ניסיתי זה קשה אחי
אני לא מצליח לצבוע את הפוקימון
תשמעו אתם לא יכולים ישר להריים ידיים אתם צריכים להתאמן, לא מצליחים על ההתחלה! תתחילו לנסות שוב
יגאל
זה נחמד לא יותר מזה, אתה עוד צריך להתאמן.
מי שרוצה להתחיל להתאמן לשילובים הינה המדריך הראשון
שלב 1
בשלב הראשון בוחרים שני פוקימונים, הפוקימונים שאתם בוחרים צריכים להיות שונים זה מזה, לא חובה שהם יהיו בעלי הרבה פריטים, אתם בוחרים פוקימון אחד שהוא יהיה הבסיס ופוקימון אחד שממנו תחקו את הצבעים ואת החלקים, במקרה שלי הבסיס הוא אלקטבאז והפוקימון שנלחקו ממנו חלקים הוא קורסולה.
שלב 2
בשלב הראשון אני בודק מה הכי בולט בפוקימון שממנו אני לוקח את הצבעים והפריטים, ואצל קורסולה זה הפסים הלבנים והעיגולים הקטנים, אז אני מתחיל לצייר על אלקטבאז אותם לפי ההצללה שיש לו בגוף, אני מצייר לו את זה על כמה חלקים בגוף כדי שיהיה מעניין.
שלב 3
בשלב זה אני צובע את אלקטבאז בצבע הוורד של קורסולה.
שלב 4 - ואחרון
בשלב זה אני לוקח חלקים מקורסולה ומעביר אותם לאלקטבאז, חשוב לקחת חלקים בולטים בפוקימון ולשים אותם על מקומות מאוד מתאימים, במקרה של השילוב אני לוקח את האלמוגים של קורסולה ושם אותם על הראש ועל הידיים של אלקט באז, בשלב זה הגוף מאוד ברור לי ונראה שהפוקימון מוכן, אבל תמיד חשוב לעשות נגיע אחרונה, והנגיעה האחרונה שלי היא בפנים, אני שם את הפסים הלבנים של קורסולה על הפנים של אלקטבאז ומוסיף לו מראה טוב, חשוב לדעת שכאשר אתם מוסיפים חלקים לפוקימון מפוקימון אחר, יש להתאים את ההצללה לאזור שבוא אתם שמים את החלק.
לסיכום
המדריך שעשיתי הוא מדריך מאוד פשוט, הוא עושה שילוב פחות מסובך, יש מדריכים של שילובים יותר מסובכים אני אתחיל להכין אותם כדי שזה יעזור לכם, אבל זה התכלס של הבסיס.
אנשים פרסמתי מדריך לשילובים
טוב עקב אי פעילות אני נועל את בית הספר, אני מאוכזב שהמשתמשים לא שיתפו פעולה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)