"שמי הוא ג'יק..תרצה אולי להצתרף אלי למכון הראשון?ג'יק:הילד הקטן אומר שזה בסדר ושואל אותך לשמך,והוא אומר שקוראים לו ג'רסי והוא הבן של הפרופסור לאקי
"שמי הוא ג'יק..תרצה אולי להצתרף אלי למכון הראשון?ג'יק:הילד הקטן אומר שזה בסדר ושואל אותך לשמך,והוא אומר שקוראים לו ג'רסי והוא הבן של הפרופסור לאקי
קרדיט ענק לרועי!
1 (כי ההודעות לא מסדרות בלי זה..).
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
ג'יק:הילד אומר שהוא רוצה שתלווה אותו עד למעבדת הפרופסור כי הוא מאחר לארוחת צהריים מה תעשה?
דיפ:אתה הולך למעבדת הפרופסור ואתה נכנס בדלת המעבדה ואתה רואה שהמעבדה מבולגנת ובידרילים תוקפים את הפרופסור,מה תעשה?
דסו:אתה ממשיך ללכת ופתאם אתה רואה את הילד שנתקלת בו נלחם בבריון גדול,מה תעשה?
דאר:אתה מתהלך בעיר ואתה פתאם רואה את גרי אוק עם הפוקימונים שלו מדבר עם סינתיה בפינה מה תעשה?
ואני עכשיו גומר כי אני צריך לקום מחר מוקדם בבוקר מצטער.
נערך לאחרונה על ידי Dr.Dre, 07-30-2010 בשעה 12:59 AM
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
"בשמחה חמוד"אומר לו.אלווה אותו ומיד אגש למכון הראשון שלי.ג'יק:הילד אומר שהוא רוצה שתלווה אותו עד למעבדת הפרופסור כי הוא מאחר לארוחת צהריים מה תעשה?
קרדיט ענק לרועי!
שם משתמש: ranrevah
שם במשחק: רן
תמונת מאמן/תיאור:
רקע: רן נולד לזוג הורים ממעד גבוה מאוד אביו היה מנהיג מכון חזק בעבר ואימו מטפלת בביצים בחוות פוקימונים.. בעבר אימו הייתה מתאמת גדולה שכל מי שרצה להיות מתאם רצה לקחת ממנה דוגמה.
לרן היו עוד 3 אחים גדולים יותר ממנו יואב בן 25 שהוא הבכור והוא השתתף בליגות הבכירות אך הוא לא היה מספיק חזק והגיע עד ל-4 הסופיים. ושתי אחיו השניים הלכו בדרכם של אימם והפכו להיות מתאמים.
רן רצה ללכת בדרך של אבא שלו ולהגיע בסופו של דבר להיות מאמן מכון גדול מכולם עם הסוג פוקימונים שהוא הכי אוהב- פוקימוני רעל.
אופיו הווינר של רן יוכל להביא אותו לגדולות ולכן אביו גילה זאת ובילדותו של רן אביו אימן אותו ונתן לו ניסיון עם פוקימונים, מכשנולד רן אהב את פוקימוני הרעל.
כשרן הגיע לגיל 17 הוא התחיל את מסעו להיות מאסטר פוקימונים וישר אחרי זה להיות מנהיג מכון.
פוקימון התחלתי: גאסטלי
חפצים התחלתיים:לא לגעת
הערות: אחי בדף רשומים תוסיף ליד כל פוקימון של שחקן את הספרייט של הפוקימון
מצטער קמתי עכשיו...
אוי סליחה אני נורא מצטער, אני אומר לו. איך קוראים לך? יש משהו שאני אוכל לעזור לך?התחלה
הגעתם לאי האסור והלא ידוע ואתם צועדים לעבר העיר הגדולה,אתם מסתכלים על העיר הענקית הזאת ואתם מתהלכים בה ומסתכלים למעלה על גורדי השחקים ופתאם אתם נתקעים בילד קטן ומפילים אותו.
מה תעשו?
המשחק נעול, אתה צריך אישור מאחד ממנהלי חת"ם ואין לך אחד כזה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)