Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    יוצא להגנה. סר אלכס פרגוסון, מנג'ר מנצ'סטר יונייטד, ענה לביקורות נגד בעלי הקבוצה שלו – משפחת גלייזר – באופן התקיף ביותר עד כה. "החוב הוא חוב שנוצר בגלל רכישת הבעלים – כולם יודעים שככה עושים עסקים בימים האלה. אבל בגלל שמדובר במועדון כדורגל אז יש תגובות מאוד שליליות נגד זה".

המועדון בחובות של 716.5 מיליון ליש"ט ופרגוסון הוציא כ-19 מיליון ליש"ט על רכש הקיץ – סכום צנוע יחסית למנצ'סטר סיטי ויחסית למה שהוציא עבר. "כשהמועדון היה חברה הנסחרת בבורסה היה ברור שמישהו יקנה אותה – זה היה בלתי ניתן לעצירה. זה לא הוגן שמשפחת גלייזר סופגת את כל הביקורת – כל אחד היה יכול לקנות את המועודן. הם עשו את העבודה היטב – הם תמכו בי, הם תמכו בשחקנים. אף פעם לא אמרו לי לא על שחקן או על הארכת חוזה לשחקן שרציתי. אם אני יכול להמשיך במה שאני עושה אז אין לי שום תלונה".

http://www.calcalist.co.il/articles/...413078,00.html
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית...

1312

תקליקו על הביצה ואני יקליק על שלכם שלחו ה"פ ואני יקליק

2. משתמש מנוסה
    פרגוסון קשה לו להודות שהגלייזרים הם אלו שהכניסו את המועדון למצב הקשה הזה, ובגלל זה הוא לא מבזבז כל כך כסף כדי לחסוך להם ולא להכניס את המועדון לחובות עוד יותר גבוהים.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי MatanS23 צפה בהודעה
    פרגוסון קשה לו להודות שהגלייזרים הם אלו שהכניסו את המועדון למצב הקשה הזה, ובגלל זה הוא לא מבזבז כל כך כסף כדי לחסוך להם ולא להכניס את המועדון לחובות עוד יותר גבוהים.
    ממה קשה לו להודות הם באמת תמכו בו בכל דבר שהוא רצה...
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית...

1312

תקליקו על הביצה ואני יקליק על שלכם שלחו ה"פ ואני יקליק

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •