"קדימה אלקיד, אני צריך אותך חזק במכון המים! תשתמש באגרוף חשמל על מריל!".דסו~
אתה מרפא את אלקיד וחוזר לדרך 4,אחרי כמה דקות של חיפושים אתה רואה
מה תעשה?
"קדימה אלקיד, אני צריך אותך חזק במכון המים! תשתמש באגרוף חשמל על מריל!".דסו~
אתה מרפא את אלקיד וחוזר לדרך 4,אחרי כמה דקות של חיפושים אתה רואה
מה תעשה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
כינוי:mcshay
שם: סאם ג'קסון
ספרייט דמות:
חפצים:לא לגעת.
פוקימון התחלתי:צ'ימצ'ר
רקע:סאם נולד למשפחה נורמלית שלושה בנים אמא ואבא אחיו הבכור ג'קסון ואחיו הבינוני קארל, הוא תמיד אהב פוקימונים במיוחד פוקימוני אש , אח של סאם ג'קסון גידל פוקימוני מים בעיקר אבל היו לו הרבה פוקימונים מכל הסוגים אבל בעיקר פוקימוני מים כמו : בלסטויס גרידוס ו-וולרין לעומתו סאם תמיד חיבב את הפוקימונים של אחיו השני קארל כמו סאם קארל גם חיבב פוקימוני אש הוא גידל בעיקר פוקימוני אש למשל: צ'ריזרד אינפרנפ וקאמרפט סאם תמיד חלם שיהיה לו פוקימון כמו אחד מהפוקימונים של אחיו קארל אז הוא תמיד רצה לבחור בצ'ימצ'ר כדיי שיהיה לו אינפרנפ.
שותף:כן, בן, 14.5
רומאנס:לא צריך
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:לתפוס בלדום במסע
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
רד~
-_- אתה מצפה ללכוד אותו בלי להחליש בכלל?
---------
אתה זורק על בויזל פוקדור בלי להחליש אותו,אבל בויזל מעיף את הפוקדור עם הזנב שלו.
מה תעשה?
מתן~
גיבל תוקף את קרבי עם זעם דרקון,הוא יורה מפיו סוג של להביור כחול-סגול שפוגע בקרבי ישירות."גיב...ל!!" גיבל אומר ומחייך אליך.
קרבי קם על רגליו ורץ לעבר גיבל 'נראה שהוא עצבני' אתה חושב לעצמך'.
מה תעשה?
נדב~
"ג'וני אה?,הרבה אומרים שהמכון שלי הוא החלש ביותר בהארדוול-
ואולי זה נכון אבל קרבות מכון שונים בהרבה מקרבות רגילים!" הוא מזהיר אותך ומוביל אותך
לזירה,אתם עומד ליד הזירה וווג' עומד מצדה השני:"הקרב שלנו יהיה קרב של 3X3,ברגע שפוקימון לא יכול להילחם הוא מפסיד בקרב,אם 3 הפוקימונים של המנהיג מובסים בקרב המתמודד מנצח וזוכה בתג הטיפה.,כמו כן למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב
ולמנהיג המכון אסור!" ווג' מסביר לך את חוקי הקרב וזורק פוקדור לאוויר במהרה,מהפוקדור יוצא
מה תעשה?
דארקון~
אתם שותקים שתיקה ממושכת ולאחר כמה דקות לוסי שוברת את השתיקה:
"מצטערת..,אבל מי אלה הקומנדרים האלה בכלל?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?
דסו~
אלקיד רץ לעברו של מריל כשהאגרוף שלו פולט ניצוצות של חשמל,הוא מנצל את גורם ההפתעה ופוגע במריל פגיעה ישירה
אגרוף החשמל מעיף את מריל וגורם לו לצלול לתוך המים,מריל יוצא במהירות מתוך המים ומסתכל על אלקיד בכעס.
"מרי מריל" מריל קורא ומנפח את הפה שלו,הוא רץ לעבר אלקיד בזמן שהזנב שלו מתחיל לזהור באור בוהק ולבן,
נראה שהוא מתכוון לתקוף עם זנב ברזל.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
דארקון~
"מסכן שלי,סבלת כל כך..." היא אומרת לך בעצב,לאחר כמה רגעים של שתיקה היא מתקרבת אליך לאט,
היא מקרבת את שפתיה לשפתיים שלך ומנשקת אותך נשיקה רכה.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
"אלקיד לפני שהוא מגיע אליך - תשתמש במכת ברק ותסיים את זה!"דסו~
אלקיד רץ לעברו של מריל כשהאגרוף שלו פולט ניצוצות של חשמל,הוא מנצל את גורם ההפתעה ופוגע במריל פגיעה ישירה
אגרוף החשמל מעיף את מריל וגורם לו לצלול לתוך המים,מריל יוצא במהירות מתוך המים ומסתכל על אלקיד בכעס.
"מרי מריל" מריל קורא ומנפח את הפה שלו,הוא רץ לעבר אלקיד בזמן שהזנב שלו מתחיל לזהור באור בוהק ולבן,
נראה שהוא מתכוון לתקוף עם זנב ברזל.
מה תעשה?
"אם תפסיקי לחשוב ככה, אולי תפסיקי להיות חלשה" אומר מבעד הצללים שאני מסתתר בהם ואדליק שוב סיגריה.
"את צריכה, סליחה, חייבת לשנות גישה. כל עוד את ככה בטוח את תישארי חלשה לנצח!" אומר בנחישות.
"שכחתי לומר את ריטסקה, אבל את יכולה לקרוא לי טומי. למה את חושבת שאת כ"כ חלשה?" אשאל בהיתעניינות
דארקון~
"כן..בטח,ואתה יכול לקרוא לי מותק,תקרא לי אפילו כפרה אם תרצה (XD)" היא אומרת לך.
*נוספה לך שותפה*
אתם ישנים מחובקים,קמים בבוקר ויוצאים ממרכז הפוקימונים.
מה תעשה?
דסו~
מריל רץ לעברו של אלקיד לאט לאט ומתקרב אליו,כאשר המרחק ביניהם הוא כמה מטרים בודדים,
אלקיד משחרר מכת ברק צהובה שפוגעת במריל ומריל נפגע בצורה קטלנית
ממכת הברק שמעלפת אותו.
לפתע אלקיד זוהר באור לבן,האור הבוהק מסנוור לך את העיניים ולאחר כמה שניות אלקיד מתחיל לשנות צורה על שלבסוף הוא הופך ל. *בקרוב יעודכן בדף שלך*
מה תעשה?
עומר~
"ארג...אבל..." היא אומרת ומסתכלת עליך בעיניים עצובות,"אתה נראה לי בחור נחמד,
תשמע את הסיפור שלי ותגיד לי אם מגיע לי לחיות!,אני נופר,נולדתי בעיר ענייה עם מיכאל,חבר ילדות
שלי. כל חיינו חלמנו לצאת מהעיר כשבגיל 17 הגיע ההזדמנות-הצעה להצטרף לצוות מגמה.
צוות מגמה הוא צוות רשע שפועל באזור הואן,לא הייתה לנו ברירה אלא להסכים,לא יכולנו להמשיך
ולהישאר בעיר הזאת,לשמחתנו כעבור שנתיים צוות מגמה התפרקו ועברנו למחוז הארדוול,אני
ומיכאל נישאנו ותיכננו להביא ילדים לעולם ולחיות באושר ועושר,אך בטעות שמענו את התכנית הזדונית של מאפיית בלור,
הם גילו אותנו והרגו את מיכאל בגללי! הוא הגן עליי והחביא אותי באחד מפתחי הביוב,אך לא הספיק להציל את עצמו,בגללי הוא מת!!!"
היא מספרת לך את סיפורה,כעבור כמה שניות של דממה היא ממשיכה:"במשך שנתיים שלמות
התאמנתי כדי לנקום את נקמתו של מיכאל-אני וצ'ארמיליון התאמננו עד לשיא יכולתנו אבל מאפיית
בלור הביסה אותנו בכזאת קלות!,האם מגיע לי לחיות?" היא שואלת אותך בעודה ממררת בבכי.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
[QUOTE=SexStyle;722309]רד~
-_- אתה מצפה ללכוד אותו בלי להחליש בכלל?
---------
אתה זורק על בויזל פוקדור בלי להחליש אותו,אבל בויזל מעיף את הפוקדור עם הזנב שלו.
מה תעשה?
אין לי מה לעסות,אני לא עומד לבקש מדונאסי פוקימון ><.
--------------
אני אבדוק מה עם צרמנדר אם הוא מרגיש יותר טוב,או שהוא יכול להילחם,"אך איזה עצבים,צרמנדר אתה חייב לקום אנכנו צריכים לתפוס את הפוקימון הראשון שלנו,בבקשה תקום" אני אומר לצרמנדר.
רד~
צ'ארמנדר מעולף,אתה מפציר בו לקום אך הוא לא קם.
"עזוב אותו,הוא מעולף!" דאונסי צועקת עליך בכעס.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
סליחה שאני מפריע לסדר אבל כתבתי את הטופס ולא אמרתה כלום
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
"ואיזו שאלה מפגרת. ברור שכן!" אומר "זה לא שאת רצחת אותו. אנשים אחרים רצחו אותו אל תתיאשי והמשיכי להלחם. אם את רוצה אני יכול לעזור לך קצת" אומר בחיוך. "בכל מקרה אני רוצה קצת זמן אימונים לצ'יקוריטה ושאפט שלי" אומר בחיוך ואוציא את שלושת פוקימוני החוצה "אני מאמן מתחיל אבל כבר הספקתי לתפוס את מטפוד שהיתפתח לי ואת שאפט לא מזמן. אני לא מתכנן לתפוס הרבה פוקימונים. אני מאמין שאם אני אצליח לחזק ארבעה פוקימונים חזקים, לא אזדקק לעוד. עכשיו חסר לי רק עוד אחד" אומר בחיוך 'מעניין מי זה יהיה ואיזה סוג גם' אחשוב לעצמי בזמן שאמשיך לחייך לעברה לראות את תשובתה, אבל אמשיך להרהר 'מצד אחד אני חייב פוקימון מים ואש. בשביל זה פוקימון מסוג רגיל יכול להיות נהדר כי הם לומדים מתקפות רבות.. מעניין מה אני אמצא.' אמשיך לחשוב.
"נו רוצה לנסות לראות מה את שווה?"
שותפה!, יאי, ועוד כמו שאני תיארתי......
---------------------------------------------------------------------------
אני חושב על שלוס קטן שאני רוצה לתפוס, "בואי נלך לדרך 4." אני אומר ללוסי, "ודרך אגב, איזה פוקימונים יש לך?.".
אני שואל אותה ומחפש בדרך 4 שלוס או פוקימון מים אחר.
*תוסיף את לוסי לדף שלי, ולדף שבוא מוצגים כול השותפים..*
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
"מעולה אלקי..אלקטרובז!: אני אומר ומתפעל מהיופי שלו, אני מחזיר אותו לפוקדור ופונה בחזרה לעירדסו~
מריל רץ לעברו של אלקיד לאט לאט ומתקרב אליו,כאשר המרחק ביניהם הוא כמה מטרים בודדים,
אלקיד משחרר מכת ברק צהובה שפוגעת במריל ומריל נפגע בצורה קטלנית
ממכת הברק שמעלפת אותו.
לפתע אלקיד זוהר באור לבן,האור הבוהק מסנוור לך את העיניים ולאחר כמה שניות אלקיד מתחיל לשנות צורה על שלבסוף הוא הופך ל. *בקרוב יעודכן בדף שלך*
מה תעשה?
אני הולך למרכז הפוקימונים לרפא ומשם ישר לעבר מכון המים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)