לא שכחתי אותכם,חזרתי מים המלח (כן.. בסוף זה היה לשם וגיליתי את זה בנסיעה...).
תנו להתאושש עם פרק של דקסטר ואני יערוך את ההודעה :]
לא שכחתי אותכם,חזרתי מים המלח (כן.. בסוף זה היה לשם וגיליתי את זה בנסיעה...).
תנו להתאושש עם פרק של דקסטר ואני יערוך את ההודעה :]
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
כינוי: PokeStyle
שם: אדם
ספרייט דמות:
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי: טרטוויג
רקע:אדם היה ילד רגיל עם כישרון גדול לקרבות פוקימונים.כבר בגיל צעיר הוא הרשים את אחיו הגדול וגם את הוריו,חלומו היה תמיד להיות מאסטר פוקימונים אמיתי שכולם ידברו עליו
אדם הפגין את כישוריו בתחרויות וטורנירים שהיו לגילו והוכיח שהוא מאמן מצוין,אבא שלו תמיד אמר לו שברגע שהוא יהיה מספיק גדול הוא יוכל לצאת למסע מישלו כדי להגשים את חלומו וגם לעזור לו בתפיסת ראש מאפיית בלור שגונבת פוקימונים מילדים ומפחידה את הערים.
ועכשיו שאדם בן 17 הוא מוכן לצאת למסע שלו לנצח את מניהיגי המכון ואת ראשי הליגה ולהפוך למאסטר פוקימונים.
אדם גם רצה להוכיח לאבא שלו ולעזור לו לעצור את מאפיית בלור,אבא של אדם היה ראש המשטרה של start city והוא תמיד רדף אחרי ראש הכנופייה אבל תמיד אכשהו הוא לא הצליח לתפוס אותו
שותף:דאונסי
רומאנס:לא חייב אבל זה יהיה מעניין
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: להרשם ולתפוס מגמר ואלקטבז חח :P
נערך לאחרונה על ידי AdamPeretz, 08-13-2010 בשעה 05:06 PM
עומר~
צ'יקוריטה יורה 3 עלים ירוקים שזוהרים באור סגול על האפיני שישנה,היא נפגעת פגיעה ישירה
ומתעוררת משנתה,עומדת על רגליה ונראית מבולבלת.
מה תעשה?
דסו~
טוטודייל רץ לעבר הורסי התשוש ותוקף עם נשיכה,הוא פוגע פגיעה ישירה ונושך את הורסי בחזקה,
לפתע בוקע מהורסי אור לבן זוהר,אתה יכול לראות את הורסי משנה צורה וכעבור כמה שניות האור
מתמוגג ואתה יכול לראות.
"וואו!! זאת סידרה!!!,OK.. מהר סידרה תתקפי עם קרן בועות!" סידרה שנראית זוהרת משגרת
קרן ארוכה ומהירה של בועות לעברו של טוטודייל-הקרן מתקדמת אליו במהירות והוא נראה מבוהל.
מה תעשה?
נדב~
XDD כן.. לא צריך להרחיב יותר מידי...
--------
אתה עושה את האחות ג'וי,עוזב מיד ויוצא לחוזר לכיוון דרך 3,אחרי חצייה מהירה של דרך 4
אתה מגיע לסוף דרך 2 והולך לכיוון דרך 3,לפתע האקלים משתנה לאקלים מדברי ונגלה לפניך
מקום צחיח וחום,מלא בסלעים.
אתה הולך כמה דקות בדרך 3,אתה מתחיל להזיע ולפתע מולך
הם מסתכלים עליך בחשדנות.
מה תעשה?
מתן~
אברה מגן על עצמו עם מתקפת הגנה ותוקף את הורסי עם בלבול-הורסי נופל וקם במהירות.
"הורסי,שלח קרן בועות על אברה!" הורסי יורה מפיו עשרות בועות שפוגעות באברה במהירות
ומפילות אותו למים.
מה תעשה?
דארקון~
אתם הולכים לזירת הקרב של מרכז הפוקימונים ומתאמנים.
דאסקל תוקף את ארון עם התגנבות צללים,ארון נראה מהוסס אך מתעשט ומגן על עצמו עם מתקפת
הגנה,"א..רון!!" הוא אומר ומחייך אליך.
דאסקל לא לוקח הפסקה וטוען במהירות כדור צל דחוס-הכדור טס אל ארון במהירות שלא מצליח
להגיב בזמן וחוטף פגיעה ישירה,הוא שרוע על הקרקע.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
נדב~
אתה מוציא את טוטודייל ואקזקיוטור והם תוקפים.
טוטודייל שולח זרם מים חזק לעברו של נאמל,אך נאמל מתחמק ושועט אל טוטודייל במהירות,
אקזקיוטור גם תוקף בעוצמה וטוען במהירות בגלל מזג האוויר קרן סולארית שנורית לעברו של
ריידון,אבל ריידון רץ לעברו של אקזקיוטור בעודו סופג את הקרן!.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אני אומר לאברה:"אברה, צא מהמים במהירות והשתמש בצוות כפול, אחרי זה השתמש בבלבול על הורסי כשלא יהיה מוכן!"פורסם במקור על ידי SexStyle;748179
[SIZE=2
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
"שיט" אני חושב לעצמי.דסו~
טוטודייל רץ לעבר הורסי התשוש ותוקף עם נשיכה,הוא פוגע פגיעה ישירה ונושך את הורסי בחזקה,
לפתע בוקע מהורסי אור לבן זוהר,אתה יכול לראות את הורסי משנה צורה וכעבור כמה שניות האור
מתמוגג ואתה יכול לראות .
"וואו!! זאת סידרה!!!,ok.. מהר סידרה תתקפי עם קרן בועות!" סידרה שנראית זוהרת משגרת
קרן ארוכה ומהירה של בועות לעברו של טוטודייל-הקרן מתקדמת אליו במהירות והוא נראה מבוהל.
מה תעשה?
"טוטודייל תצלול ותשתמש שוב בזעם! אפילו שהוא התפתח הוא עדיין חלש!"
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
כינוי:natiman
שם:דריי אורג
ספרייט דמות:אמממ, מאיפה אני מקבל אחד כזה?
חפצים:לא לגעת.
פוקימון התחלתי:טארטווינג[נראלי, ראיתי רק את השם שלו באנגלית]
רקע:שמי הוא דריי ואני בא ממשפחה דלת אמצעים על גבול העוני, או לפחות הייתי.
הייתי ילד יחיד למשפחתי וקיבלתי את כל תשומת ליבם, אבי היה חולה ולכן לא יכל לעבוד ואימי הייתה מנקה של אנשים עשירים, למרות מצבנו הכלכלי הוריי תמיד התחשבו בי ובכל פעם שלכל שאר הילדים בגילי היה איזה צעצוע או שהייתה איזו אופנה חולפת הם תמיד שאלו אותי אם אני רוצה שיקנו לי גם, אך תמיד עניתי בשלילה כי ידעתי איך זה ישפיע עליהם, וגם בזמנים קשים עוד יותר כשהכסף לא הספיק לקנות אוכל ההורים שלי תמיד הרעיבו את עצמם ונתנו לי את המנות שלהם.
ויום אחד הכל השתנה כשמאפיית קונקיוז'ן[תקן אותי אם טעיתי בשם] תקפו את עירי, רעידות אדמה הורגשו בתים נשרפו ומתקפות נשלחו לכל עבר הוריי אמרו לי לרוץ במהירות לעיר הקרובה שהייתה ידועה במאמניה החזקים והבטיחו לי שיצטרפו אליי, אבל הם לעולם לא באו, בשביל לשרוד הייתי חייב להתנסות באומנות זריזות הידיים רימית, כייסתי וגנבתי מאנשים, אני בכלל לא גאה בזהאבל זה מה שהייתי צריך לעשות כדי לשרוד.
למה אני יוצא למסע הזה? במילה אחת-נקמה, וגם בשביל לגלות מה קרה להוריי
שותף:נקבה בגילי
רומאנס:חופשי D:
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:יש לי ניסיון גדול במ"ת ואשמח אם תקבל אותי, אבל אני חייב להגיד לך שבפוקימון ההתמצאות שלי שווה לאפס, אבל אני אלמד מהר אז בבקשה אל תעיף אותי ישר
נדב~
טוטודייל יורה מפיו זרם מים חזק לעברו של רייהורן שחוטף פגיעה ישירה ונהדף לאחד הסלעים
במקום,אבל מיד לאחר שהוא מסיים לשחרר את זרם המים מפיו נאמל תוקף אותו עם מתקפת
"קצה כפול"(Double Edge)עוצמתית,"טוטו..דייל" הוא אומר לך כמעין בקשת סליחה ומתעלף.
מה תעשה?
עומר~
"האפיני!" היא אומרת לך בחיוך בעודה הולכת לכיוון הפוקדור,בעוד אתה שמח מעצמך ומסובב
את ראשך לשניה אתה חוטף מתקפת סטירה לפניך שמטיחה אותך באדמה,אתה מעיף מבט
ורואה את האפיני מצחקקת ומוציאה לך לשון.
מה תעשה?
מתן~
אברה יוצא מהמים ותוקף את הורסי במתקפת בלבול שמטיחה אותו בקיר ומעלפת אותו,"הורסי לאאא" ווג' אומר בעודו מחזיר את הורסי לפוקדור,"זה היה לא רע,אבל הפוקימון הבא שלי יהיה
הרבה יותר קשוח!",הוא זורק פוקדור ומהפוקדור יוצא פוקימון דמוי סמור
"בויבוי" הוא קורא ונראה מוכן להילחם.
מה תעשה?
דסו~
טוטודייל צולל אך קרן הבועות יוצרים פיצוץ בתוך המים,הפיצוץ מעיף את טוטודייל החוצה,הוא עף
למעלה ולבסוף נוחת על אחד המצופים בעודו מעולף,"כל הכבוד סידרה!!" ווג' אומר.
מה תעשה?
לנרשמים~
אני יודיע לכם בה"פ אם קיבלתי אותכם או לא,אני קצת עייף עכשיו ואין לי כוח לקרוא תטפסים.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
"היית מעולה טוטודייל" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדורדסו~
טוטודייל צולל אך קרן הבועות יוצרים פיצוץ בתוך המים,הפיצוץ מעיף את טוטודייל החוצה,הוא עף
למעלה ולבסוף נוחת על אחד המצופים בעודו מעולף,"כל הכבוד סידרה!!" ווג' אומר.
מה תעשה?
"אבל הגיע הזמן לסיים את זה, צא אלקטרובאז!" אני צועק וזורק את הפוקדור שלו באוויר.
"אלטרובאז מכת ברק בכול הכוח!"
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)