Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 55 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    אני רושם לכם התחלתה,אבל ההרשמה עדיין לא נסגרה.
    כל מי שרוצה להירשם מוזמן אבל הרקע והרמה שלכם צריכה להיות טובה.

התחלה:
    אתם יוצאים מביתכם במחוז הארדוול לבוקר מעונן,העננים מתאספים מסביב לשמש ויוצרים צורה מעגלית-מה שיוצר נוף מדהים,זהו יום מושלם להתחיל את המסע שלכם.
    אתם עושים את דרככם לקצה העיירה Start City,למעבדה של פרופסור ריקרדו.
    כעבור 5 דקות אתם מגיעים למעבדה במהירות.
    אתם עומדים מחוץ למעבדה ורואים דלת לבנה גדולה,הרבה מחשבות רצות במוחכם ולאחר כמה שניות של מחשבה אתם פותחים את הדלת.
    לפניכם ניצב אדם גבוה,זקוף ומרשים,אך זקן ואפילו משתמש במקל הליכה
    האדם שואל בחיוך:"שלום,אני פרופסור ריקרדו".
    אתם משיבים בגמגום:"ש..לום אני ג'ייסון (השם שלכם)"
    "אז בוא ניגש לעניין-אתה פה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון? החלטת כבר את מי אתה בוחר?"הפרופסור שואל.
    "אני בוחר את טריקו" (הפוקימון שבחרתם).
    "בחירה מצוינת" הפרופסור משיב וכעבור כמה שניות הוא צועק:"היוקי,תביא את טריקו בבקשה (הפוקימון שבחרתם)".
    "כ..כן פרופסור" אתם שומעים מישהו צועק בגמגום.
    אתם רואים ילד נמוך-בסביבות גיל 16 למראה עין שמחזיק מגש ועליו פוקדורים .
    הילד מסתכל עליכם ואומר:"ה..היי אני היוקי-קח!" הוא מושיט לכם את הפוקימון במהירות, ובמבט מהיר אפשר לראות את נוטפות טיפות של זעה,אפשר לשער שזאת השנה הראשונה שהיוקי עוזר לפרופסור ריקרדו.
    פרופסור ריקרדו אומר לכם:"טריקו הוא בחירה מצוינת,אני בטוח שתיהיו חברים טובים אם תזכור שהפוקימון הוא חבר שלך-ולא מכונת קרבות חיה.
    הנה-אלה יעזרו לך במהלך המסע" הוא מושיט יד לכיס ומוציא לכם:
    5 פוקדורים.
    פוקדע
    טלפון נייד
    ו1000 ש"ח

'בטח זה עלה לו הרבה' אתם חושבים, ולאחר כמה סירובים מתוך נימוס אתם מסכימים לקבל אותם.
    אתם יוצאים מהמעבדה ועולים לכיוון דרך 2,אתם מתחילים להריח ריח חזק של עצים וצמחייה, ולאחר כמה דקות מגיעים ליער עצום מלא בפוקמוני חרק.
    בין הפוקימונים שראיתם יכולתם לזהות את:

מה תעשו?

מתן
    במהלך היום אני יודע לך אם אתה רשום-כנראה שאני ירשום אותך.
    מתרחק כמה צעדים זעירים ומוציא את טריקו, לאחר מכן אני פונה עליו "היי טריקו, מעכשיו אני ואתה צוות מה אתה אומר?"
    הוא משיב בחיוך קליל מהנהן עם הראש ואומר "טריקו טריקו טרי"!
    ואז אני מתקופף עליו ומצביע אל סידוט, מטפוד ו-וורמפל ואומר לו "תגיד טריקו.. מוכן להילחם קצת?"
    לפתע הוא משנה את פניו לרציניים כאלה, לוקח זרד עלה דק ושם בפה, אומר בלחש "טטרייקוו"
    ומסתכל עליי אל מעבר לכתף ומסמן לי כן יהיר אבל בטוח עם הראש ואני יודע שהוא מוכן ואז אני צועק לו: "טריקו צא!!"

.

2. with great power comes great responsibility
    נדב~

אני יודע איך קוראים לך כבר מאז זאב על מקבל!!
    ----------
    "טורצ'יק תשתמש במיקוד אנרגיה,רוץ אל סידוט תשתמש במתקפת חול ותנקר אותו ללא הרף" אתה פוקד עליו.
    לפתע, טורצ'יק עושה סוג של תנועת לחימה ומסביבו נוצרים הבזקים, שהופכים לכדורים בוהקים.

סידוט שם לב שטורצ'יק רוצה לתקוף אותו ומשתמש בצוות כפול,סידוט משכפל את עצמו ל10 סידוטים,טורצ'יק לא מפחד ותוקף אחד אחד בSand Attack,הוא ממשיך לתקוף אבל, כשהוא לא שם לב הסידוט האמיתי תוקף אותו בEnergy Ball.
    טורצ'יק נהדף אחורה וקורא:"טורצ'יק טורצ'!!!",נראה כאילו הוא נהנה מהקרב,לפתע טורצ'יק רץ במהירות ותוקף את סידוט בניקור, אבל סידוט משתמש בהגנה ומגן על עצמו, מפני ההתקפה של טורצ'יק.
    מה תעשה?

דארקון~

"סינדקוויל השתמש במסך עשן, ואז קפוץ לאוויר ותשתמש במתקפה מהירה על סידוט.
    אחרי זה תתגלגל על הדשא רחוק מהם, ותפגע בגלגל להבה בהם, קפוץ ואוויר ותשתמש בגחלת!" אתה פוקד עליו.
    סינדקוויל משתמש במסך עשן,מטפוד,סידוט ווורמפל מבולבלים ולא רואים כלום,לפתע סינדקוויל קופץ לאוויר ומנחית מתקפה מהירה על סידוט,נראה כי סידוט נפגע.
    סינדקוויל ממהר לתקוף את מטפוד וורמפל עם גלגל להבה,אבל בגלל מסך העשן הוא לא יכול לראות את המיקום שלהם,סינדוויל מבין לצדדים,מחפש אותם ופתאום אתה שומע אותו צועק:"סינדהה קוויל...",מטפוד וורמפל התקיפו את סינדקוויל ביחד במתקפת דחיפה,סינדקוויל נפגע בפגיעה ישירה ונופל על הרצפה,נראה כאילו הוא נאבק שלא להתעלף.
    מה תעשה?

ג'ייסון~

למה עשית המשך לעצמך?><
    ----
    טריקו יוצא אבל הוא לא קיבל ממך פקודה,הוא נראה מבולבל.
    סידוט שם לב שטריקו שועט לעברו, ומנסה להגן על עצמו עם כדור אנרגיה,הכדור טס במהירות לעבר טריקו, וזה לא נראה כאילו הוא הולך לפספס.
    מה תעשה?

רד~
    "תהיו מוכנים כול מאמני הפוקימון,כי רד מוכן לנצח את כולם" אתה צועק בגאווה ונחישות
    אתה מוציא את צ'ארמנדר ואומר לו בעוד אתה מתכופף:"צרמנדר אני המאמן שלך רד,ואנכנו נהייה שותפים למסע".
    צ'ארמנדר מסתכל עליך בתהייה,הוא מזיז את הראש לצד ולא מבין מה אתה רוצה ממנו,הוא בורח לעבר היער שלפתע הוא נפגע מכדור אנרגיה ונתקע בעץ,צ'ארמנדר נראה מבוהל ומפוחד.
    אתה מביט הצדה ורואה בחור שרירי שמחזיק פוקדור ביד ,אתה יכול להבחין ב שמסתתר מאחורי רגליו.
    הבחור צועק לעברך:"מוחעחעחעחע זה מה שקורה למאמנים כמוך, שלא שולטים בפוקימונים שלהם!!!".
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

3. Kibō no chi
    נדב~

אני יודע איך קוראים לך כבר מאז זאב על מקבל!!
    ----------
    "טורצ'יק תשתמש במיקוד אנרגיה,רוץ אל סידוט תשתמש במתקפת חול ותנקר אותו ללא הרף" אתה פוקד עליו.
    לפתע, טורצ'יק עושה סוג של תנועת לחימה ומסביבו נוצרים הבזקים, שהופכים לכדורים בוהקים.

סידוט שם לב שטורצ'יק רוצה לתקוף אותו ומשתמש בצוות כפול,סידוט משכפל את עצמו ל10 סידוטים,טורצ'יק לא מפחד ותוקף אחד אחד בSand Attack,הוא ממשיך לתקוף אבל, כשהוא לא שם לב הסידוט האמיתי תוקף אותו בEnergy Ball.
    טורצ'יק נהדף אחורה וקורא:"טורצ'יק טורצ'!!!",נראה כאילו הוא נהנה מהקרב,לפתע טורצ'יק רץ במהירות ותוקף את סידוט בניקור, אבל סידוט משתמש בהגנה ומגן על עצמו, מפני ההתקפה של טורצ'יק.
    מה תעשה?
    זאב על מקבל? הוצאת את הכינוי שלי גיי יותר ממה שהוא היה.
    ----------
    "יפה מאוד טורצ'יק!!! תמשיך נקר אותו עוד קצת ותשתמש במהירות במתקפת חול מטווח אפס! אחרי זה תשתמש שוב במיקוד אנרגיה ותעבור מהר לשריטה!" אני פוקד על טורצ'יק בהתלהבות.

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    אני רושם לכם התחלתה,אבל ההרשמה עדיין לא נסגרה.
    כל מי שרוצה להירשם מוזמן אבל הרקע והרמה שלכם צריכה להיות טובה.

התחלה:
    אתם יוצאים מביתכם במחוז הארדוול לבוקר מעונן,העננים מתאספים מסביב לשמש ויוצרים צורה מעגלית-מה שיוצר נוף מדהים,זהו יום מושלם להתחיל את המסע שלכם.
    אתם עושים את דרככם לקצה העיירה Start City,למעבדה של פרופסור ריקרדו.
    כעבור 5 דקות אתם מגיעים למעבדה במהירות.
    אתם עומדים מחוץ למעבדה ורואים דלת לבנה גדולה,הרבה מחשבות רצות במוחכם ולאחר כמה שניות של מחשבה אתם פותחים את הדלת.
    לפניכם ניצב אדם גבוה,זקוף ומרשים,אך זקן ואפילו משתמש במקל הליכה
    האדם שואל בחיוך:"שלום,אני פרופסור ריקרדו".
    אתם משיבים בגמגום:"ש..לום אני XXXX (השם שלכם)"
    "אז בוא ניגש לעניין-אתה פה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון? החלטת כבר את מי אתה בוחר?"הפרופסור שואל.
    "אני בוחר את XXXX" (הפוקימון שבחרתם).
    "בחירה מצוינת" הפרופסור משיב וכעבור כמה שניות הוא צועק:"היוקי,תביא את XXXXX (הפוקימון שבחרתם)".
    "כ..כן פרופסור" אתם שומעים מישהו צועק בגמגום.
    אתם רואים ילד נמוך-בסביבות גיל 16 למראה עין שמחזיק מגש ועליו פוקדורים .
    הילד מסתכל עליכם ואומר:"ה..היי אני היוקי-קח!" הוא מושיט לכם את הפוקימון במהירות, ובמבט מהיר אפשר לראות את נוטפות טיפות של זעה,אפשר לשער שזאת השנה הראשונה שהיוקי עוזר לפרופסור ריקרדו.
    פרופסור ריקרדו אומר לכם:"XXXX הוא בחירה מצוינת,אני בטוח שתיהיו חברים טובים אם תזכור שהפוקימון הוא חבר שלך-ולא מכונת קרבות חיה.
    הנה-אלה יעזרו לך במהלך המסע" הוא מושיט יד לכיס ומוציא לכם:
    5 פוקדורים.
    פוקדע
    טלפון נייד
    ו1000 ש"ח

'בטח זה עלה לו הרבה' אתם חושבים, ולאחר כמה סירובים מתוך נימוס אתם מסכימים לקבל אותם.
    אתם יוצאים מהמעבדה ועולים לכיוון דרך 2,אתם מתחילים להריח ריח חזק של עצים וצמחייה, ולאחר כמה דקות מגיעים ליער עצום מלא בפוקמוני חרק.
    בין הפוקימונים שראיתם יכולתם לזהות את:

מה תעשו?

'טוב במהלך שנותי למדתי שעליי להיתחבר לפני שאני פועל' אחשוב לעצמי ואזרוק את הפוקדור של צ'יקוריטה לאוויר בקריאה רמה.
    "שלום לך חמודה!" אומר לה בחיוך ואלטף את ראשה, "אני ריטסקה, אבל כולם קוראים לי טומי" אוסיף בחיוך.
    "טוב בואי ננסה את הקרב הראשון שלנו!" אומר לה בגאווה "תתחילי עם עלי קסם על מטפוד!" אקרא ברצינות "ואחרי זה תעברי לעלי טער!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [COLOR=navy][B]

דארקון~

"סינדקוויל השתמש במסך עשן, ואז קפוץ לאוויר ותשתמש במתקפה מהירה על סידוט.
    אחרי זה תתגלגל על הדשא רחוק מהם, ותפגע בגלגל להבה בהם, קפוץ ואוויר ותשתמש בגחלת!" אתה פוקד עליו.
    סינדקוויל משתמש במסך עשן,מטפוד,סידוט ווורמפל מבולבלים ולא רואים כלום,לפתע סינדקוויל קופץ לאוויר ומנחית מתקפה מהירה על סידוט,נראה כי סידוט נפגע.
    סינדקוויל ממהר לתקוף את מטפוד וורמפל עם גלגל להבה,אבל בגלל מסך העשן הוא לא יכול לראות את המיקום שלהם,סינדוויל מבין לצדדים,מחפש אותם ופתאום אתה שומע אותו צועק:"סינדהה קוויל...",מטפוד וורמפל התקיפו את סינדקוויל ביחד במתקפת דחיפה,סינדקוויל נפגע בפגיעה ישירה ונופל על הרצפה,נראה כאילו הוא נאבק שלא להתעלף.
    מה תעשה?

"היית טוב ידידי." אני אומר לסינדקוויל ומחזיר אותו לפוקדור.
    "אבל עכשיו הזמן לברוח!." אני אומר ורץ רחוק מהשלושהץ
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

6. with great power comes great responsibility
    זאבון על מקלון (נדב)~

"יפה מאוד טורצ'יק!!! תמשיך נקר אותו עוד קצת ותשתמש במהירות במתקפת חול מטווח אפס! אחרי זה תשתמש שוב במיקוד אנרגיה ותעבור מהר לשריטה!" אתה פוקד על טורצ'יק בהתלהבות.
    טורצ'יק מנקר אותו וסידוט מנסה להשתמש שוב בהגנה,אך הוא נכשל ומקבל פגיעה ישירה ממתקפה סופר אפקטיבית,נראה כאילו סידוט לא יכול להילחם!.
    טורצ'יק קורא:"טורצ'יק טורצ'!!! נראה כאילו הוא מתלהב מהניצחון ומחכה לתגובה חיובית ממך.

מה תעשה?

טומי~
    'טוב במהלך שנותי למדתי שעליי להיתחבר לפני שאני פועל' חשבת לעצמך וזרקת את הפוקדור של צ'יקוריטה לאוויר בקריאה רמה.
    "שלום לך חמודה!" רמקת לה בחיוך וליטפת את ראשה, "אני ריטסקה, אבל כולם קוראים לי טומי" הוספת בחיוך.
    "טוב בואי ננסה את הקרב הראשון שלנו!" אתה אומר לה בגאווה "תתחילי עם עלי קסם על מטפוד!" אתה קורא ברצינות "ואחרי זה תעברי לעלי טער!"
    צ'יקוריטה משגרת מהעלה שבראשה 3 עלים סגולים-ירוקים,העלים זוהרים ופוגעים במטפוד,צ'יקוריטה משגרת עוד 3 עלים חדים מהעלה שבראשה אך הפעם הם מפספסים את המטרה.
    מטפוד מפנה אליך מבט כועס, ושועט לעבר צ'יקוריטה במתקפת דחיפה.
    מה תעשה?

דארקון~
    "היית טוב ידידי." אתה אומר לסינדקוויל ומחזיר אותו לפוקדור.
    "אבל עכשיו הזמן לברוח!." אתה אומר ורץ רחוק מהשלושה.

אתה רץ ורץ אבל ברגע שאתה מעיף מבט קצר לאחור אתה רואה שסינדקוויל נשאר שם.
    לפתע האש על גבו של סינדקוויל מתגברת,לא ראית אש כזאת חזקה וחיה בחיים,אתה מבולבל ומחליט לבדוק בפוקדע מה קורה לסינדקוויל,הפוקדע משיב:"כאשר סינדקוויל קרוב להתעלפות הוא מפעיל את היכולת המיוחדת שלו-Blaze,היכולת מגבירה את האש שעל גבו, וכל מתקפות האש שלו מתחזקות.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    רד~
    "תהיו מוכנים כול מאמני הפוקימון,כי רד מוכן לנצח את כולם" אתה צועק בגאווה ונחישות
    אתה מוציא את צ'ארמנדר ואומר לו בעוד אתה מתכופף:"צרמנדר אני המאמן שלך רד,ואנכנו נהייה שותפים למסע".
    צ'ארמנדר מסתכל עליך בתהייה,הוא מזיז את הראש לצד ולא מבין מה אתה רוצה ממנו,הוא בורח לעבר היער שלפתע הוא נפגע מכדור אנרגיה ונתקע בעץ,צ'ארמנדר נראה מבוהל ומפוחד.
    אתה מביט הצדה ורואה בחור שרירי שמחזיק פוקדור ביד ,אתה יכול להבחין ב שמסתתר מאחורי רגליו.
    הבחור צועק לעברך:"מוחעחעחעחע זה מה שקורה למאמנים כמוך, שלא שולטים בפוקימונים שלהם!!!".
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

ארוץ לעבר צ'רמנדר ואומר לו "צ'רמנדר תראה אני המאמן שלך אתה לך צריך לפחד ממני",אומר למאמן בצעקה ועצבים "אתה רוצה קרב!!!".

Spoiler ספוילר

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    ג'ייסון~

למה עשית המשך לעצמך?><
    ----
    טריקו יוצא אבל הוא לא קיבל ממך פקודה,הוא נראה מבולבל.
    סידוט שם לב שטריקו שועט לעברו, ומנסה להגן על עצמו עם כדור אנרגיה,הכדור טס במהירות לעבר טריקו, וזה לא נראה כאילו הוא הולך לפספס.
    מה תעשה?
    איזה המשך בסה"כ אמרתי צא כמו שאומרים בכל קרב, תראה לי בסרבי התקפה שקוראים לה "go" חחח...
    ועוד משהוא שמע אחי leer וכל השטויות האלה הם לא מתקפות בתכלס איפה קליע זרעים איפה צוות כפול???
    אני תוקף רק עם חבטה (בניגוד לאחרים פה..)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

אני קורא אל עבר טריקו להגביר מהירות על עבר כדור האנרגיה ולחבוט בוא בחזרה לסידוט!

.

9. Kibō no chi
    זאבון על מקלון (נדב)~

"יפה מאוד טורצ'יק!!! תמשיך נקר אותו עוד קצת ותשתמש במהירות במתקפת חול מטווח אפס! אחרי זה תשתמש שוב במיקוד אנרגיה ותעבור מהר לשריטה!" אתה פוקד על טורצ'יק בהתלהבות.
    טורצ'יק מנקר אותו וסידוט מנסה להשתמש שוב בהגנה,אך הוא נכשל ומקבל פגיעה ישירה ממתקפה סופר אפקטיבית,נראה כאילו סידוט לא יכול להילחם!.
    טורצ'יק קורא:"טורצ'יק טורצ'!!! נראה כאילו הוא מתלהב מהניצחון ומחכה לתגובה חיובית ממך.

מה תעשה?
    "טורצ'יק, זה היה פשוט יוצא מן הכלל! היית מעולה!!!" אריע אליו ואוציא פוקדור ריק מהכיס שלי.
    "סידוט, אתה שלי!" אכריז ואזרוק את הפוקדור עליו.

Spoiler ספוילר

10. with great power comes great responsibility
    נדב~
    "טורצ'יק, זה היה פשוט יוצא מן הכלל! היית מעולה!!!" אתה מריע אליו ומוציא פוקדור ריק מהכיס שלי.
    "סידוט, אתה שלי!" אתה מכריז וזורק את הפוקדור עליו.
    הפוקדור עף באוויר ופוגע בסידוט,סידוט הופך לאור אדום בוהק והאור נכנס לפוקדור,לאחר שהפוקדור מתנדנד שלוש תנודות הוא עוצר,אתה שומע את הרעש:"טוווו" שמבשר לך שסידוט נלכד.
    *סידוט עודכן ותוכל להשתמש בו לאחר שתרפא אותו.
    לאחר כמה שניות אתה רואה ילד עם שיער אדום ומוזר יוצא מהשיחים
    הילד בוהה בך ואומר:"צפיתי בקרב שלך,חע אתה אחד האנשים שלא ראויים להיות מאמני פוקימונים,כמעט הפסדת לסידוט כל כך חלש,וניצחת רק במזל!. הילד מסובב את הראש ונראה כאילו הוא מתכוון להמשיך בדרכו מבלי להגיד משהו נוסף.
    מה תעשה?

רד~

אתה רץ לעבר צ'ארמנדר ואומר לו "צ'רמנדר תראה אני המאמן שלך אתה לך צריך לפחד ממני",אתה אומר למאמן בצעקה ועצבים "אתה רוצה קרב!!!".
    צ'ארמנדר נראה מבולבל,הוא מנסה להבין אותך,מתקרב אליך אך בדיוק שומע את המאמן צועק:"אתה?תילחם בברוגי הג'וק?חבר בצוות בלור?!! חעחעחע הצחקת אותי!!",צ'ארמנדר נבהל מהצעקות של ברוגי ונכנס לתוך הפוקדור.
    מה תעשה?

NivX10~
    אלה כן מתקפות >< המתקפות האלה זה חלק חשוב באסטרטגיה...
    והמידע לקוח מסרבי אין לך מה להתלונן...
    תשמע,זה לא עסק שאתה עושה המשכים לעצמך,תגיד לי שהבנת ושתפסיק ואני אמשיך את המשחק שלך.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

11. Kibō no chi
    נדב~
    "טורצ'יק, זה היה פשוט יוצא מן הכלל! היית מעולה!!!" אתה מריע אליו ומוציא פוקדור ריק מהכיס שלי.
    "סידוט, אתה שלי!" אתה מכריז וזורק את הפוקדור עליו.
    הפוקדור עף באוויר ופוגע בסידוט,סידוט הופך לאור אדום בוהק והאור נכנס לפוקדור,לאחר שהפוקדור מתנדנד שלוש תנודות הוא עוצר,אתה שומע את הרעש:"טוווו" שמבשר לך שסידוט נלכד.
    *סידוט עודכן ותוכל להשתמש בו לאחר שתרפא אותו.
    לאחר כמה שניות אתה רואה ילד עם שיער אדום ומוזר יוצא מהשיחים
    הילד בוהה בך ואומר:"צפיתי בקרב שלך,חע אתה אחד האנשים שלא ראויים להיות מאמני פוקימונים,כמעט הפסדת לסידוט כל כך חלש,וניצחת רק במזל!. הילד מסובב את הראש ונראה כאילו הוא מתכוון להמשיך בדרכו מבלי להגיד משהו נוסף.
    מה תעשה?

"איך לעזאזל כמעט הפסדתי לסידוט הזה? הוא בכלל לא פגע בטורצ'יק!" אני צועק אל הילד ההוא.
    "אבל אם אתה כזה גיבור גדול ומאמן מוכשר שראוי להיות כזה, בוא נראה אותך! בוא תלחם נגדי, בזה הרגע!" אני מוסיף בצרחות.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    ]

רד~

אתה רץ לעבר צ'ארמנדר ואומר לו "צ'רמנדר תראה אני המאמן שלך אתה לך צריך לפחד ממני",אתה אומר למאמן בצעקה ועצבים "אתה רוצה קרב!!!".
    צ'ארמנדר נראה מבולבל,הוא מנסה להבין אותך,מתקרב אליך אך בדיוק שומע את המאמן צועק:"אתה?תילחם בברוגי הג'וק?חבר בצוות בלור?!! חעחעחע הצחקת אותי!!",צ'ארמנדר נבהל מהצעקות של ברוגי ונכנס לתוך הפוקדור.
    מה תעשה?
    "לא מעניין אותי מי אתה ומה אתה,אני אלחם בכול אחד שיעמוד מולי"אני אומר לו,צרמנדר אל תדאג אתה יותר חזק ממנו,אתה פוקימון מצוין ואני סומך עליך" אני אומר לפוקדור ומוסיף "צא צ'רמנדר".

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back

טומי~
    'טוב במהלך שנותי למדתי שעליי להיתחבר לפני שאני פועל' חשבת לעצמך וזרקת את הפוקדור של צ'יקוריטה לאוויר בקריאה רמה.
    "שלום לך חמודה!" רמקת לה בחיוך וליטפת את ראשה, "אני ריטסקה, אבל כולם קוראים לי טומי" הוספת בחיוך.
    "טוב בואי ננסה את הקרב הראשון שלנו!" אתה אומר לה בגאווה "תתחילי עם עלי קסם על מטפוד!" אתה קורא ברצינות "ואחרי זה תעברי לעלי טער!"
    צ'יקוריטה משגרת מהעלה שבראשה 3 עלים סגולים-ירוקים,העלים זוהרים ופוגעים במטפוד,צ'יקוריטה משגרת עוד 3 עלים חדים מהעלה שבראשה אך הפעם הם מפספסים את המטרה.
    מטפוד מפנה אליך מבט כועס, ושועט לעבר צ'יקוריטה במתקפת דחיפה.
    מה תעשה?
    "צ'יקוריטה ריפלקט (איך לתרגם את הקקה הזה? XD) ואז דחיפה ואז בדיוק שנייה לפני שאת פוגעת בו תשלחי בנוסף אבקת רעל!" אקרא בביטחון "אחרי זה נסי שוב עלי קסם!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. with great power comes great responsibility
    נדב~
    "איך לעזאזל כמעט הפסדתי לסידוט הזה? הוא בכלל לא פגע בטורצ'יק!" אתה צועק אל הילד ההוא.
    "אבל אם אתה כזה גיבור גדול ומאמן מוכשר שראוי להיות כזה, בוא נראה אותך! בוא תלחם נגדי, בזה הרגע!" אתה מוסיף בצרחות.

לפתע המאמן עוזר ואומר:"קיוויתי שתשאל את זה!,צ'ימצ'אר צא החוצה!!!" הוא צועק.

לפתע יוצא מהפוקדור פוקימון כתום וקטן,הוא מקפץ ונראה מאושר.
    "תתחיל אתה,גם ככה זה לא משנה" המאמן אומר לך בזלזול.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10~
    אלה כן מתקפות >< המתקפות האלה זה חלק חשוב באסטרטגיה...
    והמידע לקוח מסרבי אין לך מה להתלונן...
    תשמע,זה לא עסק שאתה עושה המשכים לעצמך,תגיד לי שהבנת ושתפסיק ואני אמשיך את המשחק שלך.
    אחי מה אתה רציני???? על איזה המשך אתה מדבר?!?!? אתה יכול לצטט לי אותו???
    אמרת כדור האנרגיה בא עליי מה תעשה? זה מה שעשיתי.. אמרתי לו לחבוט אותו בחזרה עליו... יצליח לא יצליח זה אתה מחליט!

.

עמוד 3 מתוך 55 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •