אולי פה יסכימו לי לפתוח את הנושא אף על פי שאני לא מבין למה נעלו לי אותו!!!!!.
יצרתי משחק שלפי מנהל פורום חת"ם הוא לא טוב מה דעתכם??
הרעיון המשחק זה שלא צריך להתחילי מאפס מתחילים ממשהו שכבר כיף לשחק בו וראיתי שבהרבה משחקים לא מגיעם אפילו למכון השלישי אז התחלתי מהמכון השביעי לפי דעתי זה עדיף אמרו לעשות משהו מקורי שעוד לא עשו אז הינה עשיתי מה דעתכם?
_______________________________________________-
Pokemon the last battles-פוקימון הקרבות האחרונים
התחלה לכולם:
אתם עומדים אל מול מנהיג מכון האש,אתם יודעים כבר כי יש בידכם 6 תגים,"עכשיו,רק עוד שני תגים,את התג הזה ואת תג מכון הדרקון,ואני הולך לליגה,ולאחר מכן לאליט פור!" אתם חושבים לעצמכם,"נו,אז באיזה פוקימון תבחר להתחיל את הקרב?"שואל אותך מנהיג המכון בעודו שולף את אחד מהפוקדורים שלו מכיסו,זירת המכון בנויה מאדמה,שעליה דולקות מספר מדורות ענקיות במקומות שונים,-מה שגורם למכון להיות חם מאוד,בהחלט לא דבר שעוזר לכם להתרכז."אתה מוכן להתחלת הקרב?" שואל אותך מנהיג המכון והקרב מתחיל.
מכונים:
סוג מכון:אש
תמונת מנהיג המכון:
פוקימונים:
סוג מכון:מכון הדרקון
תמונת מנהיג מכון:
פוקימונים:
![]()
![]()
מאמנים נוספים:
שם:רון
תמונה:
מידע:רון הוא מאמן די טוב ושחצן,אשר נתקלתם בו לראשונה כאשר נכנסתם למכון הראשון שלכם,והוא השוויץ שלו יש תג ולכם לא,במהלך מסעכם נתקלתם ברון מספר פעמיים,והוא הביס אותכם ברוב הקרבות שנלחמתם נגדו,דבר אשר מעצבן אותכם מאוד.
פוקימונים:
שם:מקס
תמונה:
רקע:מקס מאמן שנולד במחוז קנטו כולם שמעו עליו אבל רק מעטים שנלחמו נגדו יודעים את הכוח העצום של הפוקימונים שלו. הוא ניצח בכל שבעת המכונים בקלות רבה וזאת כי החליט לתכנן צוות לפני שיצא למסע ושאיתו יעבור את הליגה וכל שמונת המכונים בקלות.
פוקימונים:
שמות:רוקי וג'ן
תמונה:
רקע:רוקי וג'ן הם צלמי טלוויזיה,הם תמיד מראיינים מאמני פוקימונים חזקים במהלך מסעם,ולפעמים גם נלחמים בהם בקרבות כפולים,בשביל להראות את כוחו של המאמן,דבר אשר הם מפרסמים בתוכניות פוקימונים מפורסמות.
הפוקימונים של רוקי:
הפוקימונים של ג'ן:
שם:ג'וני
תמונה:
רקע:ג'וני מאמן פוקימוני קרח ואוהב טיפוס הרים כשהיה קטן נפל מהר ושבר את היד הוא היה לבד ולכן לא היה מי שיעזור לו ולכן היה לו קשה לחזור הביתה פתאום הוא ראה ספיל , הספיל התעקש לעזור לו לחזור הביתה ומאותו יום הוא החליט לאמן פוקימוני קרח, כשיצא למשאו פגש את אותו ספיל והחליט לתפוס אותו.
פוקימונים:
צוותים:
צוות גלקטיק:
שם:ג'ון (מנהל צוות גלקטיק)
תמונה:
פוקימונים:
רקע:מוסתר
שם:רוני
תמונה:
פוקימונים:
רקע: כשנולדה רוני אמה מתה. אביה היה חקלאי פשוט,לא היה לה הרבה כסף וברוב כספם אביו שלך אותה לבית ספר בבית הספר ירדו עליה בגלל הבגדים שלה וחוסר הדברים בביתה. כשגדלה רצתה לנקום בכולם על זה שירדו עליה היא הצטרפה לצוות גלקטיק והתחילה לשרת את המנהל.
שם:רן
תמונה:
פוקימונים:
רקע:רן חי בכפר אם סביו וסבתו במשך 18 שנותיו הראשונות לאחר שהוריו החליטו לחזור ולקחת אותו אליהם הוא לא הסכים וברח. לאחר כמה ימים הגיע לעיר פיווטאר שם פגש את ג'ון מנהיג צוות גלקטיק. ג'ון הציע לו להצטרף אליהם לצוות ומאז הוא חבר בצוות גלקטיק.
ערים במשחק:
פיווטאר-(עיר ההתחלה שלכם)
וויראידיאן
פלאט
ציניבר
פוצאסיאה
ווארמיליון
סאלדון
סאפרון
לבאנדר
כרולין
חנות: (מה אפשר לקנות בחנות)
פוקדור-250-![]()
גרייט בול-350
אולטרה בול-400
אבן פיתוח-600
חפץ פיתוח-450
עוד דברים יפתחו בהמשך
השגת כסף:
ניצחון פוקימון-50
ניצחון מאמן-100
ניצחון מאמן מכון- 180 כפול מספר הפוקימונים
חוקי המשחק:
-כל חוקי הפורום תקפים כאן!
-מותר לעשות עסקאות להחלפת פוקימונים
-לצטט אותי כאשר אני אומר משהו
-שאלות בה.פ
-להבדיל מכל השחקים כאן אפשר לפגוש אחד את השני ולהסתובב ביחד
- תהנו
[B]דף הרשמה:
שם דמות:
תיאור דמות/תמונה:
שם באתר:
פוקימונים: (לרשותם לקחת 4 פוקימונים לפי בחירתכם לא אגדיים!)
חפצים:5 פוקדורים,משקפת,אופניים,אוכל לפוקימונים,תיק,טלפון.(לא לשנות)
בקשות הערות: