Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    היה לי די משעמם היום אז החלטתי לעצב איזה מאמן. קצת צבעתי,קצת הוספתי,קצת גזרתי וזה מה שיצא:

1.ילד מאמן

2. מאמן רגיל

ציון + תגובות בונות בבקשה ותזכרו שזה הראשון שלי

(ההבדל בין שני המאמנים הוא הרגליים בלבד)

2. משתמש מנוסה
    זה יפה להתחלה, אבל הייתה צריך לעשות כמה חיבורים, העניין הוא בעריכת מאמן הוא ליצור מאמן חדש, אם לא ראיתה או שראיתה עשיתי מדריך, במדריך אני לוקח,ראש ממאמן אחד גוף ממאמן אחר, רגליים מאוד מאמן מחבר אותם ביחד, וככה בעצם יוצר מאמן חדש, עשיתה עבודה טובה, אבל יכולתה יותר, אבל תמשיך להתאמן, להתחלה זה מצויין 9/10

3. משתמש מנוסה
    שם: דור
    תודה על התגובה! ראיתי את המדריך שלך ודי נעזרתי בו בשביל חיבור אחת הידיים אצל שני המאמנים והרגליים אצל המאמן הילד. אני גם צבעתי אותו בצבעים פחות או יותר של מאמנים אחרים. בקשר לחיבורים אני באמת שמתי לב למשהו שלא ממש מסתדר לי שם... אבל לא נורא
    עוד תגובות?

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    תודה על התגובה! ראיתי את המדריך שלך ודי נעזרתי בו בשביל חיבור אחת הידיים אצל שני המאמנים והרגליים אצל המאמן הילד. אני גם צבעתי אותו בצבעים פחות או יותר של מאמנים אחרים. בקשר לחיבורים אני באמת שמתי לב למשהו שלא ממש מסתדר לי שם... אבל לא נורא
    עוד תגובות?
    כי צריך לדעת מה מתאים למה, לא זורקים סתם 4 מאמנים ובונים חדש, צריך לראות שהחלקים שאתה לוקח מתאימים, ולחבר אותם ביחד בקווי מתאר חדשים בהתאם לצורך, אני ממליץ לך להמשיך להכין מאמנים זה יעזור לך להשתפר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •