הריי נכון שהמאמנים במשחק החדש בוגרים יותר, אז חשבתי על זה, יעשו כאילו אש ניצח בליגה ואז חלפו כמה שנים ובגלל זה דון וברוק כבר לא איתו, אש שומע שיש ליגה למאמנים בוגרים יותר במחוז אישיסו (או איך שוקראים למחוז הזה, ויוצא למסע) תאמת שהייתי שמח אם ג'סי וג'ייס לא יהיו יותר בסדרה, הם אלה שגורמים לסדרה להראות ילדותית ושניראה כאילו היא חוזרת על עצמה, כי כל פרק הם מנסים לתפוס פוקימון, וזה די מפגר שאחרי 13 עונות או 4 סאגות הם עדיין לא הבינו שפיקאצ'ו הוא חלש יחסית לפוקימונים אחרים, וגם הוא לא נדיר כל כך. בתכלס הייתי שמח אם אחד מהדברים שכתבתי פה באמת יתרחש, זה ישפר את הסדרה מאוד, לעשות עוד המשך כזה שברוק ודון רוצים להתפתח ולהתקדם, זה יהיה מעפן, וזו תהיה סוג של חזרה על עצמם, צריך לחדש, כי אני חושב שסגה החמישית תהיה האחרונה, מה יהיה אפשר לחדש אחריה, פוקימונים לא נראה לי שעוד יהיו חיות או אגדות שיהיה אפשר לבסס אליהם את הפוקימונים, יכולה להיות עוד סגה כמו של דרקון בול Gt או יוגי הו המימד החדש או איך שקראו לזה, ואז כאילו יתמקדו בדמות אחרת, אבל זה יהרוס, כי יודע שההמשכים לסדרות האלו לא הצליחו כמו המקור ודי היו שיחזור זול, אז נחכה ונראה.
יום טוב לכולם.