לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
נווו כפרעליך כבר שנה לא עשית לי חתימה! T^T
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב שאפט בוא תעשה את המיטב שאתה יכול כדי לפגוע בו" אומר לו בשקט "הישתמש באש רפאים על הורסי ואז אש רפאים על המים כדי לגרום להם להיתבעבע ואז אגרוף פתי ישיר!" אקרא "תנסה גם להיתחמק מכל המתקפות שלו בכל דרך שהיא"
נדב~
אתה שולף את הפוקידע ובוקע ממנה קול:"הורסי,פוקימון סוסון הים,הוא פוקימון מים שחי בשוניות אלמוגים
וניזון מאצות,החושים המפותחים שלו יכולים להבחין בסכנה ממרחק רב-ולפעול".
אחרי שאתה שומע את ההסבר של הפוקידע אתה מוציא את דריפלון ופוקד עליו:"דריפלון,תתקוף
עם רוח מאיימת!",דריפלון שואף אוויר ונושף רוח סגולה חזקה,"הורסי,צלול במים ותפוס מחסה"
ווג' אומר בסמכותיות,הורסי צולל במהירות למים ולא נפגע מהרוח.
מה תעשה?
מתן~
"מאנצ'לאקס,קח הפסקה מהאימונים ותתחמם נגד האיש ההוא" האיש פוקד על מאנצ'לאקס,ד"א אני אדם אם לא הצגתי את עצמי" אדם אומר לך בזלזול.
מאנצ'לאקס עומד מולך ומחכה שתוציא את אחד מהפוקימונים שלך.
מה תעשה?
עומר~
אני יכין לך השבוע...D:
---
שאפט יורה אש רפאים על הורסי שגורמת לו להיכנס למצב של שריפה,הורסי נשרף קלות ונראה שהוא סובל,אבל לאחר כמה שניות
הורסי מתאושש:"הורסי תתחיל עם קרן בועות ואז פעימת דרקון".
הורסי יורה לעברו של שאפט מס' בלתי מוגבל של בועות מפיו,שאפט מצליח להתחמק באלגנטיות אך הורסי ממהר לתקוף ואוגר בפיו כדור דחוס
וזוהר בצבע תכלת-ירוק,הכחול נורה לעבר שאפט במהירות,הפעם אין לשאפט סיכוי להתחמק,הוא חוטף פגיעה ישירה ומתעלף.
מה תעשה?
דראקון~
אתה ולוסי עושים את דרככם חזרה בדרך 6 כשלפתע אתם רואים מטוס שמתכונן להמראה,הנהג מבחין בכם ויוצא החוצה מהמטוס
"מה אתם עושים במקום כל כך מסוכן ילדים?,רוצים טראמפ? אני טס עכשיו לעיר פינלו ואני אשמח לקחת אותכם. (ראה מפה)
"בוא ניקח את ההצעה!,העיר פינלו מאוד ידידותית ומכון המים נמצא שם,תוכל להתחרות בו" לוסי אומרת לך בחיוך,נראה שהיא מפחדת מהסיטואציה שהייתם
בה ומחפשת דרך לברוח מדרך 6.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אני חושב לעצמי:'טוב אני חושב שצריך לעשות את זה טוב, ואימון טוב לא יזיק'
אני אומר לאדם בזלזול:"טוב, זה לא הולך להימשך הרבה זמן, עם הגישה הזאת, והיחס הזה לפוקימונים שלך לא צריך מאמץ כדי לנצח, אז מאדקיפ צא בוא נסיים עם זה מהר! תתקוף באקדח מים!" ואני מוציא את מאדקיפ ואומר לו לתקוף ומצביע על מאנצ'לאקס.
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
"יאנמה תחזור!" אני קורא ומחזיר אותו לפוקדורדסו~
יאנמה תוקף עם 3 גלים-על קוליים,הגלים פוגעים בבויזל ישירות אבל גם מוציאים אותו מבלבול,"בויזל,תירה אקדח מים על זירת המים שתעיף אותך לכיוון של יאנמה,כשאתה מגיע
אליו תתקוף עם ניב קרח!" ווג צועק.
בויזל משגר זרם מים שפוגע בזירת המים ומעיף אותו במהירות לעבר יאנמה,ניביו של בויזל נהפכים
לגוש קרח והוא נושך את יאנמה נשיכת קרח ממושכת בחוזקה,יאנמה נאנק מכאבים.
מה תעשה?
"צא טוטודייל!" אני אומר ומוציא אותו החוצה, "תשתמש בנשיכה! אם הוא בורח למים תרדוף אחריו, אתה יותר מהיר ממנו!"
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
המשך אחרון להיום חברים,אני מארגן טורניר פרו בבית וחברים באים אלי (גם חברה שלי,אבל היא סתם מתנחלת)
נדב~
דריפלון משתמש במשב רוח,משב הרוח לא מוציא את המים החוצה אך הוא יוצר גלים עצומים בתוך המים,הורסי קופץ החוצה בלית ברירה ויורה לעבר דריפלון אקדח מים,דריפלון מצליח להתחמק ועובר
למתקפת נגד במהירות,הוא שואף הרבה אוויר ונושף אותו בצורת רוח סגולה,הרוח מעיפה את הורסי
מחוץ לזירה.
מה תעשה?
מתן~
"מאדקיפ יורה לעבר מאנצ'לאקס זרם מים חזק,"מאנצ'לאקס ספוג את זרם המים ורוץ לעבר מאדקיפ,
כשאתה מגיע אליו תתקוף עם אגרוף ממוקד" אדם פוקד על מאנצ'לאקס ומאנצ'לאקס רץ לעבר מאדקיפ
בעודו סופג את אקדח המים,היד שלו זוהרת באור לבן בוהק והוא מנחית על מאדקיפ אגרוף ממוקד
עוצמתי במיוחד שעלף את מאדקיפ במקום,אך מאנצ'לאקס לא נשאר נקי,הוא מלא חבלות מאקדח המים שספג.
עומר~
------
באטרפרי תוקף עם בלבול,הוא מרים את הורסי באוויר ומטיח אותו בקיר ומיד עובר לאס אווירי,באטרפרי צולל במהירות
ואלגנטיות לעבר הורסי ופוגע עם הראש שלו בראש של הורסי,הורסי מנסה לקום אך בלית ברירה מתעלף.
"לא רע,אבל הגיע הזמן לחשוף את האס שלי" ווג אומר בזמן שהוא מחזיר את הורסי ושולף פוקדור מכיסו,
מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי סמור.
מה תעשה?
דארקון~
מחר לפני התגובה הראשונה אני יעדכן אותו ואת לוסי...
-------------
אתה עולה על המטוס ולאחר חצי שעה של טיסה אתה יורד בעיר פינלו.
נגלת לעיניך עיר מפוארת וידידותית,מלאה במזרקות מים,פארקים ענקיים ומדשאות.
אתה מרפא את הפוקימונים במרכז הקרוב ומחליט לעשות סיור בעיר,תחילה אתה רואה מבנה קטן ורשום עליו Market,אתה ממשיך לסייר בעיר ורואה מבנה כחול,מפואר וגדול,בקצהו יש שלט ועליו רשום "Trade Station",אתה מביט לסביב ורואה מפל מלאכותי,באמצע המפל יש סוג של דלת מוצקה וכחולה והסלעים שתלויים לאורך המפל יוצרים את המילה:"GYM".
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
דולגתי /:
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)