Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: אורי
    איך מגיעים לפרטי
    נערך לאחרונה על ידי גרודון, 07-30-2010 בשעה 04:11 PM סיבה: היתה בקשה לחתימה לא בפרטי אז מחקתי אותה (את ההודעה אני עשיתי)

2. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    אחי קרא חוקים,אסור לבקש חתימות אלה רק בפרטי.

ברוכים הבאים לפורום חתימות המנוהל ע"י Steve
    להלן חוקי הפורום הרלוונטים מתאריך ה-20/7/10:
    אין לקלל או להעליב משתמש אחר בפורום , אפילו אם קיבלת תגובה לא טובה על החתימה שלך חובה לשמור על שפה נאותה
    אם יש לכם שאלה כלשהי היכנסו לאשכול העזרה של הפורום שנמצא בנעוץ , בדקו אם השאלה שלכם כבר נשאלה ואם לא תוכלו לשאול אותה ולקבל מיד תשובה עליה
    אסור להספים בפורום , חובה לשמור על חוקי הפורום הגלובאליים ואסור להגיב דאבל פוסט (תגובה כפולה , רצופה)
    אין לגנוב חתימות או חלקים מחתימות . הגנב יענש (פעם ראשונה - באן לשלושה ימים , פעם שנייה - בן לשבועיים , פעם שלישית - באן לתמיד)
    אשכול שיגרור למריבה , קללות או העלבות ינעל במהירות האפשרית ולא יורשה להיפתח מחדש .
    אין לפרסם פורומים מתחרים , המפרסם יענש ויורחק מהפורום לצמיתות .
    אם משתמש רוצה שיכתבו לו תגובות בונות וכותב את זה באשכול חובה לכתוב לו תגובה בונה ,
    מי שיכתוב תגובה לא בונה ומזלזלת יענש .
    אם פותח האשכול לא ביקש תגובות בונות , מותר לתת לו תגובה לא בונה אך ורק אם היא לא מעליבה , המעליב יענש .
    חובה לכתוב קרדיט בכל חתימה שהכנתם בשביל לדעת שהיא לא גנובה , רצוי גם להכין חתימות
    עם ניקים של הכינויים שלכם , אבל זה רצוי .. זה לא חוק ולא תענשו אם לא תעשו זאת .
    לא חובה לתייג נושאים יותר מכיוון שיש את אשכולי העזרה
    להזמנת משתמשים לבאטל אין לפתוח אשכול יש להירשם לאשכול הבאטלים שבנעוץ
    מהיום אסור לבקש חתימות , מותר לבקש בפרטי , בפורום כאן
    אסור לבקש חתימות וכל נושא שייפתח ויכיל בתוכו בקשת חתימה יינעל והמשתמש יוזהר .

אם משתמש כלשהו מעוניין לפתוח אתגר חובתו לבקש אישור מהמנהל , אם המנהל דוחה את האתגר
    אסור למשתמש לפתוח את האתגר בכל זאת .

Spoiler ספוילר

3. Professional Design
    טוב אני רואה שלא מקשיבים לי , הבא שמבקש חתימה מקבל אזהרה 20% .

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •