Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 55 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    נדב~
    אתה מצליח לברוח מהם,אך לפתע שומע קול...
    "פה אתה עוצר",אתה רואה בחור שנראה לך מוכר .
    "זה אני,ווג',אני לא רוצה לפגוע בך אז אולי פשוט תחזור לתא שלך ותשב בשקט?" ווג' אומר
    ומוסיף,"אני יודע שאתה מבולבל,יש לך 2 שאלות לפני שאני מחזיר אותך לתא שלך".
    מה תעשה?
    "אני לא חוזר לשם! בלבזאור, אבקת שינה!" אני מצווה עליו בזמן שאני מנסה מכסה את האף שלי עם החולצה, ולאחר שהוא מפזר את האבקה אני מרים את בלבזאור ומתחיל לרוץ משם במהרה

Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ״צ׳ארמליון השתמש בזעם דרקון, תרשה את המים!״ אני פוקד על צ׳ארמליון מסתמך על ההתקפה החזקה ביותר שלו, למיטב הרעיון אין עניין לייבש את כל הזירה אלא לגרום למים להיות מאוד חמים כדי לגרום לסידרה כוויות ולהכריח אותו לצאת מהמים, בינתיים אני סורק בעיני את הזירה היטב שואל את עצמי אם המפל הוא חלק מהזירה...*

3. the bitch is back
    אדם~
    אתה יודע שהריקוד חרבות מכפיל את העוצמה רק של מתקפות פיזיות נכון?
    -------------------
    צ'ארמיליון יורה מתקפת זעם דרקון לעברו של בויזל,"בויזל תעצור את זה עם פעימת מים!" ווג'
    צועק ובויזל מיד זורק כדור כחול דחוס מידיו,המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ שיוצר עשן,אתה
    יכול לראות את צ'ארמיליון מחכה לפקודה ממך.

נדב~
    אופס XD,התכוונתי לרשום לחולצה..
    ---------
    באלבאזור לא מקשיב לך,הוא רץ בפחד ושולח 4 עלי תער חדים ששוברים את סורגי הכלא
    ויוצרים לכם דרך מילוט,אתה תופס את באלבאזור המפוחד בידיך ומתקדם בעוד אתה רואה
    שהשטח נקי,לפתע אתה רואה מאפיונר מבלור מדבר בפלאפון שלו:"לא נותנים לי לעשות כלום פה..
    הדבר היחיד שעשיתי זה לשים את הפוקדורים של מאמן דפוק שהפריע לחטיפה בחדר שלי,ארג.."

עומר~
    הפרסיאנים לא מגיבים כמו שציפית,הם לא לוקחים ריזיקות ובורחים מהמקום,סטיב מוכר
    המכולת ומונפרנו שלו מגיעים אליך ואתה מבין שאין לך דרך אחרת מלבד להילחם בהם.

דסו~
    טוטודייל שומע אותך אומר:"הוא פשוט חלש" ולפתע קם על הרגליים,הוא מתחיל לזהור באור
    לבן בוהק ולאט לאט לשנות צורה,כעבור כמה שניות אתה יכול לראות אותו בבירור
    "קרוקונאוו!" הוא קורא ורץ לעברו של פיופיטר במהירות מכובדת,הוא נראה נלהב ויורה לעברו משאבת הידרו מטווח אפס שמעלפת אותו!.
    "אפס!" אדם אומר בעודו מחזיר את פיופיטר לפוקדור,"מגנטון צא החוצה!" הוא מוסיף ואתה
    רואה פוקימון די מוזר יוצא מהפוקדור,אתה יכול להרגיש את האנרגיה המגנטיתי שהוא פולט.ין

מה תעשה?

אני בפלא אין לי איך למחוק..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~@
    'כוס עמק' אחשוב ואנסה לחפש מקום מחבוא
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. with great power comes great responsibility
    נדב~
    "אבקת שינה" אתה אומר לבאלבאזור והוא מפזר אבקה סגולה שעפה לכיוון ווג',
    ווג' שולף מכיסו פוקדור באלגנטיות ומוציא פוקימון דמוי סמור שכבר נלחמת בו בעבר
    ,"בויזל תעיף מאיתנו את האבקה עם אקדח מים!" בויזל יורה אקדח מים שמעיף את האבקה הצידה.
    "הבוס של המאפייה עשה בשבילי הרבה,הוא הציל את החיים שלי וחובתי להחזיר לו,אבל אני
    נגד הדעות שלו.. אני מוכן לתת לך ללכת אם תבטיח לי שלא תעשה למאפיה יותר בעיות" הוא
    אומר לך בכנות.
    מה תעשה?

אדם~
    לפני שצ'ארמיליון מספיק לתקוף סידרה יוצאת מהמים,היא יורה לעברו של צ'ארמיליון קרן בועות
    והבועות מתקדמות ישר אליו במהירות,נראה כאילו הם הולכות לפגוע.
    מה תעשה?

עומר~
    "מונפרנו תתקוף עם גלגל להבה!" סטיב צועק ואתה מבין שאין לך סיכוי לברוח,לפתע אתה שומע קול.. זה נשמע כמו
    זרם מים ממש חזק,אתה מסתכל לאחור ורואה משאבת הידרו גדולה מתקרבת בעוצמה לגלגל הלהבה של מונפרנו,הוא שם לב אליה,אך היא
    מהירה מידי ואין לו סיכוי לברוח,"פרנו" הוא אומר בחוסר אונים.
    'כמה מזל יש לי',אתה חושב ולפתע שומע קול,"פופופו,זאת לא בושה להפסיד לסלבדורה מונפרנו קטן" הוא אומר במבטא ספרדי מזלזל.
    אתה מסתכל לאחורה ורואה בחור ולידו פוקימון
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    ״בדיוק!״ קראתי בהתרגשות ״צ׳ארמיליון זנק והשתמש בריקוד חרבות ואז השתמש בלהביור על סדרה!״ ציפורניו החזקות של ״צ׳ארמיליון היו נראות לי הדרך היחידה לחמוק מהבועות!

6. Kibō no chi
    נדב~
    "אבקת שינה" אתה אומר לבאלבאזור והוא מפזר אבקה סגולה שעפה לכיוון ווג',
    ווג' שולף מכיסו פוקדור באלגנטיות ומוציא פוקימון דמוי סמור שכבר נלחמת בו בעבר
    ,"בויזל תעיף מאיתנו את האבקה עם אקדח מים!" בויזל יורה אקדח מים שמעיף את האבקה הצידה.
    "הבוס של המאפייה עשה בשבילי הרבה,הוא הציל את החיים שלי וחובתי להחזיר לו,אבל אני
    נגד הדעות שלו.. אני מוכן לתת לך ללכת אם תבטיח לי שלא תעשה למאפיה יותר בעיות" הוא
    אומר לך בכנות.
    מה תעשה?
    "לא רציתי בכלל להתעסק איתם, אני שילמתי 200$ בשביל להיכנס לנווה מדבר הזה או מה שזה לא יהיה ואז הם פלשו ותקפו אותי ואת הפוקימונים שרציתי ללכוד" אני מסביר לו בכעס.
    "עכשיו תן לי ללכת מכאן!" אני מוסיף בטון עצבני במיוחד.

Spoiler ספוילר

7. with great power comes great responsibility
    אדם~
    צ'ארמיליון מנסה להתחמק ולזנק,אך זה מאוחר מידי והוא חוטף פגיעה ישירה מקרן הבועות!,
    "צאר' צאר'!" הוא צועק ומתאושש במהירות,הוא אוגר בפיו להבה ויורה אותה לכיוון של סידרה,
    "סידרה תתחמקי,אח"כ תתקפי שוב עם קרן בועות!" ווג' אומר וסדרה מתחמקת מהלהביור באלגנטיות ושולחת עשרות בועות מפיה לעברו של צ'ארמיליון המתוסכל.
    מה תעשה?

נדב~
    "איך שאתה רוצה...",הוא אומר ונותן לך ללכת.
    אתה משוטט במבנה ומנסה למצוא את היציאה ואחרי כמה דקות שנראות לך כמו נצח אתה מוצא אותה,אך אתה יכול לראות שחוסמים לך את הדרך 5 מאפיונרים.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    [QUOTE=SexStyle;766456]אדם~
    צ'ארמיליון מנסה להתחמק ולזנק,אך זה מאוחר מידי והוא חוטף פגיעה ישירה מקרן הבועות!,
    "צאר' צאר'!" הוא צועק ומתאושש במהירות,הוא אוגר בפיו להבה ויורה אותה לכיוון של סידרה,
    "סידרה תתחמקי,אח"כ תתקפי שוב עם קרן בועות!" ווג' אומר וסדרה מתחמקת מהלהביור באלגנטיות ושולחת עשרות בועות מפיה לעברו של צ'ארמיליון המתוסכל.
    מה תעשה?

זרום איתי כל אסטרטגיה שאני מנסה אתה הורס חח)

-----—-------------------------------
    ״צ׳ארמיליון השתמש בזעם דרקון לעבר המפל, בוא נהרוס לסידרה את המפלט שלו!!!״ מנסה כיוון אחר, מנסה להפוך את הזירה מעט יותר לטובתי...

9. משתמש מנוסה
    דסו~
    אלקטאבז תוקף עם מסך אור,הוא לא עוצר ואתה יכול לראות אותו רץ לעברו של מגנטון בעוד
    שהזנב שלו זוהר באור לבן בוהק,"מגנטון תימנע מפגיעה ישירה!" אדם אומר ומגנטון מצליח
    לזוז ברגע האחרון,אך זנב הברזל שפשך אותו והוא נפגע ממנו,"מהר התקפה משולשת!" אדם
    אומר למגנטון ומגנטון יורה במהירות קרן,אתה יכול להבחין שבתוך הקרן יש אש,חשמל וקרח-
    שילוב קטלני שפוגע באלקטאבז ישירות ומפיל אותו לקרקע.
    מה תעשה?
    "אוקי אלקטרובאז בוא ננסה את זה שוב, תשתמש במסך אור ותרוץ שוב מתוכו עם זנב ברזל!"
    "מסך האור יבלבל ויסנוור את מגנאטון" אני חושב לעצמי "הוא יחשוב שאלקטרובאז ינסה להקיף אותו
    אבל בעצם הוא יפתיע אותו במכה ישירה"
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

10. with great power comes great responsibility
    אדם~
    אני משתדל לזרום :S
    -----------
    אתה מסתכל על הזירה שוב ורואה שוב שהזירה היא בעצם אגם שנמצא בתוך המפל ואין לו
    קשר ישיר למפל,ככה שסידרה לא יכולה לברוח,אתה מעיף מבט לכיוון הקרב ויכול לראות
    שקרן הבועות מתקרבת במהירות לצ'ארמיליון,הוא מחכה לפקודה ממך.
    מה תעשה?

דסו~
    אלאקטאבז יוצא מסך אור,הזנב שלו זוהר באור לבן בוהק והוא רץ מתוך המסך במטרה לתקוף
    עם זנב ברזל!,מגנטון המבולבל חוטף פגיעה ישירה,אך נראה שזנב הברזל לא כל כך אפקטיבי
    עליו והוא קם במהירות,"יופי מגנטון,עכשיו תתקוף במתקפה משולשת!" אדם אומר ומגנטון שולח
    מידיו קרן מהירה שמתקדמת לעברו של אלקטבאז.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    אדם~
    אני משתדל לזרום :S
    -----------
    אתה מסתכל על הזירה שוב ורואה שוב שהזירה היא בעצם אגם שנמצא בתוך המפל ואין לו
    קשר ישיר למפל,ככה שסידרה לא יכולה לברוח,אתה מעיף מבט לכיוון הקרב ויכול לראות
    שקרן הבועות מתקרבת במהירות לצ'ארמיליון,הוא מחכה לפקודה ממך.
    מה תעשה?

דסו~
    עם זנב ברזל!,מגנטון המבולבל חוטף פגיעה ישירה,אך נראה שזנב הברזל לא כל כך אפקטיבי
    עליו והוא קם במהירות,"יופי מגנטון,עכשיו תתקוף במתקפה משולשת!" אדם אומר ומגנטון שולח
    מה תעשה?
    ><' דמיינתי את הזירה אחרת...
    -------------------------------------------------------------------
    ״צ׳ארמיליון אין ברירה תנפץ את הבועות בטפרי דרקון, והמשך ישירות לעבר סידרה, טפרי דרקון עכשיו!!!״

12. the bitch is back

עומר~
    "מונפרנו תתקוף עם גלגל להבה!" סטיב צועק ואתה מבין שאין לך סיכוי לברוח,לפתע אתה שומע קול.. זה נשמע כמו
    זרם מים ממש חזק,אתה מסתכל לאחור ורואה משאבת הידרו גדולה מתקרבת בעוצמה לגלגל הלהבה של מונפרנו,הוא שם לב אליה,אך היא
    מהירה מידי ואין לו סיכוי לברוח,"פרנו" הוא אומר בחוסר אונים.
    'כמה מזל יש לי',אתה חושב ולפתע שומע קול,"פופופו,זאת לא בושה להפסיד לסלבדורה מונפרנו קטן" הוא אומר במבטא ספרדי מזלזל.
    אתה מסתכל לאחורה ורואה בחור ולידו פוקימון
    מה תעשה?

"מי אתה?" אשאל מבחבואי ואצא החוצה "ותודה שהצלחת אותי" אומר לו בחיוך ואראה כיצד יגיב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. Kibō no chi
    נדב~
    "איך שאתה רוצה...",הוא אומר ונותן לך ללכת.
    אתה משוטט במבנה ומנסה למצוא את היציאה ואחרי כמה דקות שנראות לך כמו נצח אתה מוצא אותה,אך אתה יכול לראות שחוסמים לך את הדרך 5 מאפיונרים.
    מה תעשה?
    "בלבזאור, שלח אבקת שינה על המאפיונרים האלה!" אני אומר לבלבזאור.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    דסו~
    מה תעשה?
    "אלקטרובאז תתחמק!" אני צועק וממהר להוציא את הפוקידע מהתיק
    אני מפנה אותו לאלקטרובאז ומתחיל לעבור על המתקפות שלו
    "רעם...מסך אור...בעיטה נמוכה...שום דבר מזה לא יעיל נגד פוקימוני ברק-מתכת" אני חושב לעצמי
    "אלקטרובאז תשתמש בבעיטה נמוכה ותעבור מהר למתקפת רעם מתווך קרוב!" אני צועק
    ולאחר מכן מפנה את הפוקידע לעבר מגנאטון, בתקווה לקבל מידע שיעזור לו לנצח אותו
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

15. with great power comes great responsibility
    איוונט:
    אחלה בוקר לכולם,מחר בין השעות 22:00-00:00 יתחיל איוונט בנושא צוות בלור,אני מתכנן לכם
    עלילה ממש מעניינת שייחשף בה הרבה על צוות בלור,על סלבדורה ועל עוד הרבה דברים,אני מעדיף
    לא לפרט יותר מידי ולהשאיר לכם את גורם ההפתעה.
    תאשרו הגעה בקשה,ואם אתם לא יכולים להגיע תשאירו יום ושעה אחרים שאתם פנויים בו.
    תודה והמשך יום נעים.

אדם~
    תפריו של צ'ארמיליון הופכות לכחולות והוא מצליח לנפץ את על הבועות עם טפרי הדרקון!,
    צ'ארמיליון רץ במהירות לעברה של סדרה החשופה ומשסע בה את טפריו,היא חוטפת פגיעה ישירה
    ומתעלפת.
    "אחלה קרב סידרה,כנסי לפוקדור ותקבלי קצת מנוחה" ווג' אומר ומוסיף,"ובאשר אליך אדם,הראית כישורי לחימה מדהימים ותג הטיפה מגיע לך!"
    הוא מושיט לך את תג הטיפה ,"תודה רבה" אתה אומר ולוקח אותו.
    אתה יוצא מהמכון ומסתובב קצת בעיר פינלו,לפתע אתה רואה הרבה חיילים של צוות בלור ,
    אתה מסתכל עליהם כמה דקות בלי שהם מבחינים בך ורואה שכולם נכנסים לבניין אחד.
    מה תעשה?

עומר~
    "אני סלבדורה,ואני בלש פוקימונים" הוא עונה,לפתע אתם רואים את סטיב רץ וצועק:"לא תתפסו
    אותי!!",אך פרליגיטור רץ אחריו ואוזק אותו,"איפה הבסיס של צוות בלור!" סלבדורה שואל אותו,
    "ב..ב..עיר המים פינלו,רק תעזוב אותי כבר!" סטיב משיב בחוסר אונים,"הוהו אתה רוצה שאני
    אחשרר אותך?" סלבדורה עונה ועולה חיוך על פניו של סטיב,"ברור שאשחרר אותך,בתוך
    התחנת משטרה,חוחוחוחו" סלבדורה צוחק עליו וממשיך לדבר במבטא ספרדי מעצבן.
    סלבדורה מסתובב אליך ושואל:"בקשר אליך מאמן צעיר,תרצה לעזור לי בקרב נגד צוות בלור?"
    מה תעשה?

נדב~
    בלבאזור מוציא מהפרח שעל גבו אבקה סגולה שמרדימה את השומרים,היציאה נראית חשופה
    לגמרי ואתה יוצא מהבסיס,נגלית לעיניך עיר מים מפוארת,מלאה במזרקות ומפלים-אתה היית בה
    כבר ואתה מזהה אותה.
    מה תעשה?

דסו~
    אלאקטרובז מתחמק ברגע האחרון,אך הקרן משפשפת את המותן שלו ונראה שהוא נפגע קלות,
    אלאקטרובאז רץ לעברו של מגנטון ובועט לעברו בעיטה נמוכה עוצמתית,"מגנטון התחמק" אדם אומר,
    אך הבעיטה פוגעת במטרה ונראה שהיא משפיעה מאוד!,אלקטרובאז לא נח ותוקף עם מתקפת
    רעם,"ספוג את זה" אדם אומר ומגנטון סופג את מתקפת הרעם בקלות.
    אתה בודק את מגנטון בפוקידע ולפתע קול בוקע מהמכשיר:"מגנטון,הפוקימון החשמלי,מגנטון
    חסר מין והרבה אנשים קוראים לו אפילו מוזר,אך בקרב הוא חזק מאוד בגלל שרוב סוגי המתקפות
    לא ישפיעו עליו,אך זכרו,מתקפות אדמה יהיו הרסניות אם ישתמשו בהם נגד מגנטון."
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

עמוד 37 מתוך 55 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •