אני אוהב את הסיפור שלך כי הוא קל להבנה והוא די מהיר, יש לו אופי שאני אוהב אבל אני מקווה שהוא לא ישחרר את סידוט...
אחלה סיפור!
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אני גם לא אוהב להאריך הרבה כל פרק,-ככה זה יותר קצר וגורם לסיפור להיות הכי טוב כי לא מושכים סתם את הסיפור,(כמובן שבלא להאריך אני מתכוון ללהוסיף דברים רק בשביל שיהיה ארוך),ועם הוא ישחרר את סידוט או לא,-את זה תגלה בפרק הבא.
פוקימון-המסע הגדול
פרק 5-סידוט,-בחזרה אל הטבע!
התקרבתי ביחד עם סידוט אל מקור הקול,-בדרך נשמעו צעקות של פידג'י של ג'וני,אשר היו צעקות שנבעו מתוך כאב.
במהלך הדרך סידוט האיץ בי מספר פעמים שארוץ מהר יותר,ולאחר כעשרים דקות של הליכה הגעתי למקום ביער,ששם ראיתי את לא אחר מאשר ג'וני דורך ובועט בפידג'י שלו,-תוך כדי שהוא מקלל אותו ונוזף בו על הפסדיו הרבים,"סידוט,סיד!"אמר לי סידוט,"אתה רוצה שאני יעזור לפידג'י הזה?"שאלתי אותו,"עם כן,אז הבאת אותי לכאן סתם כי זה לא הפידג'י שלי,-ובכלל לא אכפת לי ממנו".
סידוט הפנה אלי מבט כועס,ובעט בי בחוזקה בבטן עם אחת מרגליו,"זה לא יעזור לך,אין סיכוי שאני יעזור לפידג'י הדפוק הזה!"אמרתי לו בכעס,מבטו של סידוט הפך לכועס עוד יותר,-ואז הוא ניסה לבעוט בי שוב,אך הפעם תפסתי אותו עם ידי,וזרקתי אותו על עץ אחד,-סידוט נפגע בצורה בינונית,-ומרוב זעם הוא ירה עלי מטח של קליע זרעים,התחמקתי מכמה מהם,-אך כמה מהם פגעו בי די קשה,"עם אתה כל-כך רוצה תלך לעזור לפידג'י הזה בעצמך ותעוף מכאן!"צעקתי עליו,-ואז הוא ירה עלי מטח נוסף של קליע זרעים,-שהפעם הוריד לי קצת דם,ואז הוא הסתער על ג'וני במתקפת חבטה,ג'וני נהדף מספר מטרים הצידה,וסידוט התחיל לדבר עם פידג'י,לא הבנתי על מה הם דיברו,אך לאחר שסיימו לדבר פידג'י קם לאט-לאט,ושניהם ברחו אל היער,"תחזור לכאן פוקימון מטומטם!"צעק ג'וני,והסתכל לכיוון שממנו בא הסידוט,"זה היית אתה!,-הכל בגלל הסידוט המטומטם שלך!"אמר ג'וני,"הסידוט הזה בכלל לא שלי יותר" אמרתי לו בחזרה,והלכתי בחזרה למרכז הפוקימונים,'מי צריך את הסידוט המחורבן הזה'חשבתי לעצמי,ונכנסתי למרכז הפוקימונים,נכנסתי לחדר שלי והלכתי לישון,"פאליגטור!!!",נשמעה צווחה איומה,ואז ראיתי את עצמי רץ כשמאחורי היו פאליגטור וטוטודיל,ואז נזכרתי,-זה היה היום שבו תפסתי את סידוט!,שני הפוקמונים רדפו אחרי ושיגרו לעברי משאבות הידרו,אקדחי מים וקרני קרח,ואז החלקתי על אבן והפוקדור שקיבלתי מאבי התגלגל מהכיס שלי,אבל שום סידוט לא עבר שם,-והכדור פשוט התגלגל והתגלגל,קמתי וניסיתי לתפוס אותו,אבל אז משאבת הידרו פגעה בי והטיחה אותי על עץ,נפצעתי קשה מאוד,-ואז ראיתי מולי את פאליגטור,מכין מתקפת סישוע,ניסיתי לזוז,אבל אז הוא תפס אותי מהחולצה,והשתמש במקפה חתך,המון דם ירד לי והיה סביבי,ואז ראיתי את סידוט מאחורי פאליגטור,-מהלך לו ביער,פאליגטור עמד להשתמש בסישוע עוד פעם,וסידוט לא עשה שום דבר,-ואז פאליגטור תקף אותי,התעוררי בבהלה,"אני חייב,למצוא את סידוט!"אמרתי בביטחון רב.
בפרק הבא:סידוט,חזור!
אחלה פרק אהבתי, הלוואי שסידוט יחזור אליו!
כנסו בבקשה:
תחממו:
ספוילר
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
אולי הוא יחזור ואולי הוא לא,-זה יקרה בפרק הבא.
כנסו בבקשה:
תחממו:
ספוילר
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
הפרק הזה יצא לי פחות טוב,אבל אני יפצה על זה בפרק הבא,בכל מקרה הינה הוא:
פוקימון המסע הגדול!
פרק 6-סידוט,חזור!
"סידוט,איפה אתה?"צעקתי בקול רם,תוך כדי שנכנסתי למערה קטנה מאוד בכדי לבדוק עם הוא שם,'כנראה שהוא גם לא כאן'חשבתי,והתיישבתי על אחד מהסלעים שהיו במערה לכמה דקות,-ולאחר שקמתי יצאתי מהמערה והמשכתי בחיפושים,חיפשתי את סידוט הרבה זמן,-בערך שעתיים,עד שלפתע ראיתי פאצ'יריסו,"היי אולי ראית במקרה סידוט?"שאלתי אותו,פאצ'יריסו הסתכל עלי לכמה דקות ולא עשה שום דבר,הייתי ממש מיואש שלפתע נזכרתי,-סידוט לקח איתו את פידג'י של ג'וני!,"ביחד עם סידוט הזה היה גם פידג'י פצוע"אמרתי בתקווה שפאצ'יריסו ראה אותו,ואז פאצ'יריסו הסתובב והתחיל לרוץ,-"הי תחכה לי"אמרתי לו ורצתי אחריו בשיא המהירות שלי,פאצ'יריסו רץ מהר מאוד,-ובנוסף הוא טיפס בדרך על סלעים ועל עצים,מה שהקשה עלי לעקוב אחריו עוד יותר,עד שלפתע הוא נכנס לתוך מקום אשר היה מוקף בעצים ובצמחים קוצניים,-ורק פוקימונים קטנים יכלו להיכנס אליו,"תחכה לי"אמרתי בקול מותש מאוד והתקדמתי,"איך אני יכנס לכאן"אמרתי,ואז ראיתי שאחד העצים מתמותת!,ראיתי את פאצ'יריסו יוצא משם,-והוא סימן לי להיכנס וחזר לשם,נכנסתי לשם וראיתי את לא אחר מאשר סידוט,שלידו היה מונח הפידג'י הפצוע של ג'וני שסאנבול ופאצ'יריסו האכילו בגרגירים,ובנוסף היו שם גם שני קאטרפים ופיצ'ו אחד,"היי סידוט אני כל-כך שמח שאתה בסדר,אני מצטער על מה שקרה,אז אולי תחזור אלי לצוות בבקשה?"שאלתי אותו,"סי,דוט דוט סידו סיד!"אמר סידוט,והקאטרפים כבלו אותי לעץ בעזרת המתקפה חוט פתיל,"סידוט מה קורה כאן?"שאלתי בפחד,ואז סידוט ירה לעברי קליע זרעים מוחלש,-ירד לי קצת דם,"ואז סידוט המשיך לדבר:"סידוט סיד דוט סיד דוט!"ואז סאנבול קרע את החוטים שהיו סביבי בעזרת מתקפת נשיכה,והשתמש במתקפת נהמה,"אתה רוצה שאני ילך אחרי כל הזמן שלקח לי למצוא את אותך?,אין סיכוי!"אמרתי,וסידוט ירה עלי מטח נוסף של קליעי זרעים,הצלחתי להתחמק מכולם,"סידוט בבקשה תחזור אלי"אמרתי לו,והוא התרחק מעט אחורה,וכל שאר הפוקימונים רצו להתחבא,"אני לא יפגע בך שוב,אני מבטיח"אמרתי לו,אבל הוא המשיך ללכת אחורה,ופתאום נשמעה צעקה "פאליגאטור!!!!!!"הסתובבתי אחורה,-ומולי ראיתי לא אחר מאשר פאליגטור,שראיתי ביום שתפסתי את סידוט "סידוט,עם נשתף פעולה נוכל לנצח אותו!"אמרתי,סידוט הנהן בראשו מכיוון שזאת הייתה הדרך היחידה,"קדימה סידוט תשתמש בהתמדה!"אמרתי בביטחון רב,ולאחר שסידוט השתמש בהתמדה,פאליגטור תקף בסופת שלג!,-אשר פגעה קשה מאוד בסידוט ועצרה את ההתמדה,"סידוט אתה בסדר?"שאלתי,סידוט לא יכל לזוז, ופאליגאטור התקדם לעברנו וירה משאבת הידרו "אל תדאג סידוט אתה תהיה בסדר!"אמרתי לו,ואז ראיתי שלידו נמצא גם פידג'י,-שעקב פצעיו הרבים לא היה יכול להתחבא,הרמתי את שניהם והתחלתי לרוץ,למזלי הצלחתי להתחמק ממשאבת ההידרו,-אך פאליגטור המשיך לרדוף אחרי,ומה שהכביד עלי עוד יותר בהתחמקות מפאליגטור היה המשקל של שני הפוקימונים שסחבתי,והפצעים שהיו לי כתוצאה ממתקפת קליע הזרעים שספגתי,ברחתי מפאליגאטור הרבה זמן,עד שהגעתי לגשר שחצה תהום,לא היה לי עוד לאן ללכת,הייתי חייב לחצות את הגשר,-אבל פאליגאטור יכל להרוס אותו בכל רגע ולגרום לי ליפול לתהום,"על החיים ועל המוות!"אמרתי,אבל כאשר עמדתי לחצות את הגשר פידג'י עצר בעדי,-כנראה שהוא החלים,פידג'י סימן לי לזוז הצידה ולהשאיר את זה לו,וכאשר פאליגטור בא לתקוף אותי פידג'י תקף אותו בסופה,ועף לצד השני של הגשר,-מרוב זעם פאליגאטור עלה על הגשר וכאשר הוא בא לתקוף את פידג'י במתקפת סישוע,פידג'י השתמש בסופה על החבלים שהחזיקו את הגשר והם נקרעו!,פאליגטור התחיל ליפול,ואז הוא השתמש במשאבת הידרו על פידג'י,שנפגע,התעלף והתחיל ליפול גם הוא,ואז פאליגאטור תפס אותו בידו,-וריסק אותו,"פידג'יייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!"צרח פידג'י,-ולאחר כמה דקות נשמעה גם צעקתו של פאליגטור,שהתרסק בתחתית התהום,כל הפוקימונים שהתחבאו באו לראות מה קורה,סידוט סיפר להם מה קרה,כשפתאום הם שמעו צעקה:"פידג'י!"זה היה לא אחר מאשר פידג'י!,-אשר היה פצוע מאוד אבל למרות זאת הצליח לעוף ולצאת מהתהום,-ואז הוא התעלף שוב,"אל תדאגו פידג'י וסידוט,אני יקח אותכם למרכז הפוקימונים,-ותודה לכם,בזכותכם מצאתי את הסידוט שלי"הודתי לפוקימונים,-והתקדמתי בשיא המהירות לעבר מרכז הפוקימונים.
בפרק הבא:קרב המכון הראשון!,לשבור את ההגנה האולטימטיבית!
אחלה פרק, הכי הייתי מתוח בסוף.
זאת אומרת שעכשיו הפידג'י גם שלו?
נ.ב. אני ממליץ לך לשים את הפוקימונים שלהם/שהיו להם בתוך ספויילר עבור מי שרוצה להתחיל לקרוא את הסיפור.
כנסו בבקשה:
תחממו:
ספוילר
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
הוא לא זרק עליו פוקדור,-אז עדין לא,אבל אולי זה יקרה בפרק הבא,ויש ל שאלה,איזה סוג אתם רוצים שיהיה למכון הראשון?,האפשרויות הן:
1.חשמל
2.חרק
3.רגיל
כנסו בבקשה:
תחממו:
ספוילר
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
טוב,-רציתי בהתחלה לעשות את זה פרק אחד,-אבל בסוף ראיתי שזה יהיה ממש ארוך,-ולא נוח לקריאה,אז אני החלטתי לעשות את זה בשני חלקים,ובקשר לסקר,-בגלל שהצביעו בו קצת והיה תיקו החלטתי לוותר עליו,בכל מקרה,-הינה הפרק החדש:
פוקימון המסע הגדול!
פרק 7-קרב המכון הראשון!,לשבור את ההגנה האולטימטיבית! חלק א'
העיר סאנטייט,-עיר רגילה אשר כל האנשים בה רגועים מאוד,נו טוב,-כולם חוץ מאחד,"תנו לי לעבור"אמרתי בעודי רץ לכיוון מרכז הפוקימונים בשיא המהירות,לא הסתכלתי לשום כיוון,-ולכן בטעות נכנסתי לזירה של קרבות פוקימונים,פתאום משהו נתן לי אגרוף בבטן,-ונפלתי על הרצפה,"היי אתה
בסדר?"שאל אותי קול מסויים,קמתי מהרצפה וראיתי מולי נערה,"כדאי שתסתכל לאן שאתה הולך"היא אמרה,"נו,מתי אנחנו ממשיכים את הקרב"נשמע קול מהצד השני של הזירה,הסתכלתי לשם וראיתי את לא אחר מאשר ג'וני,שלידו היה צ'ימצ'אר שכנראה היה שייך לו,"מצטערת אבל אנחנו נצתרך לדחות את הקרב הזה למועד אחר"היא אמרה,"הכל באשמתך,-בגללך אני צריך לחכות עוד זמן בשביל לזכות בתג שלי!"אמר לי ג'וני בכעס,"אתה מתכוון ש..."התחלתי לדבר,אך ג'וני קטע את דברי באמצע ואמר:"כן,ליזה היא מנהיגת מכון"ואז הוא הבחין בסידוט ופידג'י,"אני רואה שהצלחת להשיג בחזרה את הפוקימונים העלובים האלה,-אתה יכול לשמור את הפידג'י העלוב הזה עם אתה רוצה"הוא אמר וזרק לעברי פוקדור,לקחתי אותו והכנסתי לתוכו את פידג'י,ואז לקחתי את הפוקדור של סידוט והכנסתי אותו לתוכו,"טוב,אין לי זמן לדבר,-אני צריך לרפא את הפוקימונים שלי"אבל בדיוק שעמדתי ללכת למרכז הפוקימונים ליזה אמרה לי:"אז אני מבינה שאתה מאמן פוקמונים,-עם כן יש לי דרך לפצות אותך על מה שקרה כאן,-אחרי שתרפא את הפוקימונים שלך תבוא לכאן להילחם איתי בקרב מכון" "בסדר" אמרתי במהירות ורצתי לכיוון מרכז הפוקימונים,-ואחרי שנכנסתי אליו נתתי לאחות ג'וי את הפוקדורים שלי,לאחר שהאחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלי,הוצאתי אותם מהפוקדורים,"פידג'י מכיוון שג'וני נטש אותך אתה יכול ללכת,-אבל עם תחפוץ בכך אני אשמח עם תצתרף אלי"פידג'י הנהן בראשו ונראה שמח מאוד,"אוקיי,תקשיבו עכשיו יש לנו קרב מכון"אמרתי,וסידוט ופידג'י נראו מבולבלים,"קרב מכון זה שנלחמים נגד מאמן,-ועם מנצחים אותו מקבלים תג,-ועם יש לך שמונה תגים שונים אתה הולך לליגת הפוקימונים,שני הפוקימונים הנהנו בראשם לאות הסכמה,החזרתי אותם לפוקדורים והלכתי לזירה,כאשר הגענו לזירה ליזה חיכתה לנו שם,-"הקרב יהיה אחד על אחד"היא אמרה,"אוקיי"אמרתי והכנתי את הפוקדור של סידוט,-"צאי לדיבה!"ליזה אמרה וזרקה את הפוקדור,"סידוט צא!"אמרתי והוצאתי את סידוט מהפוקדור,שני הפוקימונים בחנו את היריבים שלהם היטב,-וחיכו לפקודה מהמאמנים שלהם,,סידוט תשתמש בהתמדה!",אמרתי,"לדיבה תשתמשי באגרוף מאך!"ליזה אמרה,ולדיבה תקפה את סידוט באגרוף מאך שפגע בו די קל,"לדיבה תתקפי באגרוף מאך בלי הפסקה!"אמרה ליזה,-ולדיבה תקפה את סידוט באגרוף מאך,-ואז באגרוף מאך נוסף,אשר פגעו בו בצורה בינונית,לפתע סידוט זהר באור לבן,ואז האור הלבן התחיל להתפשט בכל האזור,חייכתי חיוך ניצחון,'עוד מעט אני יזכה בתג הראשון שלי!'חשבתי בשמחה,-ולאחר כמה שניות שהאור הלבן נעלם ראיתי את סידוט מותש מהמכות שהוא ספג ומהמתקפה שהוא ביצע,ואת לדיבה מרחפת באוויר ללא פגע!
בפרק הבא: קרב המכון הראשון!,לשבור את ההגנה האולטימטיבית! חלק ב'
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)