Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38
  1. משתמש מנוסה
    לאחר הסבב הקודם, שהצליח מבחינת השחקנים והפעילות שלהם יחסית.
    אז ככה הסיבוב הזה יהיה פתוח כרגע ל-14 וההרשמה תהיה פתוחה עד שבת בבוקר או עד שיתמלאו כל המקומות.
    נ.ב אביב - בלאקבירד אישר לי לעשות את הסבב הזה.

הנה המידע הכללי על המשחק ויש תוספות לסבב הזה:

במשחק המאפיה יש שתי קבוצות, קבוצת העיר שהינה קבוצת האזרחים הטובים, וקבוצת המאפיה המלאה בחלאות ובזדוניים.
    במשחק יש אך ורק צד מנצח אחד, או אנשי העיר, או המאפיונרים, איך מנצחים?
    אנשי העיר-בכדי שהעיר תנצח עליה לגלות מיהם המאפיונרים ולסקלם באבנים או לעשות עליהם לינץ'!
    במקרה שכל המאפיונרים מחוץ למשחק, העיר היא המנצחת וכל שחקניה כולל המתים נחשבים למנצחים.
    המאפיה-בכדי שהמאפיה תנצח עליה בסך הכל להגיע למספר שווה עם מספר אזרחי העיר!
    במצב שכזה, ינצחו המאפיה כולל כל חבריה המתים והחיים.

במשחק המאפיה יש יום ולילה, ביום מתאספים כל השחקנים בנושא ומביעים דעתם, מי נראה חשוד? מי יכול להיות מאפיונר? המאפיונרים משתתפים בדיון גם כן, כל שחקני המשחק דנים יחד על מי האדם אשר צריך לבצע בו סקילה או לינץ' אם תרצו, ובסופו של דבר כל אחד מחליט למי הוא מצביע!
    תיגמר ההצבעה וייבחר מישהו לסקילה רק כאשר יהיה רוב הצבעות, 2 מתוך 3, 5 מתוך 9 וכו'!
    לאחר שמישהו ייסקל, היום ישתנה ללילה ובלילה ידברו בינהם המאפיונרים ויחליטו ברוב דעות גם כאן, מי יירצח! בלילה גם יוכלו בעלי התפקידים המיוחדים שמחזיקים בכוחות מיוחדים, להפעילם!

איך המשחק פועל בצורה פשוטה- נרשמו 9, המשחק מתחיל ביום. כל ה9 מדברים להם ותוך כדי השיחות מתחילים לעלות החשדות! אחרי כמה חילופי דברים מחליטים לא פחות מ5 מתמודדים אחד אחרי השני להצביע לאביב! אביב מודח באותו הרגע מן המשחק! לאחר מכן נעבור ללילה, בלילה כל בעלי התפקידים יוכלו להשתמש בתפקידיהם עד השעה שיציין פותח המשחק! מי שלא הספיק פספס שימוש לאותו הלילה! ובלילה, ידברו המאפיונרים יחדיו, במסן אם תרצו, אך לא בנושא! ויחליטו מי להדיח וישלחו ה"פ למנהל המשחק עם השם.

תפקידים במשחק:
    אזרח רגיל-האזרח הרגיל הוא חסר כוחות,ולכן יצתרך להסתמך רק על ניסיונו במשחק.
    רופא-הרופא הוא שחקן מאוד חשוב במשחק,יש לו את היכולת לבחור בכל לילה שחקן אחד שנראה לו שעומד להירצח,ולהגן עליו,ועם באותו לילה השחקן היה אמור להירצח אז הוא לא ירצח. הרופא לא יכול לרפאות את עצמו בלילה, הכוח שלו חל אך ורק על השחקנים האחרים במשחק. הרופא לא יכול לרפאות את אותו אדם פעמיים ברצף, כל פעם מישהו שונה.
    שוטר-שוטר הוא אולי התפקיד הכי חזק של האזרחים,השוטר יוכל בכל לילה לבחור משתמש שבו הוא חושד,-שאת שמו ישלח לי בפרטי,ואז בסוף הלילה אני אשלח לו בפרטי את תפקידו של המשתמש.
    שריף-השריף הוא מנהיג העיירה,יש רק אחד כזה במשחק הוא לטובת העיר. כוחותיו של שריף מתחלקים ליום וללילה. ביום השריף יכול להצביע פעם נוספת בהודעה פרטית ובלילה הוא יכול להעניק חסינות(כמו רופא) או לבדוק שחקן במשחק (כמו שוטר).
    מאפיונר- מאפיונר הינו שחקן המשחק לצד המאפיה והוא רוצה בניצחונם, הוא יודע על כל שאר המאפיונרים ויכול לתקשר איתם מחוץ למשחק.
    במשך הלילה, כל המאפיונרים דנים במי הם מעוניינים לרצוח ולבסוף גם יבצעו את הפעולה. בלילה כאשר הגיעו להחלטה מי לרצוח ביניהם, נציג אחד מביניהם ישלח לי ה"פ על הבחירה של המאפיונרים לרצח
    מאפיונר חוסם תפקידים-המאפיונר חוסם התפקידים משחק לצד המאפיה והוא רוצה בניצחונם, חוץ מלדעת מיהם המאפיונרים האחרים ולתת קולו בבחירת הנרצח, יש לחוסם התפקידים יכולת נוספת. פעם אחת בכל לילה, יכול המאפיונר חוסם התפקידים לבחור בשחקן אחד שכוחו יבוטל למשך הלילה. אם בחר ברופא או בשוטר, כוחם יתבטל לאותו הלילה, אם בחר באזרח רגיל הרי שאין לאזרח יכולת והמאפיונר למעשה לא עשה דבר ובזבז את כוחו לאותו הלילה.

למאפיונרים: אם רופא חסם לכם את אחת הרציחות בלילה, אין באפשרותכם לעשות רצח על אותו אדם בלילה שלאחר מכן.

חייבים לדעת:
    -אסור לדון בשום מקום על המשחק חוץ מבנושאו!
    -אפשר להחליף הצבעה! הצבעתם לאביב ורוצים להצביע למתן כדי שיהיה רוב והוא יודח? התחרטתם וכו'? תגידו למי אתם מעבירים תהצבעה!
    -לא כדאי לגלות את תפקידיכם! אם המאפיונרים יגלו תפקידיהם הם יפסידו מיד, אך גם לאזרחים לא כדאי לגלות, מכיוון שאם אדם יגלה שהוא למשל רופא והתפקיד הוא חזק, יחליטו לרצוח אותו! המאפיונרים ינסו לקלוע ברצח על משתמשים עם כוחות ולא כאלו בלי, לכן לא כדאי לגלות אלא אם אין לכם ברירה ולא מאמינים לכם ואתם בוחרים לעשות כך.
    -המפיונרים יודעים מי הם! אם יש שלושה אז הם ידעו אחד מהשני וגם הם היחידים שיכולים לתקשר מחוץ למשחק!
    -אסור להישבע במשחק,-ככה יוכלו לדעת מה אתם באמת,ועם תשבעו שאתם לא מאפיונרים אז לא יהרגו אותכם על בטוח!-ולכן שחקן שישבע על זה שהוא לא מאפיונר,או משהו בסגנון יפסל מיד.
    -בזה שאתם נרשמים למשחק, אתם מתחייבים לפעילות במשחק, ואם לא תראו פעילות במהלך המשחק, אתם תודחו מהמשחק, כדי לא לתקוע אותו.

טופס הרשמה:

קוד:
    כינוי במשחק:
    שם:
    רשומים:
    יגאל - יגאל - חי
    Damond_Pearl - אבי -חי
    אדון פריון - עומר - חי
    BeHappy - מיכאל - חי
    Eustass Kid - ליאור - חי
    danger - גיא - חי
    killerbee - מתן - חי
    elbaz2008 - אביב -חי
    metagross16 - עידו - חי
    Ace - מור - חי
    dcaovhiedn - דיויד - חי
    nilasak - ניר - חי
    buizel שולט - עידן - חי
    espion - אוהד - חי

אני מזכיר שוב ההרשמה מוגבלת ל14 אנשים.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

2. משתמש סופר ספאמר
    כינוי במשחק:יגאל
    שם:יגאל

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    כינוי במשחק: Damond_Pearl
    שם: אבי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    כינוי במשחק: מיכאל..
    שם: מיכאל..

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    כינוי במשחק:Eustass Kid.
    שם:ליאור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. חתול גאה
    שם: מיאו?
    כינוי במשחק:danger
    שם:גיא

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    כינוי במשחק: killer boy
    שם: מתן

8. אני ניניני אני סמל מיני
    כינוי במשחק:elbaz2008
    שם:אביב

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    כינוי במשחק:ג'ון דו
    שם:עומר

10. משתמש מנוסה
    כינוי במשחק:metagross16
    שם:עידו
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

11. משתמש מנוסה
    תמשיכו להירשם, אני אעדכן את הרשומים בקרוב.
    אם יהיה ביקוש קצת יותר גדול אני אגדיל את מספר הרשומים בהתאם, ושימו לב שכתבתי, מי שנרשם מתחייב להיות פעיל במשחק ואם הוא לא יראה פעילות אז הוא יודח מהמשחק אוטומטית.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

12. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    כינוי:Ace
    שם:מור
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

13. משתמש מנוסה
    כינוי: dcaovhiedn
    שם: דיויד
    וכפי שכתבתי במשחק הקודם אז כל החופש בימים ראשון עד רביעי אני לא אהיה בבית עד בערך שעה 3 בצהריים כך שאני לא אגיב, אל תעיף אותי בגלל זה
    ותעשה שהרופא כן יכול לרפא את עצמו אבל לא יכול לרפא את אותו אדם פעמיים, אם לא אז זה הכי מעאפן להיות רופא, מי שרופא יוצא פראייר. ותעשה שאם רצח נמנע ע"י רופא אז הרוצחים לא יכולים לרצוח שוב את מי שניסו לרצוח (כי הרופא לא יכול להציל אותו אדם פעמיים). אולי תיקח כמה רעיונות ממה שכתבתי בנושא הקודם

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי dcaovhiedn צפה בהודעה
    כינוי: dcaovhiedn
    שם: דיויד
    וכפי שכתבתי במשחק הקודם אז כל החופש בימים ראשון עד רביעי אני לא אהיה בבית עד בערך שעה 3 בצהריים כך שאני לא אגיב, אל תעיף אותי בגלל זה
    ותעשה שהרופא כן יכול לרפא את עצמו אבל לא יכול לרפא את אותו אדם פעמיים, אם לא אז זה הכי מעאפן להיות רופא, מי שרופא יוצא פראייר. ותעשה שאם רצח נמנע ע"י רופא אז הרוצחים לא יכולים לרצוח שוב את מי שניסו לרצוח (כי הרופא לא יכול להציל אותו אדם פעמיים). אולי תיקח כמה רעיונות ממה שכתבתי בנושא הקודם
    דיויד, כל הקטע שהרופא לא יכול לרפא את עצמו, אבל אני אעשה שבאמת הוא לא יכול את אותו בן אדם פעמיים, זה הכל, כל השאר זה לשיפוטי ואני מחליט שלא להכניס אותם, אם תנהל מתישהו את אחד הסבבים תוכל להחליט שם איך לנהל את הסבב.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תן לי להירשם....
    שם משתמש:nilasak
    שם: ניר

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •