Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    בדקתי בסרבי את המידע על רד וראיתי שהוא יותר חזק מאשר במשחקים גולד,סילבר וקריסטל שגם בהם הוא היה דיי חזק.
    כל הפוקימונים שלו בhg/ss הם בין 80 ל88, עם הרמות של הפוקימונים שלי כרגע אני חושב שאני יכול להתמודד נגדו, אבל אני רוצה לאמן אותם עוד כדי להבטיח את ניצחוני עליו.
    כרגע הפוקימונים שלי הם:
    נינטיילס רמה 76
    פירו רמה 75
    פוליטאוד רמה 75
    מגנטון רמה 75
    פראיימיפ רמה 66

למישהו יש רעיון לאיפה כדאי לי לאמן אותם? אני מעוניין לחזק את כולם עד רמה 80 לפחות.

2. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    קודם כל תאמן את כולם ככה שיהיו לך איזה 2 פוקימונים ברמה 80 וכל השאר 75,
    אתה יכול להתאמן בליגה.
    הקרב עצמו נגד רד לא קשה, זה הכל עניין של טכניקה.
    תסתכל:
    פיקאצ'ו - קח נגדו כל פוקימון שהוא לא מים או מעופף, ותיקח אותו במתקפה פיזית שאמורה כמעט להרוג אותו. אמנם הוא ברמה מאוד גבוהה אבל הוא מאוד חלש, עם הגנה פיזית בסיסית של 30. ככה שמתקפה פיזית אמורה לקחת אותו (אפשר את נייטליס).
    נגד סנורלקס ולאפרס אמורה להספיק מתקפת לחימה פיזית אחת, קח את פרימייפ ולא צפויה בעייה, רק תאמן אותו לרמה ראוייה.
    נגד וינאזור יש לך את נייטליס, נגד צ'אריזרד את פוליטאוד ונגד בלאסטויז את מגנטון - ככה שאתה בסדר. קח לתשומת לבך שאצל כל השלושה ההגנה הפיזית נמוכה מההגנה המיוחדת, כך שגם כאן מומלץ להשתמש במתקפות פיזיות.
    קנה הרבה שיקויים וקצת Revew ואתה לא צפוי להתקל בבעיות.

דרך אגב, מה עם הפוקימון ההתחלתי שלך?
    נערך לאחרונה על ידי iTai, 07-30-2010 בשעה 05:43 PM

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    קודם כל תאמן את כולם ככה שיהיו לך איזה 2 פוקימונים ברמה 80 וכל השאר 75,
    אתה יכול להתאמן בליגה.
    הקרב עצמו נגד רד לא קשה, זה הכל עניין של טכניקה.
    תסתכל:
    פיקאצ'ו - קח נגדו כל פוקימון שהוא לא מים או מעופף, ותיקח אותו במתקפה פיזית שאמורה כמעט להרוג אותו. אמנם הוא ברמה מאוד גבוהה אבל הוא מאוד חלש, עם הגנה פיזית בסיסית של 30. ככה שמתקפה פיזית אמורה לקחת אותו (אפשר את נייטליס).
    נגד סנורלקס ולאפרס אמורה להספיק מתקפת לחימה פיזית אחת, קח את פרימייפ ולא צפויה בעייה, רק תאמן אותו לרמה ראוייה.
    נגד וינאזור יש לך את נייטליס, נגד צ'אריזרד את פוליטאוד ונגד בלאסטויז את מגנטון - ככה שאתה בסדר. קח לתשומת לבך שאצל כל השלושה ההגנה הפיזית נמוכה מההגנה המיוחדת, כך שגם כאן מומלץ להשתמש במתקפות פיזיות.
    קנה הרבה שיקויים וקצת Revew ואתה לא צפוי להתקל בבעיות.

דרך אגב, מה עם הפוקימון ההתחלתי שלך?
    האמת שנגד פיקאצ'ו חשבתי להשתמש דווקא בתוקף מיוחד, במגנטון.
    לפי מה שהבאתי יש לפיקאצ'ו מתקפה מהירה, זנב ברזל ועוד 2 מהלכי חשמל, אף אחד מהמהלכים שלו לא יהיה אפקטיבי נגד מגנטו ואני יוכל לכסח אותו עם Tri attack.
    בקשר ללאפרס וסנורלאקס, באמת התכוונתי להשתמש בפראיימיפ ולהשתמש ב close combat נגדם, אבל משום מה סנורלאקס נראה לי מיטרד בגלל ה HP העצום שלו.
    בגלל זה חשבתי לאמן את פראיימיפ עד רמה גבוהה שבה ני אהיה בטוח שהוא יוכל להביס אותם בלי בעיה.
    בקשר להתחלתיים, אם כך אז אני בבעיה כי מגנטון, פוליטאוד ונינטיילס הם תוקפים מיוחדים ויש להם כמובן רק מתקפות מיוחדות, אבל מצד שני יש להם מתקפות שאפקטיביות עליהם אז זה אמור לעזור לי, לא?
    יש לי כמה שיקויים כמו full restore ן revive שקניתי לליגה ולא הייתי צריך להשתמש בהם (טוב אולי חוץ מ1 XD)
    אז מהבחינה הזאת אני דיי מסודר, יש לי גם max revive שאני מניח שיעזור לי בזה.

בקשר להתחלתי, כבר חשבתי לקחת את נינטיילס ופוליטואד למסע, אז לא פרליגאטר וטייפלוז'ן לא היו נכנסים לצוות שלי, ולדעתי פוקימון עשב טהור כמו מגניום הוא לא ממש טוב בגלל שיש לו הרבה חולשות שנמצאות בלא מעט קרבות במשחקים האלה, אז פשוט לקחתי את טוטודייל והפכתי אותו לעבד XD

4. משתמש מנוסה
    די חבל להשתמש בו כעבד, לדעתי הייית צריך פשוט לוותר על פוליטאוד ולקחת פוקימון אחר.
    מבחינת השישייה שלך היא מספיקה למשחק אבל היא לא ממש טוב, רק שתדע. חסר לך פוקימון זה דבר ראשון, ורוב הפוקימונים שלך בכללי די חלשים. לדוגמא את מגנטון אתה יכול לפתח למגנזון (ע"י החלפה למשחק DPPt, לפתח אותו שמה, ולהחליף בחזרה), פירו בכלל די חלש - אפשר לקחת במקומו את אלטאריה. חוץ מזה יכול מאוד לעזור לך מאמוסווין בשישייה הזאת - שמכסה על שני סוגים די חשובים שחסרים לך. אבל כמו שאמרתי, למשחק זה מספיק.

בכל מקרה, זאת תהיה טעות להשתמש פעמיים ב-Close Combat, מפני שזה מוריד את ההגנות. כלומר שאם הפעם השנייה שתשתמש בזה לא תהרוג את סנורלאקס - יש סיכוי מאוד מאוד גבוה שאתה תהרג.
    כלומר, תשתמש נגד הפוקימון הראשון במתקפת לחימה אחרת. חוץ מזה, עכשיו הסתכלתי והופתעתי לראות שללאפרס יש מתקפת על חושי (Psychic), ככה שתחשוב פעמיים לפני שאתה משתמש מולו בפרימייפ. אפשר במקום להשתמש מולה במגנטון - שמכל המתקפות של לאפרס רק Brine יגרום נזק משמעותי (כל המתקפות האחרות שלו חלשות מול מגנטון). היעדר ההגנה הפיזית (בסיס 65) של סנורלאקס אמורה לפצה על ה-HP הגדול שלו (בסיס 160). מה גם שלמזלך, שתים מהמתקפות שלו הם בכלל מיוחדות כאשר הוא תוקף פיזי מובהק.

בהצלחה

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=16982
    בסוף המדריך יש עצות איך לנצח כל פוקימון שלו.

6. משתמש מנוסה
    די חבל להשתמש בו כעבד, לדעתי הייית צריך פשוט לוותר על פוליטאוד ולקחת פוקימון אחר.
    מבחינת השישייה שלך היא מספיקה למשחק אבל היא לא ממש טוב, רק שתדע. חסר לך פוקימון זה דבר ראשון, ורוב הפוקימונים שלך בכללי די חלשים. לדוגמא את מגנטון אתה יכול לפתח למגנזון (ע"י החלפה למשחק DPPt, לפתח אותו שמה, ולהחליף בחזרה), פירו בכלל די חלש - אפשר לקחת במקומו את אלטאריה. חוץ מזה יכול מאוד לעזור לך מאמוסווין בשישייה הזאת - שמכסה על שני סוגים די חשובים שחסרים לך. אבל כמו שאמרתי, למשחק זה מספיק.

בכל מקרה, זאת תהיה טעות להשתמש פעמיים ב-Close Combat, מפני שזה מוריד את ההגנות. כלומר שאם הפעם השנייה שתשתמש בזה לא תהרוג את סנורלאקס - יש סיכוי מאוד מאוד גבוה שאתה תהרג.
    כלומר, תשתמש נגד הפוקימון הראשון במתקפת לחימה אחרת. חוץ מזה, עכשיו הסתכלתי והופתעתי לראות שללאפרס יש מתקפת על חושי (Psychic), ככה שתחשוב פעמיים לפני שאתה משתמש מולו בפרימייפ. אפשר במקום להשתמש מולה במגנטון - שמכל המתקפות של לאפרס רק Brine יגרום נזק משמעותי (כל המתקפות האחרות שלו חלשות מול מגנטון). היעדר ההגנה הפיזית (בסיס 65) של סנורלאקס אמורה לפצה על ה-HP הגדול שלו (בסיס 160). מה גם שלמזלך, שתים מהמתקפות שלו הם בכלל מיוחדות כאשר הוא תוקף פיזי מובהק.

בהצלחה
    זה שחסר לי פוקימון אני יודע, אבל אם אני אקח פוקימון שישי לא יהיה לי מקום לפוקימון עבד בצוות, ואז אני יוכל להתקע הרבה פעמים במהלך המשחק.
    חוץ מזה, גם כדי להגיע לרד צריך להשתמש בכמה HM ככה שמקום לפוקימון עבד זה הכרחי לדעתי.
    ואני מודע לכך שהשישייה שלי לא בנויה מ "הרקולסים", פוקימון חזקים בעלי 130 התקפה פיזית/מיוחדת בסיסית כמו גנגר, מאמוסווין, אלקאזאם ועוד.
    כמו שכתבתי בהרבה נושאים קודם לכן, השישייה הזאת נבנתה בכוונה בכך שהיא לא תיכלול פוקימונים מהטייר OU, שהם הפוקימונים החרושים ביותר והנפוצים ביותר, ובין היתר יצא לי לאמן את רובם לקרבות ווי-פי.
    המטרה שלי היא לא להשתמש כל הזמן באותם הפוקימונים כדי לא להשתעמם,אלא להשתמש בפוקימונים שאף פעם לא יצא לי להשתמש בהם קודם לכן, כדי לגוון.
    אני רק אחלוק עליך בדבר אחד,אני לא מבין מה רע במגנטון, יש לו התקפה מיוחדת אדירה והוא אפילו יותר מהיר ממגנזון, ככה שהוא לא רע בכלל.
    ובקשר לאלטריה, אתה דיי צודק, היא גם פוקימון דרקון ככה שמבחינת סוגים היא יכולה לעזור לי מאוד, אבל בחרתי בפוקימון שיכולתי להשיג בשלב מוקדם של המשחק שאותו אני אאמן במקום ההתחלתי, ופירו נראה לי בחירה דיי טובה בשל העובדה שיש לו מהירות והתקפה פיזית גבוהות יחסית.

זה נכון שclose combat יחליש את ההגנות של פריימיפ, אבל הוא הרבה יותר מהיר מהם ויש לו גם התקפה ממש גבוהה, שאם משלבים את זה עם close combat זה יוצא ממש חזק.
    ל close combat יש כוח בסיסי של 120, תוסיף לזה את הסטאב וזה יוצא 180, ועכשיו תכפיל פי 2 בשל אפקטיביות וזה יוצא 360 שזה ממש חזק.
    אז נגד לאפרס לא תיהיה לו בעיה, הוא יוכל להביס אותה במכה בלי בעיה.
    הבעיה שלי היא באמת סנורלאקס, אבל גם אם אני לא אצליח להביס אותו במכה, זה יגרום לו נזק רציני ואז כל מה שאני אצטרך זה להשתמש בפוקימון אחר שיביס אותו סופית.
    אבל אם יש לך המלצה למתקפה לחימה חזקה אחרת אני אשמח לשמוע.

ותודה D:

stm-
    תודה, אני אעיין בזה, למרות שכבר חשבתי על איך להביס כל 1 מהפוקימונים שלו עם הצוות שלי.
    אולי זה ייתן לי עוד רעיונות P:

7. with great power comes great responsibility
    תתאמן בליגה,גם אם לא תנצח אותה זה לא משנה...
    ואם כבר אתה מתאמן בליגה שים את אחד החפצים שמכפילים את הכסף.
    למרות שתאכלס?אתה יכול לנצח אותו כבר עכשיו לדעתי.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    תתאמן בליגה,גם אם לא תנצח אותה זה לא משנה...
    ואם כבר אתה מתאמן בליגה שים את אחד החפצים שמכפילים את הכסף.
    למרות שתאכלס?אתה יכול לנצח אותו כבר עכשיו לדעתי.
    האמת היא שאני מתאמן שם כרגע, ואין לי ממש בעיה להביס אותם.
    ולמה לשים חפץ שמכפיל כסף? יש לי לא מעט כסף במשחק ושמתי לכולם Lucky egg כדי להכפיל פי 1.5 את הexp שהם מקבלים כדי ליעל את האימונים שלהם בליגה.

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי brock צפה בהודעה
    האמת היא שאני מתאמן שם כרגע, ואין לי ממש בעיה להביס אותם.
    ולמה לשים חפץ שמכפיל כסף? יש לי לא מעט כסף במשחק ושמתי לכולם Lucky egg כדי להכפיל פי 1.5 את הexp שהם מקבלים כדי ליעל את האימונים שלהם בליגה.
    איך השגת Lucky Egg?
    ורק שתדע שיש שלג (Hail) בקרב, ככה שאתה צריך להיות מוכן מראש במקרה שפוקימון מסויים ימות.
    בכל מקרה גם תדע שבנוגע לעבד, בסך הכל צריך בהר סילבר Rock Climb כדי להגיע לרד (אחרכך אפשר עבד כדי לקחת חפצים ולתפוס מולטרס). זאת מתקפה עם 90 כח שיכולה גם לבלבל את היריב - ככה שאפשר לקחת פוקימון חזק (אתה יכול אפילו לתפוס פופיטר בהר עצמו - רק בשביל הקרב, ולפתח אותו ברמה 55) כדי שגם יידע HM08 וגם יהיה אפקטיבי בקרב.

10. משתמש מנוסה
    איך השגת Lucky Egg?
    ורק שתדע שיש שלג (Hail) בקרב, ככה שאתה צריך להיות מוכן מראש במקרה שפוקימון מסויים ימות.
    בכל מקרה גם תדע שבנוגע לעבד, בסך הכל צריך בהר סילבר Rock Climb כדי להגיע לרד (אחרכך אפשר עבד כדי לקחת חפצים ולתפוס מולטרס). זאת מתקפה עם 90 כח שיכולה גם לבלבל את היריב - ככה שאפשר לקחת פוקימון חזק (אתה יכול אפילו לתפוס פופיטר בהר עצמו - רק בשביל הקרב, ולפתח אותו ברמה 55) כדי שגם יידע HM08 וגם יהיה אפקטיבי בקרב.
    בעיקרון היו לי כמה lucky egg ביהלום שלי אז פשוט העברתי XD
    ואתה בטוח שצריך רק רוק קלימב, כי חשבתי שגם צריך הזזת סלעים ועליית מפלים S:
    וזאת מתקפה סבירה, הבעיה היא בדיוק שלה שמספיק שאני אפספס פעם 1 ואני עלול להיפגע משמעותית.
    אם היה לי בצוות פוקימון נורמל טוב שהיה לו את המתקפה הזאת אז זה היה יכול להיות עוד בסדר כי הוא היה מקבל על זה סטאב.
    בקשר לפיופיטר, האמת היא שתפסתי לארוויטאר רמה 42 בספארי, אבל אני דיי מתעצל לפתח אותו כי הוא 1 הפוקימונים שצורכים הרבה EXP כדי לעלות רמות.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •