Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    הריי נכון שהמאמנים במשחק החדש בוגרים יותר, אז חשבתי על זה, יעשו כאילו אש ניצח בליגה ואז חלפו כמה שנים ובגלל זה דון וברוק כבר לא איתו, אש שומע שיש ליגה למאמנים בוגרים יותר במחוז אישיסו (או איך שוקראים למחוז הזה, ויוצא למסע) תאמת שהייתי שמח אם ג'סי וג'ייס לא יהיו יותר בסדרה, הם אלה שגורמים לסדרה להראות ילדותית ושניראה כאילו היא חוזרת על עצמה, כי כל פרק הם מנסים לתפוס פוקימון, וזה די מפגר שאחרי 13 עונות או 4 סאגות הם עדיין לא הבינו שפיקאצ'ו הוא חלש יחסית לפוקימונים אחרים, וגם הוא לא נדיר כל כך. בתכלס הייתי שמח אם אחד מהדברים שכתבתי פה באמת יתרחש, זה ישפר את הסדרה מאוד, לעשות עוד המשך כזה שברוק ודון רוצים להתפתח ולהתקדם, זה יהיה מעפן, וזו תהיה סוג של חזרה על עצמם, צריך לחדש, כי אני חושב שסגה החמישית תהיה האחרונה, מה יהיה אפשר לחדש אחריה, פוקימונים לא נראה לי שעוד יהיו חיות או אגדות שיהיה אפשר לבסס אליהם את הפוקימונים, יכולה להיות עוד סגה כמו של דרקון בול Gt או יוגי הו המימד החדש או איך שקראו לזה, ואז כאילו יתמקדו בדמות אחרת, אבל זה יהרוס, כי יודע שההמשכים לסדרות האלו לא הצליחו כמו המקור ודי היו שיחזור זול, אז נחכה ונראה.
    יום טוב לכולם.

2. משתמש מנוסה
    רעיון טוב אבל לא ניראה לי שיעשה זאת

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    אתה צודק מאוד,אבל זה פוקימון לא ישנו את זה

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    היפנים לא מספיק חכמים בשביל לעשות את זה הם סתם ממסחרים
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

5. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    יש מצב שדברים כאלה יכולים לקרות
    אם ישאירו את אש בן 10 והוא ממשיך במסע שלו ,אני לא מבין מה הטעם ,אלא אם כן הפסיד בליגה
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

6. משתמש מנוסה
    דבר ראשון, כבר התחילו את הסאגה. דבר שני, לא יקשיבו לרעיון שלך.
    דבר נוסף הוא שהפיקאצ'ו של אש נחשב בעיני צוות רוקט מאוד חזק בגלל מה שהוא עשה אז במרכז הפוקימונים (למרות שלא רק הוא היה מעורב בזה). ואחרים חושבים שהפיקאצ'ו הזה מיוחד מפני שהוא יודע את המתקפה מכת וולט.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Imagine צפה בהודעה
    דבר ראשון, כבר התחילו את הסאגה. דבר שני, לא יקשיבו לרעיון שלך.
    דבר נוסף הוא שהפיקאצ'ו של אש נחשב בעיני צוות רוקט מאוד חזק בגלל מה שהוא עשה אז במרכז הפוקימונים (למרות שלא רק הוא היה מעורב בזה). ואחרים חושבים שהפיקאצ'ו הזה מיוחד מפני שהוא יודע את המתקפה מכת וולט.
    הסגה של הדור החמישי עוד לא התחילה, אתה ממש לא מעדוכן אם ככה, וזה לא נדיר שיש לו וולט, בסדרה רואים שעוד פוקימונים יודעים את זה, פיקאצ'ו לא מחדש הרבה הוא חוזר על עצמו במתקפות במהלכים, הוא לומד מתקפה חדשה בפעם בסאגה, במשך הסגאה הראשונה והשניה הוא לא למד כלום, בתחילת הסגאה השלישית הוא למד זנב ברזל, ובסופה הוא למד וולט, אבל כמו שזה נראה הוא לא כזה חזק, יש יותר ממנו, והוא לא נדיר, ג'ובאני יכול להסיג מליון כאלה, באותו פרק של החבורה של הפיקאצ'ואים צוות רוקט יכל היה לחקות שאש מיסטי וברוק ילכו מהמקום ולקחת את כל הפיקאצ'ואים, אני חושב שבאמת צווט רוקט הם חבורה של מאמנים גרועים, יש להם בקושי 3 פוקימונים לכל מאמן, ובמקום לחזק אותם הם סתם משתמשים בהם, ג'סי דווקא כן מאמנת אותם, ג'יימס הוא בלי המטרה, נראה שאש כבר יותר בוגר מהם, הם הורסים את הסדרה, בערב זה נראה לגיטימי אבל עכשיו זה עבר גבול, די מבאס שכלום ממה שכתבתי לא יקרה, חבל שאני לא יכול לעזור להכין את הסדרה הייתי מכין סאגה אדירה.

8. משתמש מנוסה
    אני ראיתי את הפרקים של יוגיהו המימד החמישי באנגלית ויפנית באינטרנט,ותאמין לי שהסדרה הזאת הרבה יותר טובה מהמקור,-אז עם יוגיהו יכלו להפוך את הסדרה ליותר בוגרת,-וזה רק שיפר אותה,אז למה שפוקימון לא יעשו את זה?
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי metagross16 צפה בהודעה
    אני ראיתי את הפרקים של יוגיהו המימד החמישי באנגלית ויפנית באינטרנט,ותאמין לי שהסדרה הזאת הרבה יותר טובה מהמקור,-אז עם יוגיהו יכלו להפוך את הסדרה ליותר בוגרת,-וזה רק שיפר אותה,אז למה שפוקימון לא יעשו את זה?
    ניסיתי לראות את היוגי הו החדש, זה זבל.
    עולם פוסט-אפוקליפטי שפותרים בו מחלוקות בקרבות קלפים על אופנועים? עשה לי טובה.
    העונה הכי בוגרת אם כבר הייתה העונה הראשונה של יוגיהו, וזאת היתה העונה הכי מוצלחת עד עכשיו.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheChosenOne צפה בהודעה
    ניסיתי לראות את היוגי הו החדש, זה זבל.
    עולם פוסט-אפוקליפטי שפותרים בו מחלוקות בקרבות קלפים על אופנועים? עשה לי טובה.
    העונה הכי בוגרת אם כבר הייתה העונה הראשונה של יוגיהו, וזאת היתה העונה הכי מוצלחת עד עכשיו.
    הוא די צודק
    אם הייתה את איכות ה-HD,HQ ומה של היום לעומת של תחילת שנות ה-2000 היה אפשר ליהנות מיו גי הו המקורי הרבה יותר
    לפי דעתי צריך להפסיק עם האנימה,להשאיר טעם טוב ולא להתחל להסתבך
    נערך לאחרונה על ידי gible, 07-30-2010 בשעה 03:26 AM סיבה: הספה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •