוזר של גרי אוק.
    פוקימונים:
    ;

מרינה
    מידע: היא אחת מהפעילות בצוות סודי הפועל למצוא פוקימונים נדירים ומסוכנים ולעצור אותם
    פוקימונים:

סנתייה
    מידע: סנתייה היא אלופת ליגת האלופים של סינו, היא בעלת פוקימונים חזקים מאוד והיא תעזור לכם במסע.
    פוקימונים:

אלידו
    מידע: לא ידוע הרבה על אלידו הוא עלה על הספינה והיה מאוד שקט במה שהוא עשה בה.
    פוקימונים:
    לא ידוע

מאמנים שפגשתם/שתפגשו באי

אלביס
    מידע: אלביס הוא המנצח הקודם של ליגת האי האסור, הוא בעל קשר מיוחד עם הפוקימונים שלו, ובעל פוקימונים חזקים במיוחד, גם השנה הוא ינסה את מזלו בליגה הרגילה ובליגת האלופים.
    פוקימונים:
    ;

קוין
    מידע: קוין זכה מקום שני בליגה, הוא שונא מאוד את אלביס, היריבות ביניהם חזקה מאוד, והקרבות ביניהם מפתעים הרבה מאמנים בכל פעם מחדש, מאז הליגה קוין החליף את צוות הפוקימונים שלו כמעט 10 פעמים לכן כל פעם שנילחמים מולו הוא מפתיעה בפוקימון חדש.
    פוקימונים:

ג'י. סי
    מידע: מדען משוגע מאוד, אומרים שהוא בתהליכי המצאה של נוזל שהופך פוקימונים חזקים יותר, אבל כאשר שמעו את זה המשטרה והפרופסורים האחרים נסו להכניס אותו לכלא אבל הוא ברח ולא ידוע על מקום המצאו.
    פוקימונים:

פדמה
    מידע: פדמה היא גיישה יפנית הנימצאת במקדש שליד העיר רוקבוק, היא יודעת היכן נימצא רג'ירוק, אבל כדי לגלות היכן הוא נימצא צריך לנצח אותה בקרב, רבים ניסו אבל לפדמה פוקימונים בעלי יכולות מיוחדות.
    פוקימונים:
    ;
    עוד יתגלו בהמשך
    היריבים שלכם
    כשתתקדמו יתגלו היריבים שלכם
    פרסים
    הראשון שינצח במכון הראשון יקבל ביצת פוקימונים הזוכה הוא: ?
    הראשון שינצח בתחרות המתאמים יקבל פיצ'ו הזוכה הוא: ?
    הראשון שיתפתח את עמוד 10 יקבל את אחד מההתחלתיים מהדור הרביעי. הזוכה הוא :?
    הראשון שיפתח את עמוד 25 יקבל פוקדור ריק הזוכה הוא : ?
    הראשון שיפתח את עמוד 40 יקבל מאסטר בול הזוכה הוא : ?
    הראשון שפותח את עמוד 65 מקבל את אחד ההתחלתיים מהדור השני על פי בחירתו הזוכה הוא: ?
    הראשון שפותח את עמוד 80 מקבל כרטיס שבעזרתו אתה יכול לעבור ישר לעיר הבא שיש בה במכון מתי שאתה רוצה, בלי ללכת בשביל שמוביל עליה. הזוכה הוא: ?
    הראשון שיפתח את עמוד 100 יקבל סכיזור הזוכה הוא:?
    טופס ההרשמה
    שם משתמש:
    שם במשחק:כינוי שתרצו
    תמונת מאמן/תיאור:תמונה או תיאור של המאמן
    רקע:5 שורות לפחות ושיהיה מושקע
    פוקימון התחלתי:לא אגדיים עם 3 התפתחויות
    חפצים התחלתיים:לא לגעת
    הערות:
    לא להגיב
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

3. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    מידע חשוב

אגדת אבני הרג'ים:
    לפני כ100 שנים במקדש עתיק באחד מן הערים, היה מן פסל עליו היו שלושת אבני הרג'ים, אבנים אלו הביאו איזון לעולם, אבל כאשר האבנים נלקחו ממקומם האיזון הופר, ונוצר כאוס רציני.
    הכאוס הוא רג'יגי'גאס, הוא ענקי מאוד ויכול להשמיד את האי טוב יום וחצי עם רגליו וגופו הענקיים, כדי לעצור אותו צריך להחזיר את כל האבנים למקומם, ואז רג'יג'יגאס יחזור לתרדמת בה הוא היה.

קבוצות מאמנים

קבוצת בלבאזור
    מנהיג הצוות : סנתייה
    משתמש הנימצא בצוות: ?
    מאמנים שנמצאים בצוות.
    התאומות פוצ'י ומוצ'י
    פוקימונים:

טומי
    פוקימונים:
    ;

קבוצת סקווירטל
    מנהיג הצוות: אוגי
    מאמנים בצוות:
    שרון
    פוקימונים:
    ;
    לני
    מידע: מאמן מתחיל שקיבל הזמנה לאי האסור.
    פוקימונים:

קבוצת צ'ארמנדר
    מנהיג הצוות: מרינה
    מאמנים בצוות:
    שירה
    פוקימונים:

פרולינו
    פוקימונים:
    ;;

קבוצת פיקאצ'ו
    מנהיג הצוות : לא יודע
    משתמש הנימצא בצוות:?
    מאמנים שנמצאים בצוות.
    ליזי
    פוקימונים:
    ;
    רג'י
    פוקימונים:

התחלה
    הגעתם לאי האסור והלא ידוע ואתם צועדים לעבר העיר הגדולה,אתם מסתכלים על העיר הענקית הזאת ואתם מתהלכים בה ומסתכלים למעלה על גורדי השחקים ופתאם אתם נתקעים בילד קטן ומפילים אותו.
    מה תעשו?

נערך לאחרונה על ידי Dr.Dre, 07-30-2010 בשעה 12:36 AM
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

4. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    רשומים 1-4
    דף שמור
    שם משתמש:guylamed
    שם במשחק:גיא
    תמונת מאמן/תיאור:
    רקע: ילד למשפחה עשירה שמעסיקה פוקימונים כעובדים בבית מחליט יום אחד למרוד ב"משטר" של הוריו ומשחרר את כל הפוקימונים שעבדו בבית לטבע, לאיפה שהם צריכים להיות. הורי הילד כעסו עליו מאוד בגלל זה, הילד אמר להם שהוא עשה את זה לטובת הפוקימונים, אבל הוריו לא הבינו את המשמעות של טובת הפוקימונים והילד, שלא רצה לחיות עם הורים כאלה, ברח מהבית.בדרכו ליציאה מהעיר הוא נתקל בפרופסור _____(הפרופסור שיהיה במשחק) סיפר לו את הסיפור ואמר לו שהוא רוצה להתחיל את המסע שלו, הפרופסור הלך למעבדה והביא לילד את מה שהוא צריך (ציוד, כסף ופוקימון התחלתי). הפרופסור סיפר לגיא על שלושת אבני הרג'ים ועל הכוח העצום של רג'יגיגאס, הוא הסביר לגיא על המסע שהוא הולך לעבור ועל חשיבותו הרבה.
    פוקימון התחלתי: שינקס
    חפצים התחלתיים:פוקדע,5 פוקדורים,כובע
    הערות:
    פוקימונים:
    שינקס

2.
    שם משתמש: darkon10000
    שם במשחק: רין סקייטר.
    תמונת מאמן/תיאור: רין בעל חיוך שקט וחסר הבעה, עיניים חומות-זהובות ושער חצי שחור חצי בלונדי קצוץ לקוצים, בעל פוקר פייס אבל לפעמים חוסף חיוך מטורף של התלהבות.
    אוהב ללבוש חולצה אדומה ומכנסי שרוול עם דוגמות דרקונים, ולפעמים מסתובב עם גלימה שחורה אדומה.
    רקע: רין היה בן למשפחה שבה אימו הייתה מתאמת ואביו היה מאמן פוקימונים, רין תמיד חיכה לרגע שבו יוכל להיות כמו אביו, אך עד אז רין פשוט אסף כול פריט פוקימונים אפשרי.
    הוא אהב לעזור לפוקימונים ותמיד התנדב לעזור לאחות ג'וי בימים פנויים, כמו כן הוא חיי במחוז סינו ויותר מכול אהב לצפות בקרבות של סינת'יה, היא הייתה הגיבורה שלו לא פחות מאביו ואימו.
    לפעמים רין היה יוצא ליער, שם הכירו אותו כמעט כול הפוקימונים, הוא היה מאכיל אותם בפופינים, מלטף ומשחק איתם, בכול הזדמנות שהייתה לו הוא אהב כול פוקימון ופוקימון.
    ועכשיו כאשר הוא יכול להיות ליד סינת'יה, לפעול לצד הגיבורה שלו, הוא לא יהסס לרגע ויקח כול אפשרות!.
    פוקימון התחלתי: גיבל.
    הערות: וואי כמה זמן אני מחכה למשחק פוקימון טוב.
    פוקימונים:
    גיבל
    3.
    שם משתמש:BeHappy
    שם במשחק: דיפ
    תמונת מאמן/תיאור: בלונדיני , עיינים כחולות..
    רקע: דיפ נולד לאם חד הורית , הוא גדל ללא אב ועם אח קטן מעצבן. דיפ תמיד חלם על צ'רמנדר ועל איך שהוא יתפתח בסופו של דבר לצ'אריזרד , לא היה לילה שדיפ לא חלם על צ'ארמנדר.
    דיפ הוא ילד חביב ומנומס , לא אוהב שמתגרים בו. אוהב להלחם בכל הכוח.
    אביו ניסה ליצור איתו דרך לדבר. איך נכשל , לפני כשנה אביו בא אליו והציג לו את כל הפוקימונים היפים שיש לו , דיפ התלהב ובסופו של דבר דיפ התלהב והחליט לצאת למסע גם.
    הדבר הכי אהוב על דיפ זה הפוקימון שלו , הוא לעולם לא יתן שהפוקימון שלו יושפל או יובס , כמו שאמרתי תמיד ילחם בכל הכוח ובכל הנשמה.
    רוצה להלחם נגד חברו הטוב ביותר "ברי" ברי הוא שובב וממש ההפך מדיפ , כל הזמן מרמה במשחקים אך למרות זאת הם נשארים תמיד החברים הכי טובים.
    המטרה שלו היא הייתה להיות מנהיג מכון , ולהביס את כל מי שיעמוד בדרכו , כיום הוא רק רוצה להיות מאמן פוקימונים ולהביס מאמני מכון.
    ועכשיו דיפ מוכן להתחיל מסע חדש ומלא הרפתקאות ומאוד מקווה שלעשות אותם עם צ'ארמנדר.
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר.
    חפצים התחלתיים:
    פוקדע,5 פוקדורים,כובע
    הערות: אין , אם אפשר בבקשה אז או לוקריו או קריינדוס. זה הפוקימונים הכי אהובים עליי בעולם.
    4.
    שם משתמש: TheChosenOne
    שם במשחק: דסו
    תמונת מאמן/תיאור: 1.78, שיער חום קצר ועיניים חומות, חולצה שחורה עם סמל בצורת יהלום לבן מעוצב קטן מקדימה
    דגמח לבן עם חגורה שחורה ונעליים לבנות.
    רקע:
    לא נולדתי בעיר וורמיליון, אפילו לא במחוז קנטו, נולדתי בבית החולים "מרסי"(Mercy Hosptial) בעיר גולדנרוד שבמחוז ג'וטו
    שלאחר פיגוע ההתאבדות בו מוכר כיום בשם "נו מרסי" (No Mercy), הייתי בן 14 כשזה קרה, הבום הגדול הזה שהרעיד את כול העיר, ואז הגיעו הצרחות.
    17 אנשים נהרגו באותו היום, מייחסים את הפיגוע לצוות רוקט אף על פי שעוד לא ידוע בוודאות מי ארגן וביצע את הפיגוע.
    זאת הייתה הפגישה הראשונה שלי עם "רוע" אמיתי, ביוםם הפיגוע שיחקתי עם חברים כדורגל במגרש הכדורגל לא רחוק מהבית חולים
    ההדף מהפיצוץ הגיע גם אלינו, בדיוק בעטו לו כדור לשער ונאני קפצתי להדוף אותו, הפיצוץ העיף אותי על הקרקע.
    יומיים אחרי זה הורי הודיעו לי שאנחנו עוזבים את העיר, לאחר הגברות האנרכיה בעיר הורי החליטו שמסוכן מידי להישאר בעיר.
    אז ברחנו, אבי קורא לזה "נסיגה", הוא עדיין משתמש במוסגים מימי השירות הצבאי שלו.
    כשהגענו לעיר פאלט לא הכרתי אף אחד, כול חיי גדלתי במטרופוליס גולדנרוד, עיר ללא הפסקה עם יחס של שלושה מכוניות לאדם.
    המעבר לעיר פאלט היה מוזר, לקח לי הרבה זמן להתרגל, לאחר שניים הרגשתי סוף סוף הרגשתי בבית, היו לי חברים ולהורי הייתה עבודה
    טובה ויציבה, למדתי בית ספר הקטן בעירה והייתי כמו כול אחד אחר, נכון הייתי אוטסיידר ונכון תמיד היה בי את הפחד שיום אחד אני ילך ברחוב
    ושוב אני אשמע את הפיצוץ ואחריו את הצרחות. כשקיבלתי את המכתב שהזמין אותי להגיע לאי האסור ידעתי שזה ההזדמנות שלי להתחיל מחדש.
    אני עכשיו מחכה בנמל של העיר וורמיליון, מחכה לספינה שתיקח אותי לאי האסור, להתחלה חדשה.
    פוקימון התחלתי: נידורן ()
    הערות: מקווה להירשם.
    פוקימונים:
    נידורן

נערך לאחרונה על ידי Dr.Dre, 07-30-2010 בשעה 12:48 AM
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

5. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    רשומים 4-7
    דף שמור
    שם משתמש:elbaz2008
    שם במשחק:ג'יק

תמונת מאמן/תיאור:נמוך יחסית,בעל עיניים ירוקות ושיער חום בהיר...
    רקע:כשג'יק היה צעיר הוא למד בבית ספר לפוקימונים,כך שהיה לו ניסיון בפוקימונים.הוא תמיד העריץ את הפוקימון מולטרקס.

ג'יק גדל ולמד גם על האי האסור.הוא תמיד סקרן אותו.ואף חלם לבקר בו ולהפוך לאלוף המקומי שם.אביו היה מגדל פוקימוני אדמה.
    ג'יק אהב לעזור לו בגידולם ולמד כל מה שהוא צריך עליהם.אביו אפילו לימד אותו להלחם איתם.תמיד הפסיד לאביו אך יום אחד ניצח.
    הוא הרגיש שהוא טוב מספיק כדי לצאת למסע הפוקימונים שלו.יום אחד שכב בדשא ולפתע ראה את מולטרס עף מעליו!מולטרס הבחין בו נרגש וברח מהפחד.
    ג'יק שם לב שמולטרס עף לכיוון אי וישר הבין שזהו האי האסור. הוא ממש רצה לצאת למסע באי הזה.יום אחד פירסם גרי שכל המעוניינים להצתרף אליו למסע לאי האסור שישלח טופס ויהיה לו סיכוי להצתרף אליו.
    הפלא ופלא הוא זכה.וכך מצא את עצמו ג'יק על האוניה לאי האסור.
    פוקימון התחלתי:טרפינץ'
    חפצים התחלתיים:
    פוקדע,5 פוקדורים,כובע
    הערות: ללכוד אבסול\ויביל
    פוקימונים:
    טרפינץ'
    6.

שם משתמש:יגאל
    שם במשחק:יגאל
    תמונת מאמן/תיאור:
    רקע: יגאל ילד בישן שאין לו חברים חוץ מכמה פוקימוני פרא ההורים שלו חשבו שעם הוא יצא למסע פוקימונים הוא יקיר חברים חדשים גם אנשיים וגם פוקימונים יום לפני שהוא יצא למסע שלו אביו סיפר לו על המסע שלו אילו פוקימונים הוא תפס ושהוא הגיע לגמר ליגת הפוקימונים אבל הפסיד יגאל הבטיח לאביו שהוא לא רק השתתף בליגה הוא גם ינצח בה ושהוא ינצח בחמישה תחרויות פוקימונים כדי להישתתף בפסטיבל הגדול וגם לנצח בו אבל באותו יום שהוא קיבל את הפקימון הראשון שלו אביו נעלם ויגאל נשבע שהוא ימצא את אביו ויחזיר אותו הביתה בריא ושלם
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    הערות:לתפוס פיקאצ'ו
    פוקימונים:
    צ'ימצ'אר
    אפשר להגיב
    נערך לאחרונה על ידי Dr.Dre, 07-30-2010 בשעה 12:47 AM
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

6. משתמש סופר ספאמר
    שם משתמש:יגאל
    שם במשחק:יגאל
    תמונת מאמן/תיאור:
    רקע: יגאל ילד בישן שאין לו חברים חוץ מכמה פוקימוני פרא ההורים שלו חשבו שעם הוא יצא למסע פוקימונים הוא יקיר חברים חדשים גם אנשיים וגם פוקימונים יום לפני שהוא יצא למסע שלו אביו סיפר לו על המסע שלו אילו פוקימונים הוא תפס ושהוא הגיע לגמר ליגת הפוקימונים אבל הפסיד יגאל הבטיח לאביו שהוא לא רק השתתף בליגה הוא גם ינצח בה ושהוא ינצח בחמישה תחרויות פוקימונים כדי להישתתף בפסטיבל הגדול וגם לנצח בו אבל באותו יום שהוא קיבל את הפקימון הראשון שלו אביו נעלם ויגאל נשבע שהוא ימצא את אביו ויחזיר אותו הביתה בריא ושלם
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    הערות:לתפוס פיקאצ'ו
    נערך לאחרונה על ידי איתי., 07-30-2010 בשעה 12:37 AM

7. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    יש שתי מקומות שמורים לGUYLAMED,NILLASK
    יגאל:
    איפה הרקע O-O
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

8. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    שם משתמש:guylamed
    שם במשחק:גיא
    תמונת מאמן/תיאור:
    רקע: ילד למשפחה עשירה שמעסיקה פוקימונים כעובדים בבית מחליט יום אחד למרוד ב"משטר" של הוריו ומשחרר את כל הפוקימונים שעבדו בבית לטבע, לאיפה שהם צריכים להיות. הורי הילד כעסו עליו מאוד בגלל זה, הילד אמר להם שהוא עשה את זה לטובת הפוקימונים, אבל הוריו לא הבינו את המשמעות של טובת הפוקימונים והילד, שלא רצה לחיות עם הורים כאלה, ברח מהבית.בדרכו ליציאה מהעיר הוא נתקל בפרופסור _____(הפרופסור שיהיה במשחק) סיפר לו את הסיפור ואמר לו שהוא רוצה להתחיל את המסע שלו, הפרופסור הלך למעבדה והביא לילד את מה שהוא צריך (ציוד, כסף ופוקימון התחלתי). הפרופסור סיפר לגיא על שלושת אבני הרג'ים ועל הכוח העצום של רג'יגיגאס, הוא הסביר לגיא על המסע שהוא הולך לעבור ועל חשיבותו הרבה, גיא החליט שהוא לוקח את שינקס כפוקימון התחלתי.

פוקימון התחלתי: שינקס
    הערות:
    נערך לאחרונה על ידי guylamed, 07-30-2010 בשעה 12:27 AM סיבה: בדף תגובה זה היה 6 שורות וזה הספיק

9. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    שם משתמש: darkon10000
    שם במשחק: רין סקייטר.
    תמונת מאמן/תיאור: רין בעל חיוך שקט וחסר הבעה, עיניים חומות-זהובות ושער חצי שחור חצי בלונדי קצוץ לקוצים, בעל פוקר פייס אבל לפעמים חוסף חיוך מטורף של התלהבות.
    אוהב ללבוש חולצה אדומה ומכנסי שרוול עם דוגמות דרקונים, ולפעמים מסתובב עם גלימה שחורה אדומה.
    רקע: רין היה בן למשפחה שבה אימו הייתה מתאמת ואביו היה מאמן פוקימונים, רין תמיד חיכה לרגע שבו יוכל להיות כמו אביו, אך עד אז רין פשוט אסף כול פריט פוקימונים אפשרי, הוא אהב לעזור לפוקימונים ותמיד התנדב לעזור לאחות ג'וי בימים פנויים, ולא פספס הזדמנות לעשות לפוקימון חמים בלב.
    רין אהב לשמוע סיפורים, על פוקימונים אגדיים ונפלאותהיים, הוא אהב את גוראדון, קיוגר, דיאלגה, פאלקיה, ארסיאוס, כולם, יום אחד בספרייה הוא מצא את הסיפור על האי האסור, על רג'יג'אס, ועל שלושת העוזרים שלו, הרג'ים, הספר לא נכתב לפני הרבה זמן, והוא מצא בתחתית הספר כתובת, אליה ניתן לשלוח בקשה להצטרף למשלחת, הבקשה הייתה בתוקף עד עוד חודשיים מהיום, והוא שלח מכתב בקשה להתקבלות, בעיקר כי הוא שמע שהוא יוכל להיות לצד סינת'יה שמצטרפת.
    כמו כן הוא חיי במחוז סינו ויותר מכול אהב לצפות בקרבות של סינת'יה, היא הייתה הגיבורה שלו לא פחות מאביו ואימו.
    ועכשיו כאשר הוא יכול להיות ליד סינת'יה, לפעול לצד הגיבורה שלו, הוא לא יהסס לרגע ויקח כול אפשרות!.
    פוקימון התחלתי: גיבל.
    הערות: וואי כמה זמן אני מחכה למשחק פוקימון טוב.
    נערך לאחרונה על ידי darkon10000, 07-30-2010 בשעה 12:38 AM
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

10. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    יגאל:
    רקע כזה קצר
    Guylamed:
    אפילו שאין 5 שורות זה מספק,רשום
    דאר:
    הרקע קצר מדי תוסיף עוד איזה פרט קטן ואז אני אאשר
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

11. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    ציטוט פורסם במקור על ידי RockStar:D צפה בהודעה
    יגאל:
    רקע כזה קצר
    Guylamed:
    אפילו שאין 5 שורות זה מספק,רשום
    דאר:
    הרקע קצר מדי תוסיף עוד איזה פרט קטן ואז אני אאשר
    תודה רבה ולילה טוב

12. משתמש מנוסה
    שם משתמש: TheChosenOne
    שם במשחק: דסו
    תמונת מאמן/תיאור: 1.78, שיער חום קצר ועיניים חומות, חולצה שחורה עם סמל בצורת יהלום לבן מעוצב קטן מקדימה
    דגמח לבן עם חגורה שחורה ונעליים לבנות.
    רקע:
    לא נולדתי בעיר וורמיליון, אפילו לא במחוז קנטו, נולדתי בבית החולים "מרסי"(Mercy Hosptial) בעיר גולדנרוד שבמחוז ג'וטו
    שלאחר פיגוע ההתאבדות בו מוכר כיום בשם "נו מרסי" (No Mercy), הייתי בן 14 כשזה קרה, הבום הגדול הזה שהרעיד את כול העיר, ואז הגיעו הצרחות.
    17 אנשים נהרגו באותו היום, מייחסים את הפיגוע לצוות רוקט אף על פי שעוד לא ידוע בוודאות מי ארגן וביצע את הפיגוע.
    זאת הייתה הפגישה הראשונה שלי עם "רוע" אמיתי, ביוםם הפיגוע שיחקתי עם חברים כדורגל במגרש הכדורגל לא רחוק מהבית חולים
    ההדף מהפיצוץ הגיע גם אלינו, בדיוק בעטו לו כדור לשער ונאני קפצתי להדוף אותו, הפיצוץ העיף אותי על הקרקע.
    יומיים אחרי זה הורי הודיעו לי שאנחנו עוזבים את העיר, לאחר הגברות האנרכיה בעיר הורי החליטו שמסוכן מידי להישאר בעיר.
    אז ברחנו, אבי קורא לזה "נסיגה", הוא עדיין משתמש במוסגים מימי השירות הצבאי שלו.
    כשהגענו לעיר פאלט לא הכרתי אף אחד, כול חיי גדלתי במטרופוליס גולדנרוד, עיר ללא הפסקה עם יחס של שלושה מכוניות לאדם.
    המעבר לעיר פאלט היה מוזר, לקח לי הרבה זמן להתרגל, לאחר שניים הרגשתי סוף סוף הרגשתי בבית, היו לי חברים ולהורי הייתה עבודה
    טובה ויציבה, למדתי בית ספר הקטן בעירה והייתי כמו כול אחד אחר, נכון הייתי אוטסיידר ונכון תמיד היה בי את הפחד שיום אחד אני ילך ברחוב
    ושוב אני אשמע את הפיצוץ ואחריו את הצרחות. כשקיבלתי את המכתב שהזמין אותי להגיע לאי האסור ידעתי שזה ההזדמנות שלי להתחיל מחדש.
    אני עכשיו מחכה בנמל של העיר וורמיליון, מחכה לספינה שתיקח אותי לאי האסור, להתחלה חדשה.
    פוקימון התחלתי: נידורן ()
    חפצים התחלתיים:
    הערות: מקווה להירשם.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 07-30-2010 בשעה 12:40 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

13. אני ניניני אני סמל מיני
    שם משתמש:elbaz2008
    שם במשחק:ג'יק

תמונת מאמן/תיאור:נמוך יחסית,בעל עיניים ירוקות ושיער חום בהיר...
    רקע:כשג'יק היה צעיר הוא למד בבית ספר לפוקימונים,כך שהיה לו ניסיון בפוקימונים.הוא תמיד העריץ את הפוקימון מולטרקס.

ג'יק גדל ולמד גם על האי האסור.הוא תמיד סקרן אותו.ואף חלם לבקר בו ולהפוך לאלוף המקומי שם.אביו היה מגדל פוקימוני אדמה.
    ג'יק אהב לעזור לו בגידולם ולמד כל מה שהוא צריך עליהם.אביו אפילו לימד אותו להלחם איתם.תמיד הפסיד לאביו אך יום אחד ניצח.
    הוא הרגיש שהוא טוב מספיק כדי לצאת למסע הפוקימונים שלו.יום אחד שכב בדשא ולפתע ראה את מולטרס עף מעליו!מולטרס הבחין בו נרגש וברח מהפחד.
    ג'יק שם לב שמולטרס עף לכיוון אי וישר הבין שזהו האי האסור. הוא ממש רצה לצאת למסע באי הזה.יום אחד פירסם גרי שכל המעוניינים להצתרף אליו למסע לאי האסור שישלח טופס ויהיה לו סיכוי להצתרף אליו.
    הפלא ופלא הוא זכה.וכך מצא את עצמו ג'יק על האוניה לאי האסור.
    פוקימון התחלתי:טרפינץ'
    הערות:
    ללכוד אבסול\ויביל

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    שם משתמש:BeHappy
    שם במשחק: דיפ
    תמונת מאמן/תיאור: בלונדיני , עיינים כחולות..
    רקע: דיפ נולד לאם חד הורית , הוא גדל ללא אב ועם אח קטן מעצבן. דיפ תמיד חלם על צ'רמנדר ועל איך שהוא יתפתח בסופו של דבר לצ'אריזרד , לא היה לילה שדיפ לא חלם על צ'ארמנדר.
    דיפ הוא ילד חביב ומנומס , לא אוהב שמתגרים בו. אוהב להלחם בכל הכוח.
    אביו ניסה ליצור איתו דרך לדבר. איך נכשל , לפני כשנה אביו בא אליו והציג לו את כל הפוקימונים היפים שיש לו , דיפ התלהב ובסופו של דבר דיפ התלהב והחליט לצאת למסע גם.
    הדבר הכי אהוב על דיפ זה הפוקימון שלו , הוא לעולם לא יתן שהפוקימון שלו יושפל או יובס , כמו שאמרתי תמיד ילחם בכל הכוח ובכל הנשמה.
    שונא לדבר עם מישהו על דברים אישיים , אוהב לנסות דברים חדשים , שונא שבוגדים בו , שונא לקבל ביקורת רעה , מטובה הוא ישר מסמיק. ילד מוזר אפשר לומר.
    רוצה להלחם נגד חברו הטוב ביותר "ברי" ברי הוא שובב וממש ההפך מדיפ , כל הזמן מרמה במשחקים אך למרות זאת הם נשארים תמיד החברים הכי טובים.
    המטרה שלו היא הייתה להיות מנהיג מכון , ולהביס את כל מי שיעמוד בדרכו , כיום הוא רק רוצה להיות מאמן פוקימונים ולהביס מאמני מכון.
    ועכשיו דיפ מוכן להתחיל מסע חדש ומלא הרפתקאות ומאוד מקווה שלעשות אותם עם צ'ארמנדר.
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר.
    חפצים התחלתיים: לא נוגע.
    הערות: אין , אם אפשר בבקשה אז או לוקריו או קריינדוס. זה הפוקימונים הכי אהובים עליי בעולם.
    נערך לאחרונה על ידי BeHappy, 07-30-2010 בשעה 12:40 AM

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

15. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    שיניתי טיפה והוספתי חלקים, התקבלתי?
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •